Lijst 17 speeltuinen in Zaanstad

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Speeltuinvereniging "De Kerkstraat", Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier", Speeltuin Park 3, Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase, Darteldome. Laten we het samen ontdekken!

1.Speeltuinvereniging "De Kerkstraat"

Speeltuinvereniging "De Kerkstraat"
Welkom in het speeldomein van speeltuinvereniging "De Kerkstraat"! Een vrolijke speeltuin in Wormerveer, waar de pret voor kinderen gegarandeerd is. Verscholen op een binnenplaats, zijn de kleintjes veilig om lekker te ravotten. Van glijbanen en schommels tot uitdagende klimtoestellen, er is voor ieder wat wils. Hoewel sommige attracties wat extra liefde kunnen gebruiken, is het enthousiasme van de kinderen aanstekelijk.

Stap voorbij het winkelcentrum van Wormerveer en ontdek een oase van spel en vermaak. De speeltuin is ruim en gevarieerd, met speelattributen die de fantasie prikkelen. Kinderen kunnen zich uitleven op de glijbanen, zich laten wiegen door de schommels of hun grenzen verleggen op de klimrekken. Speeltuinvereniging "De Kerkstraat" is dé plek waar kinderen avonturen beleven en herinneringen maken die een leven lang meegaan. Kom langs en laat de pret beginnen!

2.Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier"

Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier"
Op zoek naar een paradijs voor jonge avonturiers? Begeef u dan naar Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier", waar een schat aan speeltoestellen wacht voor kinderen van alle leeftijden. Zelfs de allerkleinsten kunnen zorgeloos ravotten binnen de veiligheid van een omheind terrein.

Deze oase van plezier is een zeldzame vondst in een tijdperk waar speeltuinen steeds schaarser worden. Laat de verbeelding van uw kinderen de vrije loop op de kleurrijke glijbanen, schommels en klimrekken. Terwijl de kleintjes zich uitleven op aparte speeltoestellen, kunt u achterover leunen en genieten van de vrolijke geluiden van kinderpret. Een bezoek aan Buurt- en Speeltuinvereniging "Het Havenkwartier" is een onvergetelijke belevenis die de band tussen u en uw kinderen alleen maar sterker zal maken.

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Speeltuin Park 3

Ontdek het fantastische speelparadijs van Speeltuin Park 3, waar uw kleine avonturier urenlang plezier zal beleven! Deze uitnodigende speeltuin staat garant voor eindeloze vreugde, met een waaier aan spannende attracties. Laat uw kind zich uitleven op de vrolijke schommels, zoef naar beneden op de reusachtige glijbaan, of zweef door de lucht op de twee adembenemende kabelbanen.

Elk bezoek aan Speeltuin Park 3 is een onvergetelijke belevenis, waar uw kind zich kan onderdompelen in een wereld van fantasie en beweging. Laat de zorgen achter u en ervaar het ultieme familieplezier in deze dynamische speeltuin, ontworpen om de verbeelding van uw kinderen te prikkelen en hun lach te ontlokken.

4.Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase

Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase
Kinderen hunkerend naar avontuur en ouders op zoek naar een idyllisch uitstapje vinden hun hart op in Natuurspeeltuin Zaanse Wachter. Deze groene oase ligt verscholen nabij een gezellige kinderboerderij en de majestueuze molen 'Held Jozua'. Het terrein fungeert als een speelparadijs, waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Slootjes omringen de speeltuin, dus jonge avonturiers kunnen hun waterrat-vaardigheden testen. Schommels zweven door de lucht, klimtorens prikkelen hun durf en zandbakken bieden eindeloze mogelijkheden voor creatief bouwen. Het geluid van spelende kinderen vult de lucht, creëernd een onbezorgde sfeer waar de tijd lijkt stil te staan.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.Darteldome

Een dag vol avontuur en plezier voor jong en oud

Darteldome
  • Beoordeling: 3,9/5 (424 Review by google)
  • Adres:

    Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Ticket service:

    ja

  • Ticketprijs:

    geen informatie

  • Hoogseizoen:

    geen informatie

  • Attracties:

    Interactieve attracties, spannende achtbanen en waterpark

  • Evenementen:

    geen informatie

  • Beveiligingsmaatregelen:

    Strenge veiligheidscontroles en beveiligingspersoneel

Darteldome is niet alleen een geweldige plek om te spelen voor kinderen, maar ook het ideale startpunt voor een prachtige wandeling door het natuurgebied Jagersplas. Na een dag vol plezier en avontuur in de overdekte speeltuin, kun je heerlijk ontspannen in de rustgevende natuur.

Hoewel de speeltuin zelf een prima plek is om te spelen, is de algehele sfeer niet altijd even netjes. Tafels blijven vaak onopgeruimd en ongepoetst, en het personeel lijkt niet altijd aanwezig te zijn om dit op te merken. Dit is jammer, want het zou de ervaring voor bezoekers nog beter kunnen maken.

6.Speeltuin Sacharovplein

Speeltuin Sacharovplein
Beleef een onvergetelijk avontuur in het hart van Zaandam op de Speeltuin Sacharovplein. Deze speeltuin ademt geschiedenis uit, aangezien Nobelprijswinnaar Academicus Sacharov in 1970 zijn steentje bijdroeg aan de bouw.

Verdwaal in een doolhof van klimtoestellen, glijbanen en schommels die jong en oud zullen bekoren. Lees het fascinerende bord dat vertelt over het rijke verleden van het plein, waardoor deze plek niet alleen een plek om te spelen is, maar ook een reis door de tijd.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Speeltuin

Speeltuin
Beleef eindeloos speelplezier in deze fantastische speeltuin!

Uw kleintjes zullen hun hart ophalen bij de twee indrukwekkende klimrekken, waar ze naar hartenlust kunnen klauteren en ontdekken. Terwijl ze hun evenwicht testen op het loopbruggetje en de verhogingen, kunnen ze ook heerlijk schommelen op de gewone of peuterschommel. De ronde springplankjes dagen uit tot vrolijke capriolen, terwijl zand en graafding urenlang creatief vermaak bieden. En als het tijd is voor een pauze, neem dan plaats op de handige bankjes, terwijl uw kinderen nog even blijven ravotten. Voor het gemak is er zelfs een prullenbak aanwezig om het speelterrein netjes te houden. Deze veelzijdige speeltuin belooft een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin!

8.Speeltuin

Speeltuin
Speelplezier gegarandeerd voor de kleintjes in deze knusse speeltuin! Met een zachte ondergrond en lage toestellen is veiligheid troef. Laat ze zich uitleven op de glijbaan die van een heuveltje afdaalt, schommelen op de kleine ligstoel of hobbelen op het paardje. Een vrolijk speelparadijs waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en urenlang kunnen genieten.

9.Speeltuin Kattegat

10.Speeltuin

Speeltuin
Beleef onvergetelijke momenten in deze betoverende speeltuin, waar de zachte ondergrond een veilige haven biedt voor uw kleintjes. Laat ze hun fantasie de vrije loop als ze door het kleurrijke klimrek klauteren, vrolijk schommelen op de grote ligschommel en zachtjes glijden van de glijbaan. De hinkelbaan, het loopwiel en de duikelrekken daagen hun lichamelijke vaardigheden uit, terwijl de ouders comfortabel van de twee bankjes kunnen genieten.

11.Speeltuin

Speeltuin
Kom spelen in deze fantastische speeltuin, een waar paradijs voor avontuurlijke kleintjes! Het hart van deze speeltuin vormt een kleurrijk klimtoestel met een uitnodigende, dichte trap, perfect voor kleine beentjes. Klauter naar boven en geniet van de glinsterende glijbaan, trotseer het klimmuurtje en ontdek de vele andere speelse details. Laat de verbeelding van je kleintjes de vrije loop in deze speelse oase!

Deze speeltuin is meer dan alleen een plek om te spelen, het is een wereld vol wonderen en avonturen. Van het moment dat hun voetjes de zachte grond raken, zullen je kinderen worden meegesleept in een fantasierijke reis. Laat ze klimmen, glijden en ontdekken, terwijl ze hun grenzen verleggen en waardevolle herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

12.Speeltuin

Speeltuin
Middenin de gezellige wijk vind je deze knusse speeltuin, een verborgen parel voor kleine avonturiers. Stap op het uitdagende klimrek en swish naar beneden van de hoge glijbaan. Duik in het speelschip met vrolijke trommels en laat je fantasie de vrije loop. Op de comfortabele bankjes kunnen ouders ontspannen en genieten van de vrolijke sfeer terwijl hun kinderen zich vermaken. De prullenbak houdt de speeltuin netjes en zorgt voor een veilig en schoon speelparadijs.

13.Speeltuin Hoopsteeg

Speeltuin Hoopsteeg

14.Speeltuin Bullekerk

15.Speeltuin Apolloplantsoen

Speeltuin Apolloplantsoen

16.Playground

Playground

17.Speeltuin

Speeltuin
  • Beoordeling: 3,0/5 (1 Review by google)
  • Adres:

    Dominee Jacobus Borstiusstraat 2-24, 1544 VH Zaandijk, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Post suggesties