Loading

Kerstmenu

Antipasti

Proeverij van verschillende Italiaanse lekkernijen. Carpaccio, Caprese, gerookte zalm, prosciutto crudo, diverse salami’s, gegrilde groenten, olijven, pecorino met truffel honing met grissini

Hoofdgerecht

  1. Canneloni ricotta spinazie in tomatensaus
  2. Bouillabaise (rijk gevulde vis stoofschotel)
  3. Porchetta met pasta gratin en cime di rapa
  4.  Spazzatino di manzo, rucola-mousseline met gedroogde tomaat

Dessert

“Zuppa Inglaise”

Vanilla custard, cacao en alcoholvrije Alchermes

 

Ciao! Wij hebben voor deze kerst een speciaal menu gemaakt van 3 gangen waarin het hoofdgerecht een keuze gerecht is. We hebben 4 opties, een vega, vis, varken en rundvlees gerecht. Het is de bedoeling dat je per persoon je eigen hoofdgerecht kiest. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere gerechten te kiezen die dan lekker kunt delen zodat je meerdere gerechten kan proeven. De kosten van dit menu zijn €35,- per persoon. Extra hooft gerecht bij bestellen kan voor €14,50 per gerecht.

 

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken en dan toch de kwaliteit van een restaurant te bieden hebben we onze menu zo aangepast dat je zonder al te veel handelingen toch lekker kan tafelen. Het idee is dat als je begint met de Antipasti de oven voorverwarmt op 150°C zodat je de hoofdgerechten daarna in 30 minuten kan opwarmen. Het fijne van dit is dat je zelf het tempo bepaald.

 

Wilt u gebruik maken van ons kerstmenu dan kunt u dit tot uiterlijk maandag 21 december 18:00 uur doorgeven via mail naar info@ciaofoodbar.com of via WhatsApp op 0642084384. Geef duidelijk door voor hoeveel personen u wilt bestellen, de keuze hooft gerecht, eventuele extra hooft gerechten, de dag (24, 25 of 26 december) waarop u de bestelling wilt komen halen.

 

Wij zorgen ervoor dat de menu’s vanaf 15:00 uur op de dag zelf zijn af te halen bij ons in het restaurant.

error: Content is protected !!
| CIAO | FOODBAR |