Lijst 15 kappers in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-12

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep - Boek nu online, Husam The Barber, AMI Kappers Nieuw Vennep, Tika's Barberstudio, Chris Hair Beauty Nails. Laten we het samen ontdekken!

1.Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Nieuw-Vennep - Boek nu online
Kapper Hizi Hair in Nieuw-Vennep is hét adres voor een professionele en ontspannende kapperservaring. Met hun online boekingssysteem kun je eenvoudig en snel een afspraak maken, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Het team van vriendelijke kapsters staat klaar om je haar te verzorgen en je een heerlijk moment van ontspanning te bezorgen.

Bij Hizi Hair nemen ze de tijd voor je en luisteren ze naar jouw wensen. Of je nu een knipbeurt, kleuring of styling wenst, ze zorgen ervoor dat je met een kapsel naar buiten loopt waar je trots op kunt zijn. De haarwasmassage is een ware verwenning, waardoor je je direct herboren voelt. En na je bezoek ontvang je gegarandeerd talloze complimenten over je nieuwe look!

2.Husam The Barber

Voor de perfecte look, van top tot teen

Husam The Barber
  • Beoordeling: 4,7/5 (232 Review by google)
  • Adres:

    Venneperweg 521, 2152 CA Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Uitstekende service, ervaren kappers, modern interieur

  • Nadelen:

    Moeilijk parkeren in de buurt, lange wachttijden, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogwaardige kapsels en baardverzorging

  • Personeel:

    - Husam (eigenaar en kapper) - Ali (kapper) - Mohammed (kapper) - Omar (leerling-kapper) - Fatima (receptioniste)

  • Diensten:

    - Knippen - Scheren - Baardverzorging - Haarstyling - Kleuring

Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een klassieke scheerbeurt of een ontspannende hoofdmassage, Husam The Barber heeft het allemaal. Onze kappers werken met passie en precisie, zodat je altijd tevreden bent met het resultaat. Bovendien zijn we ook op zondag geopend, zodat je altijd terecht kunt voor een knipbeurt.

Lees meer: Lijst 12 brunch in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

3.AMI Kappers Nieuw Vennep

AMI Kappers Nieuw Vennep
AMI Kappers in Nieuw-Vennep is dé plek waar jij je haar laat transformeren tot een ware blikvanger. Onze ervaren kappers luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren een stijl die perfect bij jou past. Of je nu gaat voor een klassieke coupe of een trendy look, bij AMI Kappers ben je aan het juiste adres.

Geniet van een ontspannen behandeling in onze gezellige salon, waar je onder het genot van een kopje koffie heerlijk kunt wegdromen. Onze kappers zijn meesters in hun vak en knippen met precisie en oog voor detail. Van heren- tot dameskapsels, van highlights tot blockhead-cuts, niets is ons te gek. Boek snel je afspraak online en ervaar zelf de magie van AMI Kappers Nieuw-Vennep. Wij beloven je een onvergetelijke haarbeleving!

4.Tika's Barberstudio

Tika's Barberstudio
Bij Tika's Barberstudio vind je geen standaard knipbeurten, maar vakmanschap op zijn best. Tarik luistert aandachtig naar je wensen en creëert vervolgens precies het kapsel dat jij voor ogen hebt. Of je nu gaat voor een klassieke look of juist een trendy snit, bij Tarik ben je verzekerd van een stijlvol resultaat. Laat je verrassen door zijn vakkundigheid en geniet van een ontspannen bezoek aan Tika's Barberstudio.

Lees meer: Lijst 16 restaurants in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer

5.Chris Hair Beauty Nails

Chris Hair Beauty Nails
Stap binnen bij Chris Hair Beauty Nails en ervaar de ultieme kappersbeleving. Sinds jaar en dag verwelkomt Chris, een ervaren kapper met een hart voor haar ambacht, klanten met open armen in zijn ruime salon. Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt, een trendy coupe of een complete make-over, bij Chris ben je verzekerd van een persoonlijke benadering en vakkundige uitvoering.

De salon is een oase van rust en kwaliteit, waar je kunt ontspannen en jezelf in de watten kunt laten leggen. Het team van professionele kappers staat klaar om je haarwensen te vervullen, met oog voor detail en een streven naar perfectie. En dat alles voor een betaalbare prijs. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je afspraak bij Chris Hair Beauty Nails en laat je stralen met een kapsel dat bij jou past!

6.Into Hair

Into Hair
Kom binnen bij Into Hair en laat je verwennen met een heerlijke hoofdmassage. Verspreid je zintuigen met de geur van vers gezette koffie, terwijl je geniet van een zoet stukje nougat. Ontsnap even aan de hectiek van het leven en geniet van een moment van ontspanning.

Onze ervaren kappers staan klaar om je een kapsel te geven waar je van zult stralen. Of je nu kiest voor een klassieke knipbeurt of een gedurfde nieuwe look, ons team zorgt ervoor dat je met een glimlach de deur uitloopt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het Into Hair-verschil.

Lees meer: Lijst 27 kappers in Haarlemmermeer

7.Kapsalon Perdaan

Kapsalon Perdaan
Kom ervaar het ultieme kappersgenot bij Kapsalon Perdaan, de salon waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Laat je verwennen door ons team van ervaren vakspecialisten die met precisie en passie jouw haar tot in de puntjes verzorgen. Of je nu gaat voor een frisse knipbeurt, een trendy kleuring of een stijlvolle krulbehandeling, bij Kapsalon Perdaan ben je verzekerd van een kapsel dat perfect bij je past.

Stap binnen in onze sfeervolle salon en geniet van een persoonlijk advies en een kopje koffie terwijl onze stylisten je haar tot leven brengen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten om jouw haar te beschermen en een stralende, gezonde look te geven. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de ongeëvenaarde service en het vakmanschap van Kapsalon Perdaan. Je haar verdient het!

8.Michelle Griekspoor

Michelle Griekspoor
Michel Griekspoor is een gerenommeerde kapster met jarenlange ervaring. Ze staat bekend om haar precisie en oog voor detail, waardoor ze elk kapsel tot een waar kunstwerk weet te transformeren. Of je nu een klassieke bob, een speelse pixie cut of een trendy undercut wenst, Michel kan het voor je realiseren.

Naast haar expertise in knippen, biedt Michel ook een breed scala aan andere behandelingen, zoals nagelverzorging en make-up. Of je nu een volledige makeover wilt of gewoon je handen en nagels wilt laten verwennen, bij Michel ben je aan het juiste adres. Haar salon is een oase van rust en ontspanning, waar je even helemaal tot rust kunt komen en jezelf kunt laten verwennen.

9.Hairforce 1 Nieuw-Vennep

Hairforce 1 Nieuw-Vennep

10.Studio Marcella

Studio Marcella
Studio Marcella staat garant voor een knipbeurt die perfect op jouw wensen is afgestemd. Of je nu gaat voor een hippe nieuwe coupe of gewoon een klassieke trimbeurt, Marcella weet precies hoe ze jouw haar moet stylen. Met haar jarenlange ervaring en oog voor detail zorgt ze ervoor dat je altijd met een tevreden gevoel de salon verlaat.

Het maken van een afspraak is eenvoudig en snel. Bel of mail Studio Marcella en Marcella plant direct een moment voor je in. Zo hoef je niet lang te wachten op een nieuw kapsel. En omdat Marcella haar salon op flexibele tijden open heeft, kun je altijd een moment vinden dat jou uitkomt.

11.Kubie Beauty

Kubie Beauty
Bezoek Kubie Beauty voor een prachtige nieuwe coupe! Onze ervaren kapsters luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren samen met jou de perfecte look. Of je nu gaat voor een trendy bob, een zachte laagjescoupe of een opvallende kleur, wij zorgen ervoor dat je stralend de salon verlaat.

Ook voor professioneel föhnen ben je bij Kubie Beauty aan het juiste adres. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring in het creëren van de meest prachtige kapsels. Van een elegante chignon tot verleidelijke beach waves, wij zorgen ervoor dat jouw haar de show steelt. Kom langs en ervaar zelf het Kubie Beauty-effect!

12.BrainWash Kappers Nieuw-Vennep Symfonie

BrainWash Kappers Nieuw-Vennep Symfonie

13.BrainWash Nieuw-Vennep Handelplein

BrainWash Nieuw-Vennep Handelplein
Ga voor een stralende look bij BrainWash Nieuw-Vennep Handelplein! Onze ervaren kappers staan klaar om jouw haar tot in de puntjes te verzorgen. Laat je inspireren door hun vakkundige kniptechnieken en stijlvolle creaties. Of je nu gaat voor een klassiek kapsel of een trendy look, bij BrainWash ben je verzekerd van een resultaat waar je blij van wordt.

Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een ontspannende behandeling in onze sfeervolle salon. Ons online reserveringssysteem maakt het eenvoudig om een tijdstip te kiezen dat jou het beste uitkomt. Wij garanderen een warm welkom en persoonlijke aandacht, zodat jij helemaal tot rust kunt komen terwijl wij zorgen voor een stijlvolle make-over.

14.Marcelle4Hair

Marcelle4Hair

15.Haarstudio Unique voor hem en haar

Haarstudio Unique voor hem en haar
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Venneperweg 451, 2153 AC Nieuw-Vennep, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

Post suggesties