Lijst 20 elektriciens in Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-27

Samengesteld uit de beste lijsten over elektriciens in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Brins Elektra, YSF Elektro, Elektricien Amsterdam 24/7, Dim - De installatie monteurs, MDK Elektro. Laten we het samen ontdekken!

1.Brins Elektra

Brins Elektra
Brins Elektra heeft voor mij een nieuwe groep in de meterkast laten maken, een klok op laten hangen en een intercom laten verplaatsen. Het is handig dat je snel persoonlijk contact hebt.

Een paar dagen nadat we de offerte akkoord hadden gegeven, werd de nieuwe groepenkast geplaatst en werden de benodigde nieuwe groepen keurig aangelegd. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het werk. Brins Elektra is een betrouwbare en vakkundige elektrotechnisch installatiebedrijf. Ik raad hen dan ook van harte aan.

2.YSF Elektro

YSF Elektro
Zoals je van een ervaren elektrotechnisch bedrijf mag verwachten, werd ik snel en professioneel te woord gestaan bij YSF Elektro. Ik zocht eigenlijk een loodgieter, maar dat kon YSF niet leveren. Voor mijn elektroklus konden ze echter wel een scherpe offerte maken en ik kon meteen een afspraak plannen.

Via een advertentie op AdWords kwam ik in contact met YSF. De vriendelijke toon aan de telefoon gaf me direct een goed gevoel. Hoewel YSF niet de diensten kon leveren waar ik direct naar op zoek was, bood het bedrijf me een uitstekende oplossing voor mijn elektroklus. De scherpe offerte en de mogelijkheid om snel een afspraak te maken, gaven me het vertrouwen om met YSF in zee te gaan.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Elektricien Amsterdam 24/7

Elektricien Amsterdam 24/7
Elektricien Amsterdam 24/7 biedt ongekende gastvrijheid en vakmanschap. Transparante kosten en een klantvriendelijke aanpak maken samenwerken een waar genoegen.

Bij noodgevallen of geplande werkzaamheden staat Rik van Elektricien Amsterdam 24/7 voor u klaar. Een heldere communicatie zorgt voor duidelijke afspraken en vakkundige uitvoering. Zelfs na afloop bent u verzekerd van een gewenst eindresultaat en een glimlach op uw gezicht. Kies voor de betrouwbare service van Elektricien Amsterdam 24/7 en ervaar het gemak van professionele elektrotechnische zorg.

4.Dim - De installatie monteurs

Dim - De installatie monteurs
Jordy heeft een gloednieuwe groepenkast geïnstalleerd, evenals een inductiekookplaat. En dat alles tot grote tevredenheid. Fijne vent, die Jordy. Hij legt alles haarfijn uit als je daarom vraagt. Iedereen kan ik DIM van harte aanbevelen.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.MDK Elektro

MDK Elektro
MDK Elektro is een uiterst professioneel bedrijf dat er zelfs op een drukke dag binnen enkele uren is. Het team lokaliseerde het probleem snel en loste het grondig op, waarbij het ook waardevol advies gaf. De tarieven zijn transparant, wat een aangenaam pluspunt is. Een aanrader!

Hoewel ik MDK Elektro aanvankelijk had ingehuurd voor een klus, moest ik deze helaas annuleren na een maand wachten door onverwachte vertragingen en tegenslagen aan de kant van MDK.

6.Elektricien in de Buurt

Elektricien in de Buurt
Heeft u dringend een elektricien nodig? Bel dan Elektricien in de Buurt! Deze ervaren vakmannen staan snel voor u klaar, zodat u niet lang zonder stroom hoeft te zitten.

Of het nu gaat om een kapotte schakelaar, een kortsluiting of een volledige renovatie van uw elektrische installatie, Elektricien in de Buurt lost het vakkundig voor u op. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van alle elektriciteitswerken zijn zij de aangewezen partij om uw elektrische problemen snel en efficiënt te verhelpen. Bel vandaag nog voor een afspraak en ervaar zelf het gemak van Elektricien in de Buurt!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Limak Electra

Limak Electra
Limak Electra staat garant voor topkwaliteit en vriendelijke service. Hun vakmanschap is ongeëvenaard, waardoor ze elke elektrische klus tot een succes maken. Dankzij hun expertise en toewijding hebben ze de verlichtingsproblemen in ons huis moeiteloos opgelost. Voor al uw elektrische behoeften is Limak Electra de perfecte keuze.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe bedrading, het repareren van defecte apparatuur of het oplossen van lastige elektrische problemen, Limak Electra staat voor u klaar. Hun team van ervaren elektriciens beschikt over de vaardigheden en kennis om elk project met precisie en efficiëntie uit te voeren. Door hun klantgerichte aanpak en toewijding aan kwaliteit kunt u erop vertrouwen dat uw elektrische systeem in goede handen is. Ervaar zelf het verschil en neem vandaag nog contact op met Limak Electra voor al uw elektrische behoeften.

8.Bagci Elektrotechniek

Bagci Elektrotechniek
Bagci Elektrotechniek: uw betrouwbare elektricien voor al uw elektrische klussen!

Met Bagci Elektrotechniek haalt u een vakkundige en ervaren elektricien in huis. Wij staan bekend om onze professionele aanpak, snelle service en vriendelijke benadering. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete installatie, wij zorgen ervoor dat uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar is. Bel ons vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Bakfiets Elektra

Bakfiets Elektra
Als één van de meest gerenommeerde elektrobedrijven in de regio, staat Bakfiets Elektra Rinus bekend om zijn uitzonderlijke service en expertise. Met een team van ervaren professionals staat Rinus klaar om al uw elektrische wensen te vervullen, of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe installatie of het oplossen van een acuut probleem.

De snelle reactietijd en de toewijding aan klanttevredenheid maken Bakfiets Elektra Rinus een betrouwbare partner voor al uw elektrische behoeften. Met up-to-date kennis en een scherp oog voor kwaliteit, garandeert Rinus dat uw elektrische installatie veilig, betrouwbaar en esthetisch is. Of u nu uw bestaande systeem wilt upgraden of een compleet nieuwe installatie nodig heeft, Bakfiets Elektra Rinus is de ideale keuze voor al uw elektrische projecten.

10.VoltFix

VoltFix
Zoek je een ervaren elektricien die je snel en vakkundig kan helpen? Dan ben je bij VoltFix Hassan aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in de elektro-industrie, staat VoltFix Hassan klaar om al jouw elektrische klussen op te lossen. Van het plaatsen van nieuwe stopcontacten tot het aanleggen van complete elektrotechnische installaties, VoltFix Hassan is dé specialist voor al jouw elektrische vraagstukken.

VoltFix Hassan blinkt uit in klantvriendelijkheid, vakmanschap en flexibiliteit. Zoals een tevreden klant onlangs schreef: "Vriendelijk, deskundig en flexibel. Super!" Dus zoek je een betrouwbare elektricien die jou snel en vakkundig kan helpen? Neem dan vandaag nog contact op met VoltFix Hassan!

11.Koba Elektro

Koba Elektro
Koba Elektro: Uw betrouwbare partner voor al uw elektrische klussen!

Wij begrijpen dat elektriciteitsproblemen stressvol kunnen zijn, daarom zijn we er om u gerust te stellen en oplossingen te bieden die u weer een veilig en comfortabel huis geven. Ons team van ervaren elektriciens staat klaar om u te helpen, of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete renovatie. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem veilig en efficiënt is.

12.Dokter Electro

Dokter Electro

13.A&S Elektrotechniek

A&S Elektrotechniek

14.RS Electro

RS Electro

15.Elektra Amsterdam BV

Elektra Amsterdam BV

16.AMS Elektrotechniek

AMS Elektrotechniek

17.Elektro Repair

Elektro Repair

18.Elektricien020.nl

Elektricien020.nl

19.Electrician Amsterdam

Electrician Amsterdam

20.UW ELEKTRICIEN

UW ELEKTRICIEN
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Osdorper Ban 2037, 1069 TK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

Post suggesties