Lijst 22 barbershops in Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-07-30

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Cut Throat Amsterdam - Centrum, City Center Barbershop - Amsterdam Centrum, CZN STUDIOS, Redefined Barbers, Barbershop Imperial Amsterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Cut Throat Amsterdam - Centrum

Cut Throat Amsterdam - Centrum
Het restaurant is leuk en heeft een mooie locatie. Overdag is het tevens een kapsalon. De gerechten zijn iets groter dan tapas, maar na twee of drie zit je vol. De fried chicken en frietjes waren heerlijk, evenals de drie mini-hamburgers. Houd er wel rekening mee dat de muziek behoorlijk hard is, met een live DJ.

2.City Center Barbershop - Amsterdam Centrum

De plek waar stijl en comfort samenkomen

City Center Barbershop - Amsterdam Centrum
  • Beoordeling: 4,9/5 (1044 Review by google)
  • Adres:

    Stationsplein 41M, 1012 AB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, moderne uitstraling, professionele kappers

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, duurdere prijzen, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige kapsels met oog voor detail

  • Personeel:

    Vriendelijk, ervaren, deskundig, klantgericht, behulpzaam

  • Diensten:

    Herenkapsels, Kinderkapsels, Baardverzorging, Haarproducten, Afspraken online boeken

Geniet van een koninklijke knipbeurt in het hartje van Amsterdam bij City Center Barbershop. Onze ervaren kappers nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en creëren de perfecte stijl voor jou.

Stap binnen in ons gastvrije salon en word verwelkomd met een heerlijke barista-koffie. Ontspan, terwijl onze talentvolle kappers hun magie werken. Of je nu een snelle trim of een complete restyling zoekt, wij staan garant voor een vlekkeloos resultaat. Laat je verwennen met een knipbeurt die je zelfvertrouwen een boost geeft, in een stijlvolle omgeving die je doet vergeten dat je überhaupt bij de kapper bent.

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.CZN STUDIOS

CZN STUDIOS
De gouden handen van CZN STUDIOS snijden jouw haar naar perfectie. Deze uitzonderlijke barbier luistert aandachtig naar jouw wensen en creëert een stijlvol kapsel dat past bij jouw persoonlijkheid.

Verwen jezelf met een bezoek aan CZN STUDIOS en laat je inspireren door de geraffineerde gesprekken en de ontspannen sfeer. Laat Dik, de meesterbarbier, zijn magie op jouw haar los en ervaar de transformatie naar een mannelijke uitstraling die je zeker zal doen stralen.

4.Redefined Barbers

Redefined Barbers
Ervaar het ultieme kappersparadijs bij Redefined Barbers! Onze ervaren kappers staan klaar om je een onberispelijke knipbeurt te geven, die jouw kapsel naar nieuwe hoogten tilt. Geniet van de persoonlijke aandacht en de ontspannen sfeer terwijl onze experts hun magie toepassen. Het resultaat? Een stijlvolle nieuwe look die je confidence een boost geeft.

Stap binnen in onze prachtige salon en word verwelkomd door onze vriendelijke team. Laat je meevoeren in een wereld van vakmanschap en ontspanning. Of je nu kiest voor een klassieke trim of een gedurfde nieuwe stijl, wij staan klaar om te luisteren naar jouw wensen en ze tot leven te brengen. Bij Redefined Barbers gaat het om meer dan alleen een knipbeurt, het is een beleving op zich. Grijp je kans en boek vandaag nog jouw afspraak!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Barbershop Imperial Amsterdam

Barbershop Imperial Amsterdam
Beleef een koninklijke scheerervaring bij Barbershop Imperial Amsterdam, waar de scherpe lijnen van vakmanschap samensmelten met de warmte van een vorstelijk onthaal.

Stap binnen in een ambiance die doet denken aan de grandeur van weleer, waar ervaren barbiers met passie en precisie jouw haar en baard transformeren tot een kunstwerk. Geniet van een ontspannende scheerbeurt of een stijlvolle knipbeurt, wetende dat je in de beste handen bent. Barbershop Imperial Amsterdam staat garant voor topkwaliteit en een onvergetelijke beleving, voor een prijs die je niet de baard in de keel doet slaan.

6.STEPANOF Barbershop

Voor een stijlvolle en verzorgde look, kom naar STEPANOF Barbershop

STEPANOF Barbershop
  • Beoordeling: 5,0/5 (326 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwezijds Voorburgwal 314, 1012 RV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Hippe inrichting, ervaren barbers, gebruik van hoogwaardige producten

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, online afspraak maken is aan te raden, niet de goedkoopste optie

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit, aandacht voor detail, professionele afwerking

  • Personeel:

    Vriendelijk, deskundig, gastvrij, behulpzaam, gepassioneerd

  • Diensten:

    Herensnitten, baardverzorging, hot towel shaves, hoofdmassages, productverkoop

Stap in de wereld van verfijnd scharen en ervaren handen bij STEPANOF Barbershop. Onze bekwame kappers luisteren aandachtig naar jouw wensen en leggen elke stap van je transformatie vakkundig uit. Of je nu gaat voor een snelle trim of een complete restyling, wij zorgen voor een onberispelijk resultaat.

Onze aandacht voor detail is ongeëvenaard. Elk kapsel wordt met zorg en precisie gecreëerd, waarbij rekening wordt gehouden met jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Stap uit onze barbershop met het volste vertrouwen in je vernieuwde uiterlijk. Wij garanderen een ervaring die elke knipbeurt tot een waar genoegen maakt.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Tito barbershop

Voor de beste herenkapsels en baardtrims in hartje Amsterdam

Tito barbershop
  • Beoordeling: 4,9/5 (242 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwezijds Voorburgwal 78b, 1012 SE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Goede locatie, ervaren kappers, vriendelijke service

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, prijzig, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit herenkapsels en baardtrims

  • Personeel:

    - Tom - Sam - Mark - David - Robert

  • Diensten:

    - Herenkapsels - Baardtrims - Klassieke scheerbeurten - Haarstyling - Product verkoop

Tito Barbershop is de plek waar jouw haarwensen werkelijkheid worden. Tito, de gepassioneerde eigenaar, staat garant voor een professionele en persoonlijke service. Hij luistert naar jouw wensen en denkt met je mee om het beste resultaat te creëren, zodat je vol zelfvertrouwen de deur uit stapt.

Bij Tito Barbershop word je verwelkomd in een huiselijke sfeer. Tito's enthousiasme en gezelligheid maken het bezoek aan zijn barbershop een ware beleving. Of je nu komt voor een klassieke trim of een totaal nieuwe look, Tito zorgt ervoor dat je tevreden naar huis gaat. Plan vandaag nog een afspraak en ervaar de kwaliteit van Tito Barbershop zelf!

8.Classic Cut Barbershop

Classic Cut Barbershop
Kom binnen bij Classic Cut Barbershop, waar meesterschap en stijl samenkomen om je de ultieme verzorgingservaring te bieden. Met onze bekwame barbiers die gepassioneerd zijn over hun vak, kun je erop vertrouwen dat je baard met de grootste precisie en zorg wordt getrimd.

Ervaar het verschil in Classic Cut Barbershop, waar we begrijpen dat elke klant uniek is. Van klassieke trims tot moderne styles, onze barbiers zullen nauw met je samenwerken om een look te creëren die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Ontspan, geniet van onze ontspannen sfeer en laat je baard verwennen door de beste in de branche.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.The Legends Room

De plek voor een onvergetelijke avond uit

The Legends Room
  • Beoordeling: 4,5/5 (155 Review by google)
  • Adres:

    Herenstraat, 1015 CB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Mooie inrichting, goede service, lekker eten

  • Nadelen:

    Prijzig, soms lang moeten wachten op eten, tafels staan dicht opeen

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit eten en drinken

  • Personeel:

    - Vriendelijk - Behulpzaam - Kennis van zaken - Snel - Professioneel

  • Diensten:

    - Reserveren - Afhalen - Bezorgen - Catering - Evenementen

De Legends Room is een barbierszaak waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. De ervaren barbiers nemen de tijd voor hun klanten en zorgen voor een perfecte haircut. De sfeer in de zaak is ontspannen en gemoedelijk, en je voelt je meteen op je gemak.

Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt of een trendy fade, bij De Legends Room ben je aan het juiste adres. De barbiers luisteren naar je wensen en geven je persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je met een kapsel naar buiten loopt waar je helemaal tevreden mee bent.

10.POREM Barbershop

POREM Barbershop
Deze gerenommeerde barbershop, prachtig gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, biedt een ongeëvenaarde knipbeleving. Ervaar de toewijding van Abdel, een meesterkapper met een ontembare passie voor zijn vak. Zijn scherpe oog voor detail en uitzonderlijke vaardigheden garanderen een kapsel dat perfect bij jouw stijl en wensen past.

Bij POREM Barbershop word je verwelkomd in een elegante en uitnodigende ambiance, waar de geur van verse koffie in de lucht hangt. Geniet van een kopje terwijl Abdel zijn expertise toont, waarbij hij moeiteloos een kunstwerk op jouw hoofd creëert. Van klassieke fades tot moderne kroonkapsels, laat je inspireren door zijn visie en vaardigheden.

11.Barbershop Qlippers

De plek voor een stijlvolle en verzorgde look

Barbershop Qlippers
  • Beoordeling: 4,8/5 (222 Review by google)
  • Adres:

    Willem Schoutenstraat 53, 1057 DM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Professionele kappers, modern interieur, afspraak maken via de website

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, hogere prijzen, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige knipbeurten en een prettige sfeer

  • Personeel:

    * Ervaren kappers * Vriendelijk en behulpzaam * Geduldig en luisteren naar wensen * Creativiteit en vakmanschap * Goede communicatie

  • Diensten:

    * Herenkapsels * Kinderkapsels * Haarverzorgingsproducten * Baardtrimmen * Wassen en föhnen

Bij Barbershop Qlippers vind je de beste kappers, een heerlijke sfeer en uitstekende service. Ik kom er al twee jaar met veel plezier en laat om de twee weken mijn haar knippen. Ik ben altijd zeer tevreden over het resultaat en de geweldige sfeer in de barbershop.

De kappers bij Barbershop Qlippers zijn vakkundig en weten precies wat ze doen. Ze luisteren naar jouw wensen en geven advies over de beste kapsels en verzorgingsproducten voor jouw haartype. Dankzij hun expertise en aandacht voor detail krijg je altijd een perfect geknipt kapsel dat helemaal bij je past. Bovendien zorgen ze voor een gezellige en ontspannen sfeer, waardoor je je helemaal op je gemak voelt tijdens je bezoek.

12.Nero Barbershop Amsterdam (Herenkapper/Gentlemen's Barbershop)

Nero Barbershop Amsterdam (Herenkapper/Gentlemen's Barbershop)

13.HIS Premium Barbershop Amsterdam Shave Shop & scheerwinkel Amsterdam

HIS Premium Barbershop Amsterdam Shave Shop & scheerwinkel Amsterdam

14.HED² Head Enlight District Barber & Store

HED² Head Enlight District Barber & Store

15.Prime Barbershop - Amsterdam Centrum

Prime Barbershop - Amsterdam Centrum

16.Barbershop Lixus

Voor een trendy en modieuze look, bezoek Barbershop Lixus vandaag nog!

Barbershop Lixus
  • Beoordeling: 4,7/5 (330 Review by google)
  • Adres:

    Rijnstraat 200, 1079 HT Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Er is een ruim aanbod van kappersbehandelingen, er is een vrolijke en gezellige sfeer en de kappers zijn ervaren.

  • Nadelen:

    Het kan soms druk zijn, de prijzen zijn iets hoger dan gemiddeld en er is geen parkeergelegenheid.

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit met uiterst professionele kappers

  • Personeel:

    * Vriendelijk* Behulpzaam* Ervaren* Professioneel* Enthousiast

  • Diensten:

    * Knippen* Scheren* Wassen* Drogen* Stylen

17.Empire Barbershop - Amsterdam

Empire Barbershop - Amsterdam

18.District barber

District barber
  • Beoordeling: 4,7/5 (341 Review by google)
  • Adres:

    Oudezijds Achterburgwal 80 B, 1012 DR Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Goedkope knipbeurt, vriendelijk personeel, goede locaties

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, kan druk zijn, soms te weinig personeel

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit knipbeurten voor een lage prijs

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Vakbekwaam en ervaren, Zorgen voor een goede sfeer, Helpen je bij het kiezen van de juiste stijl, Spreken Nederlands, Engels en Spaans

  • Diensten:

    Knippen, Trimmen, Scheren, Harsen, Wenkbrauwen verven

  • Speciale Punt:

    Betaalbaar, betrouwbaar en altijd een glimlach

19.Calvetti Bulldog Barbershop

Calvetti Bulldog Barbershop

20.Van de Hare Amsterdam Barbers

Van de Hare Amsterdam Barbers

21.d'Garage

d'Garage

22.Old west barbershop

Old west barbershop
Post suggesties