Lijst 10 telefoon winkels in Plantage Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-24

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Plantage Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Coffee & Bites Amsterdam, De Deli - Plantagebuurt, IJscuypje Plantage, coffeecompany, Sagra Food & Wine. Laten we het samen ontdekken!

1.Coffee & Bites Amsterdam

De huiskamer van Plantage

Coffee & Bites Amsterdam
  • Beoordeling: 4,6/5 (555 Review by google)
  • Adres:

    Plantage Middenlaan 44-HS, 1018 DH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse kaart met koffie, thee, gebak, broodjes en salades

  • Productkwaliteit:

    Verse en kwalitatief hoogwaardige producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame bediening

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Buitenterras, Huisdiervriendelijk, Rolstoeltoegankelijk, Gezinsvriendelijk

Geniet van een ware koffie-ervaring bij Coffee & Bites Amsterdam, waar de geur van vers gebrande bonen de lucht vult. In deze gezellige oase word je verwelkomd door een glimlach en een warm welkom. Ontspan op de comfortabele kussens, geniet van het uitzicht vanuit de ruime ramen en laat de stress van de dag wegsmelten.

Verwen jezelf met de heerlijke koffie, vakkundig gezet door ervaren barista's. Of probeer de verfrissende mango smoothie, gemaakt met het sappigste tropische fruit. Geniet van de smaakvolle hapjes die je smaakpapillen zullen prikkelen. Of je nu op weg bent naar Artis of gewoon op zoek bent naar een ontspannen plek om te genieten, Coffee & Bites Amsterdam is de perfecte bestemming. Ervaar de ultieme combinatie van uitstekende koffie, vriendelijke service en een uitnodigende sfeer.

Lees meer: Lijst 34 telefoon winkels in Amsterdam

2.De Deli - Plantagebuurt

Sfeer van een traditioneel Indonesisch restaurant

De Deli - Plantagebuurt
  • Beoordeling: 4,6/5 (888 Review by google)
  • Adres:

    Plantage Kerklaan 41, 1018 CV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie van Indonesische gerechten

  • Productkwaliteit:

    Authentieke en verse Indonesische gerechten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gezellig interieur, Terras, Afhaalmogelijkheid, Catering, Rolstoeltoegankelijk

Lees meer: Lijst 18 koffietentjes in Plantage Amsterdam

3.IJscuypje Plantage

IJscuypje Plantage
Als de zon hoog aan de hemel staat en de temperaturen aangenaam zijn, is er niets lekkerder dan een heerlijk ijsje. En als het op ijs aankomt, is IJscuypje Plantage dé plek om te zijn. Met een ruime keuze aan smaken, van klassiekers als vanille en chocolade tot verfrissende fruitsoorten en creatieve combinaties, is er voor ieder wat wils.

Elke bol is een kunstwerk, met liefde bereid en met precisie geserveerd. De kwaliteit is ongeëvenaard, en elke hap is een feest voor de smaakpapillen. Of je nu een verkoelend tussendoortje zoekt of een zoete afsluiting van een heerlijke maaltijd, IJscuypje Plantage is de ideale bestemming. Kom en proef zelf waarom dit de beste ijscozaak van de stad is!

Lees meer: Lijst 13 restaurants in Plantage Amsterdam

4.coffeecompany

Koffiebranderij met eigen koffiesoorten

coffeecompany
  • Beoordeling: 4,3/5 (433 Review by google)
  • Adres:

    Plantage Muidergracht 69 71, 1018 TM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse koffie- en theesoorten, gebak en ontbijt

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit koffie en thee, vers gebak

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en attente bediening

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Buitenterras, Koffiebonen te koop, Huisdiervriendelijk, Rolstoeltoegankelijk

Vijf sterren voor de locatie, vier sterren omdat het soms hemeltergend traag is. Maar hé, dan heb je wel wat tijd om te genieten van het schitterende uitzicht vanaf het terras. Dit kleine tentje is een bezoekje meer dan waard, maar houd rekening met wat wachttijd tijdens de spits.

Maar ach, als je dan eindelijk van je dampende kop koffie of thee geniet op het terras in het zonnetje, dan smelt je toch helemaal weg. De geuren van versgebakken taarten en koekjes verleiden je tot een extraatje, en het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Dus trek er lekker op uit naar deze grandioze plek voor een welverdiende koffiepauze en geniet volop van het uitzicht en de heerlijke koffie!

5.Sagra Food & Wine

Sagra Food & Wine
Sagra Food & Wine staat bekend om haar voortreffelijke koffie en heerlijke lekkernijen. Met een vriendelijke bediening en een ruime keuze aan lekkernijen, is het de perfecte plek voor een snelle hap of een moment van ontspanning.

Proef de culinaire magie van Sagra Food & Wine met hun verrukkelijke broodjes, die tot de beste behoren die je ooit zult proeven. De eigenaar verwelkomt je met open armen en staat altijd klaar om je te helpen. Kortom, Sagra Food & Wine is een gastronomisch paradijs dat je smaakpapillen zal verwennen en een onvergetelijke eetervaring garandeert.

6.Poffertjes

Poffertjes
Haal je geliefden bijeen voor een onvergetelijk culinair avontuur bij Poffertjes! Verwen jezelf met verrukkelijke pannenkoeken, bereid met traditioneel recept dat doet denken aan de lieflijke creaties van je moeder. Dompel je onder in de warmte van hun gastvrije service, waar Hasan, de charmante eigenaar, je verwelkomt met open armen. Geniet van een smaakvolle kop koffie, vergezeld door de geur van vers gebakken brood en de knapperige knapperigheid van poffertjes.

Of je nu verlangt naar een hartig ontbijt of een smakelijke lunch, Poffertjes biedt een keur aan heerlijkheden die je smaakpapillen zullen bekoren. Schuif aan voor een toast met sappige ham en gesmolten kaas, perfect gecombineerd met een portie knapperige friet. Laat je verleiden door de vriendelijkheid van de bediening, die elke gast behandelt als een gewaardeerde vriend. Geniet bij Poffertjes van een culinaire ervaring die je nog lang zult koesteren!

7.Blin - Delicatessen uit Oost-Europa

Blin - Delicatessen uit Oost-Europa

8.Hanksconcept

Hanksconcept

9.Souvenirwinkel artis

Souvenirwinkel artis

10.Souvenirs Gifts

Souvenirs Gifts
Ontdek de schatkamer aan souvenirs bij 'Gifts'! Met een overvloed aan unieke items, is deze winkel een walhalla voor verzamelaars. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar met een glimlach en deskundig advies. Of je nu op zoek bent naar traditionele souvenirs of iets speciaals voor thuis, Gifts heeft het allemaal.

Overweeg je een bezoek aan Souvenirs Gifts? Dan zul je teleurgesteld zijn. Het personeel is afwezig en de winkel sluit onregelmatig. Zoek dus een alternatief, zoals 'Gifts', waar klantvriendelijkheid en een uitgebreide collectie centraal staan.
Post suggesties