Lijst 29 barbershops in Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Schorem Haarsnijder & Barbier, Barbershop Strak Strak, Josef Barber, Daily Grind Barbershop, Sham. Laten we het samen ontdekken!

1.Schorem Haarsnijder & Barbier

De ultieme bestemming voor de moderne man die kwaliteit en stijl waardeert

Schorem Haarsnijder & Barbier
  • Beoordeling: 4,7/5 (895 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 104, 3015 BD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:15 tot 17:15

  • Voordelen:

    Professioneel, Stijlvol, Hoge kwaliteit

  • Nadelen:

    Duur, Lange wachttijden, Minder persoonlijke benadering

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteitsservice met oog voor detail

  • Personeel:

    - Ervaren en vakkundige kappers - Vriendelijk en gastvrij personeel - Deskundig advies en stylingtips - Spraakzaam en gezellig team - Professionele uitstraling

  • Diensten:

    - Herenkapsels - Baardverzorging - Klassieke scheerbehandeling - Haarproducten - Barbershop-cadeaubonnen

Schorem Haarsnijder & Barbier: een unieke beleving voor de ware gentleman.

Breng een bezoek aan de legendarische Schorem Haarsnijder & Barbier, de bakermat van de moderne barbershop in Nederland. Bij deze Rotterdamse hotspot staat een team van vakkundige barbiers klaar om je te voorzien van een onvergetelijke trimbeurt. Geniet van de gezellige sfeer en het vakmanschap waarmee jouw baard wordt getrimd. Of je nu een klassieke look of een trendy stijl zoekt, bij Schorem vind je precies wat je nodig hebt. Laat je verwennen door de experts en ervaar zelf waarom Schorem al jarenlang een begrip is in de wereld van barbiers.

2.Barbershop Strak Strak

Barbershop Strak Strak
De kappers van Barbershop Strak Strak zijn ware meesters in hun vak. Hun bewegingen zijn snel, precies en vakkundig, waardoor ze ieder kapsel moeiteloos tot een strak en verfijnd resultaat transformeren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke fade of een moderne undercut, Strak Strak levert gegarandeerd een kapsel dat perfect aansluit bij jouw stijl.

Een bezoek aan Barbershop Strak Strak is meer dan alleen een knipbeurt, het is een beleving. De kappers zijn niet alleen vakkundig, maar ook vriendelijk en gastvrij. Ze nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en adviseren je graag over de beste kapsels en verzorgingsproducten voor jouw haartype. Je verlaat de barbershop niet alleen met een strak geknipt kapsel, maar ook met een gevoel van ontspanning en tevredenheid.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Josef Barber

Voor een trendy en betaalbare knipbeurt, kom naar Josef Barber!

Josef Barber
  • Beoordeling: 4,9/5 (532 Review by google)
  • Adres:

    Groene Hilledijk 292B, 3074 AG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Voordelen:

    Een trendy kapsalon met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel en scherpe prijzen.

  • Nadelen:

    Het salon is klein, er is geen parkeergelegenheid en het kan druk zijn tijdens piekuren.

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogwaardige knipbeurten voor een betaalbare prijs.

  • Personeel:

    - Vriendelijk en gastvrij
    - Goed opgeleid en ervaren
    - Behulpzaam en geven advies
    - Spreken meerdere talen
    - Werken samen om de klant tevreden te stellen

  • Diensten:

    - Knippen
    - Kleuren
    - Wassen en föhnen
    - Styling
    - Bruids- en galahaar

Als u op zoek bent naar een barbershop in Amsterdam, dan is Josef Barber dé plek voor u. De ervaren kappers nemen de tijd voor u en knippen uw haar precies zoals u het wilt. U kunt bij Josef Barber terecht voor alle soorten knipbeurten, van een klassieke knipbeurt tot een moderne coupe.

Naast de uitstekende knipbeurten biedt Josef Barber ook een scala aan andere diensten, zoals baardtrimmen, scheren en gezichtsbehandelingen. U kunt ook genieten van een kopje koffie of thee terwijl u wacht op uw beurt. De vriendelijke medewerkers van Josef Barber staan altijd voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

4.Daily Grind Barbershop

De plek voor een stijlvolle en ontspannen kapperservaring

Daily Grind Barbershop
  • Beoordeling: 5,0/5 (375 Review by google)
  • Adres:

    Pompenburg 634, 3011 AX Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Voordelen:

    Professionele kappers, goede service, gezellige sfeer

  • Nadelen:

    Prijzig, kan druk zijn, parkeren kan lastig zijn

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit haircuts en kapsels

  • Personeel:

    Vriendelijk en deskundig, Goede luisteraars, Helpen bij het kiezen van de juiste stijl, Bieden advies over haarverzorging, Zorgen voor een ontspannen sfeer

  • Diensten:

    Herenkapsels, Baardtrimmen, Haarkleuring, Haarextensies, Hot towel shaves

**Herensch kapsalon Daily Grind Barbershop** Ben je op zoek naar een professionele kapper die jouw haar perfect kan verzorgen? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Daily Grind Barbershop. Dit gerenommeerde kapsalon staat bekend om haar hoogwaardige diensten en klantgerichte aanpak.

Bij Daily Grind Barbershop word je verwelkomd door een team van ervaren kappers die gespecialiseerd zijn in het knippen, stylen en verzorgen van herenhaar. Of je nu een klassieke coupe of een moderne look wilt, deze experts weten precies hoe ze jouw wensen kunnen vertalen naar een stijlvol kapsel. Bovendien hecht het personeel veel waarde aan persoonlijke aandacht. Geniet van een kopje koffie of thee terwijl je wordt voorzien van een knipbeurt op maat. Laat Daily Grind Barbershop jouw haar transformeren tot een weerspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Sham

De plek voor een onvergetelijke culinaire ervaring

Sham
  • Beoordeling: 4,7/5 (253 Review by google)
  • Adres:

    1e Pijnackerstraat 145A, 3035 GS Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Lekker eten, gezellige sfeer, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Prijzig, te druk in het weekend, parkeren is moeilijk

  • Kwaliteit:

    Heerlijk eten van hoge kwaliteit

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Snel, Kennis van het menu, Proactief

  • Diensten:

    Reserveren mogelijk, Afhalen mogelijk, Bezorging mogelijk, Catering mogelijk, High tea mogelijk

De kapperszaak Sham is een uitstekende keuze voor een professionele knipbeurt. Het ervaren team van kappers staat garant voor een stijlvolle en verzorgde look. De zaak is modern en uitnodigend, met een gezellige sfeer. De kappers nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren over de beste kniptechnieken.

Of u nu een klassieke knipbeurt wenst of een trendy coupe, bij Sham bent u aan het juiste adres. De kappers zijn gespecialiseerd in diverse kniptechnieken, waaronder fade-cuts, undercut-styles en moderne herenkappen. Ze gebruiken hoogwaardige producten en technieken om uw haar de gewenste uitstraling te geven. Bovendien hanteren ze scherpe prijzen, waardoor u voor een betaalbare prijs kunt genieten van een professionele knipbeurt.

6.Barbershop Fifty Six

Barbershop Fifty Six
Betreed de wereld van Barbershop Fifty Six, waar het ambacht van kappers vakkundig wordt beoefend! Onze toegewijde stylisten beheersen de kunst van het haar knippen tot in de puntjes. Laat u verwennen door onze persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar uw wensen en uw unieke stijl creëren. Of u nu gaat voor een klassieke snit of een moderne look, ons team van experts zorgt ervoor dat u de deur uitloopt met een kapsel waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Ervaar de passie en precisie die we in elk knipje stoppen. Onze stylisten blijven op de hoogte van de laatste trends en technieken, zodat u verzekerd bent van een eigentijdse en stijlvolle look. Of u nu een subtiele verfijning of een volledige transformatie zoekt, Barbershop Fifty Six is uw bestemming voor een onvergetelijke kapperservaring. Wordt vandaag nog lid van onze tevreden klantenkring en ontdek waarom we de hoogste beoordelingen krijgen!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.BarberAri

BarberAri
De nieuwste snitten in Rotterdam vind je bij BarberAri. Ari is een ervaren kapper die precies weet wat hij doet en het elke keer weer perfect uitvoert. Of je nu gaat voor een trendy fade of een klassieke knipbeurt, Ari zorgt ervoor dat je tevreden de deur uit loopt.

Naast zijn vakmanschap staat Ari ook bekend om zijn vriendelijke en professionele houding. Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Bij BarberAri draait het niet alleen om een nieuwe look, maar ook om een ontspannen en plezierige ervaring.

8.Barbershop Niel's

Barbershop Niel's
Ervaar het vakmanschap van Barbershop Niel's en laat u verwennen met een perfect verzorgde coupe. Onze ervaren barbier verwelkomt u graag in zijn gezellige zaak, waar uw wensen centraal staan. Met bijna 10 jaar ervaring garanderen wij een professionele knipbeurt, afgestemd op uw persoonlijke stijl.

Of u nu kiest voor een klassieke look of een trendy undercut, bij Barbershop Niel's bent u aan het juiste adres. Onze barbier luistert aandachtig naar uw wensen en adviseert u graag over de beste kniptechnieken. Voor een optimale ervaring raden we aan om vooraf een afspraak te maken en zo zeker te zijn van uw plekje in onze comfortabele salon.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Barbershop Rotterdam Alexander

De plek voor de moderne man die waarde hecht aan zijn uiterlijk

Barbershop Rotterdam Alexander
  • Beoordeling: 4,6/5 (256 Review by google)
  • Adres:

    Grote Beer 19G, 3067 TR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:30

  • Voordelen:

    Stijlvol interieur, ervaren kappers, goede locatie

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, relatief duur, soms lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit herenkapsels

  • Personeel:

    Vriendelijk en gastvrij, Professioneel en vakkundig, Luisteren goed naar de wensen van de klant, Geven persoonlijk advies, Zorgen voor een ontspannen sfeer

  • Diensten:

    Knippen, Trimmen, Scheren, Harsen, Styling

**Kapper Rotterdam Alexander: Waar vakmanschap en tevredenheid samenkomen** Op zoek naar een professionele kapperservaring die garant staat voor het kapsel waar je naar verlangt? Dan is de barbershop in Rotterdam Alexander jouw bestemming. Onze ervaren kappers nemen alle tijd voor je, luisteren aandachtig naar je wensen en stellen gerichte vragen om er zeker van te zijn dat je met het perfecte kapsel de deur uitloopt.

Of je nu een klassieke look wilt, een trendy snit of een stijl die speciaal op jouw haar en gezicht is afgestemd, onze kappers bezitten de expertise en vaardigheden om het te realiseren. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken, zodat je haar gezond en verzorgd blijft. Kom langs en ervaar zelf waarom onze barbershop in Rotterdam Alexander bekend staat om zijn uitmuntende service en tevreden klanten.

10.Barbace

Barbace
Wie op zoek is naar een betrouwbare en vriendelijke barbier, kan terecht bij Barbace. Timo levert voor zowel baard als coupe perfect werk.

Bezoekers van Barbace worden goed geknipt en krijgen de juiste informatie over hun haar. De zaak is een echte aanrader voor iedereen.

11.Vagabond Barbers

Vagabond Barbers
"Welkom bij Vagabond Barbers, de ultieme bestemming voor de moderne gentleman die streeft naar perfectie in zijn uiterlijk. Onze bekwame barbiers, onder leiding van de gerenommeerde Richard, zijn meesters in het creëren van uitzonderlijke kapsels en baardstijlen die afgestemd zijn op uw unieke stijl en persoonlijkheid.

Stap binnen in onze gezellige barbershop en laat u verwennen door onze eersteklas services. Geniet van een ontspannende ervaring met een drankje in de hand, terwijl onze barbiers hun toverkunsten uitvoeren. Verwacht een nauwgezette aandacht voor detail en een precisie die uw verwachtingen overtreft. Of u nu een klassieke snit, een moderne fade of een opvallende baard wenst, wij garanderen een resultaat waarmee u absoluut zult stralen."

12.The Barber Parlour

Waar kwaliteit en klantbeleving samenkomen

The Barber Parlour
  • Beoordeling: 4,9/5 (169 Review by google)
  • Adres:

    Vijverhofstraat 34, 3032 SN Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Persoonlijke benadering, zeer bekwaam en vakkundig personeel, aangename sfeer

  • Nadelen:

    Kan soms druk zijn, afspraak maken is aan te raden, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten en scheerbeurten

  • Personeel:

    - Eigenaar en barbier: Mehmet - Barbier: Emre - Barbier: Kerem - Barbier: Ilyas - Stagiair: Oğuzhan

  • Diensten:

    - Heren knippen - Heren scheren - Baard trimmen - Verven - Föhnen

13.New York Barbershop

New York Barbershop

14.The Downtown Barbers

Voor de beste knipbehandeling in Rotterdam-Noord

The Downtown Barbers
  • Beoordeling: 4,9/5 (219 Review by google)
  • Adres:

    Schiedamsedijk 65A, 3011 EJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Voordelen:

    Professionele kappers, scherpe prijzen en een centrale locatie.

  • Nadelen:

    De wachttijden kunnen soms lang zijn, de zaak is soms druk en er is niet altijd voldoende parkeergelegenheid.

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbehandelingen voor een betaalbare prijs.

  • Personeel:

    Vriendelijk en ervaren, Vakkundig en behulpzaam, Luisteren goed naar wensen, Geven advies en tips, Zorgen voor een aangename ervaring

  • Diensten:

    Knippen, Trimmen, Scheren, Baardverzorging, Wenkbrauwen epileren

15.Mudly's Barbershop

De plek voor een perfecte knipbeurt in Rotterdam

Mudly's Barbershop
  • Beoordeling: 4,8/5 (243 Review by google)
  • Adres:

    200-B, Nieuwe Binnenweg, 3021 GL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 20:00

  • Voordelen:

    Professionele kappers, scherpe prijzen, centrale locatie

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, vaak druk, geen online reserveringen

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten voor een betaalbare prijs

  • Personeel:

    - Ervaren kappers - Vriendelijk en behulpzaam - Goed opgeleid - Professioneel - Stijlvol

  • Diensten:

    - Herenkapsels - Kinderkapsels - Baardtrimmen - Scheerbeurten - Haarkleuren

16.Qs barbershop Rotterdam

Voor een stijlvolle en verzorgde uitstraling!

Qs barbershop Rotterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (175 Review by google)
  • Adres:

    Jonker Fransstraat 122A, 3031 AX Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Ervaren kappers, prettige sfeer, scherpe prijzen

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, beperkte openingstijden, soms ongemotiveerd personeel

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knipbeurten en behandelingen

  • Personeel:

    - Ervaren kappers - Vriendelijk en behulpzaam - Professioneel - Netjes - Goed opgeleid

  • Diensten:

    - Knippen - Wassen - Drogen - Kleuren - Permanenten

17.GiCutz Barbershop

GiCutz Barbershop

18.Barbershop Adelaar

Barbershop Adelaar

19.Fabian Garcia

Fabian Garcia

20.de Dijk

de Dijk

21.The Garage 39

The Garage 39

22.Rotterdam Icon Barbershop

Rotterdam Icon Barbershop

23.Rotterdam

Rotterdam

24.Venué Barbers

Venué Barbers
  • Beoordeling: 4,9/5 (48 Review by google)
  • Adres:

    Van Oldenbarneveltstraat 114, 3012 GV Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:30

25.The Dutchess

The Dutchess

26.The Incredible Barbers

Voor de ultieme verzorgingservaring

  • Beoordeling: 4,8/5 (167 Review by google)
  • Adres:

    Benthuizerstraat 69a, 3036 CD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Uitgebreide diensten, ervaren personeel, gezellige sfeer

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, duurdere kant, soms moeite met communicatie

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit knip- en scheerdiensten

  • Personeel:

    - Ervaren en vakkundige kappers - Vriendelijk en behulpzaam personeel - Goede communicatie - Aandacht voor detail - Bereid om advies te geven

  • Diensten:

    - Heren knippen - Baard trimmen - Hoofdmassage - Hot towel scheerbeurt - Haarverzorgingsproducten

27.Indian Place

Indian Place

28.Tjers Barbershop

Tjers Barbershop

29.House Of Fade Barbershop

House Of Fade Barbershop
Post suggesties