Lijst 16 kappers in Osdorp Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Osdorp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Ossy Kapsalon, Kapper Hizi Hair Amsterdam Tussenmeer - Boek nu online, Unique Hair and Beauty, Barbershop 96, Hairstyling Saskia van den Berg. Laten we het samen ontdekken!

1.Ossy Kapsalon

Ossy Kapsalon
Ossy Kapsalon is een unieke plek waar Turkse kappers hun passie voor haarverzorging en klantenservice combineren. De Turkse kappers staan bekend om hun beleefde en vriendelijke houding, wat bijdraagt aan een aangename kapsalonervaring. Daarnaast zijn de prijzen spotgoedkoop, waardoor Ossy Kapsalon een absolute aanrader is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare knipbeurt.

Bij Ossy Kapsalon word je ontvangen door gezellig personeel dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Terwijl je wacht op je beurt, kun je genieten van leuke muziek en de vakkundige kappers aan het werk zien. De knipbeurten worden snel en zorgvuldig uitgevoerd, zodat je binnen 20 minuten weer naar buiten stapt met een frisse coupe. Of je nu een klassieke knipbeurt of een trendy kapsel wilt, bij Ossy Kapsalon ben je aan het juiste adres.

2.Kapper Hizi Hair Amsterdam Tussenmeer - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Amsterdam Tussenmeer - Boek nu online
**Paragraaf 1:** Welkom bij Hizi Hair Amsterdam Tussenmeer, de ultieme bestemming voor een luxe kappersbeleving. Betreed onze salon en word begroet door een team van deskundige kappers die hun passie voor haarverzorging delen. Ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap en persoonlijke aandacht, en laat ons je haar transformeren naar een meesterwerk.

**Paragraaf 2:** Of je nu voor een subtiele trim of een complete metamorfose komt, Hizi Hair Amsterdam Tussenmeer heeft alles in huis. Onze kappers gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je haar er gezond, glanzend en stijlvol uitziet. Van een verfrissende wasbeurt tot een precieze knipbeurt, we behandelen je haar met de grootste zorg en aandacht. Kom vandaag nog langs en ontdek de ware betekenis van haarverzorging bij Hizi Hair Amsterdam Tussenmeer.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Osdorp Amsterdam

3.Unique Hair and Beauty

Unique Hair and Beauty
  • Beoordeling: 4,1/5 (93 Review by google)
  • Adres:

    Martini van Geffenstraat 37A, 1068 GD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Unieke Haar en Schoonheid Samantha is een meester in haar vak. Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe coupe of een stijlvolle styling, Samantha's kunde en precisie zullen je verbazen. Vooral op het gebied van black hair styling blinkt ze uit, met haar fenomenale föhn- en stijlkwaliteiten. Ervaar de magie zelf en laat Samantha je haar transformeren tot een kunstwerk!

Bij Anisa's Hair Salon vind je professionele haarverzorging in een warm en uitnodigende sfeer. Of je nu gaat voor een revitaliserende haarbotoxbehandeling of een stijlvolle föhnbeurt, je kunt rekenen op vriendelijke en deskundige begeleiding. Anisa's salon heeft alles wat je nodig hebt om je haar te verwennen en er stralend uit te laten zien. Trakteer jezelf op een onvergetelijke haarervaring en maak van Anisa's Hair Salon jouw vaste adres voor al je haarwensen!

4.Barbershop 96

Barbershop 96
Barbershop 96 is meer dan alleen een kapperszaak. Het is een oase van stijl en precisie, waar vakmanschap en persoonlijke aandacht samenkomen om u een onvergetelijke kapperservaring te bezorgen. Onze ervaren barbers zijn meesters in hun vak en creëren met passie en zorgvuldigheid kapsels die perfect aansluiten bij uw wensen en persoonlijkheid.

Of u nu kiest voor een klassieke knipbeurt, een trendy fade of een stijlvolle baardtrim, bij Barbershop 96 bent u verzekerd van een onberispelijk resultaat. Wij nemen de tijd om u te adviseren en samen met u het kapsel te vinden dat het beste past bij uw gezicht, haartype en levensstijl. En omdat wij begrijpen dat tijd kostbaar is, bieden wij ruime openingstijden, zodat u altijd terecht kunt voor een professionele knipbeurt, zelfs in de drukste periodes.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Osdorp Amsterdam

5.Hairstyling Saskia van den Berg

Hairstyling Saskia van den Berg
Kapsalon Saskia van den Berg is dé plek voor een prachtige coupe voor dames en heren. In onze rolstoeltoegankelijke salon word je verwelkomd door vriendelijk personeel dat je graag helpt met overstappen naar de kappersstoel.

Laat onze ervaren kappers je haar wassen, knippen en stylen tot een kapsel waar je blij van wordt. Wij geloven dat iedereen zich zelfverzekerd moet voelen met zijn of haar haar, en wij zijn toegewijd om jou de beste knipbehandeling te geven.

6.Faouzi de barber

Faouzi de barber
Kom langs bij Faouzi de kapper en ervaar het ultieme kapsel dat je zelfvertrouwen zal doen stijgen en je een sterrenstatus zal bezorgen. Onze deskundige hairstylist, meester in het creëren van adembenemende looks, verwelkomt je in een oase van stijl en precisie. Laat je inspireren door zijn scherpe oog voor detail en zijn vermogen om jouw haar te transformeren tot een kunstwerk.

Of je nu kiest voor een klassieke snit, een opvallend kleurtje of een gedurfde restyling, Faouzi de kapper staat garant voor een onvergetelijke kapperservaring. Stap binnen in onze moderne en uitnodigende salon, waar je wordt ontvangen met een warm welkom en een professionele service. Laat je verwennen door onze vriendelijke en deskundige team, dat luistert naar jouw wensen en samen met jou de perfecte look creëert. Geniet van een ontspannende wasbeurt, een vakkundige knipbeurt en een vleugje stylingmagie. Laat ons je haar stralen en jouw innerlijke schoonheid naar boven halen.

Lees meer: Lijst 26 kappers in Amsterdam

7.hairdressing irene

hairdressing irene
Irene is een zeer getalenteerde kapster waarvan u zeker weet dat uw haar perfect wordt geknipt. Ze neemt uitgebreid de tijd om te bespreken wat u precies wilt en luistert aandachtig naar uw wensen. Of u nu een klassieke coupe of een trendy look zoekt, Irene weet precies hoe ze uw haar moet knippen om het beste uit uzelf te halen.

Yunissa is een andere uitstekende kapster die bekend staat om haar oog voor detail en haar vermogen om kapsels te creëren die perfect passen bij de stijl en het uiterlijk van haar klanten. Of u nu een subtiele trim of een complete make-over wenst, Yunissa zorgt ervoor dat u tevreden de salon verlaat met prachtig gestyled haar dat u zeker zal complimenteren.

8.SOMA HAIR ARTIST

SOMA HAIR ARTIST
SOMA HAIR ARTIST is de Haarspecialist waar vakmanschap en een ontspannen sfeer hand in hand gaan. Onze ervaren kappers nemen uitgebreid de tijd voor een persoonlijk consult, zodat jij verzekerd bent van een kapsel dat perfect bij jouw wensen en stijl past.

Of je nu voor een klassieke coupe of een gedurfd statement-kapsel gaat, bij Soma Hair Artist ben je aan het juiste adres. Onze talentvolle stylisten zijn experts in het creëren van unieke looks die perfect matchen met jouw persoonlijkheid. Laat je verrassen door onze creativiteit en geniet van een moment van pure verwennerij in onze ontspannen salon.

9.Sal's Signature

Sal's Signature
Sal's Signature is een toonaangevende kapper in de stad, bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en klantgerichte aanpak. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil.

Met een aangeboren talent voor haarstyling en een oog voor detail, creëert Sal's Signature moeiteloos kapsels die bij uw unieke stijl passen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke snit, een trendy bob of een opvallende kleur, het team van ervaren stylisten staat klaar om uw wensen te vervullen.

10.Herenkapsalon Sedat

Een knipbeurt zoals het hoort! Bij Herenkapsalon Sedat word je ontvangen door echte vakmannen die knippen, scheren en stijlen als geen ander. Geen afspraken, scherpe tarieven en een klantvriendelijke behandeling.

Trakteer jezelf op een perfect verzorgde coupe of een strakke scheerbeurt. De ervaren kappers van Herenkapsalon Sedat weten exact wat jouw haar nodig heeft. Of je nu gaat voor een klassieke look of een trendy kapsel, zij zorgen dat je tevreden de deur uitloopt. Maak vandaag nog een bezoekje en ontdek zelf de kwaliteit van Herenkapsalon Sedat.

11.Kapper Osdorp - Nagelstudio - Salon Divi

Bij Kapper Osdorp - Nagelstudio - Salon Divi Divi, vind je de gouden combinatie van vakmanschap en persoonlijke aandacht. Divi, de hartelijke eigenaresse, neemt uitgebreid de tijd om jouw haar perfect te stylen. Verwacht een prachtige coupe waar je trots op kunt zijn.

Maar Salon Divi Divi biedt méér dan alleen haarstyling. Ook voor professionele nagelbehandelingen ben je hier aan het juiste adres. Geniet van een ontspannen behandeling en laat jouw nagels stralen. Divi's expertise en passie voor haar vak, garanderen dat je met een tevreden gevoel de salon verlaat.

12.Elif Haarmode

13.Haarmode osdorp

Haarmode osdorp

14.Zina Rosa Hairstylist

Zina Rosa Hairstylist

15.Sabina Coiffure

Sabina Coiffure

16.Chris Stylist

Chris Stylist
Post suggesties