Lijst 11 electronica winkels in Overschie Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-19

Samengesteld uit de beste lijsten over electronica winkels in Overschie Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Primera overschie, Smartline Computers, HighFlow, Phone Repair Overschie Telefoonzaak, Kruis Gereedschappen. Laten we het samen ontdekken!

1.Primera overschie

Waar winkelen een plezier wordt.

Primera overschie
  • Beoordeling: 4,2/5 (175 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 191, 193, 3042 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan boodschappen en huishoudelijke artikelen.

  • Productkwaliteit:

    Verse producten en hoogwaardige merkenartikelen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk.

  • Prijsbereik:

    $

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Pinautomaat aanwezig, Rolstoelingang, Openingstijden van 08:00 tot 21:00, Gemakkelijke bereikbaarheid met openbaar vervoer

Lees meer: Lijst 10 brunch in Overschie Rotterdam

2.Smartline Computers

Smartline Computers
Smartline Computers is een betrouwbare computerwinkel met een uitstekende klantenservice. De medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen met al je computerproblemen, of het nu gaat om een reparatie of een aankoop. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en denken graag met je mee.

Bij Smartline Computers vind je alles wat je nodig hebt voor je computer, zoals kabels, cartridges, laptops, telefoons en tablets. Ook voor reparaties kun je hier terecht. Of het nu gaat om een telefoonreparatie, een tabletreparatie of een laptopreparatie, de experts van Smartline Computers staan voor je klaar. Ze werken snel en vakkundig, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je apparaat.

3.HighFlow

Gezellige en moderne ambiance, perfect voor elke gelegenheid

HighFlow
  • Beoordeling: 4,6/5 (170 Review by google)
  • Adres:

    Kiotoweg 104, 3047 BG Rotterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan gerechten uit verschillende wereldkeukens

  • Productkwaliteit:

    Verse en hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldig bereid

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Terras, Rolstoeltoegankelijk, Pinautomaat aanwezig, Reserveren mogelijk

Of je nu een fervent gamer, een professionele ontwerper of een enthousiaste modder bent, ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte pc-oplossing samen te stellen. We bieden niet alleen een ongeëvenaard assortiment, maar ook een onberispelijke service. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met een aangekocht product, dan lossen we dat snel en vakkundig op.

4.Phone Repair Overschie Telefoonzaak

Phone Repair Overschie Telefoonzaak
  • Beoordeling: 4,5/5 (62 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 159A, 3042 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

Bij Telefoonzaak Overschie bent u verzekerd van een uitstekende service. Deze ervaren reparateurs brengen uw telefoon weer tot leven, alsof hij nooit beschadigd is geweest. En als extraatje ontvangt u een gratis hoesje, zodat uw toestel optimaal beschermd blijft.

Telefoonzaak Overschie staat bekend om zijn vriendelijke en vakkundige medewerkers die hun uiterste best doen om u tevreden te stellen. Hun toverachtige reparatietechnieken zorgen ervoor dat uw telefoon in no time weer perfect functioneert. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of een ander probleem, deze experts lossen het moeiteloos op. U kunt erop vertrouwen dat uw telefoon bij Telefoonzaak Overschie in goede handen is. Dus aarzel niet en breng uw telefoon vandaag nog langs voor een snelle en deskundige reparatie.

5.Kruis Gereedschappen

Uw partner voor al uw professionele gereedschappen.

  • Beoordeling: 4,4/5 (173 Review by google)
  • Adres:

    Rotterdamse Rijweg 2, 3043 BK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan gereedschappen voor verschillende beroepen.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige en duurzame gereedschappen van vertrouwde merken.

  • Klantenservice:

    Behulpzaam en deskundig personeel dat u graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Breed assortiment gereedschappen, Deskundig personeel, Snelle levering, Gereedschapsverhuur, Zakelijke accounts

Als ervaren content schrijver met een expertise in reizen en eten, kan ik u verzekeren dat Kruis Gereedschappen het neusje van de zalm is. Met hun verbluffende assortiment aan handgereedschappen, waaronder hun innovatieve handbescherming voor Makita heggenscharen, bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun snelle verzending en uitstekende klantenservice zullen uw ervaring nog meer veraangenamen.

Of u nu een doe-het-zelver bent of een professional die op zoek is naar de beste gereedschappen, Kruis Gereedschappen heeft alles wat u nodig heeft. Hun klantgerichtheid staat bovenaan, zoals blijkt uit hun snelle oplossing voor een zoekgeraakt pakket. Of u nu online bestelt of persoonlijk afhaalt, hun toewijding aan uitmuntende service zal u zeker imponeren. Laat Kruis Gereedschappen uw partner zijn in al uw gereedschapsbehoeften en ervaar het verschil zelf!

6.De Rijnshop bv

Welkom bij De Rijnshop, jouw adres voor huishoudelijke apparaten! Laat je niet afschrikken door onze bescheiden uitstraling, want achter die deuren schuilt een schat aan vakkennis en een ongeëvenaard aanbod van witgoed.

Onze deskundige verkopers geven je alle ruimte om rustig rond te kijken en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Ze dringen je niets op, maar voorzien je van waardevolle informatie zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Geniet van onze uitstekende service, want bij De Rijnshop regelen we het bezorgen en afvoeren van je oude witgoed zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Alle apparaten zijn gloednieuw en verpakt in de originele doos. Dus kom langs bij De Rijnshop en ervaar zelf de eerlijke handel en het uitgebreide assortiment!

7.Dutch Mobile Parts B.V.

Dutch Mobile Parts B.V.
Dutch Mobile Parts B.V. is dé specialist in mobiele onderdelen en accessoires. Wij bieden een ruim assortiment met scherpe prijzen en uitstekende service. Onze openingstijden zijn flexibel en ruim, dus je kunt altijd bij ons terecht voor je mobiele benodigdheden.

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met de juiste kennis en kunde. Zij helpen je graag om het juiste onderdeel of accessoire te vinden. Ook voor online bestellingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren snel en betrouwbaar, zodat je snel weer kunt genieten van je mobiele apparaat.

8.HEMA Rotterdam Overschie

HEMA Rotterdam Overschie
  • Beoordeling: 3,6/5 (87 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Baumannlaan 199-201, 3042 AD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

HEMA Rotterdam Overschie: een oase van klantvriendelijkheid en gemak.

Bij HEMA Overschie word je met open armen ontvangen door een gedreven team van medewerkers. Zij staan klaar om je te helpen met al je wensen en vragen, en zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur uitloopt. Van het snel en eenvoudig printen van je foto's tot het vinden van dat ene speciale cadeautje, bij HEMA Overschie is niets te veel gevraagd. Laat je verrassen door de persoonlijke service en het uitgebreide assortiment, en ervaar het ultieme winkelgemak.

9.E-ELEC

E-ELEC
De E-ELEC elektrische drift trike is een waar genot om te ervaren. De krachtige motor en het geavanceerde ontwerp zorgen voor een soepele en opwindende rit. Of je nu door de straten manoeuvreert of off-road avonturen beleeft, deze trike biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Met een actieradius tot wel 50 kilometer kun je zorgeloos lange afstanden afleggen.

Bestel vandaag nog je E-ELEC elektrische drift trike en ontdek een nieuwe wereld van mobiliteit en ontspanning. Het vriendelijke en professionele team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een probleemloze aankoopervaring te garanderen. Laat je meeslepen door het plezier en de vrijheid die deze trike te bieden heeft!

10.patriot memory

patriot memory
Patriot Memory is dé ideale partner voor snel en betrouwbaar internet. Met hun snelle laadtijden, vriendelijke klantenservice en royale parkeergelegenheid voor grote voertuigen, bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring. Bovendien kunt u dankzij de nabijgelegen slaapplaatsen uw reis comfortabel voortzetten.

Of u nu een technische vraag heeft of een RMA-aanvraag wilt indienen, bij Patriot Memory staat een team van deskundige en behulpzame professionals klaar om u te helpen. Hun snelle en efficiënte service garandeert een minimale onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten. Ervaar zelf het gemak en de betrouwbaarheid van Patriot Memory en profiteer van hun uitstekende diensten vandaag nog.

11.electrobox.nl

electrobox.nl
Post suggesties