Lijst 10 speeltuinen in Watergraafsmeer Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-28

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Natuurspeeltuin Jeugdland Amsterdam, Speeltuin Mariotteplein, Pierenbadje Oosterpark, Speeltuin Oosterpark, Speeltuin Amsteldorp. Laten we het samen ontdekken!

1.Natuurspeeltuin Jeugdland Amsterdam

een veilige en avontuurlijke speelplek in het hart van Amsterdam

Natuurspeeltuin Jeugdland Amsterdam
  • Beoordeling: 4,7/5 (598 Review by google)
  • Adres:

    Valentijnkade 131, 1095 KH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Ticket service:

    nee

  • Ticketprijs:

    nul

  • Hoogseizoen:

    april-oktober

  • Attracties:

    natuurlijke speeltuin, schommel, glijbaan, zandbak, waterpomp

  • Evenementen:

    nul

  • Veiligheidsmaatregelen:

    omheind, toezicht bijv. ouders/verzorgers

Stap in een wereld waar de fantasie van kinderen werkelijkheid wordt. Natuurspeeltuin Jeugdland Amsterdam is een oase van groen en avontuur voor ouders en kinderen alike.

Verdwaal in een labyrint van kronkelende paadjes, beklim torenhoge klimmuren en glijd naar beneden op glijbanen die rechtstreeks uit een sprookjesboek lijken te komen. Het getjilp van vogels vormt een betoverende soundtrack terwijl je je vergaapt aan de prachtige tuinen en vijvers. Met vriendelijke medewerkers die altijd klaar staan om een helpende hand te bieden, hoeft de pret nooit te stoppen. Of je nu geniet van een zonnig middagje of een frisse wandeling in de winter, Natuurspeeltuin Jeugdland Amsterdam laat je de wereld met andere ogen zien.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

2.Speeltuin Mariotteplein

Speeltuin Mariotteplein
Het Mariotteplein in Amsterdam biedt een paradijs voor kinderen met een ruim opgezette, rustige speeltuin waar ze onbeperkt plezier kunnen beleven. De aanwezigheid van schone, toegankelijke toiletten zorgt voor extra gemak en comfort voor zowel kinderen als ouders.

Stap binnen in een modern speelparadijs waar een gezellige koffiehoek uitnodigt om even tot rust te komen terwijl de kleintjes zich uitleven. De recente renovatie heeft de speeltuin getransformeerd tot een ware oase, met gloednieuwe speeltoestellen en een veilige omgeving waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Laat de magie van het Mariotteplein het hart van uw kinderen veroveren en creëer onvergetelijke herinneringen in een speelomgeving die aan al uw wensen voldoet.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Pierenbadje Oosterpark

Pierenbadje Oosterpark
Het Pierenbadje Oosterpark is een waar paradijs voor gezinnen. Dit verborgen juweeltje in het hart van Amsterdam biedt een oase van plezier en ontspanning. Van spetterende avonturen in het pierenbadje tot urenlang speelplezier in de kindvriendelijke speeltuin, er valt altijd wat te beleven.

Naast de waterpret en speeltoestellen biedt het Oosterpark ook volop mogelijkheden voor ontspanning. Wandel door de schilderachtige tuinen, geniet van de rust aan de vijver of laat je verrassen door de culturele programmering in de muziektent. Met zijn unieke combinatie van natuur, spel en ontspanning is het Pierenbadje Oosterpark de perfecte bestemming voor een onvergetelijk dagje uit met het hele gezin.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

4.Speeltuin Oosterpark

Beleef een onvergetelijk avontuur in de betoverende speeltuin van Oosterpark, een ware oase voor jonge avonturiers! Zweef hoog door de lucht op vrolijke schommels en beklim de uitdagende obstakels van het klimparcours, dat beloond wordt met een glijbaan die adrenaline door je aderen laat stromen. Neem plaats op de gezellige zitplekken en geniet van de vrolijke geluiden en het aanstekelijke enthousiasme van spelende kinderen.

Ontdek de groene oase van het Oosterpark, een paradijs voor natuurliefhebbers en fijnproevers. Slenter door de groene lanen tijdens de middagpauze en geniet van een heerlijke picknick in het gezelschap van kwetterende vogels en kabbelend water. Laat je kinderen los op de uitnodigende speelplekken, terwijl jij ontspant op de zachte grasvelden. Bewonder de weelderige vijvers en ontmoet de vriendelijke dieren die in dit prachtige stadspark wonen. Het Oosterpark biedt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, waar avontuur, ontspanning en natuurliefde samenkomen.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Speeltuin Amsteldorp

Geniet van een onvergetelijke dag met het hele gezin in de betoverende Speeltuin Amsteldorp! Deze uitgestrekte speelplaats is een oase van plezier, waar kinderen van alle leeftijden hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Dankzij de onvermoeibare inzet van toegewijde vrijwilligers blijft deze speeltuin elke dag geopend, waardoor het een kostbare plek is voor gezinnen in de omgeving.

Naast de talloze speeltoestellen en activiteiten biedt de speeltuin ook een schilderachtige picknickplaats, waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd in de frisse buitenlucht. Het gemakkelijke parkeren op de betaalde parkeerplaatsen maakt een bezoek aan de Speeltuin Amsteldorp nog aantrekkelijker. Kom en ervaar de magie van deze speciale plek, waar kinderen urenlang kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen en genieten van de vreugde van hun dierbaren.

Lees meer: Lijst 21 speeltuinen in Amsterdam

6.Speeltuin Transvaalplein

Het Transvaalplein in Amsterdam is onlangs omgetoverd tot een paradijselijk speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Met fonkelnieuwe speeltoestellen, frisse kleuren en een overvloed aan speelmogelijkheden biedt deze vernieuwde speeltuin een ongeëvenaarde speelervaring.

Van snelle glijbanen en uitdagende klimtoestellen tot rustieke schommels en zandbakken, er is voor ieder wat wils. De kleintjes kunnen hun fantasie de vrije loop laten in het speelhoekje, terwijl oudere kinderen zich kunnen uitleven op de spannende avonturenparcours. Met voldoende zitplekken voor ouders en verzorgers is het Transvaalplein de perfecte plek om te ontspannen terwijl je kinderen genieten van urenlang speelplezier.

7.Speeltuin Park Frankendael

Speeltuin Park Frankendael
Speeltuin Park Frankendael, gelegen in het hart van de Watergraafsmeer, is een waar speelparadijs voor kinderen. Met zijn uitgestrekte zandvlaktes en uitdagende buitenspeeltoestellen biedt het eindeloos speelplezier. Laat je kinderen de vrijheid ervaren om in het zand te graven, te klimmen en te klauteren, terwijl jij toekijkt en geniet van hun onbezorgde vreugde.

Park Frankendael is meer dan alleen een speeltuin; het is een groene oase die natuur en vermaak op unieke wijze combineert. De speelruimte is omgeven door prachtige bomen en planten, waardoor het een schilderachtige omgeving is waar kinderen in alle rust en veiligheid kunnen spelen. Kom en ontdek de magie van Speeltuin Park Frankendael, waar de glimlach van je kinderen de beste beloning is.

8.Dynamo Albert Wittenbergplein

Dynamo Albert Wittenbergplein
Op het plein vind je een leuke speeltuin, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Er zijn glijbanen, schommels en een zandbak. Voor volwassenen is er een gezellig terras, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

9.Speeltuin Oosterpark II

Speeltuin Oosterpark II

10.Atjehstraat Playground

Hoewel het soms voorkomt dat de rust wordt verstoord door hangjongeren, kan de aanblik van lachende kinderen die door het groene paradijs rennen niet worden weerstaan. Laat je meeslepen door de magie van de Atjehstraat-speeltuin, waar avonturen wachten en herinneringen worden gemaakt.
Post suggesties