Lijst 14 kappers in Assendelft Zaanstad

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-13

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Assendelft Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Verhoeven Kappers (Jairo Kappers en Beauty), CFH Care For Hair Assendelft, Deborah's Hair & beauty, IN4HAIR Assendelft, Schavemaker Kappers. Laten we het samen ontdekken!

1.Verhoeven Kappers (Jairo Kappers en Beauty)

Verhoeven Kappers (Jairo Kappers en Beauty)
Bij Verhoeven Kappers sta jij centraal. Onze ervaren kappers luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren samen met jou de perfecte look. In onze warme en gastvrije salon geniet je van een ontspannen ervaring, terwijl onze getalenteerde team jouw haar tot leven brengt.

Of je nu gaat voor een trendy knipbeurt, een luxueuze kleurbehandeling of een complete make-over, bij Verhoeven Kappers ben je in vertrouwde handen. Onze kappers zijn vakkundig opgeleid en blijven op de hoogte van de laatste trends, zodat jij verzekerd bent van de beste haarverzorging en de nieuwste stijlen.

2.CFH Care For Hair Assendelft

CFH Care For Hair Assendelft
Ervaar de ultieme haarverzorging bij CFH Care For Hair in Assendelft! Onze gepassioneerde haarstylisten bieden deskundig advies en behandelingen die jouw haar transformeren tot een stralende weerspiegeling van jouw schoonheid.

Bij CFH Assendelft staat klanttevredenheid voorop. Onze gezellige salon zorgt voor een ontspannen en plezierige ervaring, waar je kunt genieten van een kopje koffie terwijl onze talentvolle stylisten hun magie werken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle knipbeurt of een opvallende haarkleuring, ons team staat klaar om jouw haarwensen tot leven te brengen.

Lees meer: Lijst 19 kappers in Zaanstad

3.Deborah's Hair & beauty

Deborah's Hair & beauty
Deborah's Haar & Beauty biedt een oase van ontspanning en verwennerij. Ervaar de ultieme kappers- en schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door ervaren professionals die jouw wensen tot in de kleinste details uitvoeren. Onze gezellige salon zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en geniet van een welverdiend moment voor jezelf.

Bij Deborah's Haar & Beauty hechten we veel waarde aan persoonlijk advies en maatwerk. Onze stylisten nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en creëren vervolgens een look die perfect bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe coupe, een stralende gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, bij ons ben je aan het juiste adres. Geniet van onze uitstekende service en boek jouw afspraak eenvoudig online. Stap binnen bij Deborah's Haar & Beauty en ervaar het ultieme gevoel van ontspanning en schoonheid.

4.IN4HAIR Assendelft

IN4HAIR Assendelft
IN4HAIR Assendelft, waar het knippen en kleuren nog nooit zo heerlijk aanvoelde. Onze ervaren kapsters verwelkomen u met een hartelijke glimlach en luisteren aandachtig naar uw wensen. Of u nu gaat voor een frisse coupe, een trendy kleuring of een complete make-over, bij IN4HAIR Assendelft bent u aan het juiste adres.

Stap binnen in onze ontspannen sfeer en laat u verwennen door de vakkundige handen van onze stylisten. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om uw haar tot leven te brengen. Het resultaat? Stralend, gezond haar dat perfect past bij uw persoonlijkheid en stijl. Ervaar het verschil bij IN4HAIR Assendelft, waar knippen en kleuren meer is dan alleen een afspraak: het is een moment van pure verwenning.

5.Schavemaker Kappers

Schavemaker Kappers
Bij Schavemaker Kappers in het hartje van Haarlem, vind je een warm en gastvrij familiebedrijf dat al generaties lang de kunst van het knippen beheerst. Het team van ervaren en deskundige kapsters staat klaar om jou te verwennen met een knipbehandeling die perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu een trendy look wilt of een klassieke coupe, bij Schavemaker Kappers ben je verzekerd van een prachtig kapsel.

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de allerkleinsten ben je bij Schavemaker Kappers aan het juiste adres. De kapsters hebben ruime ervaring met het knippen van kinderen en creëren met veel geduld en precisie een kapsel dat perfect past bij jouw kleine spruit. Bovendien bieden ze een uitgebreid scala aan hoofdhuidbehandelingen, zodat jij kunt genieten van een gezonde en glanzende bos haar.

6.Kapsalon Lynn's

Kapsalon Lynn's
Beleef een onvergetelijk kinderfeest in Kapsalon Lynn's!

Speciaal voor de allerkleinsten organiseert Kapsalon Lynn's de leukste feestjes boordevol glitter, glam en plezier. Jullie maken prachtige kapsels, toveren gezichten om met betoverende make-up, lakken nagels in alle kleuren van de regenboog en leren de coolste TikTok-dansjes. En het beste van alles? De tijd vliegt voorbij, terwijl jullie genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Kapsalon Lynn's staat garant voor een onvergetelijke dag, waar nog lang over nagepraat zal worden.

7.Sandra's Hairstyling

Sandra's Hairstyling
Sandra's Hairstyling is de plek voor iedereen die op zoek is naar een kundige en vriendelijke kapper. Met jarenlange ervaring en een passie voor haar vak, zorgt Sandra ervoor dat je met een prachtig kapsel de deur uit stapt.

Of je nu een nieuwe look wilt, een touch-up nodig hebt, of gewoon even wilt bijpraten met een gezellige kapster, bij Sandra's Hairstyling ben je aan het juiste adres. Haar persoonlijke benadering en oog voor detail zorgen ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. En omdat Sandra luistert naar jouw wensen en haar vak verstaat, weet je zeker dat je met een kapsel naar huis gaat waar je helemaal happy mee bent.

8.Kapper Kilian

Kapper Kilian

9.Kapper Hizi Hair Assendelft - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Assendelft - Boek nu online
Ben je op zoek naar een ervaren kapper in Assendelft? Kapper Hizi Hair is dé kapsalon waar je zonder afspraak terechtkunt. Of je nu een nieuwe coupe wilt, je haar wilt laten kleuren of knippen, bij Hizi Hair ben je aan het juiste adres.

Het team van ervaren kappers staat voor je klaar om je wensen te verwezenlijken. Ze werken met de nieuwste technieken en producten om je haar in topconditie te brengen. En het beste van alles? Je hoeft geen afspraak te maken! Loop gewoon binnen en laat je verwennen door de professionele kappers van Hizi Hair.

10.Vision Barbershop

Vision Barbershop

11.Kapsalon 't Delfthof

Kapsalon 't Delfthof

12.Kapsalon de Zuid

Kapsalon de Zuid

13.Mischa's Huid- & Haarzaak

Mischa's Huid- & Haarzaak
Ervaar de koninklijke behandeling bij Mischa's Huid- & Haarzaak. Altijd al gedroomd van glanzend, gezond haar? Onze deskundige stylisten toveren je haar om tot een meesterwerk. Met oog voor detail en een passie voor perfectie creëren we de perfecte look die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Mischa's Huid- & Haarzaak is dé plek waar je haarverlangens uitkomen. Boek vandaag nog een afspraak en laat ons jouw haar transformeren!"

14.Kapperszaak

Kapperszaak
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Dorpsstraat 424, 1566 BS Assendelft, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 21:00

Post suggesties