Lijst 27 kappers in Haarlemmermeer

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kapsalon Sabri, Toolenburg kapper, Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep - Boek nu online, Kapper Hizi Hair Hoofddorp Centrum - Boek nu online, Moonlight Kapsalon. Laten we het samen ontdekken!

1.Kapsalon Sabri

Kapsalon Sabri
Beste lezers, Ik ben verrukt om jullie mee te nemen op een culinaire reis naar een gastronomisch paradijs, waar smaken ontploffen en zintuigen worden geprikkeld. Het is met trots dat ik jullie introduceer aan Kapsalon Sabri, een ware culinaire schatkamer.

Verborgen in het pittoreske dorp Overbos, wacht Kapsalon Sabri op je met een verleidelijk aroma en een warm welkom. Je wordt begroet door een team van ervaren kappers die hun vak verstaan en ervoor zorgen dat jij er op je best uitziet. Of je nu een klassieke knipbeurt of een trendy coupe wenst, ze creëren gegarandeerd een look die perfect bij jouw stijl past.

2.Toolenburg kapper

Toolenburg kapper
In het pittoreske Toolenburg kun je voor een prikkie terecht bij de lokale kapper. Voor een schappelijke prijs onder de €20 word je voorzien van een professionele knipbeurt. Hoewel de kappers hun vak verstaan, valt er op de service nog wel het een en ander aan te merken. De klantvriendelijkheid is namelijk niet altijd even optimaal. Ook de muziek die er wordt afgespeeld, is niet altijd even smaakvol. Het kan soms gebeuren dat je meer dan een uur moet wachten met op de achtergrond steeds dezelfde, eentonige deuntjes.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

3.Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep - Boek nu online

Voor een complete haarervaring bij een gerenommeerde kapper

Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep - Boek nu online
  • Beoordeling: 4,5/5 (185 Review by google)
  • Adres:

    Kerkstraat 4, 2153 BJ Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Goede kwaliteit, vriendelijk personeel, uitgebreide diensten

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, hoge prijzen, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knip- en stylingbehandelingen

  • Personeel:

    - Vakkundig en ervaren kapsters - Vriendelijk en behulpzaam - Goede luisteraars - Behulpzaam bij het kiezen van de juiste stijl - Nemen de tijd voor elke klant

  • Diensten:

    - Knippen en stylen - Kleuren en highlights - Permanente en tijdelijke golven - Haarverzorgingsproducten - Bruidsstyling

Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep zal u een onvergetelijke kapperservaring bezorgen. Met de mogelijkheid om snel en gemakkelijk online afspraken te maken, bespaart u kostbare tijd. Bij aankomst wordt u verwelkomd door vriendelijke kapsters die uw wensen tot in de puntjes zullen vervullen.

Geniet van een heerlijke hoofdmassage terwijl uw haar wordt gewassen en laat u meevoeren in een wereld van ontspanning. Onze kapsters nemen ruim de tijd om ervoor te zorgen dat elke knip, kleur of stijl perfect is afgestemd op uw wensen. Verlaat de salon met een gevoel van hernieuwde energie en zelfvertrouwen, wetende dat u er op uw best uitziet. Uw nieuwe look zal ongetwijfeld bewonderende blikken en complimenten opleveren, waardoor u zich geweldig voelt.

4.Kapper Hizi Hair Hoofddorp Centrum - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Hoofddorp Centrum - Boek nu online
Beleef een ultieme transformatie bij Kapper Hizi Hair Hoofddorp Centrum, waar uw haarwensen werkelijkheid worden. Ervaar de expertise van onze getalenteerde kappers die u een stralende coupe bezorgen, afgestemd op uw unieke stijl. Van onberispelijke knipbeurten tot glanzende kleuringen, elk detail wordt met zorg en precisie uitgevoerd.

Stap onze stijlvolle salon binnen en geniet van een kopje thee terwijl u ontspant in onze comfortabele massagestoel. Laat u verwennen door onze vriendelijke en deskundige stylisten die u persoonlijk advies geven en ervoor zorgen dat u het salon met een glimlach op uw gezicht verlaat. Boek nu online en geef uw haar de aandacht en zorg die het verdient!

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

5.Moonlight Kapsalon

Voor een stralende coupe die bij je past

Moonlight Kapsalon
  • Beoordeling: 4,4/5 (371 Review by google)
  • Adres:

    Tuinweg 12-B, 2132 DP Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Goede service, vriendelijk personeel, professionele kapsters

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, prijzen zijn iets hoger dan gemiddeld, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogstaande kapsels en behandelingen

  • Personeel:

    - Goed opgeleid - Ervaren - Vriendelijk - Behulpzaam - Professioneel

  • Diensten:

    - Knippen - Kleuren - Permanenten - Opsteken - Bruidsarrangementen

Welkom bij Moonlight Kapsalon: jouw vertrouwde adres voor een professionele knipbeurt tegen een voordelige prijs. Onze ervaren kappers staan klaar om jou een trendy en verzorgde look te geven. Bij Moonlight Kapsalon knippen we nétjes, snel en naar jouw wens.

Of je nu een klassieke knipbeurt wilt of een trendy style, bij Moonlight Kapsalon ben je aan het juiste adres. Dankzij onze centrale locatie zijn we gemakkelijk bereikbaar en kun je zelfs tussendoor terecht. Laat je verwennen door onze kundige kappers en ontdek de Moonlight-ervaring.

6.Haarsalon Ambiance

Haarsalon Ambiance
Als u op zoek bent naar een kapper die uw haar tot leven brengt, dan is Ambiance Place to Be de plek voor u. Met onze ervaren en deskundige kappers, zult u zeker de kapsel krijgen waar u altijd al van heeft gedroomd.

Onze Syrische kapper is een meester in zijn vak en zal u helpen de perfecte look te vinden voor uw gezicht en stijl. Hij is vriendelijk en vakkundig, en hij luistert naar uw wensen en behoeften. U zult zich op uw gemak voelen in onze salon en u zult zeker tevreden zijn met de resultaten.

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

7.Beauty Bar Malique

Beauty Bar Malique
Kapsalon Beauty Bar Malique biedt uitstekende service, vriendelijk personeel en scherpe prijzen. Klanten prijzen met name de professionele behandeling, waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen en voorkeuren. De kapsters zijn vakkundig en luisteren aandachtig naar de wensen van de klant. Ze geven ook graag advies en helpen bij het kiezen van een kapsel dat past bij de gezichtsvorm en persoonlijkheid.

Klanten zijn bijzonder tevreden met de resultaten, zoals blijkt uit de vele positieve reviews. Eén klant schreef: "Mijn dochter was zo blij met haar nieuwe kapsel! De kapster nam de tijd om te luisteren naar haar wensen en gaf haar waardevol advies. Het resultaat was prachtig en we komen zeker terug." Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige knipbeurt, een stijlvolle coupe of een complete metamorfose, Beauty Bar Malique is de perfecte keuze. Laat je verwennen door ervaren professionals en geniet van een prachtige nieuwe look!

8.Mina's Hair & Beauty

Mina's Hair & Beauty
Ontdek de charmante schoonheidssalon van Mina's Hair & Beauty, waar je in de watten wordt gelegd door de vriendelijke Mina. Haar bekwame handen zullen je haar toveren tot een glanzende zijdezachte lokkenpracht. Ervaar de gezellige sfeer en geniet van een professionele behandeling die je er stralend uit zal laten zien.

Maar wees gewaarschuwd, Mina's expertise is niet alleen voorbehouden aan jou. Toen ik mijn moeder meenam voor een opfrisbeurt, was ze minder tevreden over het resultaat. Het is duidelijk waarom: de hoge standaarden die Mina hanteert, zijn niet voor iedereen weggelegd. Laat je haar daarom in de vaardige handen van Mina, en beleef de ware magie van schoonheid.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

9.Musi Kapsalon

Musi Kapsalon
Bij Musi Kapsalon ben je altijd verzekerd van een plekje, of een korte wachttijd. Musi knipt netjes en snel, zelfs zonder afspraak. De knipbeurten zijn betaalbaar, voor slechts €13,50. De kapsalon ligt wel wat achteraf, maar dat mag de pret niet drukken.

Heb je zin om je haar eens te laten knippen door een echte professional? Dan is Musi Kapsalon de perfecte plek voor jou. Of je nu een nieuwe look wilt of gewoon je haar wilt laten bijpunten, Musi zorgt ervoor dat je haar er weer tiptop uitziet. En met de scherpe prijs hoef je het zeker niet te laten!

10.Engels Creations Hair & Beauty

Engels Creations Hair & Beauty
Engels Creations Hair & Beauty biedt een beleving die verder gaat dan alleen een knipbeurt of schoonheidsbehandeling. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een sfeervolle ruimte waar je je direct op je gemak voelt. De gedreven kapsters en schoonheidsspecialisten nemen uitgebreid de tijd voor je, luisteren aandachtig naar jouw wensen en adviseren je graag over de beste behandelingen voor jouw haar of huid.

Wat Engels Creations Hair & Beauty echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering en de oogstrelende resultaten. Of je nu kiest voor een nieuwe coupe, een verfbeurt, een pedicure of een gezichtsbehandeling, je kunt erop vertrouwen dat je haar en huid in professionele handen zijn. Dankzij hun expertise en passie voor het vak, toveren ze jou moeiteloos om tot de beste versie van jezelf. Laat je verwennen in de gastvrije omgeving van Engels Creations Hair & Beauty en ervaar zelf hoe een bezoekje aan de kapper of schoonheidsspecialist een ware weldaad kan zijn.

11.Salon Bandholm bij Stéphanie

Salon Bandholm bij Stéphanie
Salon Bandholm bij Stéphanie is de place to be voor een professionele knipbeurt. Laat Stephanie, de ervaren kapster met een gouden schaar, je haar in model brengen. Met passie en precisie creëert zij een look die perfect bij jouw stijl past.

Gun jezelf een moment van ontspanning terwijl Stephanie je haar vakkundig verzorgt. Haar vriendelijke benadering en scherpe oog voor detail zorgen ervoor dat je met een stralende coupe de salon verlaat. Of je nu kiest voor een klassieke knipbeurt of een trendy kapsel, Stephanie's vakmanschap garandeert een prachtig resultaat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de kwaliteit en klantvriendelijkheid van Salon Bandholm bij Stéphanie!

12.•Haider's Barbershop✂️•

•Haider's Barbershop✂️•

13.Hoofddorp Kapsalon Ayhan

Hoofddorp Kapsalon Ayhan

14.Hair Company Floriande

Hair Company Floriande

15.Avenue Kappers

Avenue Kappers

16.Kapsalon Shair's

Kapsalon Shair's

17.Hair Company Toolenburg

Hair Company Toolenburg

18.Happy Hair by Brenda

Happy Hair by Brenda

19.Head Candy

20.Hizi Hair Hoofddorp Floriande

Hizi Hair Hoofddorp Floriande

21.Hairforce 1 Hoofddorp

Hairforce 1 Hoofddorp

22.Hairlounge Hoofddorp

Hairlounge Hoofddorp

23.Kinki Kappers Hoofddorp

Kinki Kappers Hoofddorp

24.Brusj Kappers

Brusj Kappers

25.Rebarber Dames En Heren Salon

Schoonheid en haarverzorging met een persoonlijke touch

Rebarber Dames En Heren Salon
  • Beoordeling: 4,6/5 (298 Review by google)
  • Adres:

    Fanny Blankers-Koenlaan 110, 2134 CP Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:30

  • Voordelen:

    Uitstekende klantenservice, breed scala aan diensten en deskundig personeel

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, beperkte parkeergelegenheid, iets prijzig

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit en professionele diensten met aandacht voor detail

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Goed opgeleid en ervaren, Luisteren naar de wensen van de klant, Bieden persoonlijk advies, Creëren een ontspannen en comfortabele sfeer

  • Diensten:

    Knippen en stylen, Kleuren en highlights, Permanenten en ontkrullen, Bruidsmake-up en hairstyling, Manicure en pedicure

26.Hair Company Tussenweg

Hair Company Tussenweg

27.Marcelle4Hair

Marcelle4Hair
Post suggesties