Lijst 15 bouw winkels in Jordaan Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-23

Samengesteld uit de beste lijsten over bouw winkels in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Studio HENK Amsterdam Flagship store, Key Color Fotolab, Blokker Amsterdam Rozengracht, Engels Verf Amsterdam Centrum, Wulf Wonen. Laten we het samen ontdekken!

1.Studio HENK Amsterdam Flagship store

Kunst voor iedereen: betaalbare prijzen en toegankelijke kunst.

Studio HENK Amsterdam Flagship store
  • Beoordeling: 4,7/5 (198 Review by google)
  • Adres:

    Rozengracht 204, 1016 NL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan unieke en originele kunstwerken.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit kunstwerken van getalenteerde kunstenaars.

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel dat graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Persoonlijk advies, Inlijstingsservice, Kunstverhuur, Workshops, Online galerie

Wat begon als een droom in 2019, is uitgegroeid tot een ware designervaring bij Studio HENK. We zijn inmiddels drie jaar verder en hebben vier prachtige tafelbladen van Studio HENK mogen bewonderen. Onze reis begon met een stijlvolle HPL-tafel van 300x100 cm. Een jaar lang genoot onze familie van deze eettafel, maar na verloop van tijd bleek dat het blad was doorgezakt.

Toch was onze liefde voor Studio HENK niet verdwenen. We besloten onze collectie uit te breiden met de New Co Coffee Table 70 cm Eiken Hardwax Natural Light. En onlangs voegden we daar ook de New Co Coffee Table 50 cm Eiken Wit aan toe. Beide tafels zijn een lust voor het oog en getuigen van de uitzonderlijke kwaliteit van Studio HENK. Hoewel de levertijd van minimaal drie maanden even geduld vergt, is het resultaat het wachten meer dan waard.

2.Key Color Fotolab

Slogan: De fotozaak voor al je fotowensen

Key Color Fotolab
  • Beoordeling: 4,7/5 (227 Review by google)
  • Adres:

    Elandsgracht 96, 1016 VA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Fotoartikelen, camera's en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Pasfoto's, Fotoafdrukken, Fotoboeken, Cameraverhuur, Fotografie workshops

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om prachtige wanddecoraties te creëren met je eigen foto's? Zoek niet verder dan Key Color Fotolab! Analoog is terug van weggeweest, dus breng je filmrollen van 17 tot 77 langs voor vakkundige ontwikkeling en schitterende afdrukken.

Bij Key Color Fotolab staat een team van vriendelijke en deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij het realiseren van je wanddecoratie-dromen. Ze nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je de perfecte print krijgt voor jouw interieur. Dankzij hun expertise en hoogwaardige materialen zijn de prints van Key Color levendig en duurzaam, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je favoriete foto's aan de muur.

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

3.Blokker Amsterdam Rozengracht

Blokker Amsterdam Rozengracht
Welkom bij Blokker Amsterdam Rozengracht, waar huishoudelijk geluk in overvloed te vinden is. Onze winkel is een oase van orde en keuze, met schappen gevuld met alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren tot een gezellig paradijs. Van praktische keukengadgets tot stijlvolle woonaccessoires, je zult versteld staan van de uitgebreide selectie en betaalbare prijzen.

Maar Blokker gaat verder dan alleen huishoudelijke artikelen. Wij zijn ook de plek voor unieke cadeaus en feestelijke benodigdheden. Onze cadeauverpakking met linten voegt een vleugje elegantie toe aan elk geschenk, waardoor het perfect is voor speciale gelegenheden. Of je nu je huis wilt opfrissen, een perfect cadeau zoekt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, Blokker Amsterdam Rozengracht is jouw ideale bestemming.

4.Engels Verf Amsterdam Centrum

Engels Verf Amsterdam Centrum
Ontdek Verf Amsterdam Centrum, de ultieme bestemming voor verfliefhebbers! Duik in een schatkamer aan hoogwaardige verfsoorten, zorgvuldig geselecteerd om aan ieders behoeften te voldoen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden door onze uitgebreide collectie en je te voorzien van onmisbaar advies. Of je nu een doorgewinterde schilder bent of een beginner die op zoek is naar inspiratie, bij Verf Amsterdam Centrum ben je aan het juiste adres.

Stap binnen en word betoverd door de eindeloze mogelijkheden. Wij bieden een breed scala aan verfsoorten voor binnen- en buitengebruik, in een verbluffend spectrum aan kleuren en afwerkingen. Laat je verrassen door onze uitgebreide kennis en uitzonderlijke klantenservice, en profiteer van exclusieve kortingen met onze klantenkaart. Of je nu je woonkamer wilt omtoveren of je exterieur nieuw leven wilt inblazen, Verf Amsterdam Centrum heeft alles wat je nodig hebt om je verfprojecten tot een ongekend succes te maken.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

5.Wulf Wonen

Wulf Wonen
Wulf Wonen: dé meubelwinkel die groter is dan je denkt! Stap binnen in de wereld van Wulf Wonen, gelegen midden op de historische Rozengracht in Amsterdam. Deze familiebedrijf heeft een verrassend groot assortiment met originele ontwerpen die je nergens anders vindt. Laat je verleiden door de unieke selectie meubels en accessoires die jouw interieur een geheel nieuwe dimensie geven.

Bij Wulf Wonen ontdek je meer dan alleen meubels. Het is een plek waar inspiratie en creativiteit samenkomen. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het creëren van je droominterieur. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en geef je huis de uitstraling die het verdient. Bezoek Wulf Wonen en ervaar zelf waarom wij dé meubelwinkel zijn die groter is dan het lijkt!

6.De Weldaad Authentic Interior

De Weldaad Authentic Interior
Duik in een wereld van wonen en stijl bij De Weldaad Authentiek Interieur. Dit gezellige winkeltje is een oase voor liefhebbers van interieurdesign. Van unieke meubels tot stijlvolle accessoires, er is voor ieder wat wils. Ontdek prachtige lampen, comfortabele stoelen en bijzondere kunstwerken die uw interieur zullen transformeren.

Stap binnen en laat u inspireren door de zorgvuldig samengestelde collectie. De vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte item voor uw huis. Of u nu op zoek bent naar een statement piece of subtiele accenten, bij De Weldaad Authentiek Interieur vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

7.Entrepôt Holland

Entrepôt Holland
Ondanks de verkeerde informatie op Google, gingen wij vol goede moed naar Entrepôt Holland. Helaas werden wij 20 minuten voor sluitingstijd onvriendelijk weggestuurd. Onterecht, want de sluitingstijd op maandag is om 18.00 uur.

Toch kunnen wij de unieke selectie en redelijke prijzen niet negeren. Bij Entrepôt Holland vind je een prachtig assortiment aan items die je nergens anders vindt. De sfeer is authentiek en uitnodigend, waardoor je hier graag even rondneuselt. Wij raden je aan om buiten de openingstijden te controleren, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. Maar als je eenmaal binnen bent, zul je versteld staan van de schatten die je hier kunt ontdekken. Laat je verrassen door Entrepôt Holland en geniet van een unieke winkelervaring!

8.De Anjelier

De Anjelier
De Anjelier biedt u een uitstekende winkelervaring met een uitgebreid assortiment aan producten. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen en adviseert u graag over de beste oplossingen voor uw behoeften. Profiteer van onze bezorg- en installatieservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer en de installatie van uw aankopen.

Kom langs bij De Anjelier en ervaar het gemak van onze winkel. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het inleveren van oude batterijen, lampen en elektronica. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. Laat u overtuigen door onze uitstekende service en geniet van een plezierige winkelervaring.

9.Meijer IJzerwaren

Meijer IJzerwaren
Meijer IJzerwaren: dé traditionele bouwmarkt in het hart van de stad. Met een ongeëvenaard assortiment gereedschappen en bouwmaterialen, is Meijer IJzerwaren al tientallen jaren een begrip onder klussers en professionals. Van de meest obscure scharnieren tot de meest geavanceerde sloten, u vindt het allemaal onder één dak. En dankzij de expertise van het personeel, kunt u erop rekenen dat u altijd de juiste producten vindt voor uw klus.

Meijer IJzerwaren is meer dan alleen een bouwmarkt. Het is een schatkamer van kennis en ervaring. De gepassioneerde eigenaren staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van precies wat u zoekt. Of u nu een doorgewinterde klusser bent of net begint, bij Meijer IJzerwaren bent u altijd aan het juiste adres. Dus kom langs, ontdek het uitgebreide assortiment en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

10.Rippens IJzerhandel

Rippens IJzerhandel
Rippens IJzerhandel, gelegen in het hart van de Jordaan, is een verborgen parel voor kenners en doe-het-zelvers. Stap binnen in deze unieke ijzerhandel en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan bouwmaterialen, gereedschappen en accessoires. Of je nu een klusjesman bent of een creatief project aan het plannen bent, Rippens heeft alles wat je nodig hebt om jouw klus tot een succes te maken.

Van klassieke ijzerwaren tot moderne gereedschappen, Rippens IJzerhandel biedt een schat aan mogelijkheden. De deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van precies wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar scharnieren voor een nieuwe deur of het perfecte gereedschap voor een schilderproject, bij Rippens IJzerhandel vind je het allemaal. En met hun centrale ligging in Amsterdam ben je altijd verzekerd van een snelle en gemakkelijke bezorging.

11.Gunters en Meuser Amsterdam Egelantiersgracht - onderdeel van Isero

Gunters en Meuser Amsterdam Egelantiersgracht - onderdeel van Isero
Gunters en Meuser Amsterdam Egelantiersgracht, onderdeel van Isero Een ongekend niveau van service en vrijwel alles op voorraad wat je ooit nodig kunt hebben voor reparaties of onderhoud. Veel beter kennisniveau dan Praxis bouwmarkten.

Deze prachtige winkel heeft werkelijk alles wat je hartje begeert. Ben je op zoek naar gereedschap, verf, ijzerwaren, tuinmaterialen of zelfs complete keukens en badkamers? Ze hebben het allemaal. En het personeel is uitzonderlijk goed geïnformeerd en staat altijd klaar om je te helpen het juiste product te vinden voor jouw klus.

12.Glashandel Actief

Glashandel Actief

13.TIME & STYLE

TIME & STYLE

14.Zaansche Glas in Loodzetterij

Zaansche Glas in Loodzetterij

15.Gelderblom Parket

Gelderblom Parket
Post suggesties