Lijst 11 speeltuinen in Haarlemmermeer

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-02

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel, Speeltuin De Papegaai, Speelbos Meermond., Kleiland, Jeugdland Hoofddorp. Laten we het samen ontdekken!

1.Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel

Een veilige en leuke speelplek voor kinderen.

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel
  • Beoordeling: 4,2/5 (627 Review by google)
  • Adres:

    Hoofdweg 869, 2131 MB Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Speeltoestellen, glijbanen, trampolines en klimstructuren.

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Toezicht door personeel en beveiligingscamera's.

Beleef een onvergetelijke dag vol speelplezier in het ruime en kindvriendelijke speelparadijs Het Speelkasteel. Van peuters tot tieners, iedereen vindt hier tal van uitdagende attracties. Verken de indoor speeltuin met kleurrijke klimtoestellen, glijbanen en ballenbakken. Stap buiten voor nog meer avontuur op de buitenspeelplaats met trampolines, schommels en een avonturenparcours.

Laat de kinderen lekker ravotten terwijl je zelf geniet van een hapje en een drankje in de horecagelegenheid. De gerechten zijn betaalbaar en smakelijk. De gratis parkeergelegenheid maakt een bezoek extra gemakkelijk. Kom op een rustige studiedag of bereid je voor op een bruisende sfeer tijdens drukkere dagen. Het Speelkasteel biedt een unieke speelbeleving voor kinderen van alle leeftijden!

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

2.Speeltuin De Papegaai

Speeltuin De Papegaai
Vanaf 7 april 2018 kun je je uitleven op een keur aan nieuwe speeltoestellen, aangevuld met hergebruikte favorieten uit de vorige speeltuin. De Papegaai biedt een uitgestrekt, schoon en goed onderhouden speelterrein. Ook aan de kleinsten en mindervaliden is gedacht, met een verschoonkussen in het invalidentoilet. Laat je kinderen hun fantasie de vrije loop geven in deze fantastische speelomgeving, waar plezier en veiligheid hand in hand gaan.

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

3.Speelbos Meermond.

Speelbos Meermond.
Speelbos Meermond: Een paradijs voor kleine avonturiers!

Duik in een wereld vol eindeloos speelplezier bij Speelbos Meermond. Laat je kinderen los op een betoverend avontuur, waar hun verbeeldingskracht de grenzen verlegt. Glij door de lucht op de wervelende glijbaan, dans over de wiebelende loopbruggen en vlieg hoog met de zwevende kabelbaan. Elk hoekje en gaatje van dit speelbos is een uitnodiging om te ontdekken, te lachen en onvergetelijke herinneringen te maken.

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

4.Kleiland

Kleiland
In het hart van Park21 ligt het Kleiland Speelveld, een waar paradijs voor jonge avonturiers. Speciaal ontworpen voor peuters en kleuters, biedt deze openlucht speelplaats een veilige en stimulerende omgeving waar de kleintjes zich naar hartenlust kunnen uitleven. Het speelveld is gemakkelijk bereikbaar met de auto of fiets, en biedt volop ruimte om te rennen, klimmen en ontdekken.

Voor de oudere kinderen is er het Outdoor Sportveld, waar zij hun energie kwijt kunnen op de uitdagende klimtoestellen en de multifunctionele sportbaan. Het park is zo ontworpen dat kinderen van alle leeftijden veilig en ongestoord kunnen spelen, zonder last te hebben van autoverkeer. Laat je kinderen hun fantasie de vrije loop geven in dit groene hart van Park21, waar plezier en avontuur samenkomen.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

5.Jeugdland Hoofddorp

Jeugdland Hoofddorp
Jeugdland Hoofddorp, een oase van plezier en ontwikkeling voor de jeugd van 6 tot 15 jaar. Met een prachtig complex en enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, omvat Jeugdland Hoofddorp alles wat jonge harten begeert.

Van spannende activiteiten en uitdagende workshops tot de gezelligste speeltuin en de lekkerste snoepjes, Jeugdland Hoofddorp heeft voor ieder wat wils. Uw kroost kan zich urenlang vermaken in een veilige en uitnodigende omgeving, waar het plezier centraal staat. Of ze nu willen knutselen, sporten of gewoon lekker chillen, in Jeugdland Hoofddorp vinden ze het allemaal!

6.Jeugdland Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep
Jonge avonturiers en hun ouders opgelet! Beleef een onvergetelijke dag bij Jeugdland Nieuw-Vennep. Deze veelzijdige speeltuin is een paradijs voor kinderen, met een groot aanbod aan activiteiten die gegarandeerd een glimlach op hun gezicht toveren. Even lekker ravotten in de grote speeltuin, springen op het springkussen of hutten bouwen in het ruime speelbos. Racingliefhebbers kunnen zich uitleven op de skelterbaan terwijl vriendjes en vriendinnetjes genieten van een lekkernij in de gezellige kantine.

En het mooiste? Lidmaatschap is bijzonder vriendelijk geprijsd. Zo geniet je keer op keer van onbeperkt speelplezier, waardoor je kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Het enthousiaste team van Jeugdland Nieuw-Vennep staat klaar om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Kom dus snel langs met het hele gezin en beleef een dag vol plezier!

7.Spartelvijver

Spartelvijver
In het pittoreske park Spartelvijver vindt u een oase van plezier voor u en uw dierbaren. Het weelderige groene gazon nodigt uit tot eindeloze uurtjes van ontspanning en spel, waar kleine voetjes dartelen door het zachte gras. Terwijl de zonnestralen uw huid koesteren, kunt u heerlijk relaxen en genieten van het vrolijke gelach van uw kinderen.

Laat uw kroost zich vermaken in de sfeervolle speeltuin, terwijl u uzelf trakteert op een verkwikkend drankje bij het gezellige terras. De geur van versgebakken pannenkoeken zal u onweerstaanbaar naar de nabijgelegen pannenkoekenboerderij lokken, waar culinaire hoogstandjes uw smaakpapillen zullen prikkelen. Spartelvijver is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke zomerdag, waar onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd te midden van natuur en geneugten.

8.Strand Speeltuin in het bos

Kom verwen uzelf en uw dierbaren in Strand Speeltuin, een oase van plezier en ontspanning verscholen in het hart van het bos. Stap binnen in dit verborgen paradijs en geniet van een subliem speelpark en een uitgestrekt zandstrand, pal achter het majestueuze Marriott hotel.

Laat uw kinderen hun eindeloze energie kwijt in de prachtig ingerichte speelzone, ontworpen voor kleine avonturiers van alle leeftijden. Schommel door de bomen, glijd langs kleurrijke glijbanen en verover spannende klimmuurtjes. Terwijl uw kinderen zich uitleven, kunt u ontspannen op het zachte zandstrand, genieten van de schilderachtige omgeving en de frisse boslucht inademen.

9.Playground Haarlem

Speelplaats Haarlem is een unieke plek waar je heerlijk kunt sporten en genieten van de buitenlucht. De speeltuin is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Het is een fantastische plek om te ontspannen en plezier te maken. Daarnaast is Speelplaats Haarlem ook de place to be voor onvergetelijke feesten, zoals het uitbundige Holi Festival.

De speeltuin is voorzien van een breed scala aan speeltoestellen, waaronder glijbanen, schommels, wipkippen en zandbakken. Er is ook een groot grasveld waar kinderen kunnen rennen, spelen en ravotten. Voor de ouders is er een gezellige kantine waar ze kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze hun kinderen in de gaten houden. Met zijn prachtige locatie en uitgebreide voorzieningen is Speelplaats Haarlem de ideale plek voor een dag vol plezier en ontspanning.

10.Speeltuinvereniging Kindervreugd

Speeltuinvereniging Kindervreugd
  • Beoordeling: 4,1/5 (57 Review by google)
  • Adres:

    Godfried van Bouillonstraat 70, 2033 NH Haarlem, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

11.Speeltuin Bos Spartelvijver

Speeltuin Bos Spartelvijver
De Speeltuin Bos Spartelvijver is een heerlijk gebied vol avonturen voor kinderen van alle leeftijden. Met tal van leuke speeltoestellen is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt schommelen, glijden, klimmen of springen, hier kun je je energie kwijt én je tegelijkertijd helemaal uitleven. Een geweldige plek om een dagje met het gezin door te brengen en onbezorgd te genieten van de mooie buitenlucht.
Post suggesties