Lijst 18 biercafés in Zuidas Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-04

Samengesteld uit de beste lijsten over biercafés in Zuidas Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Loetje Amsterdam ZuidAs, Oliver's, Doppio Espresso Amsterdam Zuidas, BLCK. Coffee and The Masters, Coffee & Coconuts 'Zuidas'. Laten we het samen ontdekken!

1.Loetje Amsterdam ZuidAs

Waar traditie en vernieuwing samenkomen voor een onvergetelijke culinaire reis

Loetje Amsterdam ZuidAs
  • Beoordeling: 4,2/5 (2048 Review by google)
  • Adres:

    Parnassusweg 1021, 1082 LZ Amsterdam, Nederland

  • Sfeer:

    Gezellige en uitnodigende sfeer met een modern tintje

  • Populaire menu:

    Steak tartare, Tournedos Rossini, Ossenhaaspuntjes, Loetjes biefstuk, Slibtong

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat zorgt voor een aangename ervaring

  • Muziek:

    Lounge-achtige achtergrondmuziek met een vleugje jazz

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Standaard beveiligingsmaatregelen en camerabewaking voor een veilig gevoel

  • Geschikt voor:

    Iedereen die op zoek is naar een fijne eetervaring in een ontspannen ambiance

Loetje Amsterdam ZuidAs: Een culinaire belevenis in het hart van de Zuidas.

Stap binnen in Loetje Amsterdam ZuidAs en laat u verwennen door de gastvrije en efficiënte bediening. Het ruime en moderne restaurant biedt een aangename sfeer waar u geniet van culinaire hoogstandjes. De beroemde Ossenhaas Bali jus is een absolute aanrader, evenals de heerlijke biefstukken met hun perfect gebakken 'rosé' kern. De verfijnde bijgerechten complementeren de gerechten tot in de perfectie. Voor vegetariërs biedt Loetje een overheerlijke 'shoarma' schotel, zodat iedereen kan genieten van een uitzonderlijk diner. Of u nu een zakenlunch of een romantische avond uit wilt - Loetje Amsterdam ZuidAs overtreft al uw verwachtingen.

2.Oliver's

Oliver's
In het bruisende hart van de stad vind je Oliver's: een gezellige hotspot waar de drukte getuigt van haar populariteit. Neem plaats aan één van de tafeltjes en laat je meevoeren door de sfeervolle ambiance. Of je nu verlangt naar een snelle hap of een uitgebreide lunch, bij Oliver's ben je aan het juiste adres. De kaart biedt een scala aan verleidelijke opties, waaronder sappige Rendangburgers en kleurrijke salades.

Niet alleen het eten is een feest voor de smaakpapillen. Ook de drankjes zijn met zorg geselecteerd. Laat je verrassen door de creatieve cocktails of geniet van een verfrissend biertje. Tijdens de vrijdagmiddagborrel is Oliver's dé plek voor een gezellige afterwork met collega's. Het bruisende terras wordt dan het domein van advocaten in pak en consultants die de werkweek feestelijk afsluiten. Dompel je onder in de energieke sfeer en laat je meevoeren door de charme van Oliver's.

Lees meer: Lijst 26 brunch in Zuidas Amsterdam

3.Doppio Espresso Amsterdam Zuidas

De perfecte plek voor een kop koffie, lunch of borrel

Doppio Espresso Amsterdam Zuidas
  • Beoordeling: 4,5/5 (263 Review by google)
  • Adres:

    Gustav Mahlerlaan 16, 1082 LS Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 19:30

  • Sfeer:

    Gezellige en moderne ambiance met veel daglicht

  • Populaire menu:

    Avocado toast met ei, Wentelteefjes met fruit en yoghurt, Club sandwich met kip en bacon, Caesar salade met kip, Pasta met pesto en pijnboompitten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen zichtbare beveiligingsmaatregelen

  • Geschikt voor:

    Werknemers uit de omgeving en buurtbewoners

Bij Doppio Espresso Zuidas geniet je van een ambiance die perfect past bij de dynamiek van het zakendistrict. Snelle en stijlvolle professionals nippen hier aan hun favoriete koffiespecialiteiten, terwijl de geur van versgebakken lekkernijen in de lucht hangt.

Het vriendelijke personeel staat klaar om je te verwennen met een uitgebreide kaart, boordevol verleidelijke keuzes. Of je nu op zoek bent naar een stevig ontbijt om de dag goed te starten, een snelle lunch tijdens een drukke werkdag of een gezellige borrel na een geslaagde vergadering, bij Doppio Espresso Zuidas ben je aan het juiste adres.

4.BLCK. Coffee and The Masters

Heerlijke koffie en ontbijt in een gezellige en ontspannen ambiance.

BLCK. Coffee and The Masters
  • Beoordeling: 4,6/5 (239 Review by google)
  • Adres:

    Claude Debussylaan 269, 1082 MC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 18:00

  • Sfeer:

    Gezellige en ontspannen sfeer in een modern interieur.

  • Populaire menu:

    Avocado toast, Eggs Benedict, Pannenkoeken, Salades, Burgers

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag een praatje maakt.

  • Muziek:

    Zachte achtergrondmuziek, meestal jazz of klassieke muziek.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen zichtbare beveiligingsmaatregelen.

  • Geschikt voor:

    Jongeren, studenten, professionals en toeristen.

BLCK. Coffee and The Masters: een koffietent waar je ogen tekortkomt! Proef de heerlijke Red Velvet Latte, een waar visueel spektakel en trakteer jezelf op de smakelijke kimchi-toastie. Hoewel de prijs wat aan de hoge kant is, is de beleving het meer dan waard.

Dompel je onder in de gezellige sfeer bij BLCK. Coffee and The Masters. Laat je betoveren door het vriendelijke personeel en geniet van de verrukkelijke koffie. Als klap op de vuurpijl beschikt deze trendy spot over een arcade-machine, perfect voor een potje retro-gaming. Tel daar de gunstige ligging bij op en je weet zeker dat je hier een onvergetelijke koffie-ervaring beleeft.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zuidas Amsterdam

5.Coffee & Coconuts 'Zuidas'

Coffee & Coconuts 'Zuidas'
"Voor koffie- en brunchliefhebbers is Coffee & Coconuts 'Zuidas' een onmisbare bestemming. Deze gezellige spot serveert een verrukkelijke zalmbagel, rijkelijk gevuld met verse zalm. De pompoensalade is een ware traktatie, met haar smaakvolle en verrassende combinatie van zoet en hartig. De bediening is snel en vriendelijk, zodat je optimaal kunt genieten van je brunch in deze ongedwongen ambiance."

"Hoewel deze locatie kleiner is dan zijn tegenhanger in De Pijp, is het menu net zo uitgebreid en verleidelijk. Toch mis je misschien de knusse en gastvrije sfeer van de oorspronkelijke vestiging. Het lijkt erop dat het personeel in Zuidas onder druk staat, waardoor de algehele ervaring soms wat gehaast aanvoelt. Maar laat dit je niet weerhouden om Coffee & Coconuts 'Zuidas' te bezoeken, want de culinaire hoogstandjes maken alles meer dan goed."

6.Ferilli's Specialità UpTown

Ferilli's Specialità UpTown

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Zuidas Amsterdam

7.Manhattan Bar

Manhattan Bar

8.Vascobelo V-point Eurocenter.

Vascobelo V-point Eurocenter.
Vascobelo V-point Eurocenter: een culinaire oase waar smaakbelevingen samenkomen! Smaakpapillen worden verwend met verrukkelijke broodjes, waaronder de onweerstaanbare Hummus Avocado Sandwich. Een waar feest op je bord! En vergeet de koffie niet – een ware symfonie van aroma's en smaken. Koop de koffiebonen mee en geniet thuis van deze hemelse nectar.

Hoewel de koffie onbetwistbaar voortreffelijk is, was de klantenservice helaas een teleurstelling. De verwachtingen, hooggespannen door enthousiaste aanbevelingen, werden helaas niet ingelost. Ondanks de culinaire hoogtepunten, kon de bediening niet aan de verwachtingen voldoen. Toch blijft Vascobelo V-point Eurocenter een aanrader voor wie op zoek is naar een onvergetelijke smaakbeleving.

9.WTC Amsterdam Business Club

WTC Amsterdam Business Club
Ontdek het bruisende en zakelijke hart van Amsterdam in de WTC Amsterdam Business Club. Deze imposante toren, gelegen binnen het uitgestrekte WTC-complex, huisvest meer dan 1000 vooraanstaande bedrijven. Ervaar de dynamiek en de ongeëvenaarde connectiviteit die deze locatie biedt, terwijl u geniet van de ruime en overzichtelijke parkeergarage.

Hoewel de parkeerkosten in Amsterdam bekend staan om hun hoogte, met een tarief van ongeveer 25 euro voor een halve dag, is de bekwaamheid en het gemak van het parkeren in de WTC-garage het waard. Profiteer van de gunstige ligging van de Business Club, op een steenworp afstand van het Centraal Station en met directe toegang tot het openbaar vervoer, en ervaar de ultieme zakelijke ervaring in het hart van de hoofdstad.

10.Bar Boele

Bar Boele
Bar Boele is een gastvrij café waar je heerlijk kunt genieten van koffie met iets lekkers. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar helaas wel wat traag. Dat komt doordat ze het erg druk hebben, dus neem vooral de tijd om te genieten van de sfeer.

Bar aan de Vrije Universiteit ligt naast de bioscoop en heeft een mooie inrichting. Het eten is redelijk, maar niet geweldig. De ideale plek om na een film nog even wat te eten of drinken.

11.Doppio Espresso Amsterdam VU

Doppio Espresso Amsterdam VU

12.Lebkov & Sons Zuidas

Lebkov & Sons Zuidas is een ware oase op de Zuidas. De koffie is subliem, met een rijke smaak en een heerlijk aroma. De barista's zijn ware kunstenaars die met passie en precisie elke kop bereiden.

Het interieur is stijlvol en uitnodigend, met comfortabele stoelen en een sfeervolle ambiance. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de Zuidas en te genieten van een heerlijke koffie en een lekkernij. Lebkov & Sons Zuidas is een echte verrijking voor de wijk en een must-visit voor koffieliefhebbers.

13.Starbucks

"Uw dagelijkse dosis koffie, comfort en verbinding"

Starbucks
  • Beoordeling: 3,7/5 (759 Review by google)
  • Adres:

    Zuidplein 11, 1077 XV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 19:00

  • Sfeer:

    Gezellige en uitnodigende sfeer om te ontspannen en te genieten

  • Populaire menu:

    Caffè Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato, Frappuccino, Iced Coffee

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel staat klaar om u te helpen

  • Muziek:

    Rustige en ontspannende achtergrondmuziek creëert een aangename sfeer

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Veilige en goed verlichte omgeving zorgt voor een geruststellend gevoel

  • Geschikt voor:

    Koffieliefhebbers, studenten, professionals en iedereen die op zoek is naar een gezellige plek

Geniet van de unieke en overheerlijke koffie van Starbucks, perfect geserveerd in een gepersonaliseerde beker. Ons vriendelijke en behulpzame personeel verwelkomt je graag in onze gezellige zaak op een toplocatie. Of je nu wilt bijkletsen met vrienden of rustig wilt genieten van een moment voor jezelf, bij Starbucks ben je aan het juiste adres.

Wij serveren de iconische Starbucks-koffie waar je van houdt, maar dan nét dat beetje extra. Ontspan in onze comfortabele zitjes en geniet van de heerlijke aroma's. Of neem je koffie mee voor onderweg, in onze unieke beker met jouw naam erop. Bij Starbucks beleef je de ultieme koffie-ervaring, waar genieten en gezelligheid centraal staan.

14.Julia's Amsterdam Zuid

Geniet van een heerlijk diner in een sfeervolle ambiance met uitstekende service.

Julia's Amsterdam Zuid
  • Beoordeling: 3,6/5 (264 Review by google)
  • Adres:

    Spoorslag 29, 1082 MA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 21:30

  • Sfeer:

    Gezellige, ongedwongen ambiance met een vleugje industrieel chic.

  • Populaire menu:

    Salade niçoise met tonijn, olijven, kappertjes en ei, Gegrilde zalm met gegrilde groenten en remouladesaus, Huisgemaakte pasta met seizoensgebonden groente en parmezaanse kaas, Rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola, Gebakken camembert met veenbessencompote en toast

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en attent personeel dat graag een stapje extra zet.

  • Muziek:

    Gevarieerde selectie lounge- en achtergrondmuziek.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Goed verlichte parkeerplaats en beveiligingscamera's.

  • Geschikt voor:

    Zakenmensen, stellen en gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen maaltijd of drankje.

Julia's Amsterdam Zuid, een waar culinair paradijs! Stap binnen en ervaar de geur van versgebakken brood en de aroma's van heerlijke koffie. Begin je dag met een kopje dampende koffie, vergezeld door een verrukkelijk broodje. De koffie is hier onovertroffen, rijk en vol van smaak, en het broodje is een waar feest voor de smaakpapillen.

Voor een snelle en smaakvolle lunch kies je voor een van de heerlijke pasta's. De beperkte keuze zorgt voor een vlotte beslissing, en elke pasta is met zorg bereid. Of je nu zin hebt in een romige carbonara of een pittige arrabiata, bij Julia's Amsterdam Zuid vind je gegarandeerd de perfecte pasta voor jouw smaak.

15.Most Deli

Most Deli
  • Beoordeling: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Eduard van Beinumstraat 4-36, 1077 CZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

16.Vuurzee

Vuurzee

17.STACH Food WTC Zuidas

STACH Food WTC Zuidas

18.STACH Food Tower Ten

STACH Food Tower Ten
Post suggesties