Lijst 12 barbershops in Centrum Den Haag Den Haag

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-15

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals ZEKE's Barbershop, True Gents Barbershop, Jay's Barber Shop, Ap's Kappers - Centrum, Achie De Barber. Laten we het samen ontdekken!

1.ZEKE's Barbershop

ZEKE's Barbershop
ZEKE's Barbershop is dé barbershop waar je naartoe wilt voor een professionele en verfrissende knipbeurt. Onze ervaren barbers staan klaar om je te voorzien van een perfect geknipte coupe die jouw stijl perfect weerspiegelt.

Of je nu gaat voor een klassieke look of een trendy undercut, bij ZEKE's Barbershop ben je verzekerd van een knipbeurt van topkwaliteit. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt en biedt je graag advies over de beste snit voor jouw haartype. Bij ZEKE's Barbershop is elke knipbeurt een beleving, en loop jij de deur uit met een frisse, nieuwe look waar je trots op kunt zijn. Dus boek vandaag nog je afspraak en ervaar de ZEKE's Barbershop-beleving!

2.True Gents Barbershop

True Gents Barbershop
Maak kennis met True Gents Barbershop, de ultieme bestemming voor stijlbewuste heren. Onze ervaren barbiers, waaronder de getalenteerde Boudewijn, beheersen de kunst van het knippen tot in de puntjes.

Bij True Gents draait het niet alleen om uiterlijk, maar ook om persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en creëren samen met jou het perfecte kapsel dat bij jouw stijl en gezichtsvorm past. Onze barbiers beschikken over een schat aan kennis en geven graag advies om jouw look te optimaliseren. Ervaar de True Gents-ervaring en ontdek het verschil dat vakmanschap en persoonlijke aandacht maken. Word vandaag nog klant en laat ons je stijl transformeren!

3.Jay's Barber Shop

Jay's Barber Shop
Jay's Barber Shop is het walhalla voor heren die op zoek zijn naar een professionele en betaalbare knipbeurt. Met een team van ervaren kappers staan wij garant voor een kapsel dat perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu gaat voor een klassieke look of een trendy coupe, wij zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel de deur uit loopt.

Bovendien hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. Bij Jay's Barber Shop word je altijd vriendelijk ontvangen en krijg je alle tijd om jouw wensen te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen tevreden bent met je kapsel, maar ook met de totale ervaring.

4.Ap's Kappers - Centrum

Ap's Kappers - Centrum
Ben je op zoek naar een ervaren kapper in het centrum die je haar perfect in model brengt? Dan is Ap's Kappers de juiste keuze voor jou!

Bij Ap's Kappers word je ontvangen met een kopje koffie en een gezellig gesprek. De ervaren kappers luisteren naar jouw wensen en geven je deskundig advies. Of je nu een klassieke snit wilt of een trendy coupe, bij Ap's Kappers ben je aan het juiste adres. Dankzij hun jarenlange ervaring en passie voor het vak, zorgen ze ervoor dat je met een stralende glimlach en een perfect gestyled kapsel de deur uitloopt.

5.Achie De Barber

Achie De Barber
Kom naar De Barber, de beste kapper ter wereld! Met 8 sterren weet je zeker dat je een fantastische behandeling krijgt. De professionele kappers creëren precies de look die bij jou past, of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt of een trendy nieuwe stijl.

Bovendien is De Barber betaalbaar en klantvriendelijk. Het team van enthousiaste kappers staat klaar om je te verwelkomen in een ontspannen sfeer. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom De Barber de nummer één kapper is. Je haar zal je dankbaar zijn!

6.Ice The Barber Barbershop

Ice The Barber Barbershop
Ben je op zoek naar een barbershop waar je je helemaal op je gemak voelt? Dan is Ice The Barber Barbershop in Den Haag de perfecte plek voor jou! Bij Ice word je ontvangen door een geweldige kerel die je een uitstekend kapsel geeft, onder het genot van goede muziek. Je zult je hier helemaal thuis voelen en goed verzorgd worden. Bovendien is Ice The Barber Barbershop de beste barbershop in Den Haag, dus je bent verzekerd van een topresultaat.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt, een trendy fade of een creatief kapsel, bij Ice The Barber Barbershop zit je goed. Ice is een ervaren kapper die precies weet wat hij doet. Hij neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe look. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak bij Ice The Barber Barbershop en ervaar zelf hoe geweldig het is om bij Ice in de stoel te zitten!

7.Barbershop HS

Barbershop HS
Als u op zoek bent naar een fantastische kapper in Den Haag, dan is Barbershop HS Ilias de plek voor u. Ilias is een ervaren kapper met een passie voor zijn vak. Hij is vriendelijk, bekwaam en heeft oog voor detail. Hij doet geweldig werk voor een betaalbare prijs. Ik ga nu altijd naar Ilias als ik in de buurt ben.

Als u op zoek bent naar een geweldige knipbeurt, vraag dan naar de "Crazy Barber" (Ilias). Ook kinderen voelen zich bij hem op hun gemak. Bedankt, Ilias, voor de geweldige service!

8.Barbershop Omar

Barbershop Omar
De deur van Barbershop Omar staat wijd open voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke kapperservaring. Op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum, verwent dit gerenommeerde etablissement je met vakmanschap van het hoogste niveau. Stap binnen en ervaar de magie van een expert die elk detail perfectioneert, waardoor jij je op je allerbest voelt.

Omar's schaar danst over je haar en baard, toverend een kapsel en stijl die perfect aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid. De tarieven zijn zo voordelig dat je keer op keer terug zult blijven komen. Of je nu een snelle trim of een complete make-over wilt, Barbershop Omar heeft het allemaal, allemaal vakkundig uitgevoerd door een team van meesterlijke kappers die hun passie delen voor het creëren van de perfecte look.

9.BARBERSHOP HASSAN

BARBERSHOP HASSAN
De Haagse Arabische straat is een smeltkroes van culturen, waar de geuren van specerijen en de klanken van verschillende talen samenvloeien. In het hart van deze levendige straat vind je Kapsalon Hassan, een Marokkaanse oase waar stijl en traditie hand in hand gaan.

Kapsalon Hassan is een plek waar je niet alleen een nieuwe coupe krijgt, maar ook een ervaring beleeft. De bekwame stylist verwelkomt je met open armen en luistert aandachtig naar jouw wensen. Of je nu gaat voor een klassieke snit of een trendy look, Hassan weet precies hoe hij jouw haar moet transformeren. En met ruime openingstijden kun je zelfs na een lange dag nog terecht voor een vlot kapsel.

10.Benoah Barbers | Denneweg Den Haag

Benoah Barbers in Den Haag: dé plek voor een perfecte knipbeurt! Met vakkundige kappers zoals RJ en Picasso ben je verzekerd van een stijlvol kapsel dat helemaal bij je past. RJ weet precies wat je wilt en zorgt ervoor dat je met een voldaan gevoel de deur uitloopt. Ook Picasso neemt alle tijd om een meesterwerk op jouw hoofd te creëren, met aandacht voor detail en een vleugje creativiteit. Laat je verrassen door de talenten van Benoah Barbers en boek vandaag nog een afspraak!

Bovendien biedt Benoah Barbers een handige online boekingsservice, zodat je snel en eenvoudig een afspraak kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt, een trendy coupe of een persoonlijke touch, bij Benoah Barbers zit je goed. Ervaar het zelf en ontdek waarom zo veel klanten tevreden zijn over de diensten van deze professionele kappers!

11.Barber Point

De perfecte plek voor de moderne man om te ontspannen en er op zijn best uit te zien

Barber Point
  • Beoordeling: 4,5/5 (155 Review by google)
  • Adres:

    Boekhorststraat 19B, 2512 CL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Uitstekende kwaliteit, vriendelijke personeel en diverse diensten

  • Nadelen:

    Niet de goedkoopste, kan druk zijn en beperkte openingstijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit herenkapsels en -behandelingen

  • Personeel:

    Goed opgeleid, Vriendelijk, Behulpzaam, Professioneel, Ervaren

  • Diensten:

    Herenkapsels, Baardtrimmen, Hot towel scheerbeurten, Haarverzorgingsproducten, Hoofdmassage

12.The Night Barber Den Haag

Beleef een onvergetelijke avond bij The Night Barber Den Haag. Ervaar de pure verwennerij terwijl onze bekwame barbier, Richard, zijn magie op jouw haar loslaat. Met zijn vriendelijke lach, scherpe humor en ongeëvenaarde vakmanschap, zal hij jouw look tot ongekende hoogten tillen. Van klassieke coupes tot moderne stijlen, Richard gebruikt alleen de beste producten om jouw haar te transformeren.

Stap binnen in de sfeervolle ambiance van The Night Barber en ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen. Of je nu een zakelijke afspraak hebt of gewoon jezelf wilt verwennen, onze barbershop is de perfecte bestemming. Met ruime openingstijden, zelfs buiten kantooruren, kun je genieten van ultiem gemak. Laat Richard jouw haar in goede handen nemen en ontdek de kracht van een professionele knipbeurt in een ongeëvenaarde ambiance.
Post suggesties