Lijst 11 harssalons in Watergraafsmeer Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-27

Samengesteld uit de beste lijsten over harssalons in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals My Unique Studio, Manon Willemina, Bee's Wax, Done by v, delete-waxing. Laten we het samen ontdekken!

1.My Unique Studio

Uw unieke thuis weg van huis in het hart van Amsterdam

My Unique Studio
  • Beoordeling: 4,8/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Middenweg 167H, 1098 AM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Perfecte locatie, comfortabele woningen, modern interieur

  • Nadelen:

    Duur, beperkte parkeergelegenheid, lawaaierige omgeving

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit, luxe en moderne voorzieningen

  • Personeel:

    Vriendelijk, behulpzaam, efficiënt, professioneel, meertalig

  • Diensten:

    24-uurs receptie, roomservice, conciërgediensten, wasservice, fitnessruimte

Mijn Unieke Studio Op zoek naar een schoonheidsbehandeling die perfect aansluit bij jouw unieke huid? Bij Mijn Unieke Studio ben je aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten staan klaar om je te verwennen met een op maat gemaakte behandeling die jouw huid weer laat stralen.

Of je nu last hebt van een gevoelige huid of juist een oppepper nodig hebt, bij Mijn Unieke Studio vind je altijd de beste oplossing. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en technieken om jouw huid optimaal te verzorgen. En onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je tijdens je behandeling helemaal op je gemak voelt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil!

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

2.Manon Willemina

Een warm welkom, een comfortabel verblijf

Manon Willemina
  • Beoordeling: 4,9/5 (157 Review by google)
  • Adres:

    Populierenweg 83A, 1092 EV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Vriendelijk personeel, goede ligging, schone kamers

  • Nadelen:

    Kleine kamers, weinig parkeergelegenheid, ontbijt is niet inbegrepen

  • Kwaliteit:

    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  • Personeel:

    - Vriendelijk - Behulpzaam - Gastvrij - Professioneel - Meertalig

  • Diensten:

    - Gratis WiFi - 24-uurs receptie - Bagageopslag - Roomservice - Was- en strijkservice

Vandaag heb ik een gratis intake gehad bij Manon Willemina. Wat een fijne ervaring! Nikita is een ontzettend lieve en gezellige dame, die echt de tijd voor je neemt en professioneel te werk gaat. Ik heb heel veel nuttige tips meegekregen en een aantal samples, dus ik ben heel tevreden.

Manon Willemina is een uitstekende salon voor iedereen die op zoek is naar een professionele behandeling voor hun wenkbrauwen. Nikita is een ervaren en deskundige schoonheidsspecialiste die precies weet wat ze doet. Ze geeft je persoonlijke advies en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er perfect uitzien. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch-up of een complete make-over, bij Manon Willemina ben je aan het juiste adres.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Bee's Wax

Bee's Wax
Als je op zoek bent naar een professionele en vertrouwde waxingstudio, dan is Bee's Wax de plek voor jou. Bernice creëert een comfortabele en intieme sfeer, zodat je je op je gemak voelt. Ze is gespecialiseerd in het verwijderen van korte haartjes, waardoor je verzekerd bent van een gladde en duurzame ontharing.

Het interieur van de studio is schattig en gezellig, waardoor je helemaal tot rust komt. Bernice is een vriendelijk en deskundig persoon die luistert naar je wensen en ervoor zorgt dat je tevreden bent met het resultaat. Of je nu een beginner bent of een ervaren waxer, bij Bee's Wax ben je in goede handen. Laat je verwennen en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

4.Done by v

Done by v

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

5.delete-waxing

delete-waxing
Professionele en hygiënische waxsalon waar jij je ongewenste haartjes op een snelle en pijnloze manier laat verwijderen. Met gratis parkeergelegenheid en een uiterst klantvriendelijke service, is jouw gehele ervaring gegarandeerd positief.

Ons team van ervaren waxspecialisten zet die extra stap om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en volledig tevreden bent. Probeer onze supersnelle waxbehandelingen en ervaar het verschil: minder pijn en gladde resultaten die langer aanhouden.

Lees meer: Lijst 28 harssalons in Amsterdam

6.salon Elysee

salon Elysee

7.Beauté Éternelle

Beauté Éternelle
Beauté Éternelle betovert je met een ongeëvenaarde bioscoopervaring. Duik in een zee van films, met een breed scala aan keuzes die je zullen boeien en inspireren. Voor een voordelige maandelijkse bijdrage van slechts 21 euro, geniet je van onbeperkt kijkplezier, met slechts enkele uitzonderingen. Verlies jezelf in adembenemende verhalen en laat de magie van cinema je zintuigen prikkelen.

Wil je jezelf verwennen met ultieme ontspanning en verjonging? Beauté Éternelle nodigt je uit in een oase van welzijn. Ervaar de bekwame handen van Krista en haar team, die je huid zullen revitaliseren met deskundige gezichtsbehandelingen. Hun nauwgezette aandacht voor detail en hygiëne garandeert een onberispelijke ervaring. Beauté Éternelle is dé bestemming voor een stralende huid en een ontspannen geest.

8.Cream Beauticians

Cream Beauticians
Kom ontdekken de meest gezellige schoonheidssalon in het hartje van de stad! Bij Cream Beauticians vind je alles onder één dak voor jouw ultieme verwenmoment. Van prachtig verzorgde nagels tot volumineuze wimpers, ontspannende massages en huidverbeterende behandelingen.

Ons team van ervaren professionals staat garant voor een hygiënische en professionele service in een warme en uitnodigende sfeer. Laat je verwennen door onze vriendelijke medewerkers die je deskundig adviseren en ervoor zorgen dat jij stralend de deur uitloopt. Of je nu gaat voor een snelle touch-up of een uitgebreide behandeling, bij Cream Beauticians ben je altijd verzekerd van een onvergetelijke beleving.

9.Posh Clinic

Posh Clinic

10.Strips Wax Industry

Strips Wax Industry
Fantastische service bij Strips Wax Industry! Audrey verwelkomde mij met open armen en zorgde ervoor dat mijn eerste waxing-ervaring een ontspannen en pijnloze aangelegenheid werd. Haar vriendelijkheid en professionaliteit stelden mij meteen op mijn gemak, waardoor alle angst voor de behandeling wegviel.

Ik heb Strips Wax Industry sindsdien nooit meer verlaten. De service is ronduit fantastisch en de sfeer is altijd gemoedelijk en gezellig. Audrey en Cindy zijn ware experts in hun vakgebied en weten precies hoe ze elke klant een persoonlijke en onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Ik kan Strips Wax Industry van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en aangename waxing-behandeling.

11.Audrey Facials & Waxing

Audrey Facials & Waxing
Stap binnen in Audrey's oase van verzorging en laat je verwennen met ontspannende gezichtsbehandelingen en deskundige ontharingstechnieken. Haar warme persoonlijkheid en toewijding aan uitmuntendheid zorgen ervoor dat je keer op keer terugkomt voor een onvergetelijke schoonheidservaring.
Post suggesties