Lijst 14 harssalons in Assendelft Zaanstad

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-13

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Assendelft Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals IN4BEAUTY, The beauty fixer, Salon-Mybeauty, Fleur’s Beauty, Salon21 Assendelft. Laten we het samen ontdekken!

1.IN4BEAUTY

IN4BEAUTY
  • Beoordeling: 4,9/5 (13 Review by google)
  • Adres:

    Sportcentrum De Club, Industrieweg 10b, 1566 JP Assendelft, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Ontdek de ontspannende wereld van IN4BEAUTY, waar je geniet van heerlijke behandelingen die direct resultaat opleveren. Onze ervaren specialiste Mirjam heeft jouw wensen en behoeften haarfijn door en bezorgt je een ervaring die je niet snel zult vergeten. Haar vakmanschap stralen af op je uiterlijk, waardoor jij stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komt. Ervaar het zelf en boek nu je behandeling!

IN4BEAUTY is ook trots op onze getalenteerde kapster Petra. Al jarenlang tovert zij de mooiste kapsels tevoorschijn, waarmee jij keer op keer de show steelt. Of je nu kiest voor een klassieke snit of een trendy coupe, Petra weet precies wat bij jou past. Plan vandaag nog je afspraak in en laat Petra jouw haar tot een kunstwerk transformeren.

2.The beauty fixer

The beauty fixer
De schoonheidssalon Wordt erg blij van Sarah. Ze is precies, gezellig en maakt haar werk altijd tot in de puntjes af. En oh ja, ze heeft heerlijke koffie van gemalen bonen. Toch ook écht niet onbelangrijk als je anderhalf uur zit.

Voor de mooiste nagels moet je hier zijn. Sarah is zeer professioneel en serveert er ook nog eens koffie met een koekje bij. De wand vol diploma's bewijst haar expertise. En het kapperszaakje zit ernaast, dus je kunt je bezoek mooi op elkaar afstemmen. Ook zeker de moeite waard als je haar maar goed zit!

3.Salon-Mybeauty

Salon-Mybeauty
Laat je verwennen door Salon-MyBeauty en ervaar de ultieme schoonheidsbeleving. Onze getalenteerde schoonheidsspecialistes, zoals de fantastische Myrthe, staan klaar om je te voorzien van een ontspannen en gezellige sfeer. Of je nu kiest voor onze deskundige wenkbrauwstyling of een prachtige wimperlift, wij garanderen een stralend resultaat dat je zelfvertrouwen een boost geeft.

Bij Salon-MyBeauty streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze diepgaande kennis van huidverzorging en make-up, gecombineerd met onze toewijding aan jouw tevredenheid, zorgt ervoor dat je de salon verlaat met een gevoel van schoonheid en welzijn. Laat je door ons verwennen en ervaar het verschil dat echte professionals maken. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek de transformerende kracht van Salon-MyBeauty!

4.Fleur’s Beauty

Fleur’s Beauty
Fleur's Beauty biedt een fijne ervaring met een professionele, lieve en rustige Fleur. Bij Fleur kun je terecht voor een verscheidenheid aan beautybehandelingen, waaronder microblading. Microblading geeft je wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling, waardoor je er altijd verzorgd uitziet. Fleur legt tijdens de behandeling alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je ontspannen voelt.

Of je nu een subtiele of juist een opvallende look wilt, Fleur's Beauty heeft voor iedereen een passende oplossing. Met haar jarenlange ervaring en expertise weet Fleur precies hoe ze jouw wenkbrauwen perfect kan shapen en stylen. Boek nu jouw afspraak bij Fleur's Beauty en ervaar de kwaliteit van haar professionele beautybehandelingen.

5.Salon21 Assendelft

Salon21 Assendelft
Stap binnen bij Salon21 in Assendelft en ervaar de ultieme ontspanning en professionele verzorging. Geniet van een rustgevende sfeer en vriendelijke ontvangst, terwijl onze ervaren specialisten jouw wimpers tot leven wekken. Met nauwkeurige precisie en hoogwaardige producten creëren wij oogverblindende wimpers die jouw schoonheid accentueren.

Bij Salon21 streven we naar uitmuntendheid in elke behandeling. Onze betaalbare prijzen maken onze diensten toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een vlekkeloze look. Of je nu gaat voor klassieke wimperextensions of een glamoureuze volumelook, wij zorgen ervoor dat jij met wimperwaaiers naar huis gaat waar je trots op bent.

6.Bare Beauty

Bare Beauty
Laura's vakkundige aanpak en warme ontvangst zorgen voor een ontspannen sfeer. Ervaar zelf de verbluffende resultatenna slechts één okselbehandeling: nauwelijks zichtbare haargroei! Bare Beauty biedt een oplossing voor een gladde,zijdezachte huid zonder de dagelijkse frustraties van scheren. Trakteer jezelf op de professionele verzorging van Bare Beauty en geniet van permanente haarreductie!"

7.Skin Care Assendelft

Skin Care Assendelft
  • Beoordeling: 4,8/5 (39 Review by google)
  • Adres:

    Links van kapsalon Delfthof, Dorpsstraat 424, 1566 BS Assendelft, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

Beleef een onvergetelijke wellnessreis bij Skin Care Assendelft, waar ontspanning en schoonheidsverzorging hand in hand gaan.

Stap binnen in een oase van rust en laat je verwennen door deskundige professionals die met passie voor huidverzorging jouw huid weer stralend maken. Ontdek de kracht van Éminence-producten, speciaal geselecteerd voor optimale thuisverzorging, en dompel jezelf onder in een wereld van pure ontspanning. Ervaar ultieme verwennerij met pedicure- en gezichtsbehandelingen, waarbij elk detail wordt verzorgd. Gun jezelf de aandacht die je verdient en laat Skin Care Assendelft jouw huid weer laten bloeien.

8.Deborah's Hair & beauty

Deborah's Hair & beauty
Bij Deborah's Hair & Beauty kun je online een afspraak maken voor een scala aan behandelingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look, een verfrissende knipbeurt of een professionele hairstyling, wij staan voor je klaar. Ons team van ervaren stylisten luistert naar jouw wensen en geeft deskundig advies om je de perfecte look te bezorgen.

Wij begrijpen dat jouw haar een weerspiegeling is van wie je bent. Daarom nemen we de tijd om je haar te begrijpen, jouw stijl te bespreken en samen een plan te maken om je haarwensen te vervullen. Of je nu een klassieke bob, een trendy pixie of glamoureuze krullen wilt, wij zorgen ervoor dat je stralend de salon verlaat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de magie van Deborah's Hair & Beauty.

9.Rina’s Beauty & Massage

Rina’s Beauty & Massage
Rina's Beauty & Massage biedt een onvergetelijke massage-ervaring die uw lichaam en geest zal verjongen. Onze ervaren massagetherapeut, Rina, bezit een uitzonderlijk talent om uw spieren te ontspannen en uw stress weg te smelten. Met haar deskundige handen en gebruik van traditionele massagetechnieken, zal ze uw lichaam transformeren in een oase van rust en welzijn.

Of u nu kiest voor een stevige massage om spierpijn te verlichten of voor een ontspannende Lomi Lomi-massage om uw geest te kalmeren, Rina's Beauty & Massage heeft voor elk wat wils. Haar massages zijn niet alleen een traktatie voor uw lichaam, maar ook een investering in uw algehele welzijn. Gun uzelf de ontspanning en verwennerij die u verdient met een massage bij Rina's Beauty & Massage. Uw lichaam en geest zullen u er dankbaar voor zijn!

10.Schoonheidssalon le Grenier

Schoonheidssalon le Grenier
De schoonheidssalon Le Grenier is een oase van rust en ontspanning. Een plek waar je even helemaal tot jezelf kunt komen en waar je huid en haar liefdevol worden verzorgd. Het team van ervaren professionals staat klaar om je te verwennen met een scala aan behandelingen, van een eenvoudige manicure tot een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Bij Le Grenier wordt met de grootste zorg gewerkt met hoogwaardige producten. De salon is sfeervol ingericht en biedt een aangename ambiance, waardoor je je direct op je gemak voelt. Laat je meevoeren door de geuren van etherische oliën en geniet van de rustgevende muziek. Le Grenier is meer dan alleen een schoonheidssalon; het is een plek waar je even helemaal kunt ontspannen en genieten van een momentje voor jezelf.

11.Funda Beauty

Funda Beauty
Funda Beauty, waar schoonheid en kwaliteit samenkomen!

Al jarenlang ben ik een trouwe klant van Funda Beauty en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit bedrijf een absolute aanrader is. Hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke praktijken. Van hun heerlijke verzorgingscrèmes tot hun prachtige make-up, elk product is met zorg samengesteld om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Door te kiezen voor Funda Beauty, kies je niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een verantwoorde keuze voor jezelf en voor de planeet.

12.Sonja Eggers, schoonheidsspecialiste

Sonja Eggers, schoonheidsspecialiste

13.Mischa's Huid- & Haarzaak

Mischa's Huid- & Haarzaak

14.Glow by Santos

Glow by Santos
Post suggesties