Lijst 12 elektriciens in Zaanstad

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-04

Samengesteld uit de beste lijsten over elektriciens in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Safe Elektra, Sen Elektrotechniek, Geerlings Elektrotechniek, Uzmay Elektra, GV E-techniek B.V.. Laten we het samen ontdekken!

1.Safe Elektra

Safe Elektra
Zoekt u een betrouwbare en vakkundige elektricien? Kies dan voor Safe Elektra! Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, garanderen wij u een uitstekende service. Wij denken graag met u mee om de beste oplossing voor uw situatie te vinden, en gaan niet meteen voor de duurste optie. Of het nu gaat om het vervangen van uw meterkast, het installeren van een autolader of het plaatsen van een laadpaal, bij Safe Elektra bent u aan het juiste adres.

Onze ervaren elektriciens, zoals Orhan, beschikken over de nodige expertise en passie voor hun vak. Zij nemen de tijd om u goed te adviseren en zorgen ervoor dat uw elektrische installatie veilig en volgens de laatste normen wordt uitgevoerd. Wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor Safe Elektra en ervaar het zelf! Met onze uitstekende service en prima vakwerk bent u verzekerd van een zorgeloze elektrische installatie.

2.Sen Elektrotechniek

Sen Elektrotechniek
Sen Elektrotechniek is uw betrouwbare partner voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Of het nu gaat om een simpele vervanging van stopcontacten of een grootschalige renovatie van uw groepenkast, wij staan voor u klaar.

Met onze jarenlange ervaring en passie voor ons vak weten wij als geen ander dat een goed doordacht en uitgevoerd elektrotechnisch systeem van cruciaal belang is voor het comfort en de veiligheid in uw woning. Wij werken daarom altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken uitsluitend de beste materialen. Wilt u verzekerd zijn van een uitstekende service en een perfect eindresultaat? Neem dan vandaag nog contact op met Sen Elektrotechniek en ervaar zelf waarom wij de beste keus zijn voor al uw elektrotechnische klussen!

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Geerlings Elektrotechniek

Geerlings Elektrotechniek
Geerlings Elektrotechniek, dé expert voor al uw elektrotechnische vraagstukken! Bij een recente storing schoten zij ons te hulp met hun snelle en kundige service. De grondige inspectie geeft ons nu een gerust gevoel, wetende dat alles weer optimaal functioneert.

Voor de installatie van een 3-fasen hoofdschakelaar en herverdeling van groepen kozen we wederom voor Geerlings Elektrotechniek. De installateur werkte snel en precies, met oog voor detail. Het resultaat is een professioneel geïnstalleerde installatie die perfect voldoet aan onze eisen. Geerlings Elektrotechniek is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare elektrotechnische diensten!

4.Uzmay Elektra

Uzmay Elektra
**Uzmay Elektra: uw betrouwbare partner in elektrotechniek** Uzmay Elektra staat garant voor uitstekende service en vakmanschap. Met onze snelle reactietijden en klantgerichte aanpak zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw elektrotechnische klussen. Ons team van ervaren professionals beschikt over een brede kennis van het vak en staat klaar om u te voorzien van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om de installatie van een nieuwe meterkast, het vervangen van een defecte schakelaar of een uitgebreide renovatie, Uzmay Elektra is uw aangewezen partner. Wij werken snel, efficiënt en met oog voor detail, zodat u verzekerd bent van een veilige en vakkundige installatie. Onze klantvriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.GV E-techniek B.V.

GV E-techniek B.V.
"Bij GV E-techniek B.V. bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor al uw elektrische vraagstukken. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om uw huis of bedrijf te voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Van het installeren van laadstations voor elektrische auto's tot het plaatsen van zonnepanelen, GV E-techniek regelt het voor u.

Niet alleen bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar onze medewerkers onderscheiden zich ook door hun klantgerichtheid. Vakkundige installatietechniek gaat bij ons hand in hand met oog voor uw specifieke wensen. Wij begrijpen dat uw elektrische installatie een essentieel onderdeel vormt van uw dagelijks leven en zorgen er dan ook voor dat alles vlekkeloos verloopt. Kies voor GV E-techniek en ervaar het gemak van een zorgeloze elektrische voorziening."

6.Elektricien Zaandam

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren elektricien in Zaandam, dan bent u bij Elektricien Zaandam aan het juiste adres. Wij bieden al jaren uitstekende elektrische diensten aan woningen en bedrijven in de regio. Met ons team van deskundige elektriciens zijn wij er trots op een breed scala aan elektrische diensten te kunnen aanbieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze diensten omvatten: - Reparaties en onderhoud van elektrische installaties - Nieuwe elektrische installaties - Verlichting en stopcontacten - Elektrische verwarming - Keuringen en inspecties. Wij begrijpen dat elektrische problemen niet altijd kunnen wachten, daarom bieden wij 24/7 nooddienst aan. Wij zijn er om u te helpen bij al uw elektrische behoeften, groot en klein. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte!

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.P. Jonker Electrotechniek

P. Jonker Electrotechniek
P. Jonker Electrotechniek heeft ons enorm teleurgesteld. Het uitgevoerde werk was kwalitatief zeer slecht en er werden kosten in rekening gebracht voor materialen die nooit gebruikt zijn. Ook is de nieuwe groepenkast, waarvoor betaald is, nooit geplaatst. Een zeer onprofessionele gang van zaken!

In tegenstelling tot bovenstaande ervaring, hebben wij uitstekende ervaringen met Patrick. Hij is vakkundig, betrouwbaar en heeft ons hele huis voorzien van nieuwe elektra. Een echte aanrader dus!

8.Remco Mandjes Elektro & Slotenservice

Remco Mandjes Elektro & Slotenservice
Laat uw buitensluiting niet langer duren dan noodzakelijk! Kies voor Remco Mandjes Elektro & Slotenservice en profiteer van onze razendsnelle service tegen een scherpe prijs. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen wij een vlotte en professionele oplossing voor al uw buitensluitingsproblemen.

Of het nu gaat om een afgebroken sleutel, een defecte cilinder of een vastgelopen slot, ons team van experts staat dag en nacht voor u klaar. Met onze snelle responstijden en geavanceerde gereedschappen zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren weer veilig binnen bent. Bovendien bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zodat u verzekerd bent van een betaalbare en betrouwbare service.

9.Van Dalsem Elektrotechniek B.V.

Van Dalsem Elektrotechniek B.V.
Van Dalsem Elektrotechniek B.V., een gerenommeerde naam in de elektrotechnische wereld, staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten prijzen hun uitstekende service, getuige de talloze positieve recensies. Zo ook de installatie van een 2 fasen groep bij een tevreden klant.

Ondanks een fout van de klant zelf, toonde Van Dalsem Elektrotechniek B.V. hun klantvriendelijke aanpak. Binnen het uur stonden ze opnieuw op de stoep om het probleem op te lossen. Deze snelle responstijd en klantgerichte houding bevestigen hun status als een topinstallateur. Met Van Dalsem Elektrotechniek B.V. kiest u voor een elektrotechnisch partner die altijd voor u klaarstaat, van advies tot aftersales.

10.Spruijt Elektrotechniek

Spruijt Elektrotechniek
Spruijt Elektrotechniek, de oplossing voor uw elektrische zorgen. Wanneer de aardlekschakelaar in uw groepenkast steeds uitspringt, is het tijd om de experts in te schakelen.

Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of niet, soms is het probleem te complex om zelf op te lossen. Bel dan direct Marcel van Spruijt Elektrotechniek. Hij komt dezelfde middag nog bij u langs om het probleem snel en vriendelijk op te lossen. Dankzij hun expertise en snelle service kunt u weer zorgeloos genieten van een goed functionerende elektrische installatie.

11.Alltech

Alltech
Onze team van vriendelijke experts staat klaar om u te helpen het meeste uit uw reiservaring te halen. Met onze uitgebreide kennis van de reisbranche, kunnen wij u begeleiden om de perfecte reis samen te stellen. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder reisplanning, accommodatieboekingen en excursieplanning. Door onze persoonlijke service en aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat uw reis vlekkeloos verloopt.

Wij zijn trots op ons werk en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Onze snelle reactietijden, professionele aanpak en persoonlijke benadering maken ons de ideale keuze voor al uw reisbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen uw droomreis creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat u, net als onze tevreden klanten, onder de indruk zult zijn van onze diensten.

12.Saen Stroom Elektrotechniek

Saen Stroom Elektrotechniek
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Ruimtevaartlaan 69, 1562 BB Krommenie, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 16:30

Post suggesties