Lijst 13 boksscholen in Zaanstad

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over boksscholen in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Marco's Gym, Westerkoog Sport Koog aan de Zaan, Fit-Factory, Salomons Sportschool, Motivation for you Zaandam. Laten we het samen ontdekken!

1.Marco's Gym

Marco's Gym
Marco's Gym is dé sportschool in de omgeving. Met een ruim aanbod aan trainingen en mogelijkheden, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of juist een ontspannen les, bij Marco's Gym vind je het vast en zeker.

Onze trainers staan klaar om je te motiveren en begeleiden, zodat jij het maximale uit je training haalt. Of je nu beginner bent of al jarenlang sport, bij Marco's Gym helpen we je graag om jouw doelen te bereiken. Ook voor kinderen bieden we leuke en uitdagende kickbokslessen. Kom snel langs en ervaar zelf de sfeer en het enthousiasme bij Marco's Gym!

2.Westerkoog Sport Koog aan de Zaan

Westerkoog Sport Koog aan de Zaan
Westerkoog Sport Koog aan de Zaan Bent u op zoek naar een sportschool waar u wordt gemotiveerd en uitgedaagd door fanatieke en gemotiveerde trainers? Zoek niet verder dan Westerkoog Sport in Koog aan de Zaan! Onze deskundige trainers zullen u helpen uw fitnessdoelen te bereiken in een ondersteunende en motiverende omgeving. Of u nu een beginner bent of een ervaren atleet, wij hebben een programma dat bij u past.

Boksschool Koog aan de Zaan Stap binnen in de dynamische wereld van boksen bij Boksschool Koog aan de Zaan! Onze ervaren coaches begeleiden u op een respectvolle en uitdagende manier, zodat u het beste uit uzelf kunt halen. Of u nu uw zelfvertrouwen wilt vergroten, fit wilt worden of gewoon een leuke en uitdagende sport wilt beoefenen, wij hebben alles voor u! Ervaar de kracht en precisie van boksen en laat ons u helpen uw grenzen te verleggen.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Fit-Factory

Fit-Factory
Fit-Factory: jouw persoonlijke sportstudio met een huiselijke sfeer en enthousiaste leden! Een unieke sportschool waar jij geen nummer bent, maar waar je wordt gezien en gewaardeerd. Ons team staat klaar om jou te begeleiden naar jouw sportieve doelen, in een omgeving waar gezelligheid en plezier centraal staan.

Bij Fit-Factory vind je een breed scala aan groepslessen, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of juist een ontspannende les, bij ons kun je terecht. Onze professionele trainers zorgen voor een uitdagende en leuke leservaring, waarbij jij jouw grenzen kunt verleggen en tegelijkertijd plezier hebt. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de unieke sfeer en persoonlijke benadering van Fit-Factory!

4.Salomons Sportschool

Salomons Sportschool
De Salomons Sportschool is méér dan een sportschool. Het is een plek waar sport, sociale waarden en normen hand in hand gaan. Hier train je niet alleen je lichaam, maar ook je karakter. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden op weg naar jouw sportieve en persoonlijke doelen.

Of je nu beginner of gevorderde bent, jong of oud, bij de Salomons Sportschool is er voor ieder wat wils. Van zwemmen tot fitness, en van judo tot yoga: wij bieden een breed scala aan sporten aan. En omdat we geloven dat sport niet alleen draait om prestaties, organiseren we ook regelmatig sociale activiteiten, zoals sporttoernooien en gezamenlijke uitjes. Zo leer je niet alleen nieuwe mensen kennen, maar bouw je ook aan een hechte community.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.Motivation for you Zaandam

Motivation for you Zaandam
Beleef een onvergetelijke teamtraining bij Motivation Zaandam! Samen met onze ervaren trainers werk je aan jullie conditie en teambuilding. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of juist een leerzame training, bij Motivation vind je wat je zoekt.

Onze trainingen zijn zo ontworpen dat ze je motiveren om te blijven gaan, zelfs als het even tegenzit. Door de kleinschalige setting en de persoonlijke begeleiding van onze trainers voel je je snel op je gemak en kun je je volledig focussen op je doelen. Bovendien is onze locatie in Zaandam perfect bereikbaar en biedt het alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle training. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je training bij Motivation Zaandam en ervaar zelf het verschil!

6.De Vechtfabriek

De Vechtfabriek
De Vechtfabriek: de ultieme kickbokstempel voor strijders van alle niveaus!

Betreed de ring van De Vechtfabriek en ontsteek het vuur in je ziel. Of je nu een onverschrokken beginner bent of een doorgewinterde veteraan, hier vind je een ontembare gemeenschap die je aanmoedigt om je grenzen te verleggen. Ervaar de adrenaline die door je aderen raast terwijl je je technieken verfijnt onder het toeziend oog van ervaren coaches. De Vechtfabriek is jouw wapensmid, waar je wordt getransformeerd tot een onoverwinnelijke strijder.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Sports Academy Schreiber

Sports Academy Schreiber
Ervaar de ultieme kick bij Sports Academy Schreiber! Laat je meeslepen door de dynamische bokslessen, waar je je techniek aanscherpt en je conditie tot nieuwe hoogten stuwt. In de bovenzaal ontdek je de kracht van MMA, waar je door ervaren instructeurs wordt begeleid om het maximale uit jezelf te halen.

Bij Schreiber staat kwaliteit voorop. Onze experts delen hun kennis en passie, zodat jij jezelf voortdurend kunt verbeteren. Meld je aan en laat je verrassen door het intensieve en inspirerende trainingsaanbod. Bereik je fitnessdoelen in stijl en geniet van de ultieme sportbeleving bij Sports Academy Schreiber!

8.Stichting Budoclub "Choku"

Stichting Budoclub "Choku"
Stichting Budoclub "Choku" Bij Choku ben je meer dan welkom, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Onze dojo is een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar saamhorigheid voorop staat. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, bij Choku vind je een warm en stimulerend leerklimaat. Onze ervaren leraren begeleiden je met passie en geduld op jouw eigen tempo.

Samen vormen we een hechte familie, waar respect en kameraadschap hoog in het vaandel staan. Bij Choku is iedereen gelijk en helpen we elkaar om beter te worden, zowel op als naast de tatami. Of je nu op zoek bent naar een leuke hobby, een uitdagende sport of gewoon een plek om te ontspannen, bij Choku ben je aan het juiste adres.

9.Kick&Fit Wormer

Ben je op zoek naar een sportschool waar je lekker kunt sporten op je eigen niveau, met leuke groepen en in een prettige omgeving? Dan is Kick&Fit Wormer de perfecte plek voor jou!

Onze sportschool is ruim en voorzien van alle gemakken. Onze trainers zijn deskundig en geven super trainingen die speciaal zijn afgestemd op jouw niveau. Of je nu beginner bent of al jaren traint, bij Kick&Fit Wormer ben je altijd welkom. Kom langs en ervaar het zelf!

10.Personal Fitness Center Zaandam

Personal Fitness Center Zaandam

11.MMA Gym Warrior’s Factory

MMA Gym Warrior’s Factory
MMA Gym Warrior's Factory biedt een unieke combinatie van vechtsporttraining en een warm welkom. Onze ervaren coaches begeleiden je met geduld en expertise, waardoor je je grenzen kunt verleggen en je zelfvertrouwen kunt vergroten. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, bij Warrior's Factory vind je uitdaging en begeleiding op maat.

Onze ultramoderne faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt voor een complete training. Van professionele apparatuur en een ruime mat tot een gezellige lounge waar je kunt ontspannen en connecten met mede-vechters. Bij Warrior's Factory is vechtsport meer dan alleen training; het is een gemeenschap waar je wordt aangemoedigd, gesteund en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

12.Tenchishido martialarts

Tenchishido martialarts
Beleef de fascinerende wereld van oosterse vechtsporten met Tenchishido Martial Arts! Onze ervaren sensei's bieden je een unieke kans om je lichaam en geest te trainen in de eeuwenoude traditie van de krijgskunst.

Voor de jeugd verzorgt Tenchishido boeiende toplessen waar discipline, respect en zelfvertrouwen centraal staan. Onze gedreven instructeurs creëren een inspirerende en veilige leeromgeving waarin kinderen hun fysieke en mentale grenzen kunnen verleggen. Meld je nu aan voor een proefles en ervaar hoe martial arts jouw leven kan verrijken!

13.jerryrecaroperformancetraining

jerryrecaroperformancetraining
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    De Locomotief 146, 1541 MT Koog aan de Zaan, Nederland

  • Openingstijden:

    14:00 tot 21:00

Post suggesties