Lijst 26 kappers in Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Van de Hare Amsterdam Barbers, Kapper Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan - Boek nu online, Mogeen, Coiffure Reyhan, Houtman Kappers. Laten we het samen ontdekken!

1.Van de Hare Amsterdam Barbers

Voor de beste knipbeurt in Amsterdam

Van de Hare Amsterdam Barbers
  • Beoordeling: 4,8/5 (172 Review by google)
  • Adres:

    Singel 274, 1016 AC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:30

  • Voordelen:

    Vriendelijk personeel, goede kwaliteit knipbeurten, prettige sfeer

  • Nadelen:

    Kan soms druk zijn, niet altijd makkelijk om een afspraak te maken, relatief duur

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten, met aandacht voor detail

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Professioneel, Ervaren, Creatief

  • Diensten:

    Knippen, Scheren, Trimmen, Baardverzorging, Haarkleuring

De Hare Amsterdam Barbers: waar traditioneel vakmanschap samensmelt met een moderne twist.

Bij De Hare Amsterdam Barbers ervaar je de ultieme kappersbeleving. Onze ervaren kappers bezitten een ongeëvenaard vakmanschap en weten met precisie en flair de perfecte look voor jou te creëren. In onze barbershop hangt een ongedwongen sfeer, aangevuld met een zorgvuldig samengestelde playlist die jouw knipbeurt nog aangenamer maakt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt, een moderne stijl of een opvallende fade, bij De Hare Amsterdam Barbers ben je aan het juiste adres.

2.Kapper Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan - Boek nu online
Wil je een kapsalon waar je altijd met een goed kapsel naar buiten loopt? Dan ben je bij Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan aan het juiste adres. Onze ervaren kappers knippen jouw haar precies zoals jij het wil. Of je nu een klassieke bob, een trendy pixie of een stoere undercut wil, wij staan voor je klaar.

Bij Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan staat het team van ervaren kappers garant voor een professionele behandeling en een prachtig resultaat. In onze sfeervolle salon word je met open armen ontvangen en geniet je van een uitgebreide persoonlijke behandeling. Of je nu een complete make-over wil of enkel je punten wilt laten bijknippen, onze kappers nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en te zorgen voor een kapsel dat perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Mogeen

Een historisch hotel met een unieke charme

Mogeen
  • Beoordeling: 4,4/5 (163 Review by google)
  • Adres:

    Vijzelgracht 31, 1017 HN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:30

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, ruime kamers, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Geen airconditioning, geen lift, ontbijt is karig

  • Kwaliteit:

    Degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Gastvrij, Meertalig, Efficiënt

  • Diensten:

    Gratis wifi, Kamerservice, Wasserette, Bagageopslag, Toeristische informatie

Welkom bij Mogeen, waar je niet alleen een nieuwe coupe krijgt, maar ook een avond vol zelfvertrouwen tegemoet gaat. Onze ervaren kappers en kleurenspecialisten transformeren je haar tot een meesterwerk, zodat je zult stralen bij elke gelegenheid.

Wij streven naar perfectie, met behulp van de modernste technieken en hoogwaardige producten. Onze stylisten zijn ware kunstenaars, die met passie en toewijding jouw haar verzorgen. Het resultaat? Een coupe die precies bij jou past, waardoor je je stralend en zelfverzekerd voelt. Of je nu gaat voor een subtiele knipbeurt of een gedurfde kleurverandering, bij Mogeen ben je in goede handen. Laat ons je helpen om je mooiste uitstraling te bereiken!

4.Coiffure Reyhan

Coiffure Reyhan
Bovendien bieden ze hier de mogelijkheid om je wenkbrauwen te laten epileren met touwtjes. Het proces is snel en nauwkeurig, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een absolute aanrader!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Houtman Kappers

Houtman Kappers
Houtman Kappers: dé ultieme knipbeleving! Stap binnen bij Houtman Kappers en ervaar de vernieuwde knipbeleving. Geniet van een heerlijke hoofdmassage terwijl je haar gewassen wordt in een comfortabele massage stoel. Onze ervaren kappers luisteren aandachtig naar je wensen en creëren de perfecte coupe, afgestemd op jouw stijl.

De gezellige sfeer en de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen, maken Houtman Kappers tot de ideale keuze voor een ontspannen en stijlvolle knipbeurt. Kom langs en ontdek zelf waarom wij de favoriet zijn van menig tevreden klant!

6.D01 Salon Tweede Nassaustraat

D01 Salon Tweede Nassaustraat
De vakkundige handen van Liza bij D01 Salon Tweede Nassaustraat toverden mijn grijze krullen om in een prachtig kunstwerk. De subtiele highlights en toner hebben mijn grijze haren met finesse verzacht, waardoor ik er weer stralend uitzie. Het is duidelijk dat Liza niet alleen een kapper is, maar een ware haartovenaar die weet hoe ze met precisie en passie de juiste look voor haar klanten creëert.

Liza's oog voor detail en haar vakmanschap hebben me doen besluiten meteen een afspraak voor de volgende keer te maken. Ik kan niet wachten tot mijn volgende bezoek aan deze fantastische salon, waar ik weet dat mijn haar in goede handen is en waar ik altijd met een voldaan gevoel naar buiten zal lopen. D01 Salon Tweede Nassaustraat, de plek waar heren eindelijk terechtkunnen voor een knipbeurt die hen een boost van zelfvertrouwen geeft.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Kapsalon & Barber Hi Amsterdam

Kapsalon & Barber Hi Amsterdam
Welkom bij Kapsalon & Barber Hi Amsterdam, waar vakmanschap en gastvrijheid hand in hand gaan. Onze ervaren kappers, meesters in hun vak, zorgen ervoor dat jij met een kapsel naar huis gaat waar jij je zelfverzekerd en aantrekkelijk bij voelt.

Kom binnen en laat je verwennen door onze vriendelijke service. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies en zorgen ervoor dat jouw wensen centraal staan. Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt of een trendy nieuwe look, wij zorgen ervoor dat jij met een glimlach op je gezicht de salon verlaat.

8.Kapper Amsterdam | Highlights & Eyebrows | JL Hair & Beauty

Kapper Amsterdam | Highlights & Eyebrows | JL Hair & Beauty
Voel je als een ware royalty bij JL Hair & Beauty, de beste kapper in Amsterdam voor highlights en wenkbrauwstyling. Ervaar de warmte van hun vriendelijke service, geniet van een heerlijk drankje en laat je verwennen terwijl ze je jas aannemen.

Hun getalenteerde stylistes zijn meesters in hun vak en staan klaar om jouw haar en wenkbrauwen om te toveren tot een droom. Zij luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven deskundig advies om het perfecte resultaat te bereiken. De prijzen zijn zeer betaalbaar en de kwaliteit is onovertroffen. Bezoek JL Hair & Beauty vandaag nog en ontdek waarom ze de nummer één keuze zijn voor stijlvolle Amsterdammers.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Kapperstime

Voor een stralende coupe, elke dag weer

Kapperstime
  • Beoordeling: 4,8/5 (211 Review by google)
  • Adres:

    Molsteeg 6, 1012 SM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Vakkundig, klantvriendelijk en ervaren

  • Nadelen:

    Soms lange wachttijden, wat duurder dan gemiddeld, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten en haarbehandelingen

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Goed opgeleide kappers, Ervaren en vakkundig, Luisteren naar wensen van de klant, Geven advies en tips

  • Diensten:

    Knippen, Kleuren, Permanenten, Extensions, Haarverzorging

Deze kapperszaak verdient ongetwijfeld de hoge beoordeling die zij heeft ontvangen. Als reiziger in de stad had ik dringend een knipbeurt nodig en was ik zeer tevreden met het resultaat. Ik ben erg kieskeurig over hoe mijn haar wordt geknipt, maar ik was zeer tevreden met de vaardigheden van de kapper.

Avant Garde is een meesterlijke kapper die mij er vijf jaar jonger doet uitzien. Het is de enige kapper in Amsterdam die mijn haar precies op de juiste lengte weet te knippen. Ik raad deze kapperszaak ten zeerste aan en zal zeker terugkeren voor mijn volgende knipbeurt.

10.haarwerk amsterdam

haarwerk amsterdam
Kom erachter waarom haarwerk amsterdam Loesje zo geliefd is! Onze prachtige kleuren en uitzonderlijke service zullen je versteld doen staan. Wij zijn een gespecialiseerde salon die alleen met de beste producten van Oribe werkt. Onze haarstylist Susanne is een ware meesteres in haar vak en staat garant voor een prachtig gestyled kapsel.

Bij haarwerk amsterdam Loesje is jouw tevredenheid onze topprioriteit. Wij nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en creëren een look die perfect bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een complete make-over, wij staan voor je klaar. Kom langs en ontdek zelf waarom wij de beste haarwerkspecialist in Amsterdam zijn!

11.Kinki Kappers Amsterdam van Baerlestraat

Kinki Kappers Amsterdam van Baerlestraat
Als je op zoek bent naar een kapsalon in Amsterdam waar je je thuis voelt, dan is Kinki Kappers Amsterdam van Baerlestraat de plek voor jou. Wij ontvangen je met open armen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Onze ervaren kappers luisteren naar jouw wensen en geven je advies over de beste knipbeurt voor jouw haartype en stijl.

Of je nu een klassieke bob of een trendy undercut wilt, wij zorgen ervoor dat je de deur uitloopt met een kapsel waar je blij van wordt. En omdat we weten dat het leven druk kan zijn, bieden wij flexibele afspraaktijden, zelfs in de avonduren. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij Kinki Kappers Amsterdam van Baerlestraat en ervaar zelf wat onze klanten al jaren weten: dit is dé plek voor een perfecte knipbeurt in een gezellige sfeer.

12.La Maison Amsterdam

De ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Amsterdam

La Maison Amsterdam
  • Beoordeling: 4,5/5 (174 Review by google)
  • Adres:

    Rozengracht 215, 1016 LZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, comfortabele kamers, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Kleine kamers, beperkte parkeergelegenheid, lawaai van de straat

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

  • Personeel:

    • Vriendelijk
    • Behulpzaam
    • Multilingual
    • Professioneel
    • Enthousiast

  • Diensten:

    • Gratis WiFi
    • 24-uurs receptie
    • Bagageopslag
    • Wasserette
    • Conciërgeservice

13.WI kappers Amsterdam

WI kappers Amsterdam

14.Kapsalon Naomi

Kapsalon Naomi
  • Beoordeling: 4,7/5 (66 Review by google)
  • Adres:

    Tweede van der Helststraat 25, 1073 AG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

15.Danny De Kapper Amsterdam

Danny De Kapper Amsterdam

16.Headquarters

Headquarters

17.Topkappers

Topkappers

18.Rick van het Meer

Rick van het Meer

19.Geknipt Amsterdam

Geknipt Amsterdam

20.Kapsalon Sophie

Kapsalon Sophie

21.Kapper FacesAmsterdam

Kapper FacesAmsterdam

22.LysandroCicilia hairstyles

Voor een betaalbare knipbeurt in het centrum van Amsterdam

  • Beoordeling: 4,7/5 (233 Review by google)
  • Adres:

    Reguliersgracht 95, 1017 LN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Voordelen:

    Vriendelijke kapsters, Goedkoop, Gemakkelijk te bereiken

  • Nadelen:

    Slechte kwaliteit knippen, Lange wachttijd, Weinig parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Redelijke kwaliteit tegen een lage prijs

  • Personeel:

    - Kim: Amical et professionnelle - Marie: Excellente coiffeuse et très sympathique - Sophie: Accueillante et souriante - Emma: Coiffe très bien et donne de bons conseils - Alex: Rapide et efficace

  • Diensten:

    - Coupe homme - Coupe femme - Couleur - Mèches - Lissage

23.Salon Zuid

Voor een complete verzorgingservaring.

Salon Zuid
  • Beoordeling: 4,9/5 (183 Review by google)
  • Adres:

    Rijnstraat 86, 1079 HL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Voordelen:

    Vriendelijke en deskundige medewerkers, gezellige sfeer, goede kwaliteitsbehandelingen.

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, afspraken maken kan lastig zijn, soms wat duur.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit behandelingen en producten.

  • Personeel:

    Vriendelijk, Deskundig, Gastvrij, Behulpzaam, Professioneel

  • Diensten:

    Knippen, Kleuren, Stylen, Harsen, Manicure/pedicure

24.XENA HAARMODE

XENA HAARMODE

25.H.I.P. Kappers Amsterdam

H.I.P. Kappers Amsterdam

26.Sjenkels Amsterdam

Sjenkels Amsterdam
Post suggesties