Lijst 15 schoonmaakbedrijven in Zaanstad

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-04

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonmaakbedrijven in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals OSP Multidiensten, Daily Cleaning, Yos Cleaning, Sammy Schoonmaakbedrijf Multidienst, Schoonmaakbedrijf Willems & Zn. Laten we het samen ontdekken!

1.OSP Multidiensten

OSP Multidiensten
Jarenlange tevredenheid en aanbevelingen: OSP Multidiensten staat voor uitzonderlijke service en vakmanschap. Ervaar de betrouwbaarheid en precisie van hun diensten, zelfs op de drukste dagen. Hun ervaren team staat garant voor een vlekkeloze uitvoering van elk project, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat.

Of het nu gaat om kleine klusjes of omvangrijke renovaties, OSP Multidiensten biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Hun team van vriendelijke professionals gaat graag de uitdaging aan om uw visie tot leven te brengen, met oog voor detail en een streven naar perfectie. Laat OSP Multidiensten uw woon- of werkruimte transformeren en geniet van de gemoedsrust die komt met het vertrouwen op een gerenommeerd bedrijf.

2.Daily Cleaning

Daily Cleaning
Dag in, dag uit de beste reiniging!

Twee heren hebben hun uiterste best gedaan om mijn kamer schoon te maken. Vooral het toilet is weer als nieuw. Ik ben er erg blij mee en heel tevreden! Daarom heb ik Daily Cleaning ook gevraagd om ons trappenhuis een grondige schoonmaakbeurt te geven. Er lag veel aangekoekt vuil dat niet met een gewone schoonmaakbeurt te verwijderen was.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Yos Cleaning

Yos Cleaning
Bij het schoonmaken van ramen aan de achterkant van een woning is de glazenwasser over een glazen carport gelopen, waardoor een glazen plaat is gebarsten. In eerste instantie is aansprakelijkheid geaccepteerd door de glazenwasser.

4.Sammy Schoonmaakbedrijf Multidienst

Sammy Schoonmaakbedrijf Multidienst heeft mij oprecht verrast met hun uitzonderlijke service. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en attent, en hun toewijding aan netheid is onberispelijk. Ik heb nog nooit een schoonmaakbedrijf meegemaakt dat zo zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat.

Bij elke afspraak hebben ze niet alleen aan mijn verwachtingen voldaan, maar deze zelfs overtroffen. Hun oog voor detail is ongeëvenaard, en het is duidelijk dat ze ernaar streven om de hoogst mogelijke normen te handhaven. Ik ben meer dan tevreden met de service van Sammy Schoonmaakbedrijf Multidienst en kan hun diensten van harte aanbevelen.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.Schoonmaakbedrijf Willems & Zn

Schoonmaakbedrijf Willems & Zn
Schoonmaakbedrijf Willems & Zn is een toonaangevende onderneming in de reinigingssector. Met hun jarenlange ervaring en uitzonderlijke klantenservice zijn zij dé oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften. Of het nu gaat om een reguliere schoonmaakbeurt, specialistische reiniging of calamiteitenbeheer, Willems & Zn staat garant voor een stralend resultaat.

Het team van Willems & Zn bestaat uit gepassioneerde professionals die zich inzetten om uw omgeving brandschoon en hygiënisch te houden. Hun moderne apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zorgen voor een optimale reiniging, terwijl hun flexibele planning en scherpe tarieven u volledige gemoedsrust bieden.

6.Schoonmaakbedrijf De Toekomst BV

Schoonmaakbedrijf De Toekomst BV
Schoonmaakbedrijf De Toekomst BV is een professioneel en lokaal schoonmaakbedrijf dat staat voor kwaliteit en uitstekende service. Wij beschikken over een team van ervaren en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat uw panden blinken van netheid. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, glasbewassing of specialistische reiniging, wij nemen u graag alle schoonmaakzorgen uit handen.

Bij Schoonmaakbedrijf De Toekomst BV staan wij altijd voor u klaar. Onze medewerkers zijn flexibel en betrouwbaar, en werken volgens de hoogste standaarden. Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken, zodat uw pand niet alleen schoon, maar ook gezond is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf het verschil dat professionele schoonmaak kan maken.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland
Het schoonmaakbedrijf Noord-Holland kwam bij ons aan de deur om te vragen of ze de volgende dag onze ramen konden lappen. Omdat ze in de buurt waren voor andere klanten die een contract bij hen hadden afgesloten, konden ze ons een scherpe prijs bieden. We stemden in en keken de hele dag uit het raam waar ze bleven, maar we hebben ze nooit gezien. Erg vreemd!

Ondanks de negatieve recensies die we hadden gelezen, waren wij WEL positief! Na overleg hebben ze bij ons alle ramen gelapt, inclusief het houtwerk, en dat voor een schappelijke prijs. Het resultaat was verbluffend: onze ramen waren nog nooit zo schoon geweest!

8.Kral Cleaning Service

Kral Cleaning Service

9.Citroen Schoonmaak

Citroen Schoonmaak
Citroen Schoonmaak: Uw Hygiënepartner voor een Stralende Werkomgeving Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is Citroen Schoonmaak uw ideale partner. Met jarenlange ervaring en een team van vakkundige professionals, zorgen wij voor een hygiënische en frisse werkomgeving waarin uw werknemers optimaal kunnen presteren. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, specialistische reiniging of groot onderhoud, wij bieden een oplossing op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan tevreden klanten. Daarom streven wij altijd naar de beste resultaten en werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Kies voor Citroen Schoonmaak en ervaar het verschil van een schone en gezonde werkomgeving. Wij garanderen een service die aan de hoogste standaarden voldoet, zodat u zich kunt concentreren op uw core business, terwijl wij de hygiëne voor u verzorgen.

10.M.Berenschot Schoonmaakbedrijf

M.Berenschot Schoonmaakbedrijf

11.Agouty Group bv.

Agouty Group bv.

12.Rocherschoonmaak

Rocherschoonmaak
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Dokter, Dokter Bonstraat 30, 1566 KX Assendelft, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 18:00

13.Glazenwassersbedrijf R. de Wit

Glazenwassersbedrijf R. de Wit
Van glasheldere ramen tot een stralend pand, Glazenwassersbedrijf R. de Wit staat garant voor een onberispelijke glans. Onze vakbekwame glazenwassers reinigen uw ramen met precisie, waarbij elk detail wordt meegenomen. Of het nu gaat om hoge flatgebouwen of moeilijk bereikbare plekken, ons ervaren team zorgt voor een uitzonderlijk resultaat.

Bij Glazenwassersbedrijf R. de Wit staat klanttevredenheid centraal. Onze betrouwbare service, stipte punctualiteit en nauwkeurige aanpak zorgen ervoor dat u keer op keer kunt rekenen op een vlekkeloze glans. Ervaar het verschil met Glazenwassersbedrijf R. de Wit en geniet van de helderheid die alleen wij kunnen bieden. Laat uw ramen stralen en uw pand opvallen met onze professionele glazenwassersdiensten.

14.Qlean Facilities

Qlean Facilities
Qlean Facilites was overgelukkig met de gevelreiniging. Dakkapel en dakranden zijn weer brandschoon! Kozijnen en ramen stralen weer. En dat alles dankzij de goede service van onze vriendelijke en behulpzame glazenwassers.

Wilt u ook weer van een schone gevel genieten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de gevel te bekijken en u te adviseren over de beste behandeling.

15.Dircruz Facility's

Dircruz Facility's
Post suggesties