Lijst 25 barbershops in Watergraafsmeer Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-28

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Teffo Barbershop, Mr.Elias Barbershop Amsterdam, Jimmy's Kapsalon, Clean Cut Barbershop, The Hairdoctor. Laten we het samen ontdekken!

1.Teffo Barbershop

Teffo Barbershop
  • Beoordeling: 4,7/5 (163 Review by google)
  • Adres:

    Rijnstraat 125, 1079 HB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Professionele kappers, moderne faciliteiten, aangename sfeer

  • Nadelen:

    Duur, beperkte openingstijden, kan druk zijn

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit knipbeurten en andere behandelingen

  • Personeel:

    - Ervaren en vriendelijke kappers - Gespecialiseerd in verschillende kniptechnieken - Persoonlijke benadering - Spreken meerdere talen - Werken op afspraak

  • Diensten:

    - Heren knippen - Kinder knippen - Baard trimmen - Hot shaves - Haarstyling

  • Speciale punt:

    Voor de perfecte look, elke keer weer

Teffo Barbershop biedt een uitstekende kapperservaring voor iedereen die op zoek is naar een vlotte, professionele en vriendelijke service tegen een aantrekkelijke prijs. Ons team van ervaren kappers staat klaar om je haar precies zo te knippen en stylen als jij wilt, waarbij ze rekening houden met jouw persoonlijke wensen en stijl.

Geniet van de ontspannen en uitnodigende sfeer van onze barbershop terwijl onze bekwame kappers hun vakmanschap tonen. Of je nu kiest voor een klassieke trim of een trendy kapsel, Teffo Barbershop zorgt ervoor dat je de deur uitstapt met een frisse, zelfverzekerde uitstraling. Kom langs en ervaar zelf waarom wij de beste barbershop in de stad zijn. Wij staan garant voor een onvergetelijke kapperservaring die je haar laat stralen.

2.Mr.Elias Barbershop Amsterdam

Voor de beste kapperservaring in Amsterdam.

Mr.Elias Barbershop Amsterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (153 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 60h, 1092 CM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

  • Voordelen:

    Goede service, vriendelijk personeel en professionele kapsels.

  • Nadelen:

    Duur, soms lang wachten en geen online boekingssysteem.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit kapsels en verzorgingsproducten.

  • Personeel:

    Vriendelijk, Professioneel, Behulpzaam, Ervaren, Gastvrij

  • Diensten:

    Knippen, Scheren, Trimmen, Baardverzorging, Haarstyling

Welkom in het hartje van Amsterdam, waar u de ultieme kapperservaring wacht bij Mr. Elias Barbershop. Onze gastvrije ontvangst en stijlvolle ambiance stellen u direct op uw gemak.

Onze bekwame kapper Leandro neemt alle tijd om uw wensen te vertalen naar een stijlvol kapsel dat perfect bij u past. Met oog voor detail en een passie voor vakmanschap, creëert hij een look die uw persoonlijkheid onderstreept. Geniet van een heerlijke espresso terwijl Leandro zijn magie ontvouwt, en laat u verrassen door het resultaat.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Jimmy's Kapsalon

Jimmy's Kapsalon
Wil jij een frisse, trendy look? Zoek dan niet verder! Jimmy's Kapsalon is de place to be. Onze vakkundige kapsters luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen die feilloos naar een kapsel dat perfect bij je past. Of je nu kiest voor een subtiele trim of een complete make-over, wij zorgen ervoor dat je stralend de salon verlaat.

Maar dat is nog niet alles! Bij Jimmy's Kapsalon heerst een gezellige, gastvrije sfeer. Je voelt je meteen op je gemak en wordt met een glimlach ontvangen. En het allerbeste: onze diensten zijn betaalbaar, zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van een professionele verzorging. Kom vandaag nog langs en laat Jimmy's Kapsalon jouw haar transformeren in een meesterwerk!

4.Clean Cut Barbershop

Voor de perfecte herenkapsel en baardverzorging

Clean Cut Barbershop
  • Beoordeling: 4,7/5 (308 Review by google)
  • Adres:

    Sumatrastraat 201d, 1094 NB Amsterdam, Nederland

  • Voordelen:

    Goede service, ervaren kappers, gezellige sfeer

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, afspraak maken aanbevolen, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten en scheerbeurten

  • Personeel:

    - Ervaren en vriendelijke kappers - Goed opgeleid en vakkundig - Servicegericht en klantvriendelijk - Spreken meerdere talen - Professionele uitstraling

  • Diensten:

    - Klassieke herenkapsels - Moderne herenkapsels - Baardtrimmen en scheren - Hot towel shaves - Haarverzorgingsproducten

Ben je op zoek naar een stijlvol kapsel en uitstekende service? Clean Cut Barbershop staat voor jou klaar!

Ons team van ervaren kappers zorgt ervoor dat je er altijd scherp uitziet. Of je nu een klassieke look, een moderne coupe of iets daartussenin zoekt, wij verzorgen het met precisie. Bovendien ontvang je bij elke afspraak gratis thee of koffie, zodat je kunt ontspannen terwijl wij ons werk doen. Clean Cut Barbershop: kwaliteit boven kwantiteit, altijd!

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.The Hairdoctor

The Hairdoctor
De Hairdoctor: een oase van rust en kwaliteit voor uw haar. Bij binnenkomst word je hartelijk begroet door ervaren kappers die luisteren naar je wensen. De relaxte sfeer zorgt voor een ontspannen ervaring, terwijl jij geniet van een perfect geknipte coupe.

Stap binnen bij De Hairdoctor en ervaar het zelf: vriendelijke gezichten, deskundig advies en een kapsel waar je blij van wordt. Of je nu gaat voor een klassieke snit of een trendy look, de kappers van De Hairdoctor weten precies hoe ze jouw haar tot leven kunnen brengen. Laat je verwennen en geniet van een knipbeurt die meer is dan alleen een knipbeurt; het is een moment voor jezelf, in handen van experts die hun vak verstaan.

6.Basic & Extreme Kapper

Voor de beste knipbeurt van je leven.

Basic & Extreme Kapper
  • Beoordeling: 4,4/5 (240 Review by google)
  • Adres:

    Middenweg 237, 1098 AP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    De kapsalon is modern, hygiënisch en de kappers zijn vriendelijk en professioneel.

  • Nadelen:

    De prijzen zijn wat aan de hoge kant, de salon is niet altijd even druk en de wachttijden kunnen daardoor soms lang zijn.

  • Kwaliteit:

    De kwaliteit van de knipbeurten is altijd goed.

  • Medewerkers:

    -vriendelijk -professioneel -deskundig -behulpzaam -enthousiast

  • Diensten:

    -knippen -föhnen -stylen -kleuren -permanenten

Basic & Extreme Kapper is de plek voor de beste knipbeurt in het hart van Amsterdam. Met ervaren kappers die jouw wensen perfect weten om te zetten in een fantastische look, ga je altijd met een goed gevoel naar huis.

Of je nu een klassieke coupe of een gedurfde nieuwe stijl wilt, Basic & Extreme Kapper heeft het in huis. De gezellige salon biedt een ontspannen sfeer, waar je onder het genot van een kopje koffie of thee kunt wachten terwijl jouw haar in goede handen is. En met de scherpste prijzen in Amsterdam, is een bezoek aan Basic & Extreme Kapper niet alleen een beleving, maar ook nog eens een voordelige keus.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.The Barbers Office

The Barbers Office
Kom jij ook graag bij The Barbers Office voor een stijlvolle knipbeurt? Vandaag lees je in deze review over de ervaring van een tevreden klant bij kapster Rachella.

Ondanks dat het knippen van inhammen en een licht plat achterhoofd niet altijd even eenvoudig is, wist Rachella het perfect voor elkaar te krijgen. Ze nam uitgebreid de tijd om naar de wensen van de klant te luisteren en gaf waardevol advies over welke coupes het beste zouden passen bij de vorm van het hoofd. Het resultaat was een prachtige knipbeurt die helemaal naar wens was. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een vakkundige en ervaren kapper!

8.Alpha Coiffures

Alpha Coiffures
Ontdek de vernieuwde Alpha Coiffures Salon, waar luxe en professionaliteit samenkomen. Ervaar de warmte en gastvrijheid van onze ervaren kapper die met vakmanschap en oog voor detail uw haar naar een hoger niveau tilt.

Bij Alpha Coiffures Salon is uw tevredenheid onze prioriteit. Laat u verwennen met een ontspannende knipbeurt, afgestemd op uw unieke stijl en wensen. Onze kapper neemt uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en creëert een look die perfect bij u past. En dat alles voor een verrassend betaalbare prijs. Bezoek Alpha Coiffures Salon vandaag nog en ervaar de ware kunst van haarverzorging.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Aladin Heren Kapsalon

Aladin Heren Kapsalon
  • Beoordeling: 4,5/5 (50 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Oosterparkstraat 126-A, 1091 HG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Aladin Heren Kapsalon: de perfecte plek voor een strakke coupe en een ongedwongen sfeer.

Bij Aladin Heren Kapsalon word je verwelkomd door een team van ervaren kappers die luisteren naar jouw wensen en je een kapsel geven dat perfect bij je past. Of je nu gaat voor een klassieke look, een moderne stijl of iets daartussenin, de kappers bij Aladin Heren Kapsalon zorgen ervoor dat je er tiptop uitziet. En dat alles voor een betaalbare prijs, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens geld overhoudt.

10.Geknipt Amsterdam

Geknipt Amsterdam
In het hartje van Amsterdam vind je Geknipt Amsterdam, de plek voor een onvergetelijke knipbeurt. Laat je haar toveren door Andres, een ware meester in zijn vak. Andres kent zijn klanten door en door en weet precies wat je haar nodig heeft. Of je nu gaat voor een klassieke pony of een trendy bob, Andres knipt met de grootste precisie en zorg.

Ervaar het verschil bij Geknipt Amsterdam. Kom tot rust in de gezellige salon en geniet van een persoonlijke knipbehandeling. Andres luistert aandachtig naar je wensen en adviseert je graag over de laatste trends. Of je nu een snelle touch-up nodig hebt of een complete make-over, bij Geknipt Amsterdam ben je altijd verzekerd van een stralend resultaat.

Lees meer: Lijst 22 barbershops in Amsterdam

11.De Artiesten

De Artiesten
Stap binnen bij De Artiesten, een oase van creativiteit en vakmanschap, waar de kundige en charismatische eigenaar Mike je verwelkomt met open armen. Hier vind je niet alleen een salon, maar een kunstzinnige ruimte waar passie en precisie samenkomen.

De Artiesten is meer dan alleen een knipbeurt; het is een ervaring die je haar en geest zal transformeren. Mike's jarenlange ervaring en oog voor detail garanderen een perfecte snit, terwijl de warme en gezellige sfeer je onmiddellijk op je gemak stelt. Laat je inspireren door de artistieke flair van De Artiesten en ervaar de kunst van het haar knippen.

12.Hair Basement

Hair Basement

13.Kapsalon Kissami

Kapsalon Kissami

14.Kapsalon Mondyel

Kapsalon Mondyel

15.Barbershop Murat

Barbershop Murat

16.Men's Barbershop De Vries

Men's Barbershop De Vries

17.Kinki kappers Amsterdam 1e van Swindenstraat

Kinki kappers Amsterdam 1e van Swindenstraat

18.Kapsalon A-Nasr

Kapsalon A-Nasr

19.Hairboss

Hairboss

20.Alexander Hairstylers

Alexander Hairstylers

21.Fays The Barber

Fays The Barber

22.Kapsalon maurits

Kapsalon maurits

23.Barbershop VIP

Barbershop VIP

24.Cutting Casper

Cutting Casper

25.Looks by Lou

Looks by Lou
Post suggesties