Lijst 11 coworking plaatsen in Centrum Den Haag Den Haag

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-15

Samengesteld uit de beste lijsten over coworking plaatsen in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals The Social Hub Coworking The Hague, Clockwise The Hague - Coworking & Office Space, Regus - Den Haag City, Humanity Hub, Virtueel kantoor | Flexplek Rijswijk | Postadres KVK | Our WorkPlace. Laten we het samen ontdekken!

1.The Social Hub Coworking The Hague

The Social Hub Coworking The Hague
De Social Hub Coworking in Den Haag biedt een inspirerende werkomgeving met een bruisende sfeer. Het team staat altijd voor je klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Of je nu een flexplek zoekt of een privékantoor, The Social Hub heeft het allemaal.

Met zijn moderne inrichting, comfortabele werkplekken en een scala aan voorzieningen, waaronder een café en after-office activiteiten, is The Collab de perfecte plek om je werk gedaan te krijgen en te genieten van je vrije tijd. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je thuis voelt en je graag helpt bij al je vragen.

2.Clockwise The Hague - Coworking & Office Space

Clockwise The Hague - Coworking & Office Space
Clockwise Den Haag biedt een oase van rust en inspiratie voor professionals die op zoek zijn naar een stijlvolle en productieve werkomgeving. Stap binnen en word verwelkomd door een prachtige receptie en een ruim opgezette coworkingruimte. Geniet van de natuurlijke lichtinval door de grote ramen en de serene sfeer van de binnenplaats.

Clockwise Den Haag gaat verder dan een coworkingruimte. Het biedt een scala aan kantooropties, van privékantoren tot flexibele werkplekken, allemaal voorzien van de modernste faciliteiten. Het professionele en gastvrije personeel staat altijd klaar om u te assisteren en zorgt ervoor dat uw werkdag moeiteloos verloopt. Of u nu een startende ondernemer bent, een freelancer of een bedrijf op zoek bent naar een flexibele kantooroplossing, Clockwise Den Haag heeft de perfecte ruimte voor u.

3.Regus - Den Haag City

Regus - Den Haag City
Beleef een uitzonderlijke werkomgeving bij Regus Den Haag City! Ons team heet u van harte welkom met een warm en professioneel onthaal. De centrale ligging en het moderne pand bieden een inspirerende ambiance voor uw werkdag.

Laat u verrassen door onze flexibele en voordelige kantooroplossingen. Profiteer van een vlekkeloze administratieve afhandeling en heldere facturatie voor een zorgeloze werkervaring. Regus Den Haag City staat garant voor een optimale productiviteit en een ongeëvenaard gemak. Kies voor een werkplek die uw ambities naar een hoger niveau tilt!

4.Humanity Hub

Humanity Hub
Humanity Hub: een inspirerende werkplek waar je collega-professionals in de vredes- en ontwikkelingssector kunt ontmoeten. Recent heeft het "Vrede & Recht Cafe" een indrukwekkende bijeenkomst gehouden over de cruciale rol van de privésector in de bevordering van vrede. De heer John Mark, een gerenommeerde expert, gaf een boeiende toespraak die de aanwezigen aanzette tot nadenken.

De bijeenkomst vond plaats in het prachtige Humanity Hub, gelegen in het hart van Den Haag. De inspirerende ambiance van het café creëerde de perfecte omgeving voor een vruchtbare discussie. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende werkruimte of een platform om je netwerk uit te breiden, Humanity Hub biedt een ongeëvenaarde ervaring. Kom langs en ervaar zelf de positieve impact die het kan hebben op je professionele en persoonlijke leven.

5.Virtueel kantoor | Flexplek Rijswijk | Postadres KVK | Our WorkPlace

Virtueel kantoor | Flexplek Rijswijk | Postadres KVK | Our WorkPlace

6.Tribes Den Haag

Tribes Den Haag

7.The Female Hub powered by Doors Open

The Female Hub powered by Doors Open
De Female Hub, georganiseerd door Doors Open, was een uitzonderlijk evenement dat femenina en netwerken samenbracht. Het was een genot om deze netwerkborrel bij te wonen, waar de energie voelbaar was en de vibes uitstekend.

De deelname van verschillende (internationale) vrouwelijke ondernemers zorgde voor een rijkdom aan perspectieven over zaken als ondernemerschap en diversiteit. Het was niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend gezellig. De Female Hub bood een positieve stimulans en waardevolle ondersteuning voor vrouwelijke ondernemers. De gevarieerde workshops belichtten een breed scala aan onderwerpen, waardoor het een veelzijdige en verrijkende ervaring was.

8.Regus - The Hague Central Station

Regus - The Hague Central Station
  • Beoordeling: 3,6/5 (18 Review by google)
  • Adres:

    Koningin Julianalaan 10, 1st Floor, 2595 AA Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

Geniet van het gemak van een centrale locatie, omringd door winkels, restaurants en entertainment. Het station biedt snelle toegang tot het openbaar vervoer en de snelweg, zodat u gemakkelijk naar uw bestemming kunt reizen. Of u nu een freelancer bent, een klein bedrijf of een groot bedrijf, Regus Den Haag Centraal Station biedt u een professionele en inspirerende werkruimte.

9.The Sweet Spot Coworking Spaces Javastraat

The Sweet Spot Coworking Spaces Javastraat
De Coworking Spaces van The Sweet Spot in de Javastraat bieden de perfecte balans tussen rust en inspiratie. Werk in een serene omgeving waar de focus ligt op jouw productiviteit. Geniet van de comfortabele werkplekken, de highspeed wifi en de heerlijke koffie. The Sweet Spot biedt betaalbare tarieven en uitstekende extra services, zoals afdrukservices, vergaderruimtes en een gezellige lounge waar je kunt netwerken en ontspannen.

Of je nu een freelancer, ondernemer of remote werker bent, The Sweet Spot Coworking Spaces bieden de ideale plek om je bedrijf te laten groeien. Boek vandaag nog je werkplek en ervaar het verschil!

10.Den Haag

Den Haag
Den Haag Vers is een verfrissende oase in het bruisende hart van Den Haag. Deze unieke werkplek biedt een perfecte combinatie van comfort, gezelligheid en productiviteit.

Met zijn warme ambiance en inspirerende interieur voelt Den Haag Vers aan als een tweede thuis. De ondernemende eigenaren verwelkomen je met een glimlach, en hun aanstekelijke energie motiveert je om je beste werk af te leveren. Of je nu op zoek bent naar een plek om een paar uurtjes gefocust te werken of een ontmoetingsplek voor creatieve geesten, Den Haag Vers is de ideale bestemming.

11.Backspace

Backspace
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Fluwelen Burgwal 58, 2511 CJ Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Post suggesties