Lijst 22 pianolessen in Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over pianolessen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Semjonova pianoles, Pianoles. Amsterdam, Muziekarte Muzieklessen, Stefan Schrik Pianoles, Amsterdam Piano Academy. Laten we het samen ontdekken!

1.Semjonova pianoles

Semjonova pianoles
Semjonova pianoles. Onder professionele begeleiding krijg je bij Eleonora pianoles. Ze is geduldig, luistert goed naar je muzikaliteit en leert je naast een goede techniek ook je hele fysiek in te zetten om met gevoel te leren pianospelen. Eleonora is een professionele pianiste en wil haar passie voor muziek en piano met je delen. Onze zoon krijgt al bijna een jaar pianoles van haar en we zijn erg tevreden over haar lessen.

Eleonora geeft pianoles aan kinderen en volwassenen. Of je nu beginner bent of al gevorderd, je bent bij haar aan het juiste adres. Ze geeft les in haar eigen studio in Amsterdam.

2.Pianoles. Amsterdam

Pianoles. Amsterdam
Ontdek de magie van pianospelen opnieuw met Amsterdam Marzenna. Als ervaren pianolerares helpt zij je om de passie en vaardigheden te herwinnen die je ooit had. Of je nu een beginneling bent of je spel wilt verbeteren, Marzenna's professionele benadering en geduld zullen je begeleiden op een muzikale reis.

Haar lessen zijn op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen. Marzenna's bekwaamheid en geduld creëren een plezierige en leerzame omgeving, waardoor pianospelen een bron van vreugde wordt. Begin vandaag nog aan jouw muzikale avontuur met Amsterdam Marzenna en ervaar de transformatieve kracht van muziek.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Muziekarte Muzieklessen

Muziekarte Muzieklessen
Francesco is een musicus en een onvergetelijke kunstenaar. Als u toevallig in zijn omgeving bent, ga dan zeker bij hem langs, want hij verdient veel lof.

Ik heb in het verleden veel andere drumleraren ontmoet tijdens mijn reizen, maar Francesco is de beste van allemaal. Hij is een professionele, gepassioneerde en attente leraar.

4.Stefan Schrik Pianoles

Stefan Schrik Pianoles
Leer piano spelen als een pro met Stefan, een virtuoze pianist en een begenadigd docent. Zijn gepassioneerde aanpak en aanstekelijke enthousiasme zullen je inspireren om je muzikale dromen te verwezenlijken.

Bij Stefan staat jouw persoonlijke groei centraal. Samen bespreken jullie je doelen en ontwikkelt hij een lesplan dat perfect aansluit bij jouw niveau en ambitie. Of je nu de basis wilt beheersen of complexe jazzsolo's wilt beheersen, Stefan loodst je met geduld en humor door elk muzikaal avontuur. Met zijn allround kennis en jarenlange ervaring is hij de ideale begeleider voor pianisten van alle niveaus.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Amsterdam Piano Academy

Amsterdam Piano Academy

6.pianoles oudwest

pianoles oudwest
Pianoles Oudwest biedt uitzonderlijke pianolessen onder leiding van een gepassioneerde en kundige docent. Onze ervaren leraar weet kinderen op een inspirerende manier te motiveren, waardoor ze met veel plezier de wondere wereld van de piano ontdekken. Met een persoonlijke aanpak die aansluit bij de interesses van elke leerling, is Pianoles Oudwest dé keuze voor iedereen die zijn muzikale dromen wil verwezenlijken.

Bij Pianoles Oudwest staan jouw muzikale voorkeuren centraal. Of je nu klassieke sonates wilt spelen of moderne pophits wilt leren, je docent zal je met enthousiasme en vakmanschap begeleiden. De lessen zijn niet alleen leuk en leerzaam, maar ook op maat gemaakt voor de individuele behoeften van elke leerling. Of je nu een beginner bent of een gevorderde pianist, Pianoles Oudwest helpt je om je muzikale potentieel te ontplooien en je liefde voor muziek te verdiepen.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Pianospelen Amsterdam

Pianospelen Amsterdam
Piano leren spelen in Amsterdam? Dan is Gosse de perfecte leraar voor jou!

Gosse is een ervaren pianoleraar die het lesgeven leuk vindt. Hij is vriendelijk, geduldig en geeft leuke en leerzame lessen. Je mag zelf kiezen welke nummers je wilt leren spelen, dus je zult altijd gemotiveerd zijn om te oefenen. Gosse heeft altijd goede ideeën en helpt je graag om je muzikale doelen te bereiken.

8.Muziekacademie tussen de bogen

Muziekacademie tussen de bogen
De Muziekacademie tussen de Bogen is een verborgen parel in het hart van de stad. Onder de historische bogen van het oude spoorwegviaduct vind je een muzikale oase waar de passie voor muziek hoogtij viert. Een plek waar klanken tot leven komen en dromen werkelijkheid worden.

Yvette, de drijvende kracht achter de academie, is een inspirerende lerares die de liefde voor muziek met haar leerlingen deelt. Haar creatieve geest en ontembare energie maken elke les tot een unieke ervaring. Ze moedigt haar leerlingen aan om hun grenzen te verleggen, hun talenten te ontdekken en hun muzikale dromen te realiseren.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Pianoles / AB Piano

Pianoles / AB Piano
Onze beide jongens hebben met veel plezier pianoles gevolgd bij AB Piano. De lessen waren altijd een feestje en hun vorderingen waren duidelijk zichtbaar. De recitals waren een prachtige gelegenheid om hun talenten te tonen.

AB Piano is een zeer bekwame pianolerares met een passie voor muziek. Haar lesmethode is effectief en ze weet kinderen op een aansprekende manier te motiveren. Wij zijn zeer tevreden over de lessen die onze kinderen hebben gevolgd en raden AB Piano van harte aan.

10.Pianolessen Unified Fields-Roland Hendriks

Pianolessen Unified Fields-Roland Hendriks
Roland Hendriks is een buitengewoon ervaren pianoleraar die met zijn geduld en humor ervoor zorgt dat pianospelen een plezierige ervaring wordt. Zijn lessen zijn boeiend, leerzaam en altijd op maat gemaakt, waardoor leerlingen van alle niveaus zich snel ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, Roland helpt je om je muzikale dromen te verwezenlijken.

De lessen van Roland vinden plaats in een gezellige en inspirerende omgeving waar je je meteen thuis voelt. Hij maakt gebruik van duidelijke instructies, motiverende feedback en leuke oefeningen om het leren zo effectief en aangenaam mogelijk te maken. Bovendien is Roland een enthousiaste en gedreven docent die zijn passie voor muziek graag met zijn leerlingen deelt.

11.Renate Jörg

Renate Jörg

12.Pianoles Marcel Manshanden

Pianoles Marcel Manshanden
Ik ben alweer 20 jaar leerling bij Marcel Manshanden. Dat zegt genoeg over mijn tevredenheid met zijn manier van lesgeven en zijn toewijding aan zijn leerlingen. We hebben dat onlangs gevierd met bruisende champagne!

Marcel is via Google bij mij terecht gekomen. Na een eerste kennismakingsles voelde het direct goed. De lesruimte is een professionele studio en je mag spelen op de prachtige vleugel van Marcel.

13.piano Lo

piano Lo
Al jaren tik ik zo nu en dan op de piano, meestal alleen. Sinds kort volg ik les bij Enrique en hij heeft me al een aantal nieuwe technieken geleerd. Na jaren worstelen heb ik eindelijk plezier in het spelen gekregen. Nu kijk ik uit naar onze wekelijkse sessies!

Ik heb anderhalf jaar met Enrique samengewerkt voordat ik moest verhuizen. In die tijd heb ik veel meer vooruitgang geboekt dan ik voor mogelijk had gehouden. Toegegeven, ik moest oefenen, maar Enrique was de meesterlijke gids.

14.Zwanenburg Sport

Zwanenburg Sport

15.pianoles Amsterdam

pianoles Amsterdam

16.Pianoles Amsterdam Centrum

Pianoles Amsterdam Centrum

17.the Piano Academy

the Piano Academy

18.Pianoles Amsterdam

19.Pianoles Amsterdam

Pianoles Amsterdam
  • Beoordeling: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Meester P.N. Arntzeniusweg 85, 1098 GM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

20.Pianolessen Amsterdam

Pianolessen Amsterdam

21.De Pianopraktijk Amsterdam | Piano lessen

De Pianopraktijk Amsterdam | Piano lessen

22.Orgelles en pianoles in de Singelkerk Amsterdam

Orgelles en pianoles in de Singelkerk Amsterdam
Post suggesties