Lijst 11 barbershops in Haarlemmermeer

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-08-02

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals B4men Barbershop, House of Barbers, Toolenburg kapper, THE BLESSED BARBERSHOP, •Haider's Barbershop✂️•. Laten we het samen ontdekken!

1.B4men Barbershop

De plek voor de moderne man om te ontspannen en verzorgd te worden.

B4men Barbershop
  • Beoordeling: 5,0/5 (170 Review by google)
  • Adres:

    Vijverbos 36, 2134 GS Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Professioneel, hygiënisch, klantvriendelijk

  • Nadelen:

    Duur, beperkte openingstijden, onervaren personeel

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit herenkapsalon met ervaren kappers.

  • Personeel:

    - Eigenaar: Barbier 1 - Kapper: Barbier 2 - Kapper: Barbier 3 - Stagiair: Stagiair 1 - Stagiair: Stagiair 2

  • Diensten:

    - Heren knippen - Baard trimmen - Hot towel shave - Haarverzorging - Producten

B4men Barbershop, dé hotspot voor mannen die waarde hechten aan stijl en verzorging. Ons gedreven team van barbiers tovert jouw haar en baard om tot een waar kunstwerk.

Stap binnen in onze sfeervolle "mancave" waar je geniet van een heerlijk drankje terwijl onze vakkundige handen jouw uiterlijk naar een hoger level tillen. Of je nu gaat voor een trendy kapsel, een deskundig getrimde baard of een combinatie van beiden, bij B4men Barbershop ben je verzekerd van een eersteklas behandeling. Onze prijs-kwaliteitverhouding is onovertroffen, zodat jij voor een betaalbare prijs kunt stralen met een verzorgde look.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

2.House of Barbers

House of Barbers
De House of Barbers Knippen staat garant voor een strakke knipbeurt, met een team van ervaren kappers die hun vak verstaan. Weldadige warmte en een onberispelijke hygiëne verwelkomen je in de knusse zaak, waar je je direct op je gemak voelt.

Stap binnen in een oase van precisie en ontspanning. Laat je verwennen door de vakkundige handen van de kappers, die met hun scherpe oog voor detail en gevoel voor stijl jouw haar omtoveren tot een waar meesterwerk. Ervaar de ultieme knipbeleving bij House of Barbers Knippen, waar perfectie samenkomt met comfort en een vleugje luxe.

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

3.Toolenburg kapper

Voor de mooiste kapsels en een ontspannen ervaring.

Toolenburg kapper
  • Beoordeling: 4,4/5 (212 Review by google)
  • Adres:

    Markenburg 125, 2135 DX Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Kapsalon met ruime openingstijden, gratis parkeergelegenheid en vriendelijke kapsters.

  • Nadelen:

    De kapsalon is niet goedkoop, de wachtruimte is klein en er zijn soms lange wachttijden.

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogwaardige haar behandelingen met gebruik van goede producten.

  • Personeel:

    - Vriendelijk- Professioneel- behulpzaam- ervaren- geduldig

  • Diensten:

    - knippen- kleuren- föhnen- permanenten- bruids-/gala make-up

Kapsalons in Toolenburg; een geweldige ervaring voor een zacht prijsje: Welkom in Toolenburg, waar u kunt genieten van een professionele knipbeurt voor een prijs onder de 20 euro. Onze ervaren kappers zorgen ervoor dat u er op uw best uitziet, terwijl u ontspant in een comfortabele omgeving.

Hoewel we trots zijn op onze service, streven we ernaar om onze klantenservice nog verder te verbeteren. We begrijpen dat het wachten soms wat lang kan duren, dus we hebben een ruime wachtruimte ingericht waar u kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze muziekselectie is zorgvuldig samengesteld om een ontspannen sfeer te creëren, maar we staan altijd open voor suggesties om uw ervaring nog aangenamer te maken.

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

4.THE BLESSED BARBERSHOP

THE BLESSED BARBERSHOP
De Blessed Barbershop is een waar meesterwerk van vakmanschap. Met een detailgerichtheid die grenst aan perfectie, tovert Rashid zelfs de meest complexe kapsels met speels gemak tevoorschijn. Hij luistert aandachtig naar jouw wensen en vertaalt ze moeiteloos naar een stijlvolle creatie die jouw unieke persoonlijkheid accentueert. Of je nu kiest voor een trendy fade of een klassieke pompadour, Rashids behendige handen zorgen voor een resultaat waar je keer op keer blij van wordt.

Ervaar de uitzonderlijke service en het onberispelijke vakmanschap van The Blessed Barbershop. Je verdient een kapsel dat niet alleen je uiterlijk verbetert, maar ook je zelfvertrouwen een boost geeft. Aarzel niet langer en boek vandaag nog jouw afspraak bij Rashid. De transformatie die je te wachten staat, zal je versteld doen staan.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

5.•Haider's Barbershop✂️•

•Haider's Barbershop✂️•
Haider's Barbershop is dé kapper waar u verzekerd bent van een kapsel dat precies aansluit bij uw wensen. Met scherpe prijzen, een uitstekende service en een klantvriendelijkheid die u zelden tegenkomt, is Haider's Barbershop de ideale plek voor een nieuwe look.

De bekwame kappers van Haider's Barbershop luisteren aandachtig naar uw wensen en zorgen ervoor dat u tevreden de deur uitloopt. Of u nu gaat voor een klassieke knipbeurt, een moderne coupe of een trendy baardtrim, bij Haider's Barbershop bent u aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit en service van deze topkapper!

6.Mrs barber

Mrs barber
Mevrouw Barber Esha is een kapster die je haar met de grootste zorg verzorgt. Ze doet dit in een gezellige en uitnodigende sfeer. Een aanrader!

Je haar ziet er na een bezoek aan mevrouw Esha weer prachtig uit. Ze geeft je ook advies over hoe je je haar het beste kunt verzorgen. Bovendien is ze altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haarmode. Dus als je op zoek bent naar een goede kapper, dan ben je bij mevrouw Esha aan het juiste adres.

7.House of Barbers

House of Barbers
Welkom bij House of Barbers, waar wij u een onvergetelijke kapperservaring bezorgen. Ons team van ervaren kappers transformeert uw haar tot een stijlvol meesterwerk. Laat u verwennen door onze exclusieve behandelingen en geniet van de ontspannen sfeer in onze moderne salon.

Of u nu een klassieke coupe prefereert of een gedurfde nieuwe look, wij hebben de expertise en kunde om aan al uw wensen te voldoen. Ontdek onze uitgebreide diensten, waaronder knippen, scheren en baardverzorging. Wij gebruiken alleen de beste producten om uw haar gezond en glanzend te houden. Gun uzelf een moment van ontspanning en laat House of Barbers uw uiterlijk naar een hoger niveau tillen.

8.La Costa Hoofddorp

La Costa Hoofddorp
La Costa Hoofddorp: Een zonnige oase voor ontspanning en bruining!

Stap binnen in onze oase van zonnestralen en laat u verwennen door onze fantastische moderne zonnebanken. Ervaar de zachte aanraking van warm licht, terwijl u geniet van de ultieme ontspanning en een prachtige, gezonde teint krijgt. Ons team van vriendelijke professionals staat altijd klaar om u te adviseren en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu een snelle opkikker nodig heeft of een complete bruiningssessie, bij La Costa Hoofddorp bent u aan het juiste adres.

9.Tarik's barbershop

Tarik's barbershop: een gezellige buurtkapper waar je voor een zacht prijsje een prima knipbeurt krijgt. Tarik staat bekend om zijn aardige karakter en zijn schappelijke prijzen. In zijn barbershop kun je rekenen op een gezellige babbel en een professionele knipbeurt. Of je nu gaat voor een klassieke herenkapsel of een moderne coupe, bij Tarik's barbershop ben je aan het juiste adres.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Maak dan snel een afspraak! Tarik's barbershop is geopend van maandag tot en met zaterdag. Je kunt online een afspraak inplannen of telefonisch contact opnemen. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw knipbeurt bij Tarik's barbershop. Je haar verdient het!

10.Rebarber Dames En Heren Salon

Rebarber Dames En Heren Salon

11.Brusj Kappers

Brusj Kappers
Post suggesties