Lijst 25 kunstgalerieën in Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over kunstgalerieën in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Iris Galerie Rotterdam Markthal, ZERP Galerie, Roxier Galerie (Art Gallery), Galerie Atelier Herenplaats, AAAFRESH123. Laten we het samen ontdekken!

1.Iris Galerie Rotterdam Markthal

Iris Galerie Rotterdam Markthal
  • Beoordeling: 4,9/5 (150 Review by google)
  • Adres:

    Markthal, Dominee Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

2.ZERP Galerie

ZERP Galerie
  • Beoordeling: 4,3/5 (72 Review by google)
  • Adres:

    Van Oldenbarneveltstraat 120A, 3012 GV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:00

ZERP Galerie Een galerie waar kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen! ZERP Galerie, klein maar fijn, presenteert een prachtige collectie kunstwerken zorgvuldig verdeeld over de ruimte. De eigenaar verwelkomt je met een glimlach en leidt je met enthousiasme door de expositie.

Laat je meevoeren in de wereld van kunst met een bezoek aan ZERP Galerie. Of je nu een doorgewinterde kunstverzamelaar bent of gewoon geniet van het bewonderen van mooie dingen, hier vind je gegarandeerd iets naar je smaak. De gastvrije sfeer en de persoonlijke benadering maken je bezoek extra bijzonder.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

4.Galerie Atelier Herenplaats

Galerie Atelier Herenplaats
Gelegen in het hart van het historische Dordrecht, is Galerie Atelier Herenplaats een oase van creativiteit en inclusie. Dit inspirerende instituut verwelkomt kunstenaars met uiteenlopende beperkingen, biedend hen een plek om hun talenten te ontwikkelen, te creëren en te exposeren.

Betreed de galerie en laat je meevoeren door een caleidoscoop van artistieke uitingen. Kunstwerken variërend van schilderijen tot sculpturen sieren de muren, elk gevuld met de ziel en het verhaal van de kunstenaar. Laat je ogen dwalen over de pagina's van het grote boek, dat de buitengewone reis van deze kunstenaars vastlegt. En vergeet niet de prachtige schoenencollectie te bewonderen, waaronder de glimmende lakschoenen die zo geliefd zijn bij de stijlvolle Hugo de Jonge.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.AAAFRESH123

AAAFRESH123
Als kunstliefhebber mag je het AAAFRESH123 museum zeker niet missen. De kunstwerken zijn adembenemend en de galerie is een lust voor het oog. Je waant je in een andere wereld terwijl je de kunst bewondert.

Maar AAAFRESH123 is meer dan alleen een kunstgalerie. Het is ook een culinaire ervaring. De gerechten zijn kunstwerken op zich, mooi opgemaakt en heerlijk van smaak. Je proeft de passie en liefde die de chef-koks in hun werk steken. Elk hapje is een genot, elke gang een beleving. Dus kom naar AAAFRESH123 en laat je verrassen door kunst en culinaire hoogstandjes.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Christian Ouwens Galerie

Christian Ouwens Galerie
Wil jij je interieur opfleuren met prachtige kunst van hoge kwaliteit? Kom dan naar Christian Ouwens Galerie, waar je een schat aan kunstwerken vindt die jouw huis zullen transformeren. Onze galerie staat bekend om haar uitgebreide collectie en persoonlijke service.

Laat je betoveren door de schilderijen, sculpturen en andere creaties van gerenommeerde kunstenaars. Elk werk is met vakmanschap gemaakt en met zorg geselecteerd. Of je nu op zoek bent naar een klassiek meesterwerk of een modern statement-piece, bij Christian Ouwens Galerie vind je gegarandeerd iets dat je hart sneller laat kloppen. Ontdek de magie van kunst en verrijk je leven met een uniek stuk dat je jarenlang plezier zal bezorgen.

8.Kunstenaar Ronald Hunter

Kunstenaar Ronald Hunter
Kunstenaar Ronald Hunter Ieder detail in Ronalds schilderij ademt bezieling. De kleur en penseelstreek zijn adembenemend. Het is een kunstwerk dat uw eetkamer transformeert tot een schitterend kunstzinnig decor.

In Delfshaven, de historische parel van Rotterdam, ligt het atelier van Ronald Hunter Paintings. Ontdek talloze galerieën, sfeervolle eetgelegenheden en historische straten. Stap binnen in Ronalds atelier en laat u inspireren door zijn prachtige werken. Of u nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek naar een unieke aankoop, bij Ronald Hunter Paintings vindt u gegarandeerd iets naar uw smaak. Laat uw huis stralen met de magie van kunst!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Kunstkubus

Kunstkubus
Bezoek de Kunstkubus, een uniek museum gehuisvest in een iconische kubuswoning. Voor slechts € 3 dompel je je onder in een wereld van kunst en creativiteit. De Kubuswoningen, ontworpen door architect Piet Blom, zijn een architectonisch wonder dat je niet mag missen.

Of je nu een liefhebber bent van moderne kunst of gewoon op zoek bent naar een bijzondere ervaring, de Kunstkubus en de Kubuswoningen zijn een must-see tijdens je bezoek aan Rotterdam. Dompel je onder in de surrealistische wereld van het kubisme en bewonder de innovatieve architectuur die deze stad kenmerkt.

10.Galerie Wind

Galerie Wind
Galerie Wind is een adembenemende expositieruimte in het hart van Rotterdam, bestaande uit twee sfeervolle zalen. De kunstwerken worden magistraal verlicht, waardoor hun schoonheid ten volle kan schitteren.

Betreed Galerie Wind en laat u verwelkomen door een gastvrije glimlach. Bewonder de indrukwekkende collectie, waaronder de fascinerende werken van Manon Babtist. De galerie is een oase van kunst en creativiteit, een ware verademing voor kunstliefhebbers en een trots voor Rotterdam.

12.Frank Taal Galerie

Frank Taal Galerie
Bezoek de Frank Taal Galerie voor een boeiende kunstreis. Deze gerenommeerde galerie presenteert een eclectische selectie van tentoonstellingen, die regelmatig wisselen om uw nieuwsgierigheid te prikkelen. Laat u betoveren door meesterwerken van gevestigde en opkomende kunstenaars, die u meenemen op een visuele exploratie van verschillende technieken, stijlen en perspectieven.

Of u nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon openstaat voor artistieke ontdekkingen, de Frank Taal Galerie biedt een uitgelezen menu van inspirerende werken. De galerie is niet alleen een ruimte om kunst te aanschouwen, maar ook een ontmoetingsplaats voor creatieve geesten en kunstliefhebbers. Dompel uzelf onder in de levendige kunstscene en laat u meeslepen door de schoonheid en expressie van de tentoongestelde werken.

13.Ginvi

Ginvi

14.Kunstuitleen Rotterdam

Kunstuitleen Rotterdam

16.Victory Art

17.Cobra Art Rotterdam

Cobra Art Rotterdam

18.WesterkadeKunst

WesterkadeKunst

19.Contour.Gallery

20.Galerie Phoebus Rotterdam

21.Galerie VIVID

Galerie VIVID

22.JOEY RAMONE

JOEY RAMONE
  • Beoordeling: 4,9/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Josephstraat 166, Josephstraat 168, 3014 TX Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

23.Shimmer

Shimmer

24.The Art Of Freedom

The Art Of Freedom
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Schiedamsesingel 175, 3012 BB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

25.Budget & Kunst/vh de Kunstwinkel

Budget & Kunst/vh de Kunstwinkel
Post suggesties