Lijst 10 bedden winkels in Oosterflank Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-09-08

Samengesteld uit de beste lijsten over bedden winkels in Oosterflank Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Haco wonen & slapen Alexandrium, Beddenwinkel Sleepfast.nl in Rotterdam, Auping Store Rotterdam Alexandrium, Dreambedden, Swiss Sense Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Haco wonen & slapen Alexandrium

Jouw wooninspiratie, jouw thuis!

Haco wonen & slapen Alexandrium
  • Beoordeling: 4,3/5 (164 Review by google)
  • Adres:

    Alexandrium, Watermanweg 25, 3067 GA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan meubels en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten van bekende merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Cafetaria, Speelruimte voor kinderen, Interieurstylist op afspraak

Stap binnen in het woonwalhalla van Haco wonen & slapen Alexandrium, waar stijlvolle meubelen en woonaccessoires je ogen doen stralen. Van comfortabele bedden tot elegante banken, van kleurrijke schilderijen tot ruimtebesparende kasten; hier vind je alles om je huis om te toveren tot je droompaleis.

Laat je verrassen door het deskundige advies van onze gepassioneerde medewerkers. Zij kennen de kneepjes van het vak en helpen je graag bij het creëren van een harmonieuze en uitnodigende sfeer in je woning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, slaapkamermeubilair of decoratieve elementen, bij Haco Alexandrium vind je het allemaal voor scherpe prijzen die je nergens anders zult vinden.

2.Beddenwinkel Sleepfast.nl in Rotterdam

Beddenwinkel Sleepfast.nl in Rotterdam
Op zoek naar de perfecte nachtrust? Dan is Beddenwinkel Sleepfast.nl in Rotterdam de ideale plek voor jou! Na een periode van operaties waren wij op zoek naar een beddenwinkel die echt met ons meedacht en ons kon voorzien van het juiste comfort. Bij Sleepfast.nl vonden we precies wat we zochten: een super persoonlijke service en hoogwaardige matrassen van Emma en Emline.

De medewerkers bij Sleepfast.nl hebben een ongeëvenaarde expertise op het gebied van slaapcomfort. Ze namen uitgebreid de tijd om naar onze wensen en behoeften te luisteren en adviseerden ons deskundig over de verschillende opties. We kochten uiteindelijk twee Mline-matrassen en we zijn er ontzettend blij mee! Onze nachtrust is aanzienlijk verbeterd en we genieten elke nacht van een heerlijke, verkwikkende slaap. Als je op zoek bent naar een beddenwinkel die echt weet waar ze het over hebben, dan raden we Sleepfast.nl van harte aan. Je zult er gegarandeerd de perfecte matras vinden voor jouw individuele behoeften, zodat je elke dag weer wakker wordt vol energie en klaar om de wereld te veroveren!

3.Auping Store Rotterdam Alexandrium

Auping Store Rotterdam Alexandrium
Auping Store Rotterdam Alexandrium, een bezoek met teleurstellingen. De medewerker ontving me met een arrogante houding en gaf alleen kritiek. Geen hulp, maar een verwijt. Een gemiste kans voor Auping, want bij de buren vonden we een warm onthaal en een fijn bed.

Negen maanden ellende met Auping. Ze controleerden de levering niet en plaatsten het bed verkeerd om. Geen probleemoplossing, alleen excuses. Een bedrijf dat niet te vertrouwen is. Ons advies: vermijd Auping en kies voor een betrouwbare partner.

4.Dreambedden

**Absoluut droombedden!** Droombedden biedt een ongeëvenaarde combinatie van eersteklas service en superieure kwaliteit. Onze toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard, vanaf het eerste contact tot aan de levering en daarna.

Ervaar het verschil met onze ruim assortiment aan matrassen, elk zorgvuldig ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar extra comfort, optimale ondersteuning of een specifieke oplossing voor uw slaapbehoeften, ons team van experts staat klaar om u te adviseren en het perfecte bed voor u te vinden.

5.Swiss Sense Rotterdam

Swiss Sense Rotterdam
Swiss Sense Rotterdam is een gerenommeerde beddenfabrikant die zich onderscheidt door zijn unieke Zwitsers geïnspireerde aanpak. De naam Swiss Sense weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan hoogwaardige materialen, verfijnd vakmanschap en een ongeëvenaard slaapcomfort.

Ervaar het verschil met een boxspring van Swiss Sense Rotterdam. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen en de innovatieve constructie bieden onze boxsprings een optimale ondersteuning en drukverdeling, wat resulteert in een ononderbroken, rustgevende slaap. Laat u adviseren door onze deskundige verkopers en vind de boxspring die perfect aansluit bij uw individuele slaapbehoeften. Investeer in een goede nachtrust en geniet elke ochtend van een gevoel van verfrissing en vitaliteit.

6.Morgana Rotterdam

Bij Morgana Rotterdam word je van begin tot eind begeleid in het vinden van het perfecte bed. Na een uitgebreide slaaptest, krijg je een persoonlijk slaapadvies. Hiermee ga je naar de showroom, waar je de aanbevolen bedden uitgebreid kunt uitproberen. Samen met de ervaren slaapadviseurs vergelijk je de verschillende modellen en bespreek je eventuele alternatieven. Zo weet je zeker dat je een bed vindt dat perfect bij jouw slaapbehoeften past.

Morgana Rotterdam onderscheidt zich door de klanttevredenheid die bij alles voorop staat. De slaapadviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en geven een eerlijk en transparant advies. Ze zijn niet uit op een snelle verkoop, maar willen jou helpen aan de beste nachtrust. Zo kun jij elke dag weer uitgerust en energiek wakker worden in jouw droombed van Morgana Rotterdam.

7.Beter Bed Rotterdam Alexandrium

Beter Bed Rotterdam Alexandrium
Op zoek naar de beste nachtrust? Dan is Beter Bed Rotterdam Alexandrium de plek voor jou! Ervaar het comfort en de kwaliteit van onze bedden en matrassen, net als in al onze andere winkels.

Bij ons vind je alles voor een complete slaapkamer, van bedbodems tot hoofdkussens. En heb je hulp nodig bij het kiezen van het perfecte bed? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met advies en begeleiding. Kom langs in onze winkel in Rotterdam Alexandrium en overtuig jezelf van de kwaliteit en service van Beter Bed!

8.LuxuryBeds

LuxuryBeds
Luxe bedden biedt een prachtige selectie luxueuze matrassen en beddengoed die zijn ontworpen om uw nachtrust naar een hoger niveau te tillen. Onze hoogwaardige matrassen zijn vervaardigd met de beste materialen en bieden ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Ontdek het verschil van Luxe bedden en ervaar de ultieme slaapbeleving.

Met onze uitgebreide collectie elegante beddengoed creëert u een gastvrij toevluchtsoord in uw slaapkamer. Van zachte lakens en zijdezachte dekbedden tot pluche kussens en gezellige spreien, elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om een sfeer van luxe en comfort te creëren. Breng uw slaapkamer tot leven met Luxe bedden en geniet van de verfijnde en ontspannende ambiance die uw nachtrust verbetert.

9.Moon Slaapadviseurs

Moon Slaapadviseurs

10.totaalBED Rotterdam

totaalBED Rotterdam
totaalBED Rotterdam is een uitstekende zaak waar je altijd vriendelijk wordt geholpen. Dankzij het personeel, en met name Roy, heb ik de perfecte aankoop kunnen doen. Afgelopen zaterdag was ik er voor een eerste indruk en na het weekend was ik er nog steeds van overtuigd dat ik daar mijn bed wilde kopen. Vandaag ben ik teruggegaan en heb ik de koop afgerond. Over 5 tot 7 weken wordt het bed bezorgd. Ik kan niet wachten!

Roy heeft mij perfect geholpen bij het uitzoeken van het juiste bed. Hij nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf mij deskundig advies. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een boxspringbed met een stevig matras en een comfortabel hoofdbord. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier jarenlang heerlijk op zal slapen. Bedankt, totaalBED Rotterdam en Roy, voor de geweldige service!
Post suggesties