Lijst 14 platenzaken in Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over platenzaken in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals VelvetMusic Rotterdam, Demonfuzz Records, Clone.nl, De Plaatboef, JensDoRecords | Platenzaak Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.VelvetMusic Rotterdam

"De plek voor al je muzikale behoeften."

VelvetMusic Rotterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (373 Review by google)
  • Adres:

    Oude Binnenweg 121-A, 3012 JC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote selectie aan muziekinstrumenten, bladmuziek en accessoires.

  • Productkwaliteit:

    Instrumenten van hoge kwaliteit van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel dat graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkelruimte, Reparatieservice, Muziekonderwijs, Verhuur van instrumenten, Koffiecorner

VelvetMusic Rotterdam is dé speciaalzaak voor vinylliefhebbers. Wij bieden een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte platen, en ons deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte plaat voor jouw collectie.

Of je nu op zoek bent naar klassieke muziek, rock, pop of elektronische muziek, bij VelvetMusic Rotterdam vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze winkel is ruim en overzichtelijk, en onze platen zijn zorgvuldig geordend en geprijsd. Kom langs en ontdek de wondere wereld van vinyl!

2.Demonfuzz Records

Dé winkel voor muzikanten en muziekliefhebbers.

Demonfuzz Records
  • Beoordeling: 4,7/5 (184 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 86, 3015 BC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Brede selectie aan muziekinstrumenten en geluidsapparatuur.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Deskundig en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Breed assortiment muziekinstrumenten, Deskundig advies van ervaren personeel, Reparatieservice, Muziekleslokalen, Online winkel

Demonfuzz Records is een oase voor vinylliefhebbers. Stap binnen en laat je betoveren door de geur van oud vinyl, terwijl je door de overzichtelijk geordende bakken struint. Ontdek verborgen schatten, van klassieke rock tot obscure elektronica, allemaal in uitstekende staat.

Of je nu een ervaren verzamelaar bent of net begint met de analoge passie, bij Demonfuzz Records vind je precies wat je zoekt. De vriendelijke eigenaar staat altijd klaar om je te adviseren en je te helpen de perfecte plaat te vinden om je collectie te completeren. Dus kom langs en laat je verrassen door het muzikale aanbod van Demonfuzz Records.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Clone.nl

Klantgerichtheid en persoonlijke service.

Clone.nl
  • Beoordeling: 4,7/5 (171 Review by google)
  • Adres:

    Raampoortstraat 12, 3032 AH Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment met diverse producten.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van goede kwaliteit.

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gemakkelijk bereikbaar, Rolstoeltoegankelijk, Betaalbaar, Professioneel advies

Clone.nl is een platenzaak die zich richt op elektronische muziek. De winkel biedt een breed assortiment aan platen, cd's en dvd's, evenals een selectie aan boeken en tijdschriften. Clone.nl staat bekend om zijn deskundige personeel en zijn passie voor elektronische muziek.

Clone.nl is een geweldige plek om nieuwe muziek te ontdekken en je collectie uit te breiden. De winkel heeft een breed assortiment aan genres, van techno tot house tot ambient. Het personeel is zeer deskundig en kan je helpen bij het vinden van de perfecte plaat voor je smaak. Clone.nl is een must-visit voor elke liefhebber van elektronische muziek.

4.De Plaatboef

Whiskeybar met uitgebreid assortiment en gezellige sfeer

  • Beoordeling: 4,5/5 (610 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 81-A, 3014 GE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie van whisk(e)y's, bieren, wijnen en cocktails

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit dranken met zorg geselecteerd

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Terras, Muziek, Pinautomaat, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk

Deze fantastische platenwinkel biedt een ongeëvenaard assortiment aan gloednieuwe vinylreleases. Laat je verrassen door onze exclusieve selectie aan importplaten en vind verborgen pareltjes die elders al lang uitverkocht zijn.

Voor de ultieme muziekervaring biedt deze platenwinkel een overweldigend aanbod van duizenden LP's, cd's en nog veel meer. Hier vind je alles voor de veeleisende muziekliefhebber, van obscure indie-releases tot klassieke meesterwerken. Stap binnen en ontdek de magie van muziek in al haar glorie.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.JensDoRecords | Platenzaak Rotterdam

JensDoRecords | Platenzaak Rotterdam

6.vinylspot

vinylspot
Vinylspot in het bruisende hart van Rotterdam is een eldorado voor jazzliefhebbers. Deze speciaalzaak biedt een ongeëvenaarde selectie aan vinylplaten, zorgvuldig gecureerd om aan de smaak van de meest veeleisende verzamelaar te voldoen. Of je nu op zoek bent naar klassieke jazzmeesterwerken of obscure pareltjes, Vinylspot heeft het allemaal.

Daarnaast biedt Vinylspot een breed scala aan muziekaccessoires en tweedehands lp's in diverse genres, waaronder folk, indie, pop en wereldmuziek. De prijzen zijn zeer redelijk, variërend van €10 tot €20. Bovendien heeft de winkel een gezellige sfeer, waar je urenlang kunt snuffelen en genieten van de passie van het personeel voor muziek. Een bezoek aan Vinylspot is een must voor elke muziekliefhebber die Rotterdam bezoekt.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Velvet Music Donner

Velvet Music Donner
De deskundige medewerkers van Velvet Music voorzien je graag van advies en helpen je de perfecte albums te vinden! Deze albums zijn dan ook heel betaalbaar, waardoor je zeker weten met een volle tas de deur uitloopt. Velvet Music: de ideale winkel voor beginnende én ervaren muziekliefhebbers!

8.Van Hoffe In- en Verkoop

Van Hoffe In- en Verkoop
Van Hoffe In- en Verkoop is een waar paradijs voor muziekliefhebbers. Deze gezellige platenwinkel herbergt een schat aan vinyl, CD's en andere muzikale goodies. Eigenaar Willem is een vriendelijke en deskundige gids die je graag helpt bij het vinden van de perfecte plaat voor jouw collectie.

Ondanks de bescheiden omvang van de winkel, zul je versteld staan van de enorme hoeveelheid muziek die hier te vinden is. Van obscure indie-bands tot klassieke meesterwerken, Van Hoffe heeft het allemaal. En met prijzen die voor elke portemonnee betaalbaar zijn, kun je je vinylcollectie moeiteloos uitbreiden. Dus of je nou een doorgewinterde verzamelaar bent of op zoek naar een uniek muzikaal geschenk, Van Hoffe In- en Verkoop is de plek om te zijn. Dwaal door de stapels platen, laat je verrassen door onbekende pareltjes en ervaar de magie van muziek in al haar vormen.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Plakci

Plakci
Plakci, de online vinylwinkel voor echte muziekliefhebbers! Beleef de nostalgie van je favoriete Turkse platen, nu verkrijgbaar vanuit het comfort van je eigen huis. Met Plakci hoef je niet meer naar Turkije te reizen om de zeldzaamste en mooiste platen te bemachtigen.

Bestel vandaag nog en ervaar de ongeëvenaarde service van Plakci. Binnen twee dagen heb je jouw plaat in handen, rechtstreeks vanuit Duitsland. Of je nu op zoek bent naar klassieke hits of vergeten parels, Plakci heeft voor elke muziekliefhebber iets in petto. Herleef de magie van vinyl en dompel jezelf onder in de rijke muzikale geschiedenis van Turkije met Plakci!

10.Volt Music Store - Netherlands

Volt Music Store - Netherlands
**Muziekliefhebbers opgelet!** In het hart van Rotterdam, genesteld onder één dak met een gezellige fietswinkel, vind je een verborgen parel voor muziekliefhebbers: Volt Music Store. Deze charmante boetiek biedt een eclectische selectie synthesizers, keyboards en aanverwante apparatuur.

Of je nu een beginnende muzikant bent of een doorgewinterde pro, bij Volt Music Store word je hartelijk ontvangen door deskundige medewerkers die hun passie voor muziek graag met je delen. Laat je leiden door hun uitgebreide kennis en ontdek de perfecte instrumenten om jouw muzikale dromen te realiseren. Stap binnen en laat de betoverende klanken van Volt Music Store je inspireren.

11.Songs For Sale

Songs For Sale

12.Best-Kept-Records

Best-Kept-Records
In de bruisende binnenstad schuilt een verborgen parel voor muziekliefhebbers: Best-Kept-Records. Deze platenzaak is een walhalla voor vinylverzamelaars, met een overweldigend assortiment platen in alle genres en prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar klassiekers van legendarische artiesten of zeldzame pareltjes, de deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren.

Slenter langs de goed gevulde bakken en laat je verrassen door de schat aan muzikale vondsten. Van vintage rock-platen tot moderne indie-releases, Best-Kept-Records heeft voor ieder wat wils. En dankzij de schappelijke prijzen kun je je platencollectie moeiteloos uitbreiden. Bezoek Best-Kept-Records en ervaar de unieke charme van het vinyltijdperk!

13.Triple Vision Record Distribution

Triple Vision Record Distribution
Triple Vision Record Distribution is een ware oase voor muziekliefhebbers. Stap binnen in hun online domein en laat je betoveren door een eindeloze selectie platen. Of je nu op zoek bent naar het vinyl van je favoriete klassieker of juist de nieuwste releases wilt ontdekken, bij Triple Vision vind je het allemaal. Het team is even passioneel over muziek als jij en staat altijd klaar om je te helpen de perfecte plaat te vinden.

Het gemak van online winkelen combineert Triple Vision met een uitmuntende service die je nergens anders vindt. Met een paar simpele klikken heb je jouw favoriete platen besteld en word je thuis bezorgd. En heb je vragen over je bestelling of een specifieke plaat? Aarzel niet om contact op te nemen via e-mail of telefoon. De vriendelijke medewerkers helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw vinylbeleving vlekkeloos verloopt.

14.Homebase Records

Homebase Records
Post suggesties