Lijst 15 barbershops in Oude Noorden Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-24

Samengesteld uit de beste lijsten over barbershops in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sham, Rotterdam, Rotterdam Icon Barbershop, Herenkapsalon Diana, Kapsalon La Vie. Laten we het samen ontdekken!

1.Sham

Sham
Ben je op zoek naar een professionele, maar toch betaalbare kapperszaak waar je met een gerust hart je haar kunt laten knippen? Dan ben je bij Sham aan het juiste adres. Ons team van ervaren kappers staat klaar om je te voorzien van de perfecte look, of je nu gaat voor een klassieke snit of een trendy nieuwe stijl.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een prachtige coupe, ongeacht hun budget. Daarom bieden wij onze diensten aan voor een scherpe prijs, zodat je er niet alleen geweldig uitziet, maar je ook nog eens goed voelt. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom Sham de eerste keuze is voor kappers in onze regio.

2.Rotterdam

Rotterdam
Rotterdam ziet er geweldig uit, we zitten volgeboekt. Ik kom terug

Een goede plek met een goede sfeer, maar bereid je voor om te wachten (of bel van tevoren om de wachttijd te controleren)

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

3.Rotterdam Icon Barbershop

Rotterdam Icon Barbershop
Goede mannen verdienen goede gesprekken én een goed kapsel. Bij Rotterdam Icon Barbershop vind je het allebei. Onze ervaren barbers knippen je met vakmanschap en precisie, terwijl je geniet van een ontspannen en gezellige sfeer. Onze gastvrije team staat klaar om je te verwelkomen met een kop koffie of thee en luistert aandachtig naar jouw wensen. Of je nu gaat voor een klassieke look of een moderne stijl, wij creëren een kapsel dat perfect bij je past. Met onze hoogwaardige producten en deskundige technieken ben je verzekerd van een resultaat waar je trots op kunt zijn. Bij Rotterdam Icon Barbershop stap je niet alleen fris geknipt buiten, maar ook met een glimlach op je gezicht. Ervaar zelf waarom wij de beste barbershop van Rotterdam zijn!

4.Herenkapsalon Diana

Herenkapsalon Diana
Ben jij op zoek naar een fantastische kappersbeleving in het hart van Rotterdam? Dan is Herenkapsalon Diana dé plek voor jou! Ons team van ervaren en vriendelijke kappers staat klaar om jouw haarwensen in vervulling te laten gaan.

Of je nu een klassieke coupe of een trendy nieuwe look wilt, bij Herenkapsalon Diana ben je aan het juiste adres. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om je haar gezond, glanzend en perfect gestyled te maken. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de Diana-magie! Jouw haar zal je dankbaar zijn.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

5.Kapsalon La Vie

Kapsalon La Vie
Welkom bij Kapsalon La Vie, waar stijlvolle knipbeurten en het scheren van topklasse samenkomen. Met een ervaring van meer dan 15 jaar is onze kapper een ware meester in zijn vak. Hij verwelkomt u met een glimlach en zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt.

Laat u verwennen met een precisieknipburt die uw unieke stijl perfect accentueert. Of kies voor een traditionele scheerbeurt die de contouren van uw gezicht verfijnt en uw huid zijdezacht achterlaat. Bij Kapsalon La Vie bent u verzekerd van een uitzonderlijke service die uw uiterlijk naar een hoger niveau tilt.

6.barbershop appie

barbershop appie
Bij Barbershop Appie kom je terecht in de knipstoel van een échte vakman. Je ervaart de zorgvuldigheid waarmee Appie jouw haar, baard en snor behandelt. Hij neemt alle tijd voor jou en zorgt ervoor dat je met een perfect verzorgde look naar buiten stapt.

Of je nu een klassieke scheerbeurt, een trendy baardtrim of een stijlvolle knipbeurt wilt, Appie is jouw man. Zijn scherpe oog voor detail en zijn jarenlange ervaring garanderen een resultaat waar je trots op kunt zijn. Bovendien zijn zijn prijzen heel schappelijk, waardoor je je nog beter voelt over je nieuwe look.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

7.Batu de Barber

Batu de Barber
Batu de Barber is een klantvriendelijke kapsalon waar ik al jaren met veel plezier kom. De service is altijd top, de koffie heerlijk en de kappers zijn stuk voor stuk vakkundig en vriendelijk. Ik ben altijd dik tevreden met het resultaat.

Of je nu een klassieke knipbeurt wilt of een trendy nieuwe look, bij Batu de Barber ben je aan het juiste adres. Ze luisteren naar je wensen en geven je eerlijk advies. Ik kan deze kapsalon dan ook van harte aanbevelen. Kom zelf ervaren waarom Batu de Barber de beste kapper in de buurt is!

8.Barbershop Brotherhood

Barbershop Brotherhood
Verwen jezelf met de ultieme ontspanning in onze gastvrije barbershop. Geniet van een kopje koffie terwijl onze vakkundige kappers met chirurgische precisie je baard of hoofdhaar in de gewenste vorm brengen. Onze betaalbare prijzen maken het gemakkelijk om jezelf te trakteren op een welverdiende mannenverzorgingssessie. Laat Barbershop Brotherhood je verfrist en klaar voor de dag doen voelen, met een scheerbeurt die zo fris is als de Zuidpool.

Lees meer: Lijst 29 barbershops in Rotterdam

9.ROACH

ROACH
De klassieke kapperszaak Roach is een ware beleving voor de moderne man. Met stijlvolle professionals die hun vak verstaan, stap je hier binnen voor een verzorgde en eigentijdse look. Geniet van een heerlijke kop koffie terwijl je vakkundig wordt geknipt en gestyled.

Of je nu kiest voor een klassieke of juist een trendy coupe, Vito en Quincy weten precies wat bij jou past. Hun aandacht voor detail en oog voor kwaliteit zorgen voor een kapsel dat perfect aansluit bij jouw stijl en wensen. Na een bezoek aan Roach stap je zelfverzekerd en tevreden de deur uit, klaar om de wereld te veroveren met een kapsel waar je trots op kunt zijn.

10.Dames- en Herenkapsalon Marhaba

Dames- en Herenkapsalon Marhaba
Welkom bij Dames- en Herenkapsalon Marhaba, jouw kapsalon voor een stijlvol kapsel tegen een betaalbare prijs. Ons team van ervaren kappers staat klaar om je te voorzien van een professionele knip- en verfbeurt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look of je huidige kapsel wilt bijwerken, bij Marhaba ben je aan het juiste adres.

Onze gezellige en vriendelijke salon biedt een ontspannen sfeer waar je even helemaal tot rust kunt komen. Wij nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en samen met jou een kapsel te creëren dat perfect bij je past. Met hoogwaardige producten en vakmanschap zorgen wij ervoor dat jij de salon verlaat met een stralende coupe. Boek vandaag nog jouw afspraak en ervaar zelf waarom Marhaba de perfecte keuze is voor jouw volgende kappersbezoek!

11.The Incredible Barbers

  • Beoordeling: 4,8/5 (167 Review by google)
  • Adres:

    Benthuizerstraat 69a, 3036 CD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Betalbare tarieven, ruime openingstijden en ervaren kappers

  • Nadelen:

    Kan soms druk zijn, beperkte parkeergelegenheid en geen online boeking

  • Kwaliteit:

    Uitmuntende kwaliteit knipbeurten en scheerbehandelingen

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Ervaren, Vakkundig, Enthousiast

  • Diensten:

    Knippen, Scheren, Baardtrimmen, Hoofdmassages, Haarstyling

  • Bijzonder punt:

    Waar het vakmanschap van de barbier centraal staat

De Barbers Toff zit in het hartje van de stad. Deze topzaak is een plek waar je even heerlijk kunt ontspannen. Je wordt ontvangen door een toffe vent die zijn vak verstaat. Een echte aanrader is de koffie.

In de gezellige zaak is altijd een goede sfeer. Er hangt dikke muziek op de achtergrond en je kunt er genieten van de kunst van meerdere mensen. Of je nu gaat voor een nieuw kapsel of gewoon even wilt relaxen, bij de Barbers Toff ben je aan het juiste adres.

12.Turan's

13.Barber Jan

14.Barbershop benthuizer

Barbershop benthuizer

15.Adam the barber

Adam the barber
Post suggesties