Lijst 18 speeltuinen in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-12

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Speeltuin IJweg, Speeltuin Eggestraat, Speeltuin Vronen, Speeltuin Marketentster, Speeltuin Beurtschipper. Laten we het samen ontdekken!

1.Speeltuin IJweg

Speeltuin IJweg
Speeltuin IJweg is een waar paradijs voor jonge avonturiers! Met zijn uitgestrekte groene vlaktes en imposante glijbaan zullen kinderen zich urenlang vermaken. Het terrein biedt ruimte genoeg om te rennen, te springen en te klimmen, waardoor alle energie er volop uitgegooid kan worden. De kleurrijke bloemen en imposante keien stimuleren de fantasie, wat zorgt voor een onvergetelijke speelervaring.

En dat is nog niet alles, want in de zomermaanden zorgt het aangrenzende boomgaard voor een zoete traktatie! Kinderen kunnen genieten van vers geplukte appels, peren of pruimen terwijl ze de natuur ontdekken. Deze combinatie van speelplezier en fruitgenot maakt Speeltuin IJweg een absolute aanrader voor een dag vol onvergetelijk speelplezier.

2.Speeltuin Eggestraat

Speeltuin Eggestraat
Kom met je kids naar Speeltuin Eggestraat voor een heerlijke en veilige middag vol speelplezier! Omringd door een stevig hek, kunnen de kleintjes hier zorgeloos ravotten. De speelplaats is uitstekend onderhouden en biedt een unieke klimparcours, een razendsnelle glijbaan, een uitdagende wip en twee zwevende schommels.

Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen ouders en verzorgers op een comfortabele bank genieten van het zonnetje of een praatje maken. De speeltuin Eggestraat is dé ideale plek voor een gezellige gezinsuitstap. Laat je kinderen hun fantasie de vrije loop geven en kom samen beleven hoe leuk spelen kan zijn!

Lees meer: Lijst 12 brunch in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

3.Speeltuin Vronen

Speeltuin Vronen
Beleef een onvergetelijk avontuur in onze uitgestrekte speeltuin bij Vronen! Laat je fantasie de vrije loop op de eindeloze speeltoestellen, van glijbanen tot schommels en avontuurlijke parcoursen. Hier is voor ieder wat wils, zodat je kleintjes zich urenlang kunnen vermaken.

Voor de kleinste ontdekkers onder ons is ons knusse speeltuintje een waar paradijs. Met zachte ondergronden, veilige speeltoestellen en schattige diertjes voelen zij zich hier helemaal thuis. Laat ze hun fantasie de vrije loop en geniet van hun gulle lachjes terwijl ze de wereld ontdekken op hun eigen tempo.

4.Speeltuin Marketentster

Speeltuin Marketentster

Lees meer: Lijst 16 restaurants in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

5.Speeltuin Beurtschipper

Speeltuin Beurtschipper

6.Speeltuin Welgelegen

Speeltuin Welgelegen

Lees meer: Lijst 11 speeltuinen in Haarlemmermeer

7.Speeltuin

Speeltuin

8.Speeltuin Winterpark

Speeltuin Winterpark
Winterpark is een fantastisch speelparadijs voor de allerkleinsten. Met zijn veilige omgeving en kleurrijke speeltoestellen, biedt het een onvergetelijke ervaring voor jonge avonturiers. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de kleurrijke speelhuisjes, glijden van vrolijke glijbanen en schommelen in de zachte wind. Winterpark is een plek waar lachen en plezier door de lucht zweven.

Hoewel het park dicht bij een vijver ligt, is Winterpark een veilige plek voor kinderen om te spelen. Ouders kunnen gerust ademhalen terwijl hun kleintjes genieten van urenlang speelplezier. Dus pak een picknickmand in, spreid een kleed uit en laat je kinderen los in de magische wereld van Winterpark. Laat hun verbeelding de vrije loop en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

9.Speeltuin Paganiniplantsoen

Speeltuin Paganiniplantsoen

10.Speeltuin Beethovenlaan

Speeltuin Beethovenlaan

11.Speeltuin Elemastraat

Speeltuin Elemastraat is een fantastisch speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. De speeltuin beschikt over een ruim aanbod aan speeltoestellen, waaronder glijbanen, schommels, klimrekken en zandbakken. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

Hoewel de speeltuin zelf zeer goed onderhouden is, is het wel jammer dat er soms overlast is van hangjongeren. Hierdoor kan het voorkomen dat de speeltuin vervuild is. Het is daarom belangrijk om bij een bezoek aan de speeltuin alert te zijn op eventuele overlast. Neem bij overlast of andere problemen contact op met de gemeente of de politie.

12.Speeltuin Deliuslaan

Speeltuin Deliuslaan

13.Speeltuin Lekpoort

Speeltuin Lekpoort

14.Speeltuin De Dansen

Speeltuin De Dansen
Speeltuin De Dansen is een heerlijke plek om met jouw kinderen naartoe te gaan. Er is alle ruimte om te ravotten en te spelen en er zijn allerlei leuke speeltoestellen. Ook is er een mooi grasveld waar je heerlijk kunt voetballen. Maar helaas, het grasveld is al jaren in slechte staat. En dat terwijl er in de rest van de wijk al volop kunstgrasvelden liggen. En dat zou op Speeltuin De Dansen helemaal geen overbodige luxe zijn. Met een kunstgrasveld zouden de kinderen hier namelijk het hele jaar door kunnen voetballen, ongeacht de weersomstandigheden. Hoe leuk is dat? Jij als ouder kunt dan lekker vanaf het terras toekijken, terwijl jouw kinderen zich vermaken.

15.Speeltuin Ravelplantsoen

Speeltuin Ravelplantsoen

16.Speeltuin Kinlozen

Speeltuin Kinlozen

17.Speeltuin Remmersteinpark

Speeltuin Remmersteinpark

18.Speeltuin Wielestein

Speeltuin Wielestein
Post suggesties