Lijst 15 meren in Oude Noorden Rotterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-25

Samengesteld uit de beste lijsten over meren in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Rotterdamse Oogstmarkt, IJssalon Koen., Bar Bistro LOEVetDIE, Mangiare Rotterdam, Has Döner Kebab. Laten we het samen ontdekken!

1.Rotterdamse Oogstmarkt

Geniet van lokale producten op de Rotterdamse Oogstmarkt

Rotterdamse Oogstmarkt
  • Beoordeling: 4,5/5 (613 Review by google)
  • Adres:

    Noordplein 151, 3035 EC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Versmarkt met groente, fruit en streekproducten

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Niet van toepassing

De Rotterdamse Oogstmarkt is een waar paradijs voor fijnproevers en liefhebbers van alles wat biologisch is. Elke zaterdag tovert deze markt het Deliplein om tot een bruisend epicentrum van verse producten en culinaire hoogstandjes. Van sappig fruit tot knapperige groenten en ambachtelijke kazen, de keuze is eindeloos.

Naast de overvloed aan biologische lekkernijen, is de Rotterdamse Oogstmarkt ook een sociale hotspot. Gezellige tafeltjes nodigen uit om te genieten van de sfeer en te proeven van de culinaire creaties. De markt trekt een divers publiek, van jonge gezinnen tot senioren, die samenkomen om te genieten van de heerlijke producten en de levendige ambiance.

2.IJssalon Koen.

IJssalon Koen.
  • Beoordeling: 4,5/5 (207 Review by google)
  • Adres:

    Zwaanshals 317, 3035 KJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 22:00

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Ambachtelijk ijs, lekkere koffie, gezellige sfeer

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

3.Bar Bistro LOEVetDIE

Bar Bistro LOEVetDIE

4.Mangiare Rotterdam

Mangiare Rotterdam

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

5.Has Döner Kebab

Lekkere döner kebab voor een betaalbare prijs

Has Döner Kebab
  • Beoordeling: 4,2/5 (407 Review by google)
  • Adres:

    Zwart Janstraat 26A, 3035 AT Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 01:00

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Döner Kebab, Turks eten, broodjeszaak

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen bijzondere veiligheidsmaatregelen

Voor een onvergetelijke culinaire ervaring moet u beslist de verrukkelijke Döner Kebab proeven. Dit traditionele Turkse gerecht is een ware smaaksensatie die u niet mag missen. Uw smaakpapillen zullen dansen van genot bij elke hap van het sappige vlees, de knapperige groenten en de pittige saus.

Of u nu een doorgewinterde reiziger bent of een fijnproever die op zoek is naar culinaire hoogstandjes, de Döner Kebab zal u zeker bekoren. Kom en ervaar de smaken van Turkije in al hun glorie. U zult versteld staan van de explosie aan smaken die uw smaakpapillen zullen verwennen. Laat u verleiden door de heerlijke Döner Kebab en beleef een onvergetelijke gastronomische reis.

6.Harran

Step back in time and explore the fascinating history of Harran

Harran
  • Beoordeling: 4,3/5 (157 Review by google)
  • Adres:

    Benthuizerstraat 38B, 3036 CH Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 22:00

  • Ticket service:

    ja

  • Hoogseizoen:

    april t/m oktober

  • Attracties:

    Historische gebouwen, tuinen en straten

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Beveiliging aanwezig

Harran, een culinaire oase waar gerechten worden bereid boven de gloeiende houtskool, verleidt je zintuigen met ongekende smaken. Hier worden alle ingrediënten met passie en liefde geselecteerd, om vervolgens te worden getransformeerd in culinaire kunstwerken. De versheid is onmiskenbaar, elke hap een symfonie van smaken die je smaakpapillen in extase brengt.

De gastvrijheid bij Harran is net zo indrukwekkend als hun keuken. Het team staat klaar om je te verwelkomen met warmte en vriendelijkheid, waarbij ze er alles aan doen om jouw eetervaring onvergetelijk te maken. Geniet van de heerlijke Lavash die elke schotel perfect aanvult, en proef de sappige Döner die smelt in je mond, geheel vrij van overtollig vet. Harran is niet zomaar een restaurant, het is een bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar authentieke smaken en een onvergetelijke culinaire reis.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

7.Sofra Pide Noordplein

Sofra Pide Noordplein
  • Beoordeling: 4,6/5 (226 Review by google)
  • Adres:

    Noordplein 151, 3035 EC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Turkse specialiteiten, broodjes, lahmacun

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Toegangscontrole

Sofra Pide Noordplein is een walhalla voor liefhebbers van Turkse pide. Met een team van ervaren koks die de kunst van het pidebakken tot in de puntjes beheersen, serveert Sofra Pide Noordplein de meest authentieke en smaakvolle pide van Rotterdam.

Of je nu houdt van de klassieke kıymalı pide (gevuld met gehakt) of liever een vegetarische pide met spinazie en feta, bij Sofra Pide Noordplein vind je altijd een pide die bij je smaakpapillen past. De pide's worden bereid met verse ingrediënten van topkwaliteit en met een passie voor detail, waardoor ze een ware smaaksensatie zijn. Neem een hap en laat de heerlijke smaken je smaakpapillen strelen.

8.De IJsmaker - Zwart Janstraat 65

De IJsmaker - Zwart Janstraat 65
Kom ontdekken wat De IJsmaker zo bijzonder maakt. Op Zwart Janstraat 65 word je met de grootste glimlach verwelkomd. Geniet van de heerlijkste ijscoupes, waarbij elk bolletje een ware smaakexplosie is.

Neem ook eens een slok van onze verfrissende milkshakes, die je smaakpapillen zullen doen dansen. De IJsmaker is meer dan een ijssalon, het is een plek waar je even kunt ontsnappen en je smaakzintuigen verwennen. Dus trakteer jezelf op een onvergetelijke zoete ervaring en stap binnen bij De IJsmaker!

9.Café Promenade

Café Promenade
Café Promenade te Breda is een bruisend etablissement dat recent onder nieuw management is gekomen. De nieuwe eigenaar heeft met veel passie en toewijding het café omgetoverd tot een plek waar gezelligheid en sfeer centraal staan.

Stap binnen bij Café Promenade en laat u verrassen door de warme en uitnodigende ambiance. Het café straalt een unieke charme uit, met zijn authentieke elementen en moderne accenten. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een verfrissend drankje aan de sfeervolle bar of neem plaats aan een van de gezellige tafeltjes. Of u nu wilt bijpraten met vrienden, een avondje uit wilt of gewoon wilt ontspannen, Café Promenade is de perfecte bestemming.

10.Sunset cafe

Sunset cafe
Kom binnen bij Sunset Café, een gezellig etablissement waar je je direct thuis voelt. Het vintage interieur creëert een unieke en uitnodigende sfeer, perfect om te ontspannen en te genieten van een drankje.

Aan de bar vind je een selectie van voortreffelijke bieren van de tap. De vriendelijke barman staat altijd klaar om je te voorzien van een koud biertje en serveert er gratis nootjes bij. De service is onberispelijk, waardoor je gegarandeerd een geweldige ervaring hebt. Dus kom langs, geniet van een drankje en laat de gezellige sfeer van Sunset Café je omhullen.

11.Gieterij 't Swaentje

Gieterij 't Swaentje
Stap binnen in de robuuste omarming van Gieterij 't Swaentje, een bruisend bruin café waar gastvrijheid als een warme deken om je heen valt. Het interieur weeft een betoverend tapijt, waar moderne verfijning harmonieert met de authentieke ziel van een klassieke kroeg. Het ervaren personeel serveert met passie een ambachtelijke selectie bieren, die als kostbare juwelen uit de tappen stromen.

Beleef de levendige sfeer van 't Swaentje, waar de muren echoën van vrolijk geroezemoes en de geur van hop en gerst de lucht vervult. Of je nu komt voor een gezellige borrel op een vrijdagmiddag of een avond vol ontspanning op zaterdagavond, in dit bruine pareltje vind je altijd een warm welkom en een onvergetelijke ervaring. Laat je meevoeren door de betovering van Gieterij 't Swaentje, waar elke ontmoeting een feestje is en de tijd even stilstaat in dit gezellige paradijs.

12.bbb health boutique

bbb health boutique
Als je op zoek bent naar een sportschool waar je je snel thuis voelt en waar je persoonlijke begeleiding krijgt bij het behalen van je doelen, dan is bbb health boutique de perfecte plek voor jou. Onze coaches zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam en staan altijd klaar om je te helpen.

Bij bbb health boutique heb je volop keuze uit verschillende sportmogelijkheden, zowel in de zaal als in groepsverband. En omdat je bij ons altijd een gratis proefles kunt volgen, kun je vrijblijvend kennismaken met onze sportschool en onze enthousiaste coaches. Wie weet word jij ook wel helemaal fan!

13.ICI PARIS XL

14.Het Goudhaantje

Het Goudhaantje

15.McDonald's Rotterdam Zwart Janstraat

geniet van heerlijke burgers en frites

McDonald's Rotterdam Zwart Janstraat
  • Beoordeling: 3,6/5 (1209 Review by google)
  • Adres:

    Zwart Janstraat 62, 3035 AV Rotterdam, Nederland

  • Ticket service:

    nee

  • Hoogseizoen:

    geen

  • Attracties:

    restaurant, bezorging, ontbijt, lunch, diner

  • Veiligheidsmaatregelen:

    hygiënisch, vriendelijk personeel

Verwen uw smaakpapillen met een onvergetelijke reis bij onze McDonald's in Zwart Janstraat, Rotterdam! Geniet van een rustige sfeer terwijl u zich tegoed doet aan onze heerlijke hamburgers en snacks. Onze gepassioneerde keukenbrigade staat klaar om u snel en efficiënt te bedienen.

Of u nu zin heeft in een klassieke Big Mac, een smakelijke McChicken of een verleidelijke sundae, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw trek te stillen. Breng vandaag nog een bezoek aan onze gezellige vestiging en laat ons uw smaakpapillen verwennen met onze onweerstaanbare culinaire creaties. Wij garanderen u een onvergetelijke gastronomische ervaring!
Post suggesties