Lijst 11 restaurants in Overtoomse Veld Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-07-25

Samengesteld uit de beste lijsten over restaurants in Overtoomse Veld Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Floor17, Met Restaurant | Lunch & Diner Amsterdam-West, Tipico Wines | Wijnen, Le Début, Avenida. Laten we het samen ontdekken!

1.Floor17

Unieke eetervaring met een adembenemend uitzicht

Floor17
  • Beoordeling: 4,1/5 (1080 Review by google)
  • Adres:

    Staalmeesterslaan 410, 1057 PH Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Prachtig uitzicht, heerlijk eten, vriendelijke bediening

  • Nadelen:

    Duur, druk, kleine porties

  • Populaire menu:

    Avocado toast, eggs benedict, pancakes

  • Prijsbereik:

    $$$

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Uitzicht
  • Centrum

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

2.Met Restaurant | Lunch & Diner Amsterdam-West

Met Restaurant | Lunch & Diner Amsterdam-West
Geniet van een culinaire verrassing bij Restaurant Met, waar smaak en gezelligheid centraal staan. Of je nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, wij verwelkomen je met open armen. Onze passie voor gastronomie vertaalt zich in elk gerecht, bereid met verse, lokale ingrediënten.

Kom binnen en laat je verrassen door onze creatieve kaart. Of je nu kiest voor onze overheerlijke Serreno kroketjes of een smaakvolle pasta, wij bieden voor ieder wat wils. En vergeet vooral niet onze royale porties, waar ook de grootste eters van zullen smullen. Sluit je dag af met een ontspannen diner bij Restaurant Met en ervaar zelf waarom we de beste zijn in Amsterdam-West.

3.Tipico Wines | Wijnen

Tipico Wines | Wijnen
Bent u op zoek naar een bijzondere en verrukkelijke wijn? Dan bent u bij Tipico Wines aan het juiste adres. Dennis heeft een passie voor wijn en een ruime kennis van verschillende soorten en smaken. Hij luistert naar uw wensen en adviseert u deskundig over de beste keuze voor uw gelegenheid. Van klassieke wijnen tot unieke vondsten, Tipico Wines heeft het allemaal.

Proef het verschil dat passie maakt. Dennis selecteert zorgvuldig elke wijn in zijn assortiment, zodat u verzekerd bent van een wijnervaring om nooit te vergeten. Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van wijn, Tipico Wines heeft iets voor u. Laat u verrassen door de verfijnde smaken en geniet van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

4.Le Début

Le Début

5.Avenida

Avenida
Avenida, een culinaire parel in het hart van Amsterdam, heeft mijn vrouw en mij een onvergetelijke avond bezorgd. De ambiance is warm en uitnodigend, en de menukaart biedt een verleidelijke selectie Braziliaanse gerechten. Hoewel wij als Brazilianen Engels spreken, is de menukaart uitsluitend in het Nederlands. Maar geen nood, de ober was bereid om elk gerecht met geduld en enthousiasme te vertalen.

Voor vegetariërs is Avenida een waar paradijs. De kaart staat vol met smaakvolle opties, van kleurrijke salades tot hartige hoofdgerechten. Het personeel is goed op de hoogte van de vegetarische opties en geeft graag aanbevelingen. Wij hebben genoten van de frisse avocado-salade, gevolgd door de heerlijke linzencurry. Avenida is zeker een aanrader voor zowel toeristen als locals die op zoek zijn naar een authentieke Braziliaanse culinaire ervaring in een gastvrije en informatieve omgeving.

6.Eethuis Burcu

Eethuis Burcu
Eethuis Burcu is de ideale locatie op het August Allebéplein voor een snelle hap. Of je nu zin hebt in een patatje, kipnuggets, een döner of een kapsalon, hier vind je het allemaal. De zaak is ruim en heeft voldoende zitplaatsen, zodat je rustig kunt genieten van je maaltijd.

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze helpen je graag bij het maken van een keuze uit de uitgebreide menukaart. De Turkse pizza is een absolute aanrader. Deze wordt vers bereid met verse ingrediënten en is heerlijk knapperig. Kortom, Eethuis Burcu is de perfecte plek voor een snelle en lekkere maaltijd.

7.Yummy Yam restaurant

Yummy Yam restaurant
Kom genieten van de heerlijke gerechten en service bij Yummy Yam restaurant! Hun verse en smaakvolle gerechten, gecombineerd met hun gastvrije bediening, maken de eetervaring compleet. Als een van de beste restaurants in de omgeving, biedt Yummy Yam een constante kwaliteit en service. Stap binnen en laat je smaakpapillen verwennen door hun culinaire creaties. Wij wensen Yummy Yam veel succes en een bloeiende toekomst!

Helaas waren wij minder tevreden over onze recente dinerervaring. We moesten meer dan 75 minuten wachten op onze bestelling van geroosterde kip. Dit lange wachten heeft onze eetervaring helaas negatief beïnvloed. Ondanks dit incident hopen we dat Yummy Yam de kwaliteit van hun service zal verbeteren.

8.Wok n Rolls

Wok n Rolls

9.Monalisa restaurant

Monalisa restaurant

10.Restaurant Postjesweg

Restaurant Postjesweg
Restaurant Postjesweg is een waar culinair paradijs waar heerlijk eten en oogstrelende taferelen samenkomen. Geniet van de verrukkelijke risotto met venkel en citroen, een ware smaaksensatie die uw smaakpapillen zal verwennen.

De ambiance van Restaurant Postjesweg is net zo verleidelijk als het eten. De prachtige mensen om u heen creëren een levendige en stimulerende sfeer. Laat u meeslepen door de charme van dit restaurant en beleef een gastronomische avond die u niet snel zult vergeten.

11.Les Saveurs

Les Saveurs
Post suggesties