Lijst 12 speeltuinen in Hoofddorp Haarlemmermeer

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-04

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Hoofddorp Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel, Jeugdland Hoofddorp, Spartelvijver, Strand Speeltuin in het bos, Speelplaats. Laten we het samen ontdekken!

1.Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel

Een veilige en leuke speelomgeving voor kinderen

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel
  • Beoordeling: 4,2/5 (627 Review by google)
  • Adres:

    Hoofdweg 869, 2131 MB Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

  • Ticket service:

    ja

  • Ticketprijs:

    10 euro

  • Hoogseizoen:

    mei tot en met september

  • Attracties:

    Overdekte speeltuin, trampolines, klim- en klautertoestellen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking, aanwezigheid van beveiligers

Beleef een onvergetelijke dag in Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel!

Dit ruime paradijs biedt urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden tot ongeveer 10 jaar. Met zowel binnen- als buitenfaciliteiten, is er altijd iets te beleven. Voor de kleintjes is er een veilige peuterzone, terwijl oudere kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden in de avontuurlijke speelstructuren. De horeca is uitstekend en betaalbaar, zodat u en uw kinderen de hele dag door kunnen genieten van lekkere hapjes en drankjes. Parkeren is gratis, wat het bezoek extra aantrekkelijk maakt. Bezoek Het Speelkasteel voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur!

2.Jeugdland Hoofddorp

Jeugdland Hoofddorp
Welkom in Jeugdland Hoofddorp, het walhalla voor jeugdig plezier! Dit prachtige complex is een oase voor kids van 6 tot 15 jaar, waar onbezorgd spelen, ontdekken en avonturen beleven centraal staat.

Jeugdland barst van de mogelijkheden. Van klimrekken die tot de hemel lijken te reiken tot glijbanen die je ademloos maken, er is voor ieder wat wils. En vergeet vooral niet de knusse binnenruimte, waar creatieve workshops, spelletjes en andere leuke activiteiten worden georganiseerd. Het enthousiaste vrijwilligersteam zorgt er met hart en ziel voor dat jouw bezoekje onvergetelijk wordt. Dus, kom spelen, ontdek en beleef het avontuur in Jeugdland Hoofddorp!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Hoofddorp Haarlemmermeer

3.Spartelvijver

Spartelvijver
Spartelvijver: een paradijsje voor kleine avonturiers Als de zon zich laat zien en de temperaturen oplopen, is er geen betere plek om met je jonge kroost te vertoeven dan de Spartelvijver. Dit sprookjesachtige park is een oase van rust en plezier, waar de kleintjes naar hartenlust kunnen rennen, springen en spelen. Laat ze hun energie kwijtraken in de uitdagende speeltoestellen, terwijl jij geniet van de serene omgeving. De groene grasvelden nodigen uit tot een picknick of gezellige familiebijeenkomst.

Breng een onvergetelijke dag door in de Spartelvijver, waar de lach van je kinderen de mooiste melodie is. Laat ze zich verwonderen door de wonderlijke wereld van de natuur, terwijl ze vlinders achterna jagen en nieuwe vriendjes maken. De Spartelvijver is meer dan alleen een speeltuin; het is een herinnering aan de kostbare momenten die je met je gezin deelt. Kom en beleef de magie zelf!

4.Strand Speeltuin in het bos

Verborgen achter het majestueuze Marriott Hotel, ontsluit Strand Speeltuin een oase van plezier voor avontuurlijke geesten. Dit charmante speelpark is een paradijs voor kinderen van alle leeftijden, met kleurrijke glijbanen, schommels en klimtouwen die hun fantasie prikkelen. De zachte zandbodem zorgt voor een veilige ondergrond, waardoor kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

De ambiance van Strand Speeltuin is perfect voor familiebijeenkomsten en vriendschappelijke ontmoetingen. Het aangrenzende strand nodigt uit tot ontspannen wandelingen of verkwikkende jogsessies, terwijl de schilderachtige omgeving een serene achtergrond biedt voor onvergetelijke momenten. Of u nu op zoek bent naar een energieke speelplek voor uw kinderen of een rustige plek om te connecten met uw dierbaren, Strand Speeltuin heeft voor elk wat wils.

Lees meer: Lijst 11 koffietentjes in Hoofddorp Haarlemmermeer

5.Speelplaats

Kom spelen in de gezellige speeltuin net buiten het bruisende stadscentrum! Deze knusse plek is perfect voor een ontspannen middag met de kleintjes. Laat ze hun energie kwijtraken op de kleurrijke speeltoestellen, terwijl jij geniet van de rustgevende sfeer.

Voor een informeel parkbezoek is dit kleine paradijsje precies wat je zoekt. Ontsnap aan de drukte en geniet van de frisse lucht en het groene landschap. Of je nu wilt picknicken met vrienden of gewoon wilt relaxen met een goed boek, dit park is de ideale bestemming voor een onbezorgde dag in de natuur.

6.Speeltuin Kockstraat

Speeltuin Kockstraat

Lees meer: Lijst 20 brunch in Hoofddorp Haarlemmermeer

7.Speeltuin Söderblomstraat

Speeltuin Söderblomstraat

8.Speeltuin Beach House

Speeltuin Beach House
Speeltuin Beach House is een waar paradijs voor kinderen van alle leeftijden. Met een overvloed aan kleurrijke speeltoestellen, uitdagende glijbanen en schommels, biedt deze speeltuin urenlang plezier en entertainment. Geniet van de zonnige atmosfeer terwijl uw kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zich onderdompelen in een wereld van eindeloos spel.

Met een gunstige ligging direct aan het strand, biedt Speeltuin Beach House een unieke combinatie van plezier en ontspanning. Geniet van een hapje en een drankje terwijl u toekijkt hoe uw kinderen zich uitleven op de speeltoestellen. De frisse zeelucht en het geluid van golven creëren een rustgevende omgeving, waardoor u kunt ontspannen en genieten van de momenten met uw gezin. Of u nu op zoek bent naar een actief dagje uit of gewoon een ontspannende middag aan het strand, Speeltuin Beach House heeft voor elk wat wils. Kom langs en ervaar de magie zelf!

Lees meer: Lijst 11 speeltuinen in Haarlemmermeer

9.Speeltuin Skagerak

Speeltuin Skagerak heeft verschillende Pokémon Stops en Ingress Portals, wat het een leuke bestemming maakt voor families die graag op Pokémon jagen of Ingress spelen. Het is vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, want de speeltuin heeft veel leuke toestellen ontworpen voor peuters en kleuters.

10.Speeltuin Annie Mankes-Zernikestraat

Speeltuin Annie Mankes-Zernikestraat

11.Speeltuin Dijkwater

Speeltuin Dijkwater

12.Speeltuin

Speeltuin
Post suggesties