Lijst 10 loodgieters in Zaandam Zaanstad

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over loodgieters in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Riool Service Zaan/Nonstoppingsdienst, Hammer Loodgieters & Installateurs, Loodg.bedr. J.N. Jonker&Zn. BV, Vermeulen loodgietersbedrijf, De Gouden Pijp. Laten we het samen ontdekken!

1.Riool Service Zaan/Nonstoppingsdienst

Uw rioolproblemen, onze specialiteit!

Riool Service Zaan/Nonstoppingsdienst
  • Beoordeling: 4,9/5 (203 Review by google)
  • Adres:

    Clusiuslaan 316, 1504 HB Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Voordelen:

    Professioneel, snelle service, 24/7 bereikbaar

  • Nadelen:

    Duur, soms lange wachttijden, niet altijd even netjes

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogstaande rioolservice

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Deskundig, Snel, Netjes

  • Diensten:

    Rioolinspectie, Rioolreiniging, Rioolontstopping, Rioolrenovatie, Camera-inspectie

Riool Service Zaan staat garant voor uitstekend vakwerk. Wij bieden een heldere uitleg en transparante tarieven. Wij zijn overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze diensten.

Bij Riool Service Zaan bent u ook in het weekend en op feestdagen verzekerd van een 24/7 storingsdienst. Onze ervaren professionals staan altijd voor u klaar om vakkundig en snel uw rioleringsproblemen op te lossen. Kies voor de top in rioleringsdiensten en bel Riool Service Zaan!

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

2.Hammer Loodgieters & Installateurs

Hammer Loodgieters & Installateurs
Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de loodgieters en installateurs van Hammer Loodgieters & Installateurs ware vakmensen. Niet alleen komen ze hun afspraken stipt na en reageren ze snel en correct op vragen, ze zijn ook nog eens enorm behulpzaam en vriendelijk. Een topbedrijf dat zelfs onder de offerteprijs bleef en in hun vrije uren nog bereid was om hulp te bieden via de app. In deze tijd is dat bijzonder en daarom raad ik dit bedrijf van harte aan.

Bent u op zoek naar een loodgieter of installateur die betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig is? Dan is Hammer Loodgieters & Installateurs het bedrijf voor u. Aarzel niet langer en neem contact op voor een vrijblijvende offerte. U zult versteld staan van hun service en vakmanschap.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

3.Loodg.bedr. J.N. Jonker&Zn. BV

Loodg.bedr. J.N. Jonker&Zn. BV
Beleef een onvergetelijke culinaire reis bij het sfeervolle restaurant De Twee Zwaantjes. Laat je meevoeren door een gastronomische avontuur, waar verse, lokale ingrediënten worden omgetoverd tot verfijnde creaties. Onze gepassioneerde chef-koks combineren traditionele technieken met moderne flair, waardoor elke maaltijd een ware smaaksensatie wordt.

Kom tot rust in ons gastvrije ambiance en geniet van het adembenemende uitzicht over het schilderachtige platteland. Onze attente bediening staat garant voor een persoonlijke service, zodat je je volledig kunt overgeven aan de culinaire verwennerij. Of je nu kiest voor een romantisch diner, een feestelijke gelegenheid of gewoon een avondje uit met vrienden, De Twee Zwaantjes is dé bestemming voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Reserveer vandaag nog en laat je verrassen door de smaken van het goede leven!

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

4.Vermeulen loodgietersbedrijf

Vermeulen loodgietersbedrijf
Met de vakmanschap van Vermeulen Loodgietersbedrijf tover jij jouw woning om tot een oase van warmte en comfort. Laat je vermoeide radiatoren en koppige leidingen vaarwel zeggen en omarm de luxe van vloerverwarming! Onze ervaren loodgieters, onder leiding van de bekwame Ricardo, staan klaar om je woning te transformeren met precisie en efficiëntie. Ervaar het verschil en geniet van een woning die ademt van comfort en elegantie.

Ricardo's expertise schittert in elk detail. Of het nu gaat om het verwijderen van logge radiatoren voor een overgang naar een modern aircosysteem of het aanleggen van vloerverwarming om je woning te hullen in zachte warmte, hij verricht elk karwei met uiterste zorg en nauwkeurigheid. Zijn stipte aanpak en het oog voor detail zorgen ervoor dat jouw woning op tijd klaar is, precies zoals jij het voor ogen hebt. Vertrouw op Vermeulen Loodgietersbedrijf en Ricardo, de vakman die jouw woning naar een hoger niveau tilt.

5.De Gouden Pijp

De Gouden Pijp
De Gouden Pijp is een betrouwbare partner voor al uw klussen. Het team van jonge, enthousiaste vakmensen staat klaar om u met hun expertise en passie te helpen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalige renovatie, De Gouden Pijp heeft de oplossing.

Met hun snelle en professionele aanpak nemen zij u alle zorgen uit handen. Zij denken met u mee, komen hun afspraken na en leveren altijd kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een perfect resultaat, waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met De Gouden Pijp voor een vrijblijvende offerte!

6.Loodgietersbedrijf J. Kroon

Loodgietersbedrijf J. Kroon
Loodgietersbedrijf J. Kroon: de razendsnelle oplossing voor uw loodgietersproblemen!

Vakkundige en professionele vakmensen staan klaar om u razendsnel te helpen met al uw loodgieterszorgen. Met hun jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise garanderen wij dat u weer snel kunt genieten van een zorgeloze woonomgeving. Van een lekkende kraan tot een verstopt riool, wij lossen het vakkundig op met onze unieke combinatie van kwaliteit en snelheid. Kies voor Loodgietersbedrijf J. Kroon en ervaar het verschil!

7.De Zaanse Loodgieterservice

De Zaanse Loodgieterservice

8.De Rooij Loodgieters B.V.

De Rooij Loodgieters B.V.
De Rooij Loodgieters B.V. heeft ons recentelijk uit de brand geholpen toen onze cv-ketel stuk ging. Ondanks dat wij geen onderhoudsabonnement hadden, kwamen ze direct in actie en binnen enkele uren was het probleem verholpen. De monteur was uiterst vakkundig, beleefd en professioneel. Een echte aanrader!

Helaas hebben wij minder positieve ervaringen met dit bedrijf. Bij het installeren van onze nieuwe keuken hebben zij de plannen verkeerd gelezen, waardoor het werk twee keer moest worden gedaan. Ook de kosten liepen hierdoor flink op, terwijl wij hier niet verantwoordelijk voor waren. Dit heeft ons doen besluiten om in de toekomst niet meer met De Rooij Loodgieters B.V. in zee te gaan.

9.Bakker Installatiebedrijf

Bakker Installatiebedrijf
De vakmensen van Bakker Installatiebedrijf staan bekend om hun snelle en efficiënte service. Zo ook toen er sprake was van een verstopping in de afvoer. Binnen 15 minuten was het probleem verholpen door het plaatsen van een ontluchtingsdop.

Voor deze service werd een bedrag van €240,- in rekening gebracht. Hoewel dit bedrag wat hoog lijkt, moet worden bedacht dat er geen materiaalkosten waren en dat de klus buiten de reguliere werktijden werd uitgevoerd. De kwaliteit van het geleverde werk was uitstekend.

10.Loodgieter Zaandam 075

Loodgieter Zaandam 075
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    J C van Oostsanenhof 26, 1506 JZ Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties