Lijst 18 plantenwinkels in Rotterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over plantenwinkels in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Tuincentrum Slingerland Bloemen & Planten Rotterdam, Stek de Stadstuinwinkel, 's Zomers Bloemen, Tuincentrum van Gilst Rotterdam, NatuurlijkBloemen. Laten we het samen ontdekken!

1.Tuincentrum Slingerland Bloemen & Planten Rotterdam

"Groen begint bij Slingerland"

Tuincentrum Slingerland Bloemen & Planten Rotterdam
  • Beoordeling: 4,3/5 (700 Review by google)
  • Adres:

    Ommoordseweg 35, 3056 JN Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Tuincentrum Slingerland biedt een brede selectie aan bloemen, planten en tuinaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Producten zijn van hoge kwaliteit en vers

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Pinautomaat, Koffiehoek

Tuincentrum Slingerland Bloemen & Planten Rotterdam is een prachtige, uitgebreide winkel waar je een overweldigende verscheidenheid aan binnen- en buitenplanten vindt. Van kleurrijke bloeiers tot weelderige varens en alles daartussenin, hier vind je zeker de perfecte groene metgezellen voor je huis of tuin.

Daarnaast vind je bij Slingerland ook een uitgebreide selectie tuinaccessoires, van stijlvolle potten en vazen tot praktisch gereedschap. Of je nu een beginnende tuinman bent of een ervaren groene vinger, het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen de beste planten en accessoires te vinden voor jouw behoeften. Met zijn sfeervolle ambiance en betaalbare prijzen is Tuincentrum Slingerland Bloemen & Planten Rotterdam de ultieme bestemming voor al je tuinierbehoeften.

2.Stek de Stadstuinwinkel

Je stadstuin omtoveren tot een oase van groen

Stek de Stadstuinwinkel
  • Beoordeling: 4,7/5 (155 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 195B, 3021 GA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse collecties van planten, bloemen en tuinbenodigdheden

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit, verse en gezonde planten en bloemen

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig advies en hulp

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Grote selectie aan planten en bloemen, Tuinbenodigdheden en accessoires, Workshops en lezingen, Bezorging aan huis, Parkeergelegenheid

Stap binnen in de Stek de Stadstuinwinkel, een waar plantenparadijs waar je wordt omringd door een oase van groen. Hier vind je bijzondere combinaties van planten en decoratieve voorwerpen die jouw woning zullen transformeren tot een oase van rust. Het aanbod is ongekend: van grote potten en zakken aarde tot een breed assortiment aan planten, zaden en het beste gereedschap.

Ook voor fruitliefhebbers is dit de ideale plek. Stek de Stadstuinwinkel biedt een uitgebreide selectie fruitbomen en -planten waarmee jij je eigen eetbare tuin kunt creëren. Laat je inspireren door het team van deskundige plantenliefhebbers die je graag adviseren over de beste keuzes voor jouw groene oase. Bezoek Stek de Stadstuinwinkel en ontdek alles wat je nodig hebt om jouw woonruimte om te toveren tot een weelderig, bloeiend toevluchtsoord.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.'s Zomers Bloemen

's Zomers Bloemen
Stap binnen in een wereld van florale pracht bij 's Zomers Bloemen. De winkel is een oase van schoonheid, waar de adembenemende architectuur en de oogverblindende bloemen perfect samenkomen. Ervaar de magie van handgemaakte bloemstukken, elk een uniek meesterwerk.

Verlies jezelf in de geuren en kleuren van exotische bloemen, zorgvuldig geselecteerd om uw huis of evenement te transformeren. De kwaliteit is ongeëvenaard, een weerspiegeling van de toewijding en het vakmanschap van de bloemisten. 's Zomers Bloemen is niet zomaar een bloemenwinkel, het is een bestemming voor bloemliefhebbers die de kunst van de natuur willen omarmen.

4.Tuincentrum van Gilst Rotterdam

Tuincentrum van Gilst Rotterdam
Beleef een groene oase in het hart van Rotterdam bij Tuincentrum van Gilst! Ontdek een schatkamer aan planten, bloemen en tuinbenodigdheden, zorgvuldig gepresenteerd in een overzichtelijke winkel. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden in je groene zoektocht.

Van Gilst Rotterdam biedt een indrukwekkend assortiment bloemen, planten en tuinartikelen om je buitenruimte te laten bloeien. Onze deskundige medewerkers delen graag hun kennis en helpen je bij het vinden van de perfecte match voor je tuin. Ervaar de passie voor groen en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden die Tuincentrum van Gilst Rotterdam te bieden heeft.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.NatuurlijkBloemen

NatuurlijkBloemen
NatuurlijkBloemen Stap binnen bij NatuurlijkBloemen en ervaar een ware bloemenpracht. Gelegen op een handige locatie met ruime parkeergelegenheid, is deze bloemist een oase van schoonheid en inspiratie. Laat de deskundige medewerkers u meenemen op een bloemrijke reis, waarbij zij u alles vertellen over de prachtige bloemen en planten die zij met liefde verzorgen.

Bij NatuurlijkBloemen vindt u niet zomaar bloemen, maar kunstwerken uit de natuur. Van exotische orchideeën tot klassieke rozen, elke bloem is zorgvuldig geselecteerd en met aandacht behandeld. Of u nu op zoek bent naar een kleurrijke bos bloemen voor een speciale gelegenheid of een groene oase voor uw huis, bij NatuurlijkBloemen vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

6.Regiobloemist.nl

De specialist voor al uw bloemen en planten

Regiobloemist.nl
  • Beoordeling: 4,4/5 (410 Review by google)
  • Adres:

    Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment bloemen en planten voor elke gelegenheid

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit bloemen en planten, altijd vers

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame klantenservice

  • Prijsbereik:

    € - €€

  • Voorzieningen:

    Online bestellen, Bezorgservice, Cadeaubonnen, Workshops, trouwbloemen

Verras iemand met een mooi boeket van Regiobloemist.nl! Geniet van een prachtige bos bloemen die op tijd bezorgd wordt. De geur van verse bloemen vult je huis en zorgt voor een gezellige sfeer.

Bij Regiobloemist.nl vind je een ruim assortiment aan boeketten voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een boeket voor een verjaardag, een jubileum of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt, bij Regiobloemist.nl vind je altijd het perfecte boeket. Bestel vandaag nog je boeket en geniet van de schoonheid van verse bloemen!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Urban Gardening Store Rotterdam (WIJ VERHUIZEN NAAR VAN OESTENDESTRAAT 28)

Urban Gardening Store Rotterdam (WIJ VERHUIZEN NAAR VAN OESTENDESTRAAT 28)
De Urban Gardening Store in Rotterdam biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten en diensten voor al uw tuinierbehoeften. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat, zodat u de beste oplossing vindt voor uw tuin. Of u nu een beginner bent of een ervaren tuinier, Urban Gardening Store is dé plek voor al uw tuinbenodigdheden.

Bij Urban Gardening Store garanderen wij u snelle en betrouwbare service en uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bezoek onze nieuwe locatie op de Van Oestendestraat 28 in Rotterdam of bestel online in onze webshop. Wij verzenden onze producten door heel Nederland en België. Ontdek vandaag nog de wereld van urban gardening en geniet van een prachtige, bloeiende tuin in uw eigen stad!

8.Bloemen Rotterdam

Bloemen Rotterdam

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Ranzijn tuin & dier

De alles-in-één winkel voor uw tuin en huisdier

  • Beoordeling: 4,2/5 (735 Review by google)
  • Adres:

    Vierhavensstraat 91, 3029 BB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan tuin- en dierbenodigdheden

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van betrouwbare merken

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel

  • Prijsbereik:

    €€€

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, Huisdiervriendelijk (honden mogen mee naar binnen), Inspirerende showtuin, Vakantiepension voor huisdieren

Stap binnen in het dierenparadijs van Ranzijn tuin & dier en laat je betoveren door een wereld vol pluizige vriendjes, schubbige zwemmers en alles wat je hartje begeert voor het welzijn van je geliefde dieren. Of je nu op zoek bent naar een gezonde voeding voor je trouwe viervoeter, een kleurrijk aquarium om je huis mee op te vrolijken, of professionele zorg voor je gevederde of harige familielid, bij Ranzijn vind je het allemaal.

Verken de ruime gangen en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment dierenvoedingen, accessoires en benodigdheden. Met een geoefend oog voor kwaliteit en passie voor dieren, hebben de experts van Ranzijn een selectie samengesteld die aan de hoogste eisen voldoet. Of je nu een kieskeurige kat hebt met een verfijnde smaak of een energieke hond die graag in het water plonst, bij Ranzijn vind je precies wat je zoekt om je harige vriend gelukkig en gezond te houden.

10.Plantenshop16hoven

Plantenshop16hoven
Plantenshop16Hoven is een oase van groen gelegen op de Volkstuinvereniging Zestienhoven. Deze gezellige mini-tuincentrum biedt een verrassend assortiment planten, van siergrassen tot tropische kamerplanten. De vriendelijke en deskundige eigenaresse staat altijd klaar met advies en helpt je graag de perfecte planten voor je tuin of interieur te vinden.

Plantenshop16Hoven is meer dan alleen een plantenwinkel, het is een plek waar je inspiratie opdoet en je groene vingers tot bloei laat komen. De unieke locatie, midden tussen de volkstuinen, geeft een extra dimensie aan je bezoek. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, bij Plantenshop16Hoven vind je alles wat je nodig hebt om je groene dromen waar te maken.

11.Marvy Green | Tuincentrum | Non-profit

Marvy Green | Tuincentrum | Non-profit
Marvy Green, het tuincentrum waar service met een glimlach centraal staat. Al wekenlang werden we vakkundig geadviseerd door Jolien, die ons de perfecte plant aanraadde voor onze specifieke wensen.

De plant werd met zorg verpakt in een stevige plantendoos en snel geleverd. Bij ontvangst overtrof de plant onze stoutste verwachtingen: nog mooier dan op de afbeelding! Een waar sieraad voor ons huis, waar we nog jarenlang van zullen genieten. Dank aan Marvy Green en Jolien voor de voortreffelijke service en het prachtige resultaat.

12.Toko Botanica

Toko Botanica
Toko Botanica is een waar paradijs voor plantenliefhebbers. Met een uitgebreid assortiment aan exotische en zeldzame planten, vind je hier gegarandeerd de perfecte toevoeging voor je urban jungle. De vriendelijke eigenaresse deelt haar kennis met passie, waardoor je met een schat aan informatie de deur uitgaat. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde plantenouder, bij Toko Botanica ben je aan het juiste adres.

Plantenwinkel West in Rotterdam verwelkomt je met een warme en groene ambiance. Hier vind je een prachtige selectie planten in alle soorten en maten. Van elegante hangplanten tot kleurrijke bloeiers, Toko Botanica heeft voor ieder wat wils. De kwaliteit van de planten is uitstekend, met een gezonde uitstraling en weelderige groei. Laat je inspireren door de creatieve displays en neem een stukje natuur mee naar huis.

13.De Peperpot Tuin Producten

De Peperpot Tuin Producten

14.Janna's Bloemenpleintje

Janna's Bloemenpleintje

15.Een bloemetje op tafel

Een bloemetje op tafel

16.All In One Garden Shop1

All In One Garden Shop1

17.Tuincentrum nieuwe gieter

Tuincentrum nieuwe gieter

18.Flora

Flora
  • Beoordeling: 5,0/5 (2 Review by google)
  • Adres:

    Van Oldenbarneveltstraat 128, 3012 GW Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Post suggesties