Lijst 10 bezienswaardigheden in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-11

Samengesteld uit de beste lijsten over bezienswaardigheden in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Venneper Lodge, JumpKids Haarlemmermeer (voorheen JumpXL Haarlemmermeer), Klimpark21, Hoppig Bierfestival, Servicecentrum Nieuw-Vennep - gemeente Haarlemmermeer. Laten we het samen ontdekken!

1.Venneper Lodge

Geniet van de rust en ruimte in het groene hart van Nederland

Venneper Lodge
  • Beoordeling: 4,1/5 (1960 Review by google)
  • Adres:

    Getsewoudweg 1, 2151 MS Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

  • Ticket service:

    ja

  • Hoogseizoen:

    mei tot september

  • Attracties:

    Wandelen, fietsen, vogels spotten, kanoën, vissen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Toegangspoort, camerabewaking, beveiligingspersoneel

Beleef een culinair paradijs in Venneper Lodge, waar gastvrijheid en culinaire hoogstandjes hand in hand gaan. Geniet van een verrukkelijke vegetarische trio en sluit af met een zoete appelcrumble, vergezeld door een geurige kop koffie. Elk gerecht is een kunstwerk, bereid met de beste ingrediënten en passie voor lekker eten.

Stap binnen in het sfeervolle interieur dat een lust is voor het oog. De dikke balken, open vide en robuuste houten tafels creëren een unieke ambiance die zowel intiem als uitnodigend is. Of je nu beneden of boven zit, de open indeling biedt een prachtig uitzicht en geeft het gevoel van ruimte. Kom tot rust in deze gezellige oase en laat je verwennen door de vriendelijke bediening die al je wensen vervult. Venneper Lodge biedt een oase van smaak en comfort, waar elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.

Lees meer: Lijst 12 brunch in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

2.JumpKids Haarlemmermeer (voorheen JumpXL Haarlemmermeer)

Voor avontuurlijke kids

JumpKids Haarlemmermeer (voorheen JumpXL Haarlemmermeer)
  • Beoordeling: 4,4/5 (179 Review by google)
  • Adres:

    Fandango 15, 2152 SJ Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Ticket service:

    ja

  • Hoogseizoen:

    onbekend

  • Attracties:

    Trampolines, dodgeball, speelhal

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Veiligheidssokken verplicht

Spring en speelparadijs JumpKids Haarlemmermeer biedt een onvergetelijke ervaring voor kinderen van alle leeftijden. Met een ruime opzet, gratis parkeergelegenheid en een industriële ambiance is JumpKids de ideale plek voor een dagje uit. De comfortabele zithoek met koffiecorner en uitgebreide snackbar zorgt ervoor dat ouders en begeleiders zich ook kunnen vermaken tijdens het springen van hun kroost.

Het enthousiaste team van JumpKids staat klaar om de kinderen te begeleiden en toezicht houden, zodat zij veilig en onbekommerd kunnen springen. Het overzichtelijke park biedt een veilige omgeving waar kinderen hun energie kwijt kunnen en urenlang speelplezier beleven. Kom langs bij JumpKids Haarlemmermeer en ervaar het zelf!

Lees meer: Lijst 16 restaurants in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

3.Klimpark21

Klimpark21
Beleef een onvergetelijke dag bij Klimpark21, waar avontuur en natuur samenkomen. Verlies jezelf in de groene omgeving en geniet van de frisse lucht tijdens het wandelen door de prachtige paden. Het park is perfect voor een dagje uit met het hele gezin, waarbij jong en oud zich kunnen uitleven.

Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op de uitdagende klimparcoursen, met tokkelbanen die je hart sneller doen kloppen. Je krijgt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding, zodat je veilig en met een gerust hart van de activiteiten kunt genieten. Klimpark21 biedt een unieke combinatie van sport, ontspanning en natuurbeleving, waar je gegarandeerd een onvergetelijke dag zult beleven.

4.Hoppig Bierfestival

Hoppig Bierfestival
Beleef een onvergetelijk Hoppig Bierfestival, een evenement dat het hart van elke bierliefhebber sneller doet kloppen. Op [Datum] wordt het prachtige [Locatie] omgetoverd tot een mekka van hop en gerst, waar je kunt genieten van een ongeëvenaard aanbod van ambachtelijke bieren.

Laat je verrassen door de creatieve uitspattingen van lokale en internationale brouwers en ontdek nieuwe smaaksensaties. Van fruitige IPA's tot krachtige stouts, het bierfestival biedt voor ieder wat wils. Geniet van livemuziek, heerlijke hapjes en de gezellige sfeer die alleen een bierfestival kan bieden. Mis dit unieke evenement niet en omarm de wereld van bier!

5.Servicecentrum Nieuw-Vennep - gemeente Haarlemmermeer

Het Servicecentrum in Nieuw-Vennep is het centrale punt voor alle gemeentelijke diensten in Haarlemmermeer. Hier kun je terecht voor al je vragen en zaken, van het aanvragen van een paspoort tot het afhalen van een bouwvergunning. Het servicecentrum is ruim opgezet en biedt een fijne plek om je zaken in alle rust te regelen. Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren.

Naast de gemeentelijke diensten biedt het servicecentrum ook andere voorzieningen, zoals een bibliotheek, een postkantoor en een aantal winkels. Zo kun je in één keer al je boodschappen doen, je post versturen en je gemeentelijke zaken regelen. Het servicecentrum is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis. Ben je op zoek naar een plek waar je al je gemeentelijke zaken snel en efficiënt kunt regelen? Dan is het Servicecentrum Nieuw-Vennep de ideale plek voor jou.

6.Nieuw Vennep

Nieuw Vennep: een verborgen parel voor treinspotters en luchtvaartenthousiastelingen! Dit kleine station biedt een unieke kans om treinen voorbij de standaardsnelheid te zien razen en vliegtuigen te bewonderen die de nabijgelegen luchthaven naderen. Een waar spektakel voor liefhebbers van transport en alles daartussenin.

Bovendien staan de vriendelijke dames van de kiosk altijd klaar om u te helpen, zelfs als het gaat om het gebruik van het mindervalidentoilet. Maak van Nieuw Vennep uw uitstapje voor een onvergetelijke dag van treinspotten en vliegtuigaanschouwen.

7.Vennepertocht

8.Venneperhout

Wandel of sport in het prachtige Venneperhout, waar de frisse lucht en groene omgeving je doen vergeten dat je midden in de Randstad bent. Ontdek de verborgen paden en laat je verrassen door de rust en schoonheid van dit natuurgebied. Er zijn tevens enkele speeltoestellen voor kinderen, maar een uitbreiding met meer speelplekken of kunstinstallaties zou de aantrekkingskracht voor gezinnen nog verder vergroten.

Geniet na je wandeling of sportinspanning van een heerlijke lunch of diner bij het gezellige restaurant in het Venneperhout. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, bereid met verse ingrediënten en met liefde voor smaak. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of juist uitgebreid wilt tafelen, hier vind je gegarandeerd iets naar je zin. Laat je verrassen door de culinaire creativiteit van de chef-kok en geniet van een onvergetelijke maaltijd in een sfeervolle en ontspannen ambiance.

9.De Hype- Maatvast Haarlemmermeer

Ontdek de magische wereld van Maatvast Haarlemmermeer, waar het bruist van de spannende activiteiten en vriendelijke vrijwilligers die staan te popelen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Deze idyllische bestemming is een speeltuin voor avonturiers, met eindeloze mogelijkheden om je te vermaken en nieuwe herinneringen te maken.

Duik in een wereld van plezier met watersporten zoals zeilen, surfen en kanoën, of vlieg hoog door de lucht met kitesurfen. Verken de prachtige omgeving te voet of op de fiets, en geniet van de adembenemende uitzichten. Voor de kleintjes is er een speeltuin en een kinderboerderij, waar ze naar hartenlust kunnen spelen en dieren kunnen knuffelen. En als je trek hebt, kun je genieten van heerlijke maaltijden en snacks in het gezellige restaurant.

10.Palènpa Park

Palènpa Park
Beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier bij Palènpa Park! Met tal van spannende activiteiten, zoals het bouwen van zandkastelen, knutselen en spelen in de speeltuin, zullen kinderen zich hier kostelijk vermaken. Geniet van een heerlijke lunch met broodjes knakworst terwijl jouw kleintjes hun creativiteit de vrije loop laten.

Bij Palènpa Park staat veiligheid voorop. Er is begeleiding aanwezig om te helpen bij het bouwen van zandkastelen, zodat alle kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Laat je kinderen genieten van een onvergetelijke dag vol plezier, creativiteit en heerlijke versnaperingen in het prachtige Palènpa Park! Kom langs en beleef het zelf!
Post suggesties