Lijst 24 kappers in Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals SALON MAHER, Cosmo Hairstyling Rotterdam Weena, TONI&GUY Hairdressing Rotterdam, The Color Hoogstraat, Creatieve kleuringen | Highlights & Balayage LONN. Hair Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.SALON MAHER

SALON MAHER
Beste dames, op zoek naar een geweldige kapperservaring? Salon Maher is een absolute aanrader! Het warme en gastvrije personeel biedt ongeëvenaarde expertise en weet precies hoe ze jouw haar prachtig en gezond kunnen maken. Of je nu lang, kort, krullend of stijl haar hebt, bij Salon Maher ben je in goede handen.

Speciaal voor dames met zuidelijk haar biedt Salon Maher deskundige behandelingen om jouw lokken te temmen en te voeden. De keratinebehandeling is een wondermiddel voor zijdezacht, glanzend haar. Je zult versteld staan van de transformatie! Kom langs bij Salon Maher en ervaar zelf waarom ze de beste zijn.

2.Cosmo Hairstyling Rotterdam Weena

Cosmo Hairstyling Rotterdam Weena
Laat je haar eens lekker verwennen in het hartje van Rotterdam, bij Cosmo Hairstyling aan de Weena! Ben je toe aan een nieuwe coupe? Schuif dan na werktijd aan bij deze ervaren kapsalon en laat je haar vakkundig knippen.

Cosmo Hairstyling staat garant voor kwaliteit en service. De ervaren kappers nemen de tijd voor je en luisteren aandachtig naar jouw wensen. Samen met jou creëren ze de perfecte look die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. En als je even moet wachten, geniet je van een heerlijk kopje koffie. Kortom, bij Cosmo Hairstyling Rotterdam Weena ben je verzekerd van een professionele knipbeurt en een ontspannen momentje voor jezelf.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.TONI&GUY Hairdressing Rotterdam

TONI&GUY Hairdressing Rotterdam
Welkom bij TONI&GUY Hairdressing Rotterdam, dé plek voor uitstekende haarverzorging voor het hele gezin. Onze getalenteerde stylisten staan garant voor professionele en vriendelijke service, met oog voor detail en jouw persoonlijke wensen.

Als je op zoek bent naar een kapper die precies begrijpt wat jij wilt, dan is Janina jouw vrouw. Met haar expertise en gevoel voor stijl, weet zij precies hoe ze jouw haar moet transformeren. Of je nu een frisse nieuwe look wilt of een subtiele touch-up, Janina zorgt ervoor dat je met een stralend kapsel de salon verlaat.

4.The Color Hoogstraat

The Color Hoogstraat
Ben je op zoek naar een kleurspecialist die jouw haar tot leven brengt? Dan ben je bij Hoogstraat aan het juiste adres! Wij gebruiken enkel de beste verfmerken, en onze ervaren stylisten zorgen ervoor dat je de perfecte kleur krijgt.

Bekijk onze voor- en na-foto's en overtuig jezelf van onze kunde. Onze klanten zijn altijd tevreden met het resultaat, en ook jij zult versteld staan van het verschil dat een professionele kleurbehandeling kan maken. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Creatieve kleuringen | Highlights & Balayage LONN. Hair Rotterdam

Creatieve kleuringen | Highlights & Balayage LONN. Hair Rotterdam
Beleef een haartransformatie bij LONN. Hair Rotterdam, dé specialist in creatieve kleuringen. Onze ervaren stylistes, zoals de getalenteerde Madelon, luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren samen met jou de perfecte look. Of je nu kiest voor subtiele highlights of een opvallende balayage, wij zorgen voor een stralend resultaat.

Stap binnen in onze sfeervolle salon en geniet van een persoonlijke benadering. Madelon neemt alle tijd om jouw haar te knippen en kleuren met oog voor detail. Laat je verrassen door haar vakmanschap en ervaar de kracht van een frisse look. Bij LONN. Hair Rotterdam parkeer je gemakkelijk voor de deur, zodat je ontspannen van je haartransformatie kunt genieten.

6.Kapsalon Elit

Kapsalon Elit
Als je op zoek bent naar een fantastische knipbeurt, dan moet je zeker naar Kapsalon Elit gaan. Ik heb daar onlangs een super knipbeurt gehad, inclusief een strakke baard trim. De kapper was snel en efficiënt, maar nam toch de tijd om precies te knippen wat ik wilde. Het resultaat was een stijlvol en verzorgd kapsel en baard waar ik erg blij mee ben.

Bovendien is de service bij Kapsalon Elit uitstekend. De kapper is vriendelijk en gastvrij, en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik raad deze kapsalon ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betaalbare knipbeurt.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Manuela Hairfashion | Kapsalon Rotterdam

Manuela Hairfashion | Kapsalon Rotterdam
Welkom bij Manuela Hairfashion, waar haartransformatie een ware kunstvorm is. Laat Manuela, onze ervaren styliste, je haar tot leven wekken met haar professionele technieken en passie voor schoonheid.

Ervaar de warmte van Manuela's ontvangst en laat haar deskundige blik je adviseren over de perfecte look. Haar passie voor haar vak is onmiskenbaar en straalt af op de verbluffende resultaten die je ziet in de salon. Ontdek de magie van prachtig haar bij Manuela Hairfashion en laat je innerlijke schoonheid stralen!

8.Lagerman

Lagerman
Ben je op zoek naar een professionele en gezellige schoonheidssalon? Dan is Lagerman dé plek voor jou! Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te helpen met al je beautywensen.

Wij bieden een breed scala aan behandelingen, van gezichtsbehandelingen en massages tot wimperlifting en nagelstyling. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en te adviseren over de beste behandeling voor jouw huid of nagels. Onze behandelingen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zo weet je zeker dat je bij ons in goede handen bent.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Kinki Kappers Rotterdam Nieuwe Binnenweg

Jouw haar, onze passie

Kinki Kappers Rotterdam Nieuwe Binnenweg
  • Beoordeling: 4,6/5 (228 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 120, 3015 BE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:30

  • Voordelen:

    Professionele kappers, stijlvolle salon, gunstige ligging

  • Nadelen:

    Prijzig, beperkte openingstijden, afspraak maken soms moeilijk

  • Kwaliteit:

    Uitmuntende kwaliteit haarverzorging

  • Personeel:

    Vriendelijk, ervaren, professioneel, behulpzaam, creatief

  • Diensten:

    Knippen, kleuren, stylen, haarverzorging, advies

Bij Kinki Kappers draait alles om ontspanning. Geniet van een kopje koffie of frisdrank terwijl onze kappers hun magie werken. De gezellige sfeer en spraakzame kappers zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Laat ons je haar transformeren en ervaar het verschil dat een professionele knip- en scheerbeurt kan maken.

10.Maistro Kappers

Maistro Kappers
Stap binnen bij Maistro Kappers en ervaar de meesterlijke handen van Simon, een topkapper met jarenlange ervaring. Hij is niet alleen een bekwaam kapper, maar ook een docent die zijn kennis en expertise met passie overdraagt aan zijn leerlingen. Bij Maistro Kappers word je niet alleen geknipt, maar word je haar getransformeerd tot een kunstwerk.

Maak eenvoudig een afspraak via de website en laat Simon zijn magie werken. Het team van vriendelijke en gastvrije kappers verwelkomt je met open armen en zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. Of je nu een nieuwe look wilt of gewoon een opfrisbeurt nodig hebt, bij Maistro Kappers ben je verzekerd van een professionele en onvergetelijke ervaring. Gun jezelf een verwenmoment en laat je haar betoveren door de meesterlijke handen van Maistro Kappers.

11.Sizo Kappers

Sizo Kappers
Sizo Kappers: Laat u onderdompelen in een warm welkom, waar betaalbaarheid en hygiëne samenkomen. Het team van toegewijde kappers, onder leiding van de bekwame Monique, staat klaar om u een onvergetelijke knipbeurt te bezorgen.

Of u nu kiest voor een subtiele trim of een gedurfde transformatie, Monique's deskundige oog en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u de salon verlaat met een stralende coupe en waardevolle haarverzorgingstips. Laat u verwennen bij Sizo Kappers en ervaar de ultieme haarbeleving.

12.Kapper Hizi Hair Rotterdam Kralingen - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Rotterdam Kralingen - Boek nu online

13.Kapsalon Rotterdam Lily

Kapsalon Rotterdam Lily

14.Hairstudio Well Done

Hairstudio Well Done

15.Pepijn de Kapper

Pepijn de Kapper

16.Mir en Bor kappers

Mir en Bor kappers

17.G_RTJ_N

G_RTJ_N

18.Kapsalon Tina

Kapsalon Tina

19.Sjenkels Rotterdam

Sjenkels Rotterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (98 Review by google)
  • Adres:

    Van Oldenbarneveltstraat 138, 3012 GW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 20:30

20.Blow Kappers

Blow Kappers

21.Kinki Kappers Rotterdam Hoogstraat

Kinki Kappers Rotterdam Hoogstraat

22.Rotterdam

23.Timoti kappers

Timoti kappers

24.KC-Haircutter

KC-Haircutter
Post suggesties