Lijst 10 koffietentjes in Hillesluis Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-09

Samengesteld uit de beste lijsten over koffietentjes in Hillesluis Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Simit and Cheese, The Coffee Point, Café 't Kruispunt, Cafe, Café Spot The Loony. Laten we het samen ontdekken!

1.Simit and Cheese

Lekkere Turkse broodjes en kaasjes

Simit and Cheese
  • Beoordeling: 4,5/5 (1348 Review by google)
  • Adres:

    Beijerlandselaan 44A, 3074 EK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Lekker brood en kaas, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Kleine zaak, weinig zitplaatsen

  • Populaire menu:

    Simit, kaasbroodjes, koffie

  • Prijsbereik:

    $

  • Turks brood
  • Kaas
  • Simit
  • Beijerlandselaan
  • Rotterdam
Simit en Kaas biedt een uitzonderlijke ontbijtbeleving die je smaakpapillen zal verwennen en je een energieboost zal geven voor de dag. Met een uitgebreid menu vol heerlijke en gezonde opties, is er voor ieder wat wils. Van verse simit tot ambachtelijk bereide kazen en verfrissend fruit, elk gerecht is een lust voor het oog en een genot voor de smaak. De vriendelijke medewerkers zorgen voor een gastvrije sfeer en staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Voor gezinnen met kinderen is er een speciale speelruimte waar de kleintjes zich kunnen vermaken terwijl de ouders rustig kunnen genieten van hun ontbijt. Of je nu op zoek bent naar een voedzame start van je dag, een gezellig samenzijn met vrienden of een gezinsuitje, Simit en Kaas is de ideale bestemming. Ontdek de heerlijke smaken en de warme gastvrijheid die dit etablissement te bieden heeft, en ervaar zelf waarom het een favoriet is onder locals en reizigers.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

2.The Coffee Point

The Coffee Point
Ben je klaar voor een koffie-ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen? Welkom bij The Coffee Point, waar koffiekenners hun Nirvana zullen vinden. Onze meester-barista's toveren met passie en precisie de meest verrukkelijke koffie creaties tevoorschijn. Elke slok is een symfonie van smaken, die je zintuigen zullen doen dansen.

Maar wacht, er is meer! The Coffee Point verwelkomt je ook in een oase van smaken met onze verleidelijke bubble tea collectie. Deze Aziatische delicatesse is een explosie van zoete en fruitige smaken, perfect om je dorst te lessen of je smaakpapillen een kick te geven. Kom langs en ervaar zelf waarom The Coffee Point de bestemming is voor koffie- en bubble tea-liefhebbers in Rotterdam Zuid. Laat je verwennen door onze vriendelijke bediening en geniet van een onvergetelijke koffie-ervaring!

Lees meer: Lijst 18 restaurants in Hillesluis Rotterdam

3.Café 't Kruispunt

Café 't Kruispunt
Welkom bij Café 't Kruispunt, het bruisende hart van Rotterdam-Zuid! Geniet in ons gezellige café van een heerlijk biertje en ervaar de unieke sfeer van een echte Rotterdamse kroeg. Onze gastvrije eigenaresse zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt, met een glimlach en een vriendelijk woord voor iedereen.

Vooral op wedstrijddagen van Feyenoord bruist het hier van de energie. Fans van deze legendarische voetbalclub verzamelen zich bij ons café om samen een biertje te drinken en de sfeer op te snuiven. De ligging vlak bij De Kuip maakt ons de ideale plek om je voor te bereiden op een onvergetelijke wedstrijdbeleving.

4.Cafe

Cafe

5.Café Spot The Loony

Café Spot The Loony
Café Spot "The Loony" is het gezelligste café van de stad! Met zijn vriendelijke personeel, heerlijke muziek en een menukaart die je smaakpapillen doet watertanden, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

Of je nu zin hebt in een kopje koffie met gebak, een snelle lunch of een borrel met vrienden, Spot "The Loony" heeft voor ieder wat wils. Kom langs en geniet van de warme sfeer, de gastvrije bediening en het heerlijke eten en drinken. We beloven je een onvergetelijke ervaring!

6.Café-Bar Tuna

Café-Bar Tuna
Café-Bar Tuna is een gezellige plek in het hart van Oskin, waar je kunt genieten van een drankje en een hapje. De bar heeft een uitgebreide menukaart met traditionele Turkse gerechten, waaronder gözleme, pide en lahmacun. Ook kun je er terecht voor een kopje koffie, thee of een verfrissend drankje.

Café-Bar Tuna is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de Turkse cultuur. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. En als je zin hebt in een partijtje oskin, dan ben je hier aan het juiste adres. De bar beschikt over een oskinbaan waar je je helemaal kunt uitleven.

7.Café Bolle Jan

Café Bolle Jan
Café Bolle Jan is meer dan een café, het is een beleving. Een plek waar de tijd even stilstaat, waar je je thuis voelt en waar je altijd met een glimlach op je gezicht vertrekt. Het is een plek waar de liefde voor het vak centraal staat, waar de koffie vers gebrand is en waar de taarten met liefde worden gebakken.

Of je nu komt voor een kop koffie, een lunch of een diner, bij Café Bolle Jan ben je aan het juiste adres. De kaart is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Van klassieke gerechten tot verrassende creaties, alles wordt met zorg bereid. En natuurlijk mag je de livemuziek niet missen, die elke avond voor een gezellige sfeer zorgt. Café Bolle Jan is dé plek om te genieten, te ontspannen en om herinneringen te maken.

8.Koffiehuis Mon Ami

Koffiehuis Mon Ami

9.Coffeeshop 1-2-3

De plek om te zijn voor koffieliefhebbers

  • Beoordeling: 3,8/5 (173 Review by google)
  • Adres:

    Slaghekstraat 77B, 3074 LB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Gezellig, vriendelijk personeel, goede koffie

  • Nadelen:

    Soms druk, beperkte zitplaatsen, niet altijd even schoon

  • Populaire menu:

    Cappuccino, latte macchiato, espresso

  • Prijsbereik:

    $$

  • koffie
  • gezellig
  • rotterdam
  • slaghekstraat
  • ontbijt
Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd of gewoon een kopje koffie met wat lekkers, bij Coffeeshop 1-2-3 ben je aan het juiste adres. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, bereid met verse ingrediënten en met liefde voor het vak. En het beste van alles? De prijzen zijn verrassend betaalbaar, zodat je elke dag kunt genieten van een geweldige gastronomische ervaring.

10.Koffiehuis Arena

Koffiehuis Arena
Post suggesties