Lijst 11 voertuig monteur in Zaandam Zaanstad

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over voertuig monteur in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals BOB Autowas Zaandam, Bosch Car Service - De Vakgenoten B.V., Autobedrijf Timmerman Zaandam | APK, auto onderhoud en autoservice, Renault Nieuwendijk Zaandam, Zaanse Bandencentrum. Laten we het samen ontdekken!

1.BOB Autowas Zaandam

BOB Autowas Zaandam
Dompel uzelf onder in een reeks wasopties, waaronder schuimwassen, hot wax en bandenzwart. De ultramoderne wasstraat laat uw auto stralen met een krachtige jetspray en zachte borstels die elk vuiltje verwijderen. En voor een extra glans kunt u een handmatige afwerking aanvragen, waar uw auto met de grootste zorg wordt gedroogd en gepolijst door ervaren professionals. BOB Autowas Zaandam is meer dan alleen een wasstraat; het is een oase voor uw auto.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

2.Bosch Car Service - De Vakgenoten B.V.

Uw auto in vertrouwde handen voor optimale prestaties

Bosch Car Service - De Vakgenoten B.V.
  • Beoordeling: 4,3/5 (174 Review by google)
  • Adres:

    Symon Spiersweg 1, 1506 RZ Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:15 tot 17:30

  • Voordelen:

    Vakkundig personeel, eerlijke prijzen, snelle service

  • Nadelen:

    Afspraken lastig te maken, communicatie kan beter, lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogwaardige service en reparaties

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Vakkundig en ervaren, Bereid om uitleg te geven, Flexibel en meedenkend, Professioneel en betrouwbaar

  • Diensten:

    Onderhoud en reparatie van alle automerken, APK-keuringen, Bandenwissels en -reparaties, Airco-onderhoud, Ruitschadeherstel

Vergeet de garages waar je onnodig geld kwijtraakt. Bij ons staat eerlijkheid voorop. Onze vakmensen lossen alleen problemen op die daadwerkelijk bestaan. Geen verzonnen mankementen, maar transparante communicatie en oplossingsgerichte aanpak. Bovendien word je bij ons ontvangen door de vriendelijke Floor, die je met open armen verwelkomt in onze moderne en uitnodigende locatie. Ervaar het zelf en ontdek waarom onze klanten ons keer op keer met 5 sterren belonen!

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

3.Autobedrijf Timmerman Zaandam | APK, auto onderhoud en autoservice

Autobedrijf Timmerman Zaandam | APK, auto onderhoud en autoservice
Autobedrijf Timmerman in Zaandam is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vakkundige garage. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige monteurs, kunt u erop rekenen dat uw auto in goede handen is. Of het nu gaat om een APK-keuring, regulier onderhoud of een uitgebreide reparatie, het team van Autobedrijf Timmerman staat voor u klaar.

APK, onderhoud en service met een glimlach! Autobedrijf Timmerman Zaandam staat garant voor een uitstekende service. De monteurs zijn vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd om uw wensen te bespreken. Ze adviseren u graag over de beste opties voor uw auto en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig en snel worden uitgevoerd. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos de weg op!

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

4.Renault Nieuwendijk Zaandam

Renault Nieuwendijk Zaandam
Ervaar een ongeëvenaarde autobeleving bij Renault Nieuwendijk Zaandam! Vanaf de eerste proefrit tot de afhandeling van je aankoop, word je uitstekend begeleid door hun vakkundige team. Verkoper Gino staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden met een vriendelijk contact en een glimlach. Laat je verleiden door hun snelle service, waardoor je snel achter het stuur van je droomauto zit.

Voor een zorgeloze rijervaring kun je vertrouwen op de professionele onderhoudsafdeling van Renault Nieuwendijk Zaandam. Ze zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van je jaarlijkse controle. Hoewel de gratis stofzuig- en poetsbeurt helaas niet meer wordt aangeboden, garanderen ze nog steeds optimale prestaties voor jouw auto. Ervaar het verschil en boek vandaag nog je afspraak voor een onbezorgde rijervaring!

5.Zaanse Bandencentrum

Zaanse Bandencentrum
Bent u op zoek naar nieuwe banden of een uitlijning voor uw auto? Kom dan langs bij Zaanse Bandencentrum! Wij hebben een ruime voorraad banden voor alle soorten auto's, en onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste banden voor uw behoeften. We bieden ook uitlijningsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw auto soepel en veilig rijdt. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie in onze comfortabele wachtruimte.

Bij Zaanse Bandencentrum staan we voor kwaliteit en klantenservice. Wij gebruiken alleen de beste banden en uitlijningsapparatuur, en onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op de nieuwste technieken. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om onze diensten snel en efficiënt te verlenen. Kom vandaag nog langs bij Zaanse Bandencentrum voor de beste banden en uitlijningsdiensten voor uw auto!

6.Kettenis Autos

Kettenis Autos
Jarenlange ervaring en expertise hebben Kettenis Autos tot een topkeuze gemaakt voor uw auto-onderhoud. Hoewel de prijzen iets hoger liggen dan verwacht, is de kwaliteit van de professionele monteurs en gebruikte materialen onbetwistbaar. Hun uitstekende bereikbaarheid en stiptheid zorgen voor een moeiteloze ervaring.

Bij een recente aanrijding bood Kettenis Autos onmiddellijke hulp. Na het ongeluk ben ik direct naar hun garage gereden, waar ze de verzekeringspolis regelden. Hun snelle reactie en professionele aanpak zorgden voor een stressvrije afhandeling van deze vervelende situatie.

7.Auto Elektra Fa

Auto Elektra Fa
Ontdek de charmante historische panden van Auto Elektra Fa, een unieke toeristische attractie met vrolijke kleuren en een rijke geschiedenis. Duik in de nostalgische sfeer van deze oude werkplaats, waar vakmannen nog steeds met passie reparaties uitvoeren.

Bij Auto Elektra Fa ervaar je een authentieke en no-nonsense benadering. Het team staat bekend om hun eerlijke prijzen en uitstekende service. Laat je onderdompelen in de geur van olie en het geluid van gereedschap terwijl je de ware ziel van deze bijzondere plek ontdekt. Of je nu een autoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, Auto Elektra Fa is een must-visit bestemming die je niet mag missen.

8.Dacia Nieuwendijk Zaandam

Dacia Nieuwendijk Zaandam
Ervaar het ongeëvenaarde gemak van Dacia Nieuwendijk Zaandam, waar heldere communicatie de boventoon voert. Laat u informeren over alle benodigde onderhoudswerkzaamheden en de bijbehorende kosten, zonder verrassingen achteraf. Hun expertise stelt hen in staat om precies te omschrijven wat uw voertuig nodig heeft, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Bovendien biedt Dacia Nieuwendijk Zaandam een vlekkeloos serviceproces, waarbij u tijdig op de hoogte wordt gebracht van aankomende onderhoudsbeurten. Zo kunt u vooruit plannen en het onderhoud inpassen in uw drukke schema. Kies voor de ultieme gemoedsrust en vertrouw op hun deskundige team om uw Dacia in topconditie te houden.

9.Autotaalglas Zaandam

Autotaalglas Zaandam
Autotaalglas Zaandam biedt uitstekende service en vakkundigheid. Hun scherp oog voorkwam dat wij onnodig een sterretje lieten repareren, dat reeds eerder was verholpen. Tijdens ons bezoek konden we direct privacyfolie laten aanbrengen op het achterraam van onze camper, een service die netjes werd uitgevoerd door een externe partij. Onder het genot van een kop koffie wachtten we op de voltooiing van het werk.

Bij een eerdere vervanging van onze voorruit met een namaak exemplaar, ondervonden we last van een trillende binnenspiegel. Na het plaatsen van een originele ruit bij Autotaalglas Zaandam, was dit probleem direct verholpen. Hoewel de reparatie wat langer duurde dan verwacht, werden we gedurende het proces vriendelijk te woord gestaan.

10.Hedin Automotive Zaandam - Volvo (voorheen Stern)

Onze showroom is een walhalla voor auto-enthousiastelingen. Hier treft u een adembenemende collectie Volvo's aan, stuk voor stuk parels van design en technologie. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle sedan, een praktische SUV of een krachtige sportwagen, bij Hedin Automotive Zaandam - Volvo vindt u gegarandeerd uw droomauto.

11.Witgoedservice Zaandam

Witgoedservice Zaandam
Witgoedservice Zaandam: experts waar u op kunt bouwen!

Onze ervaren technici staan voor u klaar om uw witgoed snel en efficiënt te repareren. Wij gebruiken alleen originele onderdelen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaten weer optimaal presteren. Bovendien hanteren wij transparante tarieven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf onze uitstekende service!
Post suggesties