Lijst 11 plantenwinkels in Watergraafsmeer Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-28

Samengesteld uit de beste lijsten over plantenwinkels in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Intratuin Amsterdam, BLOEM! Amsterdam Oostpoort, urbanbloom, De Balkonie Oost, alles voor je balkon, From Nature. Laten we het samen ontdekken!

1.Intratuin Amsterdam

Inspirerende showroom met de laatste tuintrends.

Intratuin Amsterdam
  • Beoordeling: 4,2/5 (2337 Review by google)
  • Adres:

    Nobelweg 10, 1097 AR Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan planten, bloemen, tuinmeubelen en woonaccessoires.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat u graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Koffiebar

Welkom in een groene oase midden in de bruisende stad Amsterdam: Intratuin Amsterdam. Stap binnen en laat je verwonderen door een uitgebreid assortiment planten, bloemen en woonaccessoires. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te inspireren en te helpen de perfecte toevoeging te vinden voor je huis en tuin.

Parkeer gemakkelijk voor de deur en dompel jezelf onder in een wereld van natuurlijke schoonheid. Geniet daarna van een heerlijke kop koffie of thee in ons gezellige restaurant, terwijl je de inspirerende omgeving in je opneemt. Intratuin Amsterdam is meer dan alleen een winkel; het is een plek waar je kunt ontspannen, genieten en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Ontdek vandaag nog de groene magie van Intratuin Amsterdam en creëer een oase van rust en schoonheid in je eigen omgeving.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

2.BLOEM! Amsterdam Oostpoort

BLOEM! Amsterdam Oostpoort
Bloem! Amsterdam Oostpoort is een ware oase voor bloemenliefhebbers. De schitterende winkel trekt de aandacht met een uitbundige gevel, terwijl binnen een waar kleurenpalet van prachtige boeketten en planten wacht. Elk arrangement is met zorg samengesteld, tot in de kleinste details.

Ondanks de ruime keuze aan hoogwaardige bloemen en planten zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Bovendien spaart u met de exclusieve zegelactie voor nog meer voordeel. Bij elke aankoop van € 5 ontvangt u een zegel; bij 20 zegels mag u voor slechts € 10 een prachtig boeket uitkiezen. Zo geniet u niet alleen van verse bloemen, maar ook van een mooie korting. Breng dus snel een bezoek aan Bloem! Amsterdam Oostpoort en laat u verrassen door de overweldigende bloemenpracht.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

3.urbanbloom

urbanbloom
Geniet van de pure schoonheid en geur van onze exclusieve UrbanBloom boeketten, met liefde samengesteld door onze ervaren bloemisten. Elk boeket is een uniek kunstwerk, gecreëerd met de meest verse en exquise bloemen van topkwaliteit.

Onze boeketten zijn niet zomaar boeketten - ze zijn een weelderige expressie van kunst en natuur. De zorgvuldig geselecteerde bloemen passen perfect bij elkaar in een harmonieus kleurenpalet, waardoor een adembenemend visueel spektakel ontstaat. En het beste van alles? Ze blijven meer dan een week fris, zodat je eindeloos kunt genieten van hun schoonheid en geur. Bestel vandaag nog jouw UrbanBloom boeket en ervaar de magie van echte bloemenpracht!

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

4.De Balkonie Oost, alles voor je balkon

De Balkonie Oost, alles voor je balkon
De Balkonie Oost: dé specialist voor jouw balkonbeleving!

Kom langs in onze sfeervolle winkel en ontdek een eindeloos assortiment balkonmeubilair, planten, accessoires en meer. Laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde collecties en creëer jouw eigen mini-oase op je balkon. Ons toegewijde team staat voor je klaar met deskundig advies en een persoonlijke touch, zodat jij precies vindt wat je zoekt.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

5.From Nature

From Nature
Uit de natuur haalt HyeJin haar inspiratie voor boeketten en kerststukken. Met haar oog voor detail creëert ze ware kunstwerkjes van hoge kwaliteit, die ook nog eens duurzaam zijn. Zo kun je bij zakelijke relaties én vrienden moeiteloos indruk maken met een cadeau van From Nature.

De liefde en zorg die HyeJin in haar creaties stopt, is duidelijk zichtbaar in haar schitterende bloemen. Stuk voor stuk worden ze met precisie samengebonden tot een harmonieus geheel. En het mooiste van alles? Deze prachtige creaties dragen bij aan een beter milieu. From Nature is niet zomaar een bloemist, het is een bewuste keuze voor schoonheid en duurzaamheid.

Lees meer: Lijst 24 plantenwinkels in Amsterdam

6.Ranzijn tuin & dier Amsterdam

Alles voor uw tuin en huisdier onder één dak

  • Beoordeling: 4,1/5 (980 Review by google)
  • Adres:

    Spaklerweg 44C, 1096 BA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment aan tuin- en dierenbenodigdheden

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit producten voor uw tuin en huisdier

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Honden toegestaan, Koffiehoekje, Speeltuin voor kinderen, Workshops en evenementen

Stap binnen in de betoverende wereld van Ranzijn Tuin & Dier Amsterdam, waar een upgrade naar 2 sterren garant staat voor een ultieme belevenis. Hier vind je alles wat je huisdier nodig heeft, van prachtig gezelschap tot de beste verzorging. Laat je meevoeren door een zee van schitterende vissen en ontdek een schat aan accessoires voor je trouwe viervoeter.

Bereid je voor op een feestelijke kerst met onze voordelige kerstspullen. Creëer een magische sfeer in je huis, terwijl je je viervoeter verwent met de allerbeste cadeautjes. Bij Ranzijn Tuin & Dier Amsterdam staat de liefde voor je huisdier centraal. Laat onze experts je professioneel adviseren en geniet van een onvergetelijke winkelervaring.

7.Bloemenhoek Piet & Evelien Witt

Bloemenhoek Piet & Evelien Witt
  • Beoordeling: 4,7/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Pieter Nieuwlandstraat 34, 1093 XS Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Stap binnen in Bloemenhoek Piet & Evelien Witt, waar een kleurrijk paradijs u verwelkomt. Dwaal door rijen vol geurige bloemen, elk bloemblad een kunstwerk op zich. De vriendelijke eigenaren verwelkomen u met open armen en staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte boeket voor elke gelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar een vrolijk cadeau of een vleugje kleur in uw eigen huis, Bloemenhoek Piet & Evelien Witt heeft voor ieder wat wils. Hun bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit. Ze blijven dagenlang fris en levendig, zodat u kunt genieten van hun schoonheid zolang als u wilt. Dus kom langs en laat de magie van bloemen uw zintuigen prikkelen!

8.Bloemingdales

Bloemingdales
Bloomingdales: een oase van schoonheid en geuren in hartje Amsterdam-Oost. Deze prachtige bloemenwinkel, op loopafstand van het OLVG Ziekenhuis, biedt een overweldigende selectie van exotische planten, verse bloemen en unieke woonaccessoires. Laat je inspireren door de weelderige kleuren en verfijnde geuren die de winkel vullen. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau, een stijlvolle aanvulling voor je interieur of gewoon een moment van rust en ontspanning, Bloemingdales heeft voor ieder wat wils.

Stap binnen en laat je betoveren door de magie van de natuur. Bloemen in alle kleuren van de regenboog, van zachte pastels tot levendige tinten, creëren een adembenemend schouwspel. Planten van over de hele wereld, met sierlijke bladeren en weelderige bloemen, brengen een vleugje exotisme in je leefruimte. De deskundige bloemisten van Bloemingdales adviseren je graag over de beste verzorging en helpen je bij het creëren van prachtige boeketten en arrangementen. Laat je meevoeren door de zintuiglijke ervaring van Bloemingdales en ontdek de schoonheid van de natuur in al haar pracht.

9.Amsterdams Bloemenspoor

Amsterdams Bloemenspoor
Ben je op zoek naar een prachtige bos bloemen voor een scherpe prijs? Dan ben je bij Amsterdams Bloemenspoor aan het juiste adres! Ons team van deskundige bloembinders staat klaar om je te helpen het perfecte boeket samen te stellen, of je nu op zoek bent naar een klassieke roos of een exotische orchidee.

Onze bloemen worden vers van de kwekerij geleverd, zodat je zeker bent van de beste kwaliteit. En met onze scherpe prijzen kun je genieten van een prachtig boeket zonder de bank te breken. Dus waarom wachten? Kom vandaag nog langs bij Amsterdams Bloemenspoor en beleef zelf de magie van onze bloemen.

10.Bloemenboetiek Patrick

11.Lia en Jan van Slooten Flower Styling

Bezoek Lia en Jan van Slooten Bloemenservice voor de mooiste bloemen tegen een eerlijke prijs! Stap binnen in hun bloemrijke oase en laat je betoveren door de geuren en kleuren.

Of je nu op zoek bent naar een klein boeket om je huis op te fleuren of een indrukwekkend arrangement voor een speciale gelegenheid, bij Van Slooten Bloemenservice vind je wat je zoekt. Hun vakkundige bloemstylisten creëren met passie en precisie prachtige creaties die jouw hart zullen veroveren. En met hun eerlijke prijsstelling geniet je altijd van de beste waar voor je geld. Kom langs en ervaar de magie van verse bloemen in al hun pracht!
Post suggesties