Lijst 10 antiekwinkels in Centrum Den Haag Den Haag

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-19

Samengesteld uit de beste lijsten over antiekwinkels in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Het Rariteiten Kabinet, Cedante Interieur, Elephant and Castle, Haagse Antiek- en Boekenmarkt, Notre Dame Antiek. Laten we het samen ontdekken!

1.Het Rariteiten Kabinet

Het Rariteiten Kabinet
Welkom in het Rariteiten Kabinet, een betoverende winkel waar de wonderen van de natuur tot leven komen. Betreed een wereld van intrigerende vondsten, van majestueuze opgezette dieren tot zeldzame schelpen en adembenemende rariteiten.

Elk stuk in ons kabinet vertelt een uniek verhaal, roept nieuwsgierigheid op en inspireert verwondering. Onze deskundige en behulpzame eigenaar staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u mee te nemen op een fascinerende reis door de verborgen hoekjes van de natuur. Laat uw verbeelding de vrije loop en verdwaal in de eindeloze mogelijkheden die het Rariteiten Kabinet te bieden heeft.

2.Cedante Interieur

Cedante Interieur
**Paragraaf 1:** Ontdek Cedante Interieur, de ultieme bestemming voor interieurliefhebbers met een scherp oog voor stijl en elegantie. Onze exclusieve collectie meubels en accessoires is met de grootste zorg samengesteld om uw huis te transformeren tot een waar paleis. Van klassieke elegantie tot moderne verfijning, wij hebben voor elk wat wils.

**Paragraaf 2:** Ervaar de onvergetelijke service van Cedante Interieur. Onze deskundige stylisten staan klaar om u persoonlijk advies te geven en samen met u het perfecte interieur te creëren. Met hun jarenlange ervaring en uitzonderlijke kennis helpen ze u om zelfs de meest uitdagende ruimtes om te toveren tot een oase van luxe en comfort. Laat uw huis spreken met de unieke touch van Cedante Interieur.

3.Elephant and Castle

Elephant and Castle
Elephant and Castle heeft een adembenemende collectie antieke meubelen van de hoogste kwaliteit. Hun unieke stukken zijn zorgvuldig gecureerd en brengen het rijke verleden tot leven in uw eigen woonkamer. Hun website biedt een handig voorproefje van de schatten die hen te wachten staan.

Betreed de sfeervolle winkel en laat u overweldigen door de schoonheid van elk meubelstuk. De eclectische mix van stijlen en tijdperken creëert een inspirerende ambiance, waar u zeker het perfecte stuk vindt om uw huis te accentueren. Elephant and Castle biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, waardoor luxueus wonen voor iedereen bereikbaar wordt.

4.Haagse Antiek- en Boekenmarkt

Haagse Antiek- en Boekenmarkt

5.Notre Dame Antiek

Notre Dame Antiek
Wandelt u op uw gemak langs de etalage van Notre Dame Antiek, dan springen de bijzondere stukken u meteen in het oog. Stuk voor stuk unieke items wachten hier op een nieuw thuis.

Stap binnen en laat u verrassen door de vriendelijke, behulpzame service. Het team staat met alle plezier klaar om u alles te vertellen over de antieke schatten. Meld u aan voor een van de cursussen en verdiep u in de wondere wereld van antiek. Ontdek de geschiedenis en cultuur achter de objecten en leer hoe u ze waardeert en bewaart.

6.Il Mondo Stijl

Il Mondo Stijl
Ben je op zoek naar een oase van verborgen schatten en antieke pracht? Dan is 'Il Mondo Stijl' de magische bestemming voor jou.

Stap binnen in deze schatkamer en laat je verwonderen door een oogverblindende collectie aan verfijnde stukken. Van sierlijke meubels tot glinsterende juwelen, elke schat is zorgvuldig uitgekozen door de uiterst vriendelijke eigenaren. Met hun passie voor schoonheid en detail geven ze je graag persoonlijk advies om het perfecte exemplaar voor jouw verzameling te vinden. Dompel je onder in de betoverende sfeer van 'Il Mondo Stijl' en ontdek een schatkamer van onvergetelijke vondsten!

7.Rondom 1920 (bezichtiging op afspraak)

Rondom 1920 (bezichtiging op afspraak)

8.De Tijdspiegel

De Tijdspiegel
De Tijdspiegel is de absolute topper onder de messenwinkels. Het personeel is ontzettend deskundig en weet alles over het assortiment. Ze helpen je graag met het vinden van het perfecte mes voor jouw wensen, en geven je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Bij De Tijdspiegel vind je een uitgebreid assortiment messen van de beste merken, waaronder Wüsthof, Miyabi en Zwilling. Of je nu op zoek bent naar een Santoku mes, een broodmes of een hakmes, bij De Tijdspiegel vind je het allemaal. En dankzij de deskundige hulp van het personeel vind je gegarandeerd het mes dat perfect bij je past.

9.Cachot Curiosa Brocante Antiek Boutique

Cachot Curiosa Brocante Antiek Boutique
Stap binnen in een schatkamer van verborgen wonderen bij Cachot Curiosa, een unieke brocante en antiekboetiek die je zintuigen zal prikkelen. Deze charmante, intieme winkel herbergt een eclectische verzameling exquise vondsten, waaronder antieke meubelen, vintage sieraden en zeldzame curiosa. Elke hoek en nis nodigt uit tot ontdekking en biedt een glimp van een vervlogen tijdperk.

Laat je betoveren door de warme en gastvrije sfeer van Cachot Curiosa. De eigenaren, die een passie hebben voor al het historische en bijzondere, verwelkomen je met open armen en delen graag hun kennis over de fascinerende verhalen achter hun schatten. Of je nu op zoek bent naar een uniek erfstuk of gewoon wilt genieten van de nostalgische sfeer, bij Cachot Curiosa vind je gegarandeerd iets om je te inspireren en te verbazen.

10.Antiekshop Montmartre

Antiekshop Montmartre
Post suggesties