Lijst 16 speeltuinen in Zaandam Zaanstad

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier", Speeltuin Park 3, Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase, Darteldome, Speeltuin Sacharovplein. Laten we het samen ontdekken!

1.Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier"

Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier"
Kom vrij spelen in ons groene hart van het Havenkwartier, waar uw kinderen eindeloos kunnen ravotten en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met een scala aan speelse toestellen geschikt voor alle leeftijden, bieden wij een veilige en vermakelijke speelomgeving. Voor de allerkleinsten is er een knusse, omheinde speelzone waar ze naar hartelust kunnen kruipen, schommelen en glijden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Het Havenkwartier belooft urenlang speelplezier voor uw gezin, waar uw kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan."

2.Speeltuin Park 3

Speeltuin Park 3 is een paradijs voor kleine avonturiers. De schommels voeren hen hoog door de lucht, de glijbaan bezorgt hen een onvergetelijke afdaling en de kabelbanen laten hen door de speeltuin vliegen.

Laat je kinderen de vrijheid ervaren in deze vrolijke speeltuin. Terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten, kun jij ontspannen op een van de bankjes en genieten van het gejuich van je kleine helden. Speeltuin Park 3 biedt eindeloos speelplezier en zorgt voor onvergetelijke herinneringen voor het hele gezin.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

3.Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase

Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase
Kom in actie! Breng een onvergetelijke dag door in Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase, een walhalla voor avonturiers en natuurliefhebbers!

Verdwaal in een paradijs van speeltuinen, met eindeloze mogelijkheden voor vermaak. Laat je kinderen hun energie kwijt op de uitdagende klimrekken, glijbanen en schommels. Terwijl ze ravotten in de groene oase, kun jij genieten van de rustgevende geluiden van de omringende slootjes en de prachtige molen 'Held Jozua'. Een dag vol plezier en avonturen wacht op je in Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase, een oase van vermaak in de buurt!

4.Darteldome

Voor een onvergetelijke dag uit

Darteldome
  • Beoordeling: 3,9/5 (424 Review by google)
  • Adres:

    Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Ticket service:

    onbekend

  • Ticketprijs:

    onbekend

  • Hoogseizoen:

    onbekend

  • Attracties:

    Speelautomaten, arcade, lasergamen, eten en drinken

  • Evenementen:

    geen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    onbekend

De Darteldome is een walhalla voor kinderen. Terwijl zij zich eindeloos vermaken in de uitgestrekte, overdekte speeltuin, kunnen de ouders even lekker bijkomen. Maar helaas is de algemene indruk niet al te best. Rommelige tafels die duidelijk niet zijn opgeruimd of schoongemaakt, en een personeel dat afwezig lijkt en weinig aandacht schenkt aan de omgeving. Het is jammer dat zo'n leuke speelplek hierdoor niet optimaal tot zijn recht komt.

Wie de drukte van de speeltuin wil ontvluchten, kan een heerlijke wandeling maken in het nabijgelegen Jagersplas natuurgebied. Dit prachtige gebied biedt een oase van rust en natuurschoon, met uitgestrekte bossen, idyllische waterpartijen en een gevarieerde flora en fauna. De Darteldome is dus niet alleen een ideale bestemming voor een dagje spelen met de kinderen, maar ook een prima uitvalsbasis voor een ontspannen wandeling in de prachtige natuur.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

5.Speeltuin Sacharovplein

Speeltuin Sacharovplein
Kom en ontdek de avonturen die je te wachten staan op het bruisende Sacharovplein in het hart van Zaandam! Deze speeltuin, ooit gebouwd met de steun van Nobelprijswinnaar Academicus Sacharov, is een oase van plezier voor kinderen van alle leeftijden. Laat je fantasie de vrije loop op de kleurrijke toestellen, terwijl je leert over de rijke geschiedenis van dit plein.

Sta versteld van de schommels die zweven door de lucht, de glijbanen die je razendsnel naar beneden laten razen en de klimtouwen die je uitdagen om nieuwe hoogtes te bereiken. En vergeet niet om even halt te houden bij het informatiebord, waar je boeiende verhalen ontdekt over het verleden van het plein en de nalatenschap van Academicus Sacharov. Dus pak je kleintjes, kom naar Sacharovplein en laat de magie van Zaandam zich ontvouwen!

6.Speelplaats

Speelplaats
De speeltuin is leuk en rustig gelegen, maar wel wat koud. Er staan niet veel toestellen, die bovendien weinig uitdagend zijn. Het zou mooi zijn als er wat nieuws wordt geplaatst. Op die manier wordt het een nog leukere plek om te spelen.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

7.Speeltuin Bullekerk

Speeltuin Bullekerk is een prachtig aangelegde speeltuin, met diverse speeltoestellen en voorzieningen. De kleintjes kunnen zich uitleven op de schommels, glijbanen en klimrekken. Voor de grotere kinderen is er een cool skatepark waar ze hun stunts kunnen oefenen. De speeltuin is omgeven door groen, wat zorgt voor een ontspannen en natuurlijke sfeer.

Geniet van een picknick op een van de picknicktafels, terwijl de kids lekker spelen. Er is ook een kiosk waar je snacks en drankjes kunt kopen. Speeltuin Bullekerk is de perfecte plek voor een gezellig dagje uit met het gezin. Je kids zullen zich kostelijk vermaken en jij kunt lekker relaxen. Kom gauw eens langs en beleef het zelf!

8.Speeltuin Hoopsteeg

Speeltuin Hoopsteeg
Speeltuin Hoopsteeg: een speelparadijs voor jonge avonturiers!

Beleef eindeloze speelavonturen in de geheel vernieuwde Speeltuin Hoopsteeg, waar plezier en veiligheid hand in hand gaan. Laat je kleintjes de grenzen van hun verbeelding verleggen op onze kleurrijke speeltoestellen, speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. Voor de kleinste avonturiers, vanaf 18 maanden, is er een apart gedeelte met kruip- en loopparcoursen waar ze hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving.

Lees meer: Lijst 17 speeltuinen in Zaanstad

9.Speeltuin

Speeltuin
Middenin de bruisende woonwijk, waar gezelligheid overheerst, ligt een ware oase voor de kleintjes: een kleurrijke speeltuin. Het hart van deze speeltuin is de imposante glijbaan, geflankeerd door een uitdagend klimrek dat het bereiken van de top een ware overwinning maakt.

Naast de glijbaan is er een speelschip met vrolijke trommels die de muzikale kant van de kinderen prikkelen. Comfortabele bankjes bieden ouders en verzorgers de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het schatergelach van hun kroost. En als de kleine avonturiers honger of dorst krijgen, is er een handige prullenbak om de rommel op te ruimen.

10.Speeltuin

Speeltuin
Beleef eindeloos speelplezier in deze charmante speeltuin, speciaal ontworpen voor de kleinste avonturiers! Het kleinere klimtoestel is perfect afgestemd op hun motorische vaardigheden, met een veilige dichte trap en vrolijke elementen als een glijbaan en een klimmuurtje.

Laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze de geheimen van deze magische speeltuin ontdekken. Het kleurrijke toestel nodigt uit tot urenlang plezier en stimuleert hun fysieke ontwikkeling en sociale vaardigheden. Breng vandaag nog een bezoekje en creëer onvergetelijke herinneringen voor uw kleine avonturiers!

11.Speeltuin Kattegat

12.Speeltuin Boerenjonkerbuurt

Speeltuin Boerenjonkerbuurt
Op zoek naar een ideale speeltuin voor jouw kleine schatten? Breng dan zeker een bezoek aan de Boerenjonkerbuurt speeltuin! Gelegen te midden van huizen, biedt deze speeltuin een oase van groen en beschutting voor de kleintjes. Het uitgestrekte grasveld nodigt uit tot eindeloos rennen, spelen en ravotten.

Laat je kinderen zich verliezen in de speeltoestellen van hoge kwaliteit, ontworpen om hun fysieke en mentale ontwikkeling te stimuleren. De beschermde ligging zorgt ervoor dat je kleintjes veilig kunnen spelen, terwijl jij geniet van een welverdiende pauze in de nabijgelegen bankjes. De Boerenjonkerbuurt speeltuin is een paradijs voor kinderen, waar ze urenlang plezier kunnen beleven en prachtige herinneringen kunnen creëren.

13.Speeltuin Apolloplantsoen

Speeltuin Apolloplantsoen

14.Playground

Playground

15.Speeltuin Schokkerlaan

Speeltuin Schokkerlaan

16.Speeltuin Jagersplas

Speeltuin Jagersplas
Post suggesties