Lijst 14 clubs in Blijdorp Rotterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-07-17

Samengesteld uit de beste lijsten over clubs in Blijdorp Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Vroesenpaviljoen, Wijnbar Walsjérôt, Het Statencafe, Bistrot-Bar Frère, Sajoer. Laten we het samen ontdekken!

1.Vroesenpaviljoen

Een unieke locatie aan het water met een prachtig terras

Vroesenpaviljoen
  • Beoordeling: 4,2/5 (609 Review by google)
  • Adres:

    Vroesenlaan 60, 3039 DZ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Sfeer:

    Gezellige en ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht

  • Populaire menu:

    Kipsaté met friet en salade, Spareribs met gebakken aardappeltjes en groenten, Pizza met verschillende toppings, Pasta met diverse sauzen, Visgerechten met aardappelpuree en groenten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor je klaarstaat

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek die een ontspannen sfeer creëert

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en beveiligingspersoneel voor een veilig gevoel

  • Geschikt voor:

    Gezinnen, vrienden, stellen en zakelijke groepen

Midden in het pittoreske Vroesenpark lonkt Vroesenpaviljoen met haar gastvrije omarming, waar culinaire verwennerijen en verkwikkende drankjes uw parkervaring verheffen. Nestel u op het uitnodigende terras en geniet van de serene schoonheid van het park, terwijl u zich tegoed doet aan smaakvolle hapjes en dorstlessende dranken. De attente bediening zal uw wensen vervullen, waardoor uw bezoek aan Vroesenpark een onvergetelijke belevenis wordt.

Hoewel de inrichting van het paviljoen wellicht eenvoudig is, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de betaalbare prijzen en royale porties. De chef-kok tovert culinaire hoogstandjes op uw bord, die niet alleen uw smaakpapillen prikkelen, maar ook uw budget respecteren. De koffie is goddelijk, met een aroma dat de zintuigen streelt en een smaak die lang in uw gedachten zal blijven hangen. Vroesenpaviljoen is de ideale bestemming voor een ontspannend uitstapje in het hart van het park, waar u kunt genieten van gastronomische geneugten zonder uw portemonnee te plunderen.

2.Wijnbar Walsjérôt

Wijnbar Walsjérôt
Welkom bij Wijnbar Walsjérôt: een oase voor wijnliefhebbers in het pittoreske Blijdorp. Hier stap je binnen in een wereld van smaakervaringen, waar jij de controle hebt over je wijngenot.

Met een innovatief tapsysteem kies je zelf je favoriete druppels. Begin met een weelderige slok van een betaalbare plengoffer of waag je aan een uitspatting met een verfijnde grand cru. Of je nu een gepassioneerde wijnkenner bent of gewoon graag experimenteert, bij Wijnbar Walsjérôt geniet je van een unieke en onvergetelijke wijntocht.

Lees meer: Lijst 22 clubs in Rotterdam

3.Het Statencafe

Dé plek voor een culinaire en historische beleving

Het Statencafe
  • Beoordeling: 4,4/5 (266 Review by google)
  • Adres:

    Statenweg 134D, 3039 JM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 23:00

  • Sfeer:

    Gezellige en gastvrije sfeer met een vleugje geschiedenis

  • Populaire menu:

    Biefstuk Statenkamer, Zalmburger met Hollandse garnalen, Vegetarische burger met truffelmayo, Kaassoufflé, Dame Blanche

  • Klantenservice:

    Vriendelijk, attent en gastgericht

  • Muziek:

    Achtergrondmuziek met een mix van klassiekers en moderne hits

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en aanwezigheid van beveiligingspersoneel

  • Geschikt voor:

    Iedereen die van lekker eten, drinken en een gezellige ambiance houdt

Het Statencafe is een welkome aanvulling op de wijk, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een aangename ambiance. Het terras is een geweldige plek om te ontspannen met een drankje, terwijl de vriendelijke bediening u graag assisteert bij uw culinaire keuzes. De menukaart is uitgebreid, met opties voor elk wat wils, van sappige saté met knapperige frites tot frisse salades.

Hoewel het jammer is dat de wijnkaart wat summier is, maakt het voortreffelijke eten dit meer dan goed. De bloemkoolsteak is een aanrader, maar ook de nagerechten zijn om te smullen. Hoewel de prijzen iets hoger liggen, is dit gerechtvaardigd door de hoge kwaliteit van het eten en de uitstekende service. Het Statencafe is een plek waar u keer op keer graag terugkomt voor een heerlijke culinaire ervaring.

4.Bistrot-Bar Frère

Bistrot-Bar Frère
Bistrot-Bar Frère biedt een culinaire reis die uw smaakpapillen zal prikkelen. Stap binnen in een verfijnde ambiance waar u wordt verwelkomd door een vriendelijke bediening die met passie de heerlijkste gerechten presenteert. Het menu is een kunstwerk op zich, een symbiose van klassieke Franse cuisine met een vleugje Aziatische verfijning.

5.Sajoer

Sajoer
Sajoer is meer dan een koffiezaak. Het is een plek waar je even kunt bijkomen van de drukte en kunt genieten van een heerlijke kop koffie, lunch of smoothie. Op het terras kun je heerlijk buiten zitten en genieten van de zon.

Wil je snel een koffie meenemen? Dat kan ook! Sajoer serveert heerlijke afhaalkoffie. Dus of je nu binnen of buiten wilt zitten, of je koffie wilt meenemen, bij Sajoer ben je altijd welkom.

6.Mitch Kitchen

Mitch Kitchen
Ontdek een gastronomisch paradijs bij Mitch Kitchen, waar de geur van versgebakken brood en smaakvolle gerechten de zintuigen prikkelt. Verwen uw smaakpapillen met onze heerlijke kipkerrie, die rijk is aan exotische kruiden en sappige kip. En geniet van de unieke smaak van onze bakkeljauw, perfect gebakken en geserveerd met een verrukkelijke saus.

Bij Mitch Kitchen bieden we meer dan alleen eten; we bieden een onvergetelijke culinaire ervaring. Onze broodjes, bereid met de beste ingrediënten en vakmanschap, zullen uw eetlust opwekken. Elke hap is een reis naar culinaire hoogten, verrukkelijk en bevredigend. Dus kom langs en ervaar de magie van Mitch Kitchen, waar wij uw verwachtingen overtreffen en een onweerstaanbare smaakervaring creëren.

7.Rotterdam Atletiek

Rotterdam Atletiek
Rotterdam Atletiek biedt een fantastische atletiekervaring, met enthousiaste leden en een uitstekende organisatie bij wedstrijden. De baan is in topconditie, wat atleten de kans biedt om hun grenzen te verleggen en hun prestaties te verbeteren.

Hoewel de vereniging veel te bieden heeft, zijn er enkele verbeterpunten. Tijdens grote evenementen is het parkeren op het terrein beperkt, waardoor bezoekers hoge parkeerkosten betalen. Ook de prijzen in de kantine zijn relatief hoog, wat voor gezinnen die een hele dag blijven om hun kinderen aan te moedigen, een aanzienlijke uitgave kan zijn. Daarnaast is het hoogspringkussen niet veilig genoeg, wat tot tranen bij kinderen heeft geleid.

8.Tennisvereniging Walenburg

Tennisvereniging Walenburg
Tennisvereniging Walenburg in Rotterdam Noord is een gezellige club met zo'n 175 leden. De vereniging beschikt over drie prachtige gravelbanen en een authentiek clubhuis. De banen liggen midden in een woonwijk, maar zijn toch heerlijk omgeven door veel groen.

Kom ook tennissen bij Tennisvereniging Walenburg en geniet van de gezellige sfeer en de prachtige banen. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, bij Walenburg is iedereen welkom. De club heeft een actieve jeugdopleiding en organiseert regelmatig evenementen en toernooien.

9.L.T.C. Aeolus-Oledo

L.T.C. Aeolus-Oledo
  • Beoordeling: 4,3/5 (32 Review by google)
  • Adres:

    voor navigatie, Stadhoudersweg, Vroesenpad 181, 3039 MC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

LTC Aeolus-Oledo is dé tennisvereniging voor iedereen! Onze goed onderhouden banen, gastvrije leden en talloze evenementen maken het gemakkelijk voor nieuwe leden om zich snel thuis te voelen. Van toernooien tot gezellige borrels, er is altijd wat te beleven bij Aeolus. Sluit je vandaag nog aan en ervaar de unieke sfeer van onze vereniging.

Het karakteristieke clubhuis ademt historie, terwijl de moderne buitenbanen en overdekte banen voorzien in alle tennisbehoeften. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij Aeolus-Oledo vind je alles wat je zoekt. Het jaarlijkse open toernooi is een waar spektakel, waarbij tennissers van alle leeftijden en niveaus strijden om de felbegeerde titel. Word lid van LTC Aeolus-Oledo en ervaar het plezier van tennis in een warme en gastvrije omgeving!

10.Sportschool Spider Gym

Sportschool Spider Gym
Sporten bij Spider Gym is een ware beleving. Onze gekwalificeerde trainers motiveren je om het beste uit jezelf te halen, of je nu beginner of ervaren sporter bent. In onze moderne faciliteiten vind je alles wat je nodig hebt voor een complete workout, van cardioapparatuur tot krachttrainingstoestellen en functionele trainingszones. Maar Spider Gym is meer dan alleen sporten; het is een community van gelijkgestemden die samen werken aan hun fitnessdoelen. Sluit je aan bij ons team en ervaar het verschil!

Bij Spider Gym draait het niet alleen om spieren kweken; het gaat om het transformeren van je lichaam en geest. Onze kickbokslessen zijn een geweldige manier om stress te verminderen, calorieën te verbranden en je zelfvertrouwen te vergroten. Onze trainers zullen je begeleiden bij elke stoot en trap, waardoor je een gevoel van empowerment krijgt als nooit tevoren. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout of een leuke manier om fit te blijven, Spider Gym heeft voor ieder wat wils. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom wij de beste sportschool in de regio zijn!

11.Snackbar De Walenburger

De Walenburger: waar smaak en gezelligheid samenkomen.

Snackbar De Walenburger
  • Beoordeling: 3,9/5 (187 Review by google)
  • Adres:

    Walenburgerweg 143, 3039 AJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 02:00

  • Sfeer:

    Gezellig en huiselijk met een warme ambiance.

  • Populaire menu:

    Club Sandwich, Biefstuk, Kipsate, Spareribs, Pasta

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat graag een stapje extra zet.

  • Muziek:

    Rustige achtergrondmuziek die een ontspannen sfeer creëert.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en goed verlichte parkeerplaats.

  • Geschikt voor:

    Iedereen die houdt van een lekkere maaltijd in een gezellige omgeving.

Bij Snackbar De Walenburger geniet je van overheerlijke frietjes, snacks en milkshakes. De milkshakes zijn romig en verfrissend, perfect om af te koelen op een warme dag. De frietjes zijn altijd vers en krokant, en worden geserveerd met een ruime keuze aan sauzen. Ook de snacks zijn verrukkelijk, van de klassieke frikandel tot de pittige mexicano. En dat alles voor een betaalbare prijs.

Kom langs bij Snackbar De Walenburger en beleef een smaakvolle pauze. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreide lunch, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je niets tekort komt. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en proef onze heerlijke gerechten!

12.Albert Heijn

13.Dirk van den Broek

Een culinaire beleving om nooit te vergeten

Dirk van den Broek
  • Beoordeling: 3,8/5 (851 Review by google)
  • Adres:

    Schepenstraat 115, 3039 NE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 21:00

  • Sfeer:

    Gezellige en ontspannen sfeer met een vleugje elegantie

  • Populaire menu:

    Tartaar van rund, Gegrilde zalmfilet, Ossenhaas met rode wijnsaus, Salade met geitenkaas en honing, Crème brûlée

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat graag de extra stap zet

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek die zorgt voor een prettige ambiance

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en beveiligingspersoneel voor een veilige omgeving

  • Geschikt voor:

    Mensen die op zoek zijn naar een fijne eetervaring in een stijlvolle ambiance

14.Tenniscentrum Blijdorp

Tenniscentrum Blijdorp
Post suggesties