Lijst 25 kappers in Zaandam Zaanstad

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Soko Kappers, Hair 4U, De Kapper Zaandam, Team Kappers Zaandam, Time for Hair. Laten we het samen ontdekken!

1.Soko Kappers

Soko Kappers
Stap binnen bij Soko Kappers en ervaar de transformatie van pikzwart naar een prachtige grijze coupe. Het team van experts staat klaar om je haar met liefde en vakmanschap te verzorgen, zodat jij met een stralende glimlach de deur uit loopt.

Laat je verwennen door de warme en professionele service. Het team luistert aandachtig naar je wensen en adviseert je graag over de beste behandelingen voor jouw haar. Of het nu gaat om een knipbeurt, kleuring of een complete restyling, bij Soko Kappers ben je in goede handen. Ontdek de magie van haarverzorging en boek vandaag nog je afspraak voor een onvergetelijke ervaring.

2.Hair 4U

Hair 4U
**Herontworpen tekst:** Kapsalon Hair 4U blinkt uit in vakmanschap, liefde en aandacht voor haar klanten. Waarom nog verder zoeken? De kapper geeft je de persoonlijke aandacht die je verdient, waardoor je je net als thuis voelt. Van wassen en drogen tot knippen en stylen, het team van Hair 4U zorgt ervoor dat je haar er fantastisch uitziet.

Trakteer jezelf op een onvergetelijke kapperservaring bij Hair 4U. De salon is een oase van ontspanning, waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress. Ervaar de magie van onze ervaren kappers, die met hun passie en toewijding jouw haar transformeren tot een kunstwerk. Laat Hair 4U je helpen om je mooiste zelf te worden vandaag nog!

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

3.De Kapper Zaandam

De Kapper Zaandam
Bij De Kapper Zaandam staat kwaliteit bovenaan. Onze getalenteerde kappers 剪裁 met precisie uw haar, of het nu gaat om een klassieke snit of een trendy kapsel. In onze stijlvolle salon geniet u van een heerlijke kop koffie terwijl u verwend wordt met vakkundige behandelingen.

Of u nu een afspraak maakt of spontaan binnenloopt, De Kapper Zaandam verwelkomt u met open armen. Onze kappers luisteren aandachtig naar uw wensen en creëren een kapsel dat perfect bij uw stijl en gezicht past. Ontdek de ontspannen sfeer en laat uzelf in de watten leggen door onze topkappers. Grijp deze kans om uw haar nieuw leven in te blazen en boek vandaag nog uw afspraak!

4.Team Kappers Zaandam

Voor een trendy en stijlvol kapsel, bezoek Team Kappers Zaandam.

Team Kappers Zaandam
  • Beoordeling: 4,3/5 (166 Review by google)
  • Adres:

    Gedempte Gracht 10, 1506 CE Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Goede locatie, professionele kappers, vriendelijke service

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, prijzig, beperkte parkeermogelijkheden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten en behandelingen

  • Personeel:

    - Ervaren kappers - Vriendelijk en behulpzaam - Goed opgeleid - Creatief en innovatief - Servicegericht

  • Diensten:

    - Knippen - Kleuren - Highlights - Permanente behandelingen - Styling

Team Kappers Zaandam is een gerenommeerde kapsalon in het hart van Zaandam. Met ervaren kappers en een comfortabele ambiance kunnen klanten rekenen op een eersteklas knip- en style-ervaring. Hoewel de prijzen enigszins bovengemiddeld kunnen zijn, verzekert de kwaliteit van hun diensten elke klant van waar voor zijn geld.

Bellen voor een afspraak is raadzaam, maar walk-ins zijn ook van harte welkom. De salon biedt een gastvrije sfeer waar klanten kunnen ontspannen terwijl ze wachten op hun beurt. Het team van professionele kappers staat klaar om al uw wensen te vervullen, van subtiele knipbeurten tot gedurfde transformaties. Team Kappers Zaandam is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige haarverzorging in een stijlvolle omgeving.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

5.Time for Hair

Voor het beste haargevoel kom je naar Time for Hair

Time for Hair
  • Beoordeling: 4,7/5 (249 Review by google)
  • Adres:

    Zilverschoonplein 21, 1508 CK Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:00

  • Voordelen:

    Vriendelijk personeel, goede service, gebruik van kwalitatieve producten

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, soms druk, geen parkeergelegenheid voor de deur

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten en behandelingen

  • Personeel:

    - Vriendelijk - Professioneel - Behulpzaam - Ervaren - Goed opgeleid

  • Diensten:

    - Knippen - Verven - Stylen - Bruidshaar - Haarverlenging

Na een bezoek aan dit fantastische kapsalon straal ik van geluk met mijn nieuwe coupe. De ervaren stylisten hebben met hun vakmanschap mijn haar getransformeerd tot een lust voor het oog. Ik voel me stralend en zelfverzekerd, klaar om de wereld te veroveren met mijn nieuwe look.

Ik aarzel geen moment om deze getalenteerde kappers aan te bevelen. Hun passie voor haarverzorging is duidelijk te zien in de prachtige resultaten die ze behalen. Of je nu een subtiele trim of een complete makeover wenst, je bent hier aan het juiste adres. Laat je verwennen door hun expertise en geniet van een onvergetelijke kapsalonbeleving.

6.Sissers Haarverzorging

Sissers Haarverzorging
Stap binnen bij Sissers Haarverzorging en ervaar een knipbeurt die jou én je kleintje zal verbazen. Onze ervaren kappers zijn ware geduldskunstenaars, die zelfs de kleinste koters met liefde en vakmanschap transformeren. Met een knipoog en een glimlach zullen ze je zoon of dochter een kapsel bezorgen waar ze nog maandenlang mee zullen stralen.

Bij Sissers Haarverzorging staat het plezier van je kind voorop. Dankzij de vrolijke kinderanimatie en de stoere raceauto's waar ze in kunnen zitten, vliegt de tijd voorbij. Laat je kind genieten van de Dora of Bob de Bouwer-avonturen op het scherm, terwijl onze kappers hun toverkunst uitoefenen. Een knipbeurt bij Sissers is niet alleen een necessity, maar ook een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin!

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

7.Zemheri Kapsalon

Zemheri Kapsalon
Zoek je een knipbeurt van topkwaliteit zonder gedoe? Stap dan binnen bij Zemheri Kapsalon! Onze vakkundige kappers staan meteen voor je klaar, want wij werken zonder afspraak. Geniet van een snelle en efficiënte behandeling, terwijl je je haar in de beste handen weet.

Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt of een trendy coupe, wij zorgen voor een resultaat waar je blij van wordt. Onze kappers luisteren naar jouw wensen en creëren een look die perfect bij je past. Ervaar het gemak en de kwaliteit van Zemheri Kapsalon, de snelste en beste kapper van Zaandam!

8.Poyraz Barbers

Poyraz Barbers
Ontdek het barbiersparadijs waar vakmanschap en uitmuntende service elkaar ontmoeten! Poyraz Barbers, een begrip in de kapperswereld al meer dan 5 jaar, verwelkomt u met open armen. Ervaar de passie voor precisie in elke scheerbeweging en geniet van de vriendelijke ambiance die uw bezoek compleet maakt.

Bij Poyraz Barbers staat kwaliteit voorop. Elke knipbeurt is een kunstwerk, zorgvuldig uitgevoerd met oog voor detail. Of u nu gaat voor een klassieke snit of de nieuwste trends, onze vakkundige kappers zorgen voor een resultaat waar u trots op zult zijn. En het beste van alles? U kunt rekenen op een service die net zo uitzonderlijk is als onze knipbeurten. Ontspan, geniet en laat u verwennen door de professionals van Poyraz Barbers. Uw haar en uw gemoedstoestand zullen u dankbaar zijn!

Lees meer: Lijst 19 kappers in Zaanstad

9.Cosmo Hairstyling Zaandam

Cosmo Hairstyling Zaandam
Bij Cosmo Hairstyling in Zaandam word je verwelkomd met een kopje koffie, gebak en snoepjes. De ervaren kapsters nemen alle tijd voor jou en zorgen voor een vakkundige knipbeurt. Of je nu stijl haar, krullen of een trendy snit wilt, Cosmo Hairstyling weet precies wat bij jou past.

Ook voor kinderen is Cosmo Hairstyling een aanrader. De kapsters hebben veel ervaring met het knippen van kinderhaar en weten precies hoe ze jouw zoon of dochter een frisse coupe kunnen geven. Of je nu een klassieke knipbeurt of een creatief kapsel wilt, bij Cosmo Hairstyling ben je aan het juiste adres. Bovendien krijg je tijdens het wachten een kopje thee, zodat je je kind rustig kunt laten knippen terwijl je geniet van een ontspannen drankje.

10.Westside hair and so much more

Westside hair and so much more
Westside Hair en zoveel meer! Stap binnen in een wereld van schoonheid en vakmanschap bij Westside Hair, waar deskundige kapsters je verwelkomen met een warme glimlach. Laat je verrassen door hun uitzonderlijke talent voor wortelkleuring en highlight aanpassingen. Het resultaat? Een stralende coupe die jouw natuurlijke schoonheid perfect accentueert.

Of je nu kiest voor een verfijnde kleurspoeling of een gedurfde make-over, bij Westside Hair staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Het team van professionals zet zich met passie in om van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Laat je inspireren door hun expertise en geniet van het ultieme gevoel van ontspanning en verwennerij.

11.Danielle's Hairstudio

Danielle's Hairstudio
Voor een moment van ultieme ontspanning en een prachtig coiffuur bent u bij Danielle's Hairstudio aan het juiste adres. Ervaar de weldaad van ervaren handen die uw haar tot in de puntjes verzorgen, terwijl u geniet van de gemoedelijke sfeer in deze knusse salon.

Ons gediplomeerde team staat garant voor vakkundig advies en stijlvolle creaties. Laat u inspireren door de nieuwste trends of kies voor een tijdloze klassieker die bij uw unieke persoonlijkheid past. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze met passie en precisie naar een kapsel dat perfect bij u staat. Trakteer uzelf op een bezoek aan Danielle's Hairstudio en laat ons uw haar transformeren tot een stralende blikvanger die uw zelfvertrouwen een boost geeft.

12.Leering en Partners

Leering en Partners

13.Hair Station Zaandam

Hair Station Zaandam

14.Kapsalon Loes

Kapsalon Loes

15.Ebru's beauty academy

Ebru's beauty academy

16.Kapsalon Professional By Karlijn

Kapsalon Professional By Karlijn

17.Punk Chic kappers

Punk Chic kappers

18.Shah's Colorhouse

Shah's Colorhouse

19.Kapper Omer

Kapper Omer

20.Kapsalon Kaper

Kapsalon Kaper

21.SNIP KNIP BARBERSHOP

SNIP KNIP BARBERSHOP

22.Kapsalon Zaan Salon

Kapsalon Zaan Salon

23.Kapsalon Van 't Ent

24.Kapsalon Keyser

25.Blitsers Kinderkapsalon

Blitsers Kinderkapsalon
Post suggesties