Lijst 12 visrestaurants in Geuzenveld Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-06

Samengesteld uit de beste lijsten over visrestaurants in Geuzenveld Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Hünkar Restaurant, De Smulhoek, Kiosk West Restaurant (Amsterdam), Snackbar-Eethuisje "De Noodstop", Ankara Simit. Laten we het samen ontdekken!

1.Hünkar Restaurant

Authentieke Turkse smaken in een sfeervolle ambiance

Hünkar Restaurant
  • Beoordeling: 4,3/5 (388 Review by google)
  • Adres:

    Lambertus Zijlplein 25, 1067 JR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 00:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, heerlijke Turkse gerechten

  • Nadelen:

    Kleine kaart, gerechten zijn soms te zout, niet geschikt voor grotere groepen

  • Populaire menu:

    Lahmacun, köfte, döner

  • Prijsbereik:

    $$

  • Turks
  • Gezellig
  • Authentiek
  • Smaakvol
  • Betaalbaar

2.De Smulhoek

De Smulhoek
Ben je op zoek naar een culinaire ontdekkingsreis, waar je smaakpapillen worden getrakteerd op een internationale smaaksensatie? Dan is De Smulhoek jouw bestemming! Onze hartverwarmende ambiance, met een team van gastvrije experts, verwelkomt je in een oase van culinaire verwennerij.

Onze specialiteit, de patat satésaus, is een ware gastronomische openbaring. Elke friet is een knapperige perfectie, rijkelijk overgoten met onze geheime satésaus. De zoetheid van de saté en de hartigheid van de frieten dansen op je tong, waardoor een smaaksensatie ontstaat die je nog nooit eerder hebt ervaren. Kom en ervaar de magie van De Smulhoek, waar internationale smaken samensmelten in een onvergetelijke culinaire reis.

Lees meer: Lijst 20 visrestaurants in Amsterdam

3.Kiosk West Restaurant (Amsterdam)

Kiosk West Restaurant (Amsterdam)

4.Snackbar-Eethuisje "De Noodstop"

Snackbar-Eethuisje "De Noodstop"
  • Beoordeling: 4,2/5 (84 Review by google)
  • Adres:

    Ruys de Beerenbrouckstraat 106, 1067 BZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 00:00

Beleef het culinaire walhalla bij Snackbar-Eethuisje "De Noodstop", waar gastvrijheid en verfijnde smaken samenkomen. Dompel jezelf onder in een wereld van ambachtelijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Laat je verleiden door de romige zachtheid van ons schepijs, terwijl je wegdroomt bij de verleidelijke geuren van onze grill.

"De Noodstop" is een oase voor fijnproevers, waar elke hap een feest is voor de zintuigen. Of je nu hunkert naar een sappige burger, een knapperige friet of een verrukkelijke traktatie, ons menu heeft voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de creativiteit van onze chef-koks en geniet van een onvergetelijke culinaire reis.

5.Ankara Simit

Ankara Simit
Als je op zoek bent naar een authentieke Turkse eetbeleving, dan is Ankara Simit de plek bij uitstek. Stap binnen in hun gezellige winkeltje en laat je verleiden door de geur van versgebakken broodjes en döner. hun vriendelijke bediening staat altijd voor je klaar, zelfs vlak voor sluitingstijd. Of je nu zin hebt in een knapperig broodje simit of een sappige döner, bij Ankara Simit ben je aan het juiste adres.

Maar Ankara Simit is niet alleen geliefd bij Turken. Ook Nederlanders zijn dol op hun overheerlijke broodjes. Zoals een klant vertelde: "De Nederlanders naast mij wilden er eerst niet van eten, maar nadat ze er een hap van hadden genomen, wilden ze er niet meer mee stoppen." Dus waarom zou je wachten? Kom langs bij Ankara Simit en proef zelf waarom hun broodjes zo populair zijn!

6.Espresso love

Espresso love
Espresso Love, een waar koffieparadijs in Geuzenveld en omstreken, verwelkomt u in een sfeervolle ambiance met een zeer uitgebreid koffie-aanbod voor een vriendelijke prijs. Hier vindt u uw favoriete koffieboon, of u nu houdt van een krachtige espresso, een zachte cappuccino of een verfrissende ijskoffie. Het vriendelijke en vakkundige personeel staat klaar om u te adviseren en te voorzien van een uitstekende service.

Naast het heerlijke aanbod aan koffie, kunt u bij Espresso Love ook genieten van een hapje en een drankje. Van huisgemaakte taarten tot smakelijke broodjes, er is voor ieder wat wils. En met een stempelkaart voor een gratis koffie, wordt uw volgende koffiemoment nog voordeliger. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen, te werken of gewoon te genieten van een heerlijk kopje koffie, Espresso Love is de perfecte bestemming.

7.Vis Lambertus

Proef de overheerlijke vers gebakken kibbeling van Vis Lambertus, waar de smaakpapillen een waar feest te wachten staat. De vriendelijke bediening zorgt voor een warme ontvangst, en dankzij de uitstekende isolatie geniet je thuis nog altijd van een heerlijk warme maaltijd.

Hoewel de prijs iets hoger ligt, is de kwaliteit van de vis en de uitzonderlijke smaakbeleving elke euro waard. Verwen jezelf met deze culinaire parel en ervaar ware culinaire hoogstandjes, die je nog lang zullen bijblijven.

8.Viswinkel Chafarina

Viswinkel Chafarina: een paradijs voor visliefhebbers. Stap binnen en ervaar de overweldigende geur van verse vis, die je zintuigen prikkelt en je smaakpapillen doet tintelen.

Of je nu kiest voor rauwe, gefrituurde of gegrilde vis, bij Chafarina ben je verzekerd van kwaliteit en versheid. Wij raden aan om 's middags te reserveren voor gefrituurde of gegrilde vis, want deze specialiteiten zijn zeer geliefd. Het team van Chafarina is altijd druk in de weer om jou de beste visgerechten te bieden, dus reserveer vandaag nog en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.

9.Mamma Rosa

Mamma Rosa
Mamma Rosa heeft een heerlijk gevulde pizza's. Door de hoeveelheid ingrediënten op de pizza is het een dikke pizza. De bodem is lekker knapperig en een beetje gezouten. De pizza salami heeft een lekkere hoeveelheid salami op de pizza. De salami smaakt ook erg goed door de lekker sterke smaak. Ook is de mozzarella heerlijk zacht en smelt snel. Doordat de pizza dik is, is de mozzarella ook goed gesmolten.

Als je een vegetariër bent, is de pizza vegetariano erg aan te raden. De pizza heeft een heerlijke hoeveelheid groenten en kaas. Door de hoeveelheid groenten en kaas smaakt de pizza erg fris. Ook is de bodem lekker knapperig en een beetje gezouten. De ingrediënten op de pizza combineren lekker met elkaar.

10.Dell Amore Pizza

Dell Amore Pizza
  • Beoordeling: 3,8/5 (345 Review by google)
  • Adres:

    Aalbersestraat 290, 1067 GR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 22:45

  • Voordelen:

    Authentiek Italiaans, verse ingrediënten, goede service

  • Nadelen:

    Kleine ruimte, kan druk zijn, niet veel parkeergelegenheid

  • Populair Menu:

    Pizza Margherita, Pizza Prosciutto, Pasta Bolognese

  • Prijsbereik:

    €€€

  • Bijzonder Punt:

    De beste authentieke Italiaanse pizza in Amsterdam

  • Italiaans
  • Pizza
  • Pasta
  • Authentiek
  • Gezellig
Dell Amore Pizza: Waar smaken samensmelten!

Geniet van onweerstaanbare pizza's bij Dell Amore Pizza, waar verse ingrediënten en een knapperige korst samenkomen om uw smaakpapillen te verwennen. Beleef een culinaire reis met elke hap, want hun pizza's zijn ambachtelijk bereid en gegarandeerd om uw honger te stillen. Of u nu een klassieke Margherita of een extravagante Quattro Formaggi verkiest, Dell Amore Pizza heeft de perfecte pizza voor iedere smaak.

11.Omaira Eiland Nieuw West

Omaira Eiland Nieuw West
Als visliefhebber ben je bij Omaira Eiland Nieuw-West aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod aan verse vissoorten, waarvan je zelf je schotel kunt samenstellen. Met een prijs van slechts € 17 per kilo voor alle soorten vis, is dit een betaalbare manier om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Het vriendelijke personeel helpt je graag bij het kiezen van de juiste vis en het samenstellen van je schotel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van gegrilde zalm, gefrituurde inktvisringen en gestoomde mosselen. Of je nu een visliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een lekkere en betaalbare maaltijd, Omaira Eiland Nieuw-West is zeker een aanrader.

12.Tonton Pide

Tonton Pide
Ontdek de ultieme culinaire ervaring bij Tonton Pide! Ons gepassioneerde team van koks tovert verse, handgemaakte gerechten op tafel die uw smaakpapillen zullen verwennen. Elke hap is een reis naar gastronomische hoogten, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten. Laat u verleiden door het brede assortiment menu's, elk zorgvuldig samengesteld om u een onvergetelijke eetbeleving te bieden.

Of u nu zin heeft in een snelle hap of een uitgebreid diner, Tonton Pide heeft voor elk wat wils. Ons team staat klaar om elke bestelling met zorg te bezorgen, zodat u kunt genieten van uw maaltijd in het comfort van uw eigen huis. Laat u verrassen door de explosieve smaken en uitzonderlijke kwaliteit die Tonton Pide biedt. Stap vandaag nog binnen of bestel online en ervaar de magie van echt heerlijk eten.
Post suggesties