Lijst 12 pianolessen in Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over pianolessen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Davide Romeo - School of Music - Saxofoonles - Pianoles - Muziek School - Jazz Music Teacher - Muziek Leraar, fivequarters.studio – Pianoles in Rotterdam, MKA Music, School of Music, Pianoles Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Davide Romeo - School of Music - Saxofoonles - Pianoles - Muziek School - Jazz Music Teacher - Muziek Leraar

Davide Romeo - School of Music - Saxofoonles - Pianoles - Muziek School - Jazz Music Teacher - Muziek Leraar
Ben jij op zoek naar een gedreven en ervaren muziekleraar? Iemand die jou kan begeleiden in jouw muzikale reis en je kan helpen jouw muzikale dromen te verwezenlijken? Dan ben je bij Davide Romeo aan het juiste adres.

Davide is een professionele muzikant met jarenlange ervaring in het lesgeven. Hij is gespecialiseerd in saxofoon- en pianoles, en geeft ook les in jazzmuziek. Davide heeft een unieke benadering van het lesgeven, waarbij hij zich richt op de persoonlijke behoeften van elke leerling. Hij is geduldig, enthousiast en altijd bereid om een stapje extra te zetten om zijn leerlingen te helpen slagen.

2.fivequarters.studio – Pianoles in Rotterdam

fivequarters.studio – Pianoles in Rotterdam
"Piano leren spelen in Rotterdam? Kies voor Konstantinos van fivequarters.studio! Deze ervaren leraar heeft een solide muzikale basis en deelt zijn kennis met enthousiasme en geduld. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verfijnen, Konstantinos begeleidt je stap voor stap.

Zijn lessen combineren theoretische kennis met praktische uitvoering, waardoor je niet alleen de techniek leert beheersen, maar ook de muziek begrijpt. Konstantinos' passie voor pianospelen is aanstekelijk en zal jou inspireren om het beste uit jezelf te halen. Ontdek de magie van piano spelen met fivequarters.studio!"

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.MKA Music

MKA Music

4.School of Music

School of Music

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Pianoles Rotterdam

Pianoles Rotterdam
Als jouw vingers al licht over de toetsen zweefden, dan tilt Willem jouw spel naar ongekende hoogten. Binnen mum van tijd toont hij je de juiste techniek voor Monk's "Pannonica", waarbij je ontdekt dat de terts in je linkerhand niet altijd noodzakelijk is.

Willem is een ware virtuoos en een gedreven docent. Zijn uitgebreide technische en theoretische kennis staat garant voor een leerzame en inspirerende ervaring. Betreed de wondere wereld van de piano met Willem als jouw gids, en ervaar de magie van muziek als nooit tevoren.

6.Muziekschool Kunstinn Rotterdam

Muziekschool Kunstinn Rotterdam

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Pianoles Juan G.Romano

Pianoles Juan G.Romano
Pianolessen bij Juan G. Romano zijn een ware beleving voor muziekliefhebbers. Juan's expertise en passie voor het vak schijnen door in elke les, waardoor leerlingen worden ondergedompeld in de wondere wereld van de piano. Zijn gevoeligheid en precisie geven leerlingen het vertrouwen om hun muzikale grenzen te verleggen, terwijl zijn warme en professionele aanpak zorgt voor een aangename en leerzame omgeving.

Onder Juan's deskundige begeleiding ontdekken leerlingen de geheimen van toets en melodie, waardoor ze prachtige klanken uit de piano toveren. Zijn lessen zijn niet alleen gericht op technische vaardigheden, maar ook op het ontwikkelen van muzikaliteit en expressiviteit. Met Juan als leraar wordt pianospelen meer dan een hobby; het wordt een reis van muzikale ontdekking en zelfexpressie.

8.Opus51

Opus51

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.De Zwarte Toets

De Zwarte Toets

10.Pianist Company

Pianist Company

11.Piano,bandoneon ,music theory,singing and accordion lessons

Piano,bandoneon ,music theory,singing and accordion lessons

12.Piano Lessons | Ana Fiszman

Piano Lessons | Ana Fiszman
Piano lessen bij Ana Fiszman zijn een ware muzikale reis, waar je vaardigheden vleugels krijgen en je passie voor muziek ontbrandt. Onder Ana's deskundige begeleiding word je ondergedompeld in de wondere wereld van pianoklanken, waarbij elke les een harmonieus avontuur is. Haar geduldige aanpak en aanstekelijke enthousiasme inspireren je om nieuwe hoogten te bereiken, terwijl haar grondige kennis van muziektheorie je een solide basis biedt.

Of je nu een beginner bent die de eerste noten aanslaat of een ervaren pianist die je horizon wil verbreden, Ana's lessen zijn perfect op maat gemaakt voor jouw individuele behoeften. Haar passie voor muziek is voelbaar in elke sessie, waardoor je niet alleen technische vaardigheden opdoet, maar ook een diepgaande waardering voor de kunst van het pianospelen ontwikkelt. Bereid je voor op een muzikale transformatie die je leven zal verrijken met prachtige melodieën en onvergetelijke momenten aan de piano.
Post suggesties