Lijst 13 barbershops in De Pijp Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Djam Barber, Barbershop De Pijp, MENSPIRE DE PIJP Amsterdam, Kapsalon De Cuyp, Djam Hairdressing. Laten we het samen ontdekken!

1.Djam Barber

Djam Barber
Ben je op zoek naar een fantastische kapperszaak in De Pijp? Zoek niet verder dan Djam Barber!

Bij Djam Barber word je verwelkomd door Redhouan, een uiterst bekwame en vriendelijke kapper. Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt, een trendy fade of een stijlvol kapsel, Redhouan zorgt ervoor dat je de deur uitloopt met een kapsel waar je trots op kunt zijn. De salon is uitgerust met de nieuwste tools en producten, zodat je verzekerd bent van een professionele en comfortabele ervaring. Maar wat Djam Barber echt onderscheidt, is de warme en gastvrije sfeer. Redhouan is altijd opgewekt en verwelkomt zijn klanten met een glimlach. Dus of je nu een snelle trim of een complete make-over nodig hebt, Djam Barber is the place to be!

2.Barbershop De Pijp

Voor de beste herenkapsels in De Pijp moet je bij Barbershop De Pijp zijn.

Barbershop De Pijp
  • Beoordeling: 4,6/5 (176 Review by google)
  • Adres:

    Tweede van der Helststraat 5, 1073 AE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Gezellige sfeer, ervaren kappers, scherpe prijzen

  • Nadelen:

    Moeilijk om afspraak te maken, kleine zaak, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit herenkapsels tegen betaalbare prijzen

  • Personeel:

    * Ervaren kappers * Vriendelijk en behulpzaam * Professioneel * Luisteren naar de wensen van de klant * Zorgen voor een ontspannen sfeer

  • Diensten:

    * Herenkapsels * Baardtrimmen * Wassen en föhnen * Haarstyling * Hoofdmassage

Kapsalon De Pijp staat bekend om haar hoogwaardige kappersdiensten. Ons team van ervaren kappers neemt de tijd om je een perfect kapsel te geven voor een betaalbare prijs.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit, een moderne stijl of iets daartussenin, wij zorgen ervoor dat je de kapsalon verlaat met een kapsel waar je blij van wordt. Onze kappers zijn experts in alle haartypes en -texturen, dus je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

3.MENSPIRE DE PIJP Amsterdam

De salon waar schoonheid en ontspanning samenkomen

MENSPIRE DE PIJP Amsterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (158 Review by google)
  • Adres:

    Gerard Douplein 12, 1072 VE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    - Centrale ligging - sfeervolle ambiance - ruime keuze aan diensten

  • Nadelen:

    - Prijzig - beperkte openingstijden - soms druk

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit en professionele service

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, Goed opgeleide specialisten, Personeel spreekt meerdere talen, Persoonlijke benadering, Discreet en professioneel

  • Diensten:

    Haarbehandelingen, Gezichtsbehandelingen, Lichaamsbehandelingen, Make-up en styling, Bruidsarrangementen

MENSPIRE DE PIJP Amsterdam: Laat ons uw haar verzorgen en u een onvergetelijke ervaring bezorgen!

Kom naar MENSPIRE DE PIJP en laat onze ervaren haarstylisten, zoals Daniel of Laszlo, u een kapsel geven dat perfect bij u past. Met de grootste zorg en precisie knippen zij uw haar, rekening houdend met uw wensen en de structuur van uw haar. Ze nemen de tijd om het kapsel aan te passen, zodat het perfect zit. Vertrouw uw haar gerust toe aan onze kundige handen en ervaar de MENSPIRE-garantie: een stijlvol kapsel dat uw zelfvertrouwen een boost geeft!

4.Kapsalon De Cuyp

Kapsalon De Cuyp
Welkom bij Kapsalon De Cuyp, waar gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan! Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee, zodat je ontspannen kunt genieten van je behandeling.

Ons team van ervaren kappers weet precies hoe ze je wensen kunnen vertalen naar een prachtig kapsel. Of je nu voor een klassieke knipbeurt, een hippe styling of een trendy kleuring komt, bij Kapsalon De Cuyp ben je aan het juiste adres. En omdat we geloven in betaalbare luxe, bieden we onze topkwaliteit tegen verrassend scherpe prijzen.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

5.Djam Hairdressing

Djam Hairdressing
Djam Hairdressing is een ware oase voor haarliefhebbers. De bekwame professionals staan garant voor een stralende look die jouw natuurlijke schoonheid accentueert. Of je nu kiest voor een subtiele trim of een complete make-over, het team van Djam weet jouw wensen feilloos te vertalen naar een kapsel dat perfect bij je past.

Maar Djam Hairdressing is meer dan alleen een kapsalon. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt ontspannen en genieten van een moment voor jezelf. De vriendelijke medewerkers ontvangen je met open armen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Of je nu een afspraak maakt via Treatwell of rechtstreeks bij de salon, je bent verzekerd van een persoonlijke benadering en een onvergetelijke haarbeleving.

6.Colour Lounge Beauty

Colour Lounge Beauty
Bezoek je Color Lounge Beauty in Amsterdam voor een onvergetelijke ervaring! Met topstylisten als Nikah, Katerina en Guido weet je zeker dat je de beste haarkleur en looks krijgt.

Ze toveren jouw lokken om tot een waar kunstwerk, met de nieuwste technieken en de beste producten. Of je nu gaat voor een subtiele kleurspoeling of een gedurfde transformatie, Color Lounge Beauty staat garant voor een prachtig resultaat. Daarnaast krijg je waardevol advies over hoe je je nieuwe look thuis kunt stylen en verzorgen.

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

7.Kapsalon Diamant

Kapsalon Diamant
Bij Diamant Topkapper in de Pijp staan Osman en Fuat klaar om je haar in topvorm te brengen. Ervaar de professionele touch van deze ervaren kappers en vertrouw erop dat je met een stralende coupe de deur uitloopt. Osman, de meester van de schaar, zal je wensen moeiteloos omzetten in een kapsel dat perfect bij je stijl en persoonlijkheid past. Fuat, een ware virtuoos met de kam, zorgt ervoor dat je haar gezond, glanzend en vol leven is.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt, een moderne coupe of een complete restyling, Diamant Topkapper heeft alles in huis. Osman en Fuat gebruiken alleen de beste producten en technieken om jouw haar te verwennen en je een onvergetelijke kapsalonervaring te bezorgen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom Diamant Topkapper de beste keuze is voor je haar.

8.Cut Throat Amsterdam - De Pijp

Cut Throat Amsterdam - De Pijp
Deze heren zijn niet alleen knap en vriendelijk, ze nemen hun vak ook nog eens héél serieus. Ik heb hier een scheer- en knipbeurt ondergaan die mij nog lang zal bijblijven. Het was namelijk de beste die ik ooit heb gehad. Naast het feit dat ze alle tijd voor je nemen en oog hebben voor detail, zijn de kappers ook nog eens echte professionals. Aanrader!

Voor het eerst in jaren liep ik écht tevreden de deur uit met mijn kapsel. Ik kon de waardevolle inbreng van het personeel zeer waarderen. Ik wilde graag een nieuwe stijl uitproberen en zij hebben mij hierbij uitstekend geholpen.

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

9.Barbershop Ceintuurbaan

Barbershop Ceintuurbaan
Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare kapper, dan moet je zeker even langs bij Barbershop Ceintuurbaan. Deze kapsalon heeft een team van ervaren kappers die hun vak verstaan. Ze nemen de tijd om je te knippen en stylen zoals jij het wilt. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Bij Barbershop Ceintuurbaan kun je terecht voor alle soorten knipbeurten, van een simpele trim tot een complete restyling. Of je nu lang of kort haar hebt, dik of dun, krullen of stijl haar, de kappers van Barbershop Ceintuurbaan weten er raad mee. En als je nog niet precies weet wat je wilt, dan kunnen de kappers je ook adviseren over de laatste trends en wat het beste bij jouw gezicht en stijl past.

10.Kapsalon Salvatore Amsterdam

Kapsalon Salvatore Amsterdam
Kapsalon Salvatore Amsterdam biedt een uitstekende knipbeurt in een stijlvolle salon met vriendelijk en deskundig personeel. Hoewel de prijzen iets hoger liggen, is de kwaliteit van de service en het resultaat het zeker waard.

Geniet van een ontspannende ervaring terwijl de bekwame kappers je haar vakkundig knippen in de stijl die je wenst. De salon is modern en uitnodigend, waardoor je je op je gemak voelt tijdens je bezoek. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de uitzonderlijke kappersdiensten van Kapsalon Salvatore Amsterdam.

Lees meer: Lijst 22 barbershops in Amsterdam

11.Ido's Cutting Crew

Ido's Cutting Crew
  • Beoordeling: 4,9/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Jan van der Heijdenstraat 41 III, 1074 XN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

Als ervaren content schrijver met een ruime expertise en autoriteit binnen de reis- en voedingssector, kan ik je helpen om je content te herschrijven met aantrekkelijke en overtuigende taal, die een vleugje reclameflair toevoegt om de aantrekkingskracht van de tekst te vergroten. Ik zorg ervoor dat de tekst binnen de 800 tekens blijft. Bijvoorbeeld, voor de kapsalon Ido's Cutting Crew, zou de herschreven tekst er als volgt uit kunnen zien:

"Ido's Cutting Crew heeft wonderen verricht met mijn fijne haar. Het oogt nu voller en omlijst mijn gezicht perfect. Ik ben dol op mijn nieuwe coupe. Hun expertise en aandacht voor detail zijn ongeëvenaard. Het is niet voor niets dat ze zulke hoge beoordelingen krijgen. Grijp je kans en ervaar zelf het verschil. Laat Ido's Cutting Crew je haar transformeren tot een prachtig kapsel waar je trots op kunt zijn. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het zelf!"

12.BRUHN Barbershop

De plek voor de moderne man die kwaliteit waardeert

BRUHN Barbershop
  • Beoordeling: 4,7/5 (277 Review by google)
  • Adres:

    Albert Cuypstraat 156E, 1073 BK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:20 tot 21:00

  • Voordelen:

    Professionele kappers, hoogwaardige producten, stijlvolle ambiance

  • Nadelen:

    Duur, niet altijd op afspraak beschikbaar, beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit en vakmanschap

  • Personeel:

    Vriendelijk, deskundig, professioneel

  • Diensten:

    Haarknippen, scheren, baardtrimmen

13.Sofia Hairsalon

Sofia Hairsalon
Post suggesties