Lijst 28 coworking plaatsen in Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over coworking plaatsen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals 42workspace - Tech Coworking Space Rotterdam, Spaces - Rotterdam, Spaces Rotterdam, Kleinhandel, Microlab Rotterdam, Progress Bar Coworking Space Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.42workspace - Tech Coworking Space Rotterdam

42workspace - Tech Coworking Space Rotterdam
Welkom bij 42workspace, dé technomadenspace in het hartje van Rotterdam! Deze moderne hotspot biedt alles wat je nodig hebt voor een flexibele en inspirerende werkplek. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijk kantoor of een plek om samen te brainstormen, bij 42workspace voel je je direct thuis.

Naast een fijne werkomgeving kun je bij ons ook heerlijk lunchen. Loop langs het buffet en kies uit een ruime selectie brood, beleg, soepen en andere lekkernijen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen met al je vragen, ook als hun Nederlands nog wat gebrekkig is. Maar hey, dat hoort erbij in een innovatieve techstad als Rotterdam!

2.Spaces - Rotterdam, Spaces Rotterdam

Spaces - Rotterdam, Spaces Rotterdam
Onze gedeelde werkruimte is ontworpen om creativiteit en productiviteit te stimuleren. Met stijlvolle zitplaatsen, een superstille kamer en verse koffie van hoge kwaliteit, zorgen we ervoor dat je de hele dag door gefocust en gemotiveerd blijft. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen, zodat jij je kunt concentreren op je werk. Kom langs bij Spaces Rotterdam en ervaar de perfecte balans tussen comfort, stijl en inspiratie.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Kleinhandel

Kleinhandel
Welkom bij de Kleinhandel, de ultieme bestemming voor ondernemers. Gelegen in het iconische Groothandelsgebouw naast het Centraal Station, biedt Kleinhandel een ongeëvenaarde mix voor kleine bedrijven. De ruime, moderne ruimtes zijn perfect voor vergaderingen, workshops en evenementen. Onze energieke sfeer en het karakter van het Groothandelsgebouw creëren een inspirerende werkomgeving.

Of u nu een opkomende ondernemer of een gevestigde onderneming bent, Kleinhandel biedt de juiste ondersteuning om uw bedrijf te laten groeien. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij al uw administratieve, zakelijke en logistieke behoeften. We bieden flexibele huurovereenkomsten, uitstekende voorzieningen en een netwerk van gelijkgestemde professionals. Sluit u aan bij de Kleinhandel-gemeenschap en profiteer van de voordelen van een dynamische werkomgeving in het hart van Amsterdam.

4.Microlab Rotterdam

Microlab Rotterdam
Microlab Rotterdam, gelegen op een prachtige locatie in het hart van de stad, is de ideale plek voor het organiseren van zakelijke workshops. De moderne en sfeervolle werkruimtes bieden een inspirerende omgeving om samen te komen. De vriendelijke en behulpzame begeleiding zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt. Voor een optimale verzorging is er heerlijke koffie en worden er smaakvolle veganistische broodjes geserveerd tijdens de lunch.

Naast de uitstekende voorzieningen is Microlab Rotterdam ook een genot voor de zintuigen. De stijlvolle inrichting, het schitterende uitzicht en de gezellige rooftopbar maken van deze locatie een ware beleving. Het is de perfecte plek om na een productieve workshopdag te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de stad. Microlab Rotterdam is zeker een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende en professionele omgeving voor hun workshops.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Progress Bar Coworking Space Rotterdam

Progress Bar Coworking Space Rotterdam
Wil jij jouw ondernemersreis naar een hoger level tillen? Dan is Progress Bar Coworking Space in Rotterdam de plek voor jou! Bij aankomst word je hartelijk ontvangen en kun je direct aan de slag. Of je nu verwacht of onverwacht komt, het is geen probleem. Je betaalt namelijk alleen voor de tijd die je daadwerkelijk gebruikt.

Bij Progress Bar Coworking Space werk je samen met gelijkgestemde ondernemers, wat een inspirerende en motiverende werkomgeving creëert. De ruime en moderne werkplekken zijn voorzien van alle gemakken, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw bedrijf. Bovendien organiseert Progress Bar regelmatig events en workshops, zodat je kunt netwerken en je kennis kunt uitbreiden.

6.Easystart Office Business Center

Easystart Office Business Center
Easystart Office Business Center biedt uitstekende service, en het team van Krystel, Eva en Celeste toont dit perfect. Hun nauwkeurigheid, flexibiliteit en hoge communicatieniveau zijn lovenswaardig. Ik raad het absoluut aan en zal zeker terugkomen!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Regus - Rotterdam, City WNA

Regus - Rotterdam, City WNA
  • Beoordeling: 4,0/5 (23 Review by google)
  • Adres:

    Begane Grond & 4de Verdieping, Weena-Zuid 130, 3012 NC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Regus - Rotterdam, City WNA ligt op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station. Met slechts vijf minuten lopen sta je bij deze werkplek, waar de deuren dagelijks geopend zijn tot 18:00 uur. De locatie is ideaal voor zowel forenzen als mensen die op zoek zijn naar een flexibele werkplek in het hart van de stad.

Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te werken, of juist naar een plek waar je kunt netwerken met gelijkgestemden, Regus - Rotterdam, City WNA biedt het allemaal. Met zijn moderne en professionele uitstraling, is het de perfecte plek om je bedrijf te laten groeien. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en ervaar zelf de voordelen van werken bij Regus!

8.Regus - Rotterdam, Willemswerf

Regus - Rotterdam, Willemswerf
Bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving in het hart van Rotterdam? Regus - Rotterdam, Willemswerf biedt u precies dat. In dit prachtige gebouw aan de Maas, geniet u van een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam en de rivier.

De moderne kantoren zijn licht, ruim en voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een productieve werkdag. Het vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft, van vergaderruimten boeken tot het verzorgen van lunch. Regus - Rotterdam, Willemswerf is dé plek waar u uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.The Office Operators - Rotterdam, Engels Conference Center

The Office Operators - Rotterdam, Engels Conference Center
Het Engels Conference Center van The Office Operators in Rotterdam is de ideale locatie voor uw volgende zakelijke evenement. Gelegen naast het Centraal Station biedt het gemakkelijke toegang voor deelnemers. De moderne ruimtes en flexibele opstellingen creëren een professionele en uitnodigende sfeer.

Van vergaderingen en trainingen tot productlanceringen en seminars, het Engels Conference Center heeft alles wat u nodig heeft. State-of-the-art audiovisuele apparatuur, gratis wifi en comfortabele stoelen zorgen voor een optimale ervaring. En met het vriendelijke en behulpzame personeel bent u verzekerd van een probleemloze bijeenkomst.

10.HNK Rotterdam Centrum

HNK Rotterdam Centrum
HNK Rotterdam Centrum is een inspirerende vergaderlocatie in het hart van Rotterdam. Geniet van de gastvrije ambiance en de heerlijke lunchopties, waaronder soep, die geserveerd worden in het gezellige café bij de receptie.

Boek een vergaderruimte bij HNK en ervaar de voordelen van onze landelijke aanwezigheid. Met 14 kantoren verspreid over Nederland, zijn we altijd in de buurt. Kies de locatie die het beste bij jouw wensen past en laat ons jouw vergadering tot een succes maken.

11.Vergaderlocatie The Happy Flow | Rotterdam centrum

Vergaderlocatie The Happy Flow | Rotterdam centrum
Op zoek naar een inspirerende en comfortabele vergaderlocatie in het bruisende hart van Rotterdam? The Happy Flow is de ideale keuze! Vergader aan een professionele tafel of ontspan in een gezellige loungehoek, terwijl onze vriendelijke gastvrouw en assistentes zorgen voor een vlekkeloze ervaring.

Onze prachtige ruimtes zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle vergadering. Geniet van heerlijke koffie en thee, terwijl ons culinaire team zorgt voor culinaire hoogstandjes die uw energiepeil hoog houden. Bij The Happy Flow staat uw comfort bovenaan, zodat u zich volledig kunt focussen op uw zakelijke doelen. Laat u verrassen door onze gastvrijheid en boek vandaag nog uw vergadering bij The Happy Flow!

12.Good Place 2 Work - Female Coworking Space

Good Place 2 Work - Female Coworking Space

13.Campus Delta - Campus Offices

Campus Delta - Campus Offices

14.StartDock Coworking Westplein

StartDock Coworking Westplein

15.CIC Rotterdam

  • Beoordeling: 4,6/5 (226 Review by google)
  • Adres:

    Stationsplein 45, 4th floor, Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

16.Thirdplace

Thirdplace

17.Tofkap Studio - Do work, build things, play music.

Tofkap Studio - Do work, build things, play music.

18.Workmode

Workmode

19.Canvas Rotterdam

Canvas Rotterdam

20.de STU - Coworking atelier

de STU - Coworking atelier

21.Regus - Rotterdam, Alexandrium

Regus - Rotterdam, Alexandrium

22.Regus - Rotterdam City Centre

Regus - Rotterdam City Centre

23.Regus - Rotterdam, The Mark

Regus - Rotterdam, The Mark
  • Beoordeling: 4,0/5 (6 Review by google)
  • Adres:

    Fascinatio Boulevard 216-220 Rotterdam The Mark, 3065 WB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

24.De Stadstuin Entrepot

De Stadstuin Entrepot

25.Jaya Experience

Jaya Experience

26.Workspace

Workspace
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Museumpark 25, 3015 CB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:30

27.Playtime

Playtime
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Van Vollenhovenstraat 12, 3016 BH Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

28.Deskalot | Coworking- en Werkplekken

Deskalot | Coworking- en Werkplekken
Post suggesties