Lijst 30 coworking plaatsen in Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over coworking plaatsen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals StartDock Coworking Herengracht, Spaces - Amsterdam, Spaces Vijzelstraat, Spaces - Amsterdam, Spaces Herengracht, BounceSpace Coffee & Coworking, VillaForum. Laten we het samen ontdekken!

1.StartDock Coworking Herengracht

StartDock Coworking Herengracht
Bij StartDock Coworking Herengracht werk je op een geweldige locatie in het hart van Amsterdam, omringd door inspirerende jonge ondernemers. De gezellige en huiselijke sfeer nodigt uit tot productief werken en netwerken. Het vriendelijke team staat altijd voor je klaar om je te helpen en je een thuisgevoel te geven.

StartDock Coworking Herengracht is meer dan zomaar een werkplek. Het is een community waar je kennis en ideeën kunt uitwisselen, kunt samenwerken aan innovatieve projecten en nieuwe zakelijke kansen kunt ontdekken. Of je nu een start-up bent, een freelancer of een gevestigd bedrijf, bij StartDock Coworking Herengracht vind je de ondersteuning en inspiratie die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

2.Spaces - Amsterdam, Spaces Vijzelstraat

Een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en samenwerking floreren

Spaces - Amsterdam, Spaces Vijzelstraat
  • Beoordeling: 4,3/5 (315 Review by google)
  • Adres:

    Vijzelstraat 68-78, 1017 HL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

  • Voordelen:

    * Ruime gedeelde werkplekken * Gunstig gelegen in het centrum van Amsterdam * Veel ruimte voor ontmoetingen en samenwerking

  • Nadelen:

    * Kan soms druk zijn * Niet de goedkoopste optie * Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit werkplekken en geweldige gemeenschapsgevoel

  • Personeel:

    * Vriendelijk en behulpzaam * Altijd bereid om te helpen * Geweldige klantenservice

  • Diensten:

    * Snelle wifi * Koffie- en theefaciliteiten * Vergaderzalen * Evenementenruimte * Bureaus

Amsterdam is een bruisende stad vol creativiteit en ondernemerschap. Als je op zoek bent naar een flexibele werkplek waar je je kunt concentreren en inspireren, dan is Spaces Vijzelstraat de perfecte plek voor jou. Deze prachtige kantoor- en vergaderruimte is gelegen in het hart van de stad en is voorzien van alle voorzieningen die je nodig hebt om productief te zijn, waaronder supersnelle WiFi, comfortabele werkplekken en een inspirerende omgeving.

Maar Spaces Vijzelstraat is meer dan alleen een werkplek. Het is een gemeenschap van creatieve professionals, ondernemers en freelancers die allemaal werken aan hun dromen. In deze dynamische omgeving word je omringd door gelijkgestemden die je kunnen inspireren, motiveren en helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dus of je nu op zoek bent naar een flexibele werkplek, een vergaderruimte of een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, Spaces Vijzelstraat is de perfecte plek voor jou.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Spaces - Amsterdam, Spaces Herengracht

Spaces - Amsterdam, Spaces Herengracht
Op zoek naar een dynamische werkplek in het hart van Amsterdam? Spaces Herengracht biedt een inspirerende omgeving voor ondernemers en freelancers. Deze moderne locatie ligt op een steenworp afstand van het historische centrum, waardoor je na het werk gemakkelijk de stad kunt verkennen.

De kantoorruimtes zijn ruim en licht, met grote ramen die uitzicht bieden op de prachtige grachten. Je kunt kiezen uit flexibele werkplekken, vaste bureaus of privékantoren, afhankelijk van jouw behoeften. Bovendien zijn er heerlijke koffie en snacks beschikbaar, zodat je de hele dag energiek kunt blijven werken.

4.BounceSpace Coffee & Coworking

BounceSpace Coffee & Coworking
BounceSpace Coffee & Coworking, mijn Amsterdamse lievelingsplek! Een gezellige sfeer, heerlijke koffie en taartjes. En empanada's! Een stuk voordeliger dan andere zaken waar ik ben geweest.

Goede koffie van een barista die na een paar keer je favoriete bestelling kent. Mooie planten, ook te koop. En je kan er zelfs je haar laten doen. Wat ontbreekt er nog aan je geluk?

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.VillaForum

VillaForum
Ben jij ook zo iemand die het liefst op reis is en daarbij ook nog eens heerlijk wil eten? Dan is VillaForum jouw droombestemming! Hier kun je genieten van een onvergetelijke workation in het prachtige Limburg.

Sjoerd, de gastheer van VillaForum, zorgt ervoor dat je je vanaf het eerste moment helemaal thuis voelt. Zijn kookkunsten zijn echt next level, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het eten. Je kunt heerlijk ontspannen, wordt fantastisch verzorgd en kunt je tegelijkertijd helemaal focussen op dat ene project waar je al zo lang aan toe wilt komen. Ben jij klaar voor een onvergetelijke workation? Boek dan nu jouw verblijf bij VillaForum!

6.Buro de Pijp

Buro de Pijp
Buro de Pijp is dé ideale locatie voor het organiseren van uw zakelijk evenement. Deze flexibele werkplek biedt alle faciliteiten die u nodig heeft om uw event tot een succes te maken. U kunt hier terecht voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies en presentaties.

Het team van Buro de Pijp staat voor u klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Zij zorgen voor een gastvrije ontvangst, een uitstekende catering en een vlekkeloze technische ondersteuning. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.SPEES19

SPEES19
Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een flexibele werkplek, of een freelancer die een professionele omgeving zoekt, deze coworking-ruimte is zeker een aanrader. De inspirerende omgeving en de uitstekende voorzieningen zullen je helpen om productief te zijn en je werk naar een hoger niveau te tillen.

8.ROKINVIEW

ROKINVIEW
ROKINVIEW biedt een uniek vergaderadres in het hart van Amsterdam. Vergaderen in stijl, omgeven door de bruisende energie van de stad, is hier een realiteit. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf het balkon en laat u verwennen door de gastvrije gastvrouw. Zij serveert een verrukkelijke lunch, maar liefhebbers van pure koffie zullen de afwezigheid van verse bonen betreuren.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Het ArbeidersPaleis

Het ArbeidersPaleis
Bent u op zoek naar een inspirerende en productieve werkomgeving? Zoek dan niet verder dan het ArbeidersPaleis!

In dit prachtige historische pand vindt u alles wat u nodig heeft om uw werkdag soepel te laten verlopen. Geniet van heerlijke lunchgerechten, verrukkelijke koffie en comfortabele werkplekken met schermen. Voor vergaderingen staat er een handige vergaderruimte tot uw beschikking. De gezellige sfeer en het vriendelijke personeel zorgen voor een ontspannen en gastvrije omgeving waar u zich optimaal kunt concentreren. Kom en ervaar het zelf bij het ArbeidersPaleis!

10.WeWork - Kantoorruimte en coworking

WeWork - Kantoorruimte en coworking
Geniet van een onberispelijke werkervaring met supersnel en betrouwbaar internet, zodat je altijd verbonden bent. Onze vriendelijke staf, met inbegrip van onze deskundige barista, staat klaar om je dag soepel en aangenaam te laten verlopen. Bij WeWork is werken niet alleen een bezigheid, het is een ervaring die je inspireert en vooruitstuwt naar succes.

11.The Hacker Building

The Hacker Building
Het Hacker Building: een walhalla voor techneuten en creatievelingen. Gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, biedt deze inspirerende co-working space een ongeëvenaard netwerk aan gelijkgestemden. Laat je overweldigen door de hoge concentratie aan briljante geesten en innovatieve ideeën.

Of je nu een start-up lanceert of een nieuw project wilt opstarten, het Hacker Building is de ideale omgeving om jouw dromen te verwezenlijken. De state-of-the-art faciliteiten en de levendige community creëren een stimulerende en motiverende werkplek. Sluit je aan bij de tech-elite van Amsterdam en ervaar de magie van co-working in het Hacker Building.

12.Trust Spaces

Trust Spaces

13.Fosbury & Sons Coworking Prinsengracht

Fosbury & Sons Coworking Prinsengracht

14.Spaces - Amsterdam, De Walvis

Spaces - Amsterdam, De Walvis

15.Stories

Stories

16.StartDock Coworking Keizersgracht

StartDock Coworking Keizersgracht

17.Treehouse Tribe

Treehouse Tribe

18.Amsterdam Coworking

Amsterdam Coworking

19.CreativeGrounds

CreativeGrounds

20.The Social Hub Coworking Amsterdam West

The Social Hub Coworking Amsterdam West

21.TNW City

De perfecte uitvalsbasis om Amsterdam te verkennen

  • Beoordeling: 4,5/5 (395 Review by google)
  • Adres:

    Singel 542, 1017 AZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 18:00

  • Voordelen:

    Centrale ligging, comfortabele kamers, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Prijzig, klein zwembad, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit hotel met uitstekende voorzieningen en service

  • Personeel:

    Vriendelijk, behulpzaam, professioneel, attent, efficiënt

  • Diensten:

    Roomservice, conciërgeservice, wasservice, fitnesscentrum, zwembad

22.StartDock Coworking Prins Hendrikkade

StartDock Coworking Prins Hendrikkade

23.The Social Hub Coworking Amsterdam City

The Social Hub Coworking Amsterdam City

24.Mindspace House

Mindspace House
  • Beoordeling: 4,1/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwezijds Voorburgwal 296-298, 1012 RT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

25.JOIN ME flex office - kantoorruimte Amsterdam

JOIN ME flex office - kantoorruimte Amsterdam

26.Ruby Luuk Workspaces Amsterdam

Ruby Luuk Workspaces Amsterdam

27.CreativeGrounds

CreativeGrounds

28.Hubbz Offices - Co Working Spaces Amsterdam

Hubbz Offices - Co Working Spaces Amsterdam

29.Wonderkamer

Wonderkamer

30.Tussen de Bogen 24

Tussen de Bogen 24
Post suggesties